سلام دوستان :n16:
من سال پیش این روزها هر روز میومدم این انجمن و استرس اینکه سربازیم چجوری میشه و این حرفها !:n31:
اصلا نگران نباشید . فقط اینو بگم کسایی که اصلا شرایط معاف شدن تو اینده مثل کفالت و ... ندارن الکی کش ندن و 1 سال استراحت بعد
دانشگاه هم ادم تنبل میکنه. تا میتونید زودتر برید و تمومش کنید . من خودم پشیمونم با لیسانس اومدم خدمت اگه میدونستم خدمت
چجوریه همون 18 سالگی میومدم .من وقتی کارشناسی میخوندم فکرم همش تو خدمت بود واسه همین دیگه ادامه ندادم ولی همه
دوستام به خاطر خدمت نرفتن دارن ارشد میخونن الانم همشون راجع به سربازی ازم میپرسن و بیشترشونم پشیموننبه نظرم هر چی سن
میره بالا خدمت سختر میشه .قانون دست من بود نمیذاشتم کسی بدون پایان خدمت دانشگاه ثبت نام کنه . :n24:اونوقت مدرک دانشگاهی هم اینقدر بی ارزش نمیشد این خدمتو کساییی که مثل من مجبورن بیان هر چی زودتر بیان بهتره.
من مرزبانی خدمتمیکنم اولاش سخت بود ولی دیگه چاره نبود و الانم نیست:n01: اسمش روشه 21 سربازی الانم مرخصی هستم
8 ماه دیگه هم تموم میشم بعد باید دنبال کار بگردم. تو سربازی , بیشتر وقت آدم تلف میشه دیگه واسه سربازی بیشتر از این وقت تلف نکنید .
اینم مشاوره من :n02:
موفق باشید :n12::n16: