حدود یک ساله اومدم آسیاتک تا حالا تا این حد افتضاح نشده بود نمیدونم چیکار کنم میترسم :n28::n28::n28:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
حدود یک ساله اومدم آسیاتک تا حالا تا این حد افتضاح نشده بود نمیدونم چیکار کنم میترسم :n28::n28::n28:
isp های ایران اکثرا همه برای خونه اینطورند، بعضی وقتها خوب میشند، بیشتر وقت خرابند. من تو این سالها چند تا را امتحان کردم.
اگر شب رایگان میخواهی همین آسیاییها میمونه، مخابرات از همه ارزانتر گیگ میده ولی بازهمین چکه چکه شب رایگان آسیاتک با صرفه تره.
این دیگه چه تریه:n21: هیچ جارو باز نمیکنه:n21:
شما اوضاعت خیلی بیریختهنقل قول:
یه ایمیل ازشون بگیر همین تست ها رو براشون بفرست
بگو ببینن بعداً پشت تلفن راهکار ارائه بدن!
اره درسته. 16 اگه باشه فیکس 2 مگابایت رو سرعت میده (یعنی باید بده ولی :n41:)نقل قول:
10 باشه تا حول و حوش 1300 کیلو رو میده
من که تا به حال 100 تا سند و مدرک و تست و اینا دادم و 2 بار کارشناس اومدنقل قول:
هنوزم مشکل رو حل نکردن
من از دیروز که تمدید کردم کلا اینستاگرام برام لود نمیشه
یعنی هیچ مشکلی با سایت های دیگه ندارم اما اپ اینستا به زور 2تا پست از 20 پست رو باز می کنه
عجیبه
خیلی راحت حرفتو میزنی انگار هیچ کاری نکردم خسته شدم از بس با کارنشناسان حرف زدم احساس خر بودن بهم دست میدهنقل قول:
تازه فقط من نیستم که اکثر کاربرا اینطورین کیفیت تو طول 24 ساعت تا 24 مرتبه کم و زیاد میشه همون تستو که شب گرفتم با این تستی که الآن میزارم مقایسه کن کیفیتش 10 برابر فرق داره
شما خودت از همین سایت یه تست بگیر تو شبا حدود ساعت 10-11 بی زحمت
من از بعد بهینه سازی SNR خطم همش میاد زیر 8 و قطع و وصل میشم
امروز زنگ زدم و پهنای باند رو روی 6144 فیکس کردن بهتر که نشد بدترم شد چون قبلا متغییر بود
سرعت تک کانکشن و دانلودم خوبه ولی لینک ها باید چند بار رفرش بشن تا بلکه باز شه:n34:
منم همین مشکلو داشتم چندین بار میخاد خطو رو ۱ مگ هم ببنده بازم این مشکل هست باید یه ریستی چیزی بکنن تا درست شهنقل قول: