نقل قول:
دوستان به نظر شما قضیه پیچوندن یا مودمتو عوض کن از ما بگیر نیست؟؟؟؟؟!!!!!! :41:
اخه من مودم tp-link دارم
Printable View
نقل قول:
دوستان به نظر شما قضیه پیچوندن یا مودمتو عوض کن از ما بگیر نیست؟؟؟؟؟!!!!!! :41:
اخه من مودم tp-link دارم
سلام
من درخواست جمع آوری سرویس دادم ، لز کجا میشه فهمید خط از رانژه در اومده یا نه
سلام
پیش فاکتور جدید برای من صادر شده است و من این پیش فاکتور را پرداخت کرده ام و در پیش فاکتور قید شده است که هزینه سرویس از 7/5/90 تا 6/8/90 می باشد ، سوال من این هست که اگر همین امروز ترافیک دوره من تمام شود آیا دوره جدید برای من شروع می شود یا اینکه باید به ازای مصرف مازاد ، هزینه آن را به طور جداگانه پرداخت کنم ؟
خط شما نویز داره..نقل قول:
از طریق چراغ لینکنقل قول:
هر وقت قطع رانژه بشه چراغ لینک خاموش میشه!
نه دوره جدید شروع نمیشه...نقل قول:
[QUOTE=ahriman323;6246171]خط شما نویز داره..
حالا این نویز راحت بر طرف میشه :13:
پس نویز گیر برای چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
2تا سوال دارم:
1. من الان 7 گیگ ترافیک باقیمونده دارم . به احتمال زیاد تا 24 کرداد که دورم تموم میشه 2 گیگی واسم اضافه میمونه . این میپره؟ نمیشه به شخص دیگه ای انتقالش بدم؟( مثا مثلا شارژ ایرانسل)
2. من روزی که رفتم ثبتنام کردم نمیخواستم پول نصب و بدم گفتم خودم نصب میکنم ولی بزرو ازم گرفتن و گفتن نمیشه فاکتور + 15 تومن حساب میشه و باید پرداخت کنین .منم پرداخت کردم . بعدشم نصابشون من و 3 روز الاف کرد و نیومد و منم خودم نصبش کردم . حالا چه جوری میتونم 15 تومن و ازشون بگیرم و میشه از شاتل مرکزی شکاست این نمایندشو که تو زاهدانه بکنم؟ چه جوری؟
ممنون میشم سوالامو جواب بدین
مودم من یه چراغ ADSL داره یه چراغ Internet ، الان چراغ اینترنتش خاموش شدهنقل قول:
از طریق چراغ لینک
هر وقت قطع رانژه بشه چراغ لینک خاموش میشه!
اره میپره نمیشه کاری کرد...نقل قول:
همون چراغ ADSL هستنقل قول:
هنوز رانژه هست اگه روشن و ثابته...
من میخوان از شاتل انصراف بدم.
تماسگرفتم گفتن باید درخواست بدی از طریق فکس یا ایمیل
اگر هزینه این ماه رو پرداخت نکنم تا قطع بشه تا کی خودشون اقدام میکنن برای قطع رانژه؟
دوستان؟:11:
حالا 20 ام این ماه هم شاتلم تموم میشه و هم صبانتم موندم کدوم یکی رو تمدید کنم
صبا سرعتش عالیه ولی قیمت ترافیک و ساعت شروع شبانه بده و هم اینکه به نظر من ترافیک زود تموم میشه
ولی برای اینکه شاتل تمدید کنم باید 512 بگیرم که سرعتش برسه به 150 به بالا
ولی اون هم پینگش زیاده و لی در عوض خدمات شاتل خوبه من جمله ساعت شبانه که از 1 هست
حالا شما کدوم یکی رو به من پیشنهاد میکنید