اره واضحه شبی ۱۰۰ گیگ برای دانشجوهاتنقل قول:
عدم صداقت بدبختی برات میاره
شبی ۱۰۰ گیگ از ناسا دلنلود برای دانشجویان پر مغز داخلی کلا این ۱۰۰ گیگ ها هست که کشور رو پیشرفت داده :n08:
اخه دلم سوخت الان کشور در جا میمونه
Printable View
اره واضحه شبی ۱۰۰ گیگ برای دانشجوهاتنقل قول:
عدم صداقت بدبختی برات میاره
شبی ۱۰۰ گیگ از ناسا دلنلود برای دانشجویان پر مغز داخلی کلا این ۱۰۰ گیگ ها هست که کشور رو پیشرفت داده :n08:
اخه دلم سوخت الان کشور در جا میمونه
شرق نوشت: متن کامل آخرین نسخه طرح صیانت از حقوق کاربران فضای مجازی که این بار با نام «طرح نظام تنظیم مقررات خدمات فضای مجازی» در دستور کار کمیسیون مشترک صیانت قرار گرفته، منتشر شد.
این نسخه که در اختیار «شرق» قرار گرفته، ویرایش نهم بهمن ماه است؛ همان ویرایشی که قرار است به احتمال زیاد به شورای نگهبان برود و در صورت تأیید شورای نگهبان به قانون تبدیل خواهد شد. نکته درخورتوجه در این متن، تغییرات عمدهای است که در اصلاحات صورت گرفته که در سطح تغییر کلمات و عبارات باقی مانده است و خبری از رفع ایرادات اساسی آن که بارها از سوی فعالان صنفی و تشکلهای تخصصی مورد اشاره قرار گرفته، نیست. از رفع ایرادات گسترده مرکز پژوهشها هم خبری نیست و همچنان میتوان نشانههای محدودسازی اینترنت را در متن نهایی دید. در فرایند تدوین طرحی برای سامانبخشی فضای مجازی که تاکنون پنج بار متن طرح تغییر کرده است، همچنان نگاه مجلس یا در حقیقت اقلیت تندرو مجلس تأکید بر محدودسازی شبکههای مجازی خارجی و ایجاد رانت برای پلتفرمهای مجازی داخلی «که تجربه چند سال اخیر نشان از عدم استقبال کاربران ایرانی به سبب ضعف امنیتی و تکنولوژیکی آنها بوده» داشته است.
در متن نهایی بر راهاندازی اینترنت ملی که نگرانی بسیاری ازجمله کاهش چشمگیر سرعت اینترنت و قطع دسترسی به جامعه آزاد اطلاعاتی را در بر خواهد داشت، تأکید شده است.
چیزی که واضحه اینه که شما احتمالا نمیدونید ما توی سال ۲۰۲۲ هستیم و 100 گیگ فایل در مقابل این همه حجم از اطلاعاتی که روزانه داره آپلود شبیه یه شوخیهنقل قول:
آموزش ها و المان هایی که بنده دانلود میکنم از تورنت های خصوصی هست و گاها تا ۶۰ گیگ و بیشتر هم میرسه که در مقابل باید برای افرادی که آموزش میبینن دوبله شن و سپس آپلود
و در مورد سوختن دل، شما رو ارجاع میدم به امضای پر مفهومتون در رابطه با شخص شما
با احترام.
خدایا شکر با محدودیت اینترنت چند باهوش زرنگ کشور ساز هم محدود میشوند.
در سال ۲۰۲۲ آن ور دنیا مردم ننشستند روزی ۱۰۰ گیگ از تورنت دانلود کنند.
اون طرف دنیا سرعت اینترنت بحدی بالا هست دیگه نیازی به دانلود نیست همش دیگه شده شبکههای استریم و کابلی و... حتی دیگه نیازی به هارد چند ترا رو سیستم ندارن تو سرورهای ابری فایلهاشون را ذخیره میکنن و سرعت بحدی بالا هست وقتی روش کلیک میکنن انگار رو سیستم خودشون هست این ما هستیم هنوز تو عهد دقیانوس موندیم و اینترنت درست و حسابی هم مثل خیلی چیزا دیگه تو این مملکت برامون تبدیل به آرزو دست نیافتنی شدهنقل قول:
نقل قول:
همین دوست عزیز شهریاری با مودم ام 2 nighthawk و دکل همراه اول روزی یعنی شبی بیشتر از 100 گیگ میتونه دانلود کنه .
اونا رو ول کن بگو ببینم چند بیت از این محدودیت دانلودها بهت ماسیده . بذار من بگم، یک سوراخ گنده با دو تا خط کنارش :laughing:نقل قول:
سرعت من بعد از 50 گیگ قفل شده روی 8 مگابیت.. اولش یه لحظه فکر کردم شاید به وای فای خونه وصل شدم!! بعد گفتم شاید مشکل از شلوغی باند و دکل هست عوض کردم دیدم نه واقعا انگار روی 8 مگ قفل شده و اومدم این تاپیک تاییدش هم گرفتم.. حرفی نمیشه زد جز اینکه تاسف بخوریم به حال خودمون با این مملکتی که توش زندگی میکنیم.. حالا من یه بازی بخوام دانلود یا آپدیت کنم باید چه خاکی تو سرم بریزم
8 مگ اولش هست، بعد 100 گیگ سرعتت میاد روی 2 مگابیت قفل میشه.نقل قول:
نقل قول:
به جاش دانش هسته ای داریم ;) اینترنت پرسرعت و نامحدود میخواهیم چکار ؟
فرمودند :نقل قول:
من برنامه های خوبی برای بخش های مختلف کشور دارم ، ما می گویم ما در فضای مجازی عقب هستیم و کار بایسته نشده و زیرساخت ها مشکل دارد ، من از جوانان و بچه ها می پرسم شما در حال بازی و گیم هستید چقدر وسط بازی حالتون گرفته می شود ؟! :laughing:
و بدین سان ، مشکل حل شد ;)
من همین الان بسته ساعتی گرفتم سرعتم از یک مگابایت بالاتر نمیره خب اون پدر... مگه این قانون برای بسته شبانه نزاشته؟ چرا الان هم سرعت من باید محدود باشه؟
این چند وقت همراه اول استفاده نکردم ، اما جهت اطلاع میگم ...نقل قول:
سرعت اینترنت همراه ایرانسل و رایتل هم به شدت پائین اومده ، چیزی که من متوجه شدم سایت های خارجی بسیار کند لود میشن در حالی که فیلتر هم نیستند
داریم برمیگردیم به دوران وایمکس و GPRS
یعنی اینا اینقد حرومزادن که من الان نیاز دارم یک ویندوز دانلود کنم سیستم رو فیکس کنم ولی نمیتونم!!!
همراه اول که هیچی ایرانسل گرفتم تا 70 درصد ویندوز به بدبختی دانلود شد بعد دیگه دانلود نشد
فهمیدم ترافیک خارجی کلا بسته شده ولی سایتای داخلی مثل بنز باز میشن
بر پدرتون لعنت
عزیزان بطور خلاصه میگید اگه الان کسی بخواد دانلود با حجم بالا از سایت های خارجی داشته باشه باید از چه بسته ها و اوپراتور هایی استفاده کنه ؟
ساعتی رایتل . به همون دکل همراه اول وصل میشه باسه فور جینقل قول:
تو منطقه ما که همراه اول 4G+و سرعتش 6 مگ به بالاست اما رایتل رو تست کردم H+ و سرعتش یک تا دو مگ بود. شاید دکلش یکی باشه اما سرعت و کیفیتش لزوما یکی نیستنقل قول:
با سرعت 40 مگابیت میتونی ساعتی تقریبا 17 گیگ دانلود کنی. بعد شکایتم داری؟! نمیبینی ملت با سرعت 2 مگابیت دانلود میکنن بعد شما با سرعت 40 مگابیت شکایت داری؟ هرچقدر هم خوره دانلود باشی و اصلا آرشیویست بازی و فیلم سینمایی و سریال باشی این سرعت 40 مگابیت کاملا مطلوبه! حالا اینکه قبلا 100 مگابیت میگرفتی اون دیگه ایده آل بود. سرعت فعلیت ایده آل نیست ولی بد و حتی متوسط هم نیست و جای شکایتی نداره!نقل قول:
اینها سیرمونی ندارندباید اینبار درخواست کنیم همراه اول فقط 10 گیگ بده همون هم کافیه. اول گفتیم 100 گیگ شد بعد گفتیم 50 که داره میشه ولی باید 10 بشه. فقط به فکر دانلود مزخرفات بچگانه خودشان هستند. همراه اول باید مادالعمر اینها را محدود کنه البته اینقدر بش گفتیم دارند هم محدود می کنند. دستشون درد نکنه.نقل قول:
حالا شما چرا اینجوری شور میزنی طرف پول داده دانلود کرده نوش جونش... دانلود همه مزخرف و بچگانه هست فقط دانلود شما هوشمندانه و درست هست طرف سریال و جدید اومده دوست داره با کیفیت فول اچ دی دانلودش کنه باید از شما اجازه بگیرهنقل قول:
پول داده دلیل هر کاری بکنه نیست قبلا اینو مطرح کردیم. بزودی اجازه اش را با طرح صیانت تا 5 روز دیگه میگیره تا بفهمه.نقل قول:
دوستان بسته نامحدود رایتل دیشب 24 ام تموم شد زمانش
الان رفتم بسته بگیرم دوباره اصلا نبود
چه کنیم دوستان
این همراه اول کسی گرفته
چجوره دوستان ؟
الان چندین صفحه تاپیک رو خوندم همه دارن بحث میکنند
کسی گزارش دقیقی نداده جدیدا چجور شده
شما میخوای گیر بدی برو تو پرشین تولز چندتا تایپک هستن چند ترابایتی دانلود میکنن و سفارش دانلود میگیرن به اونها گیر بده نه به سی چهل گیگ دانلود بچه های اینجانقل قول:
بسته یکماهه نامحدود صد گیگی داره اما معمولا بعد 50 دانلود سرعت میاد رو هشت مگ بعد صد گیگ هم دیگه کیلوبیتی میشه ببین به کارت میادنقل قول:
با نهایت احترامی که برای شما قائلم ، اینکه چه کسی چه محتوایی دانلود میکنه به من و شمای نوعی ربطی نداره ، هر کسی را قبر خودش میزارن عزیز ، به قول حضرت حافظ :نقل قول:
عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت - که گناه دگران بر تو نخواهند نوشت
من اگر نیکم و گر بد ، تو برو خود را باش - هر کسی آن درود عاقبت کار که کشت
به قول حضرت حافظ ، گناه دیگران را برای ما نمی نویسند ، چه نیک باشم چه بد ، عاقبت چیزی را درو میکنیم که قبلا کاشتیم ، اینکه دیگران مثلا فایل مستهجن دانلود کنند گناهش بر گردن شماست ؟
اگر اینطور باشه تمام چاقوها را باید جمع کنند ، مبادا انسان بی گناهی کشته شود
یه نفر گیم دوست داره ، دانلود میکنه و بازی میکنه ، مشکلش چیه ؟ اتفاقا به نظر من برای اینکه حافظه و ذهن خوبی داشته باشید یا کتاب بخونید یا شطرنج بازی کنید یا گیم !
یه نفر فیلم و سریال دوست داره ، دانلود و تماشا میکنه ، مشکلش چیه ؟ یه فیلم خوب میتونه خیلی آموزنده و عبرت انگیز باشه ، جنبه های مختلف زندگی را به تصویر بکشه ، مثال خیلی زیاد هست در این مورد
من خودم فیلم و سریال دانلود میکنم ، کیفیت 720P و به نظرم به اندازه کافی کیفیت مناسب هست ، هر فیلمی را هم ببینم همون لحظه دلیت میکنم ، اما نمیتونم به دیگران بگم مثل من رفتار کنید ، یعنی به من ربطی نداره عزیز ، شما میخوای تنهایی دنیا را بهشت کنی ؟!
همه سوار یک کشتی هستیم ، ممکنه من نوعی ساکن موتورخانه کشتی باشم و دیگری ساکن بهترین قسمت VIP ، نهایت یا همه به ساحل میرسیم یا با هم غرق میشیم
این مملکت نابود شده ، نشستیم در مورد نحوه استفاده از اینترنت بحث میکنیم ؟!
محدود کردن اینترنت یه دلیل اصلی داره ، حاکمیت از آگاهی و اطلاع و دانش ملت خودش در هراس هست ، دوست دارند مثل 50 سال قبل تک منبری باشه ، دلیلش دانلود فلان فایل نیست :wink:
تا جهان بود از سر آدم فراز - کس نبود از راز دانش بی نیاز
مردمان بخرد اندر هر زمان - راز دانش را به هرگونه زبان
گرد کردند و گرامی داشتند - تا به سنگ اندر همی بنگاشتند
دانش اندر دل چراغ روشن است - وز همه بد بر تن تو جوشن است
مردمان بخرد = مردمان خردمند - جوشن = زره فولادی ، لباس رزم فولادی
به قول رودکی ، از زمانی که انسان روی زمین زندگی کرد ، بی نیاز از دانش نبود
مردمان خردمند در هر دوره و عصری که زندگی و به هر زبانی که صحبت میکردند ، دانش را جمع و نگهداری کردند و این قدر برای دانش ارزش قائل بودند که حتی روی سنگ نوشتند ، دانش مثل چراغ روشنیست که انسان را از جهل و تاریکی نجات میده و در برابر بدی های روزگار مثل لباس فولادی از انسان محافظت میکنه
سال ها گفتند رودکی نابینا متولد شده ، اما بعد از شکافتن قبرش توسط روس ها و آزمایشات انجام شده مشخص شد بینایی خودش را در اثر شکنجه و نگه داشتن صورت روی آتش از دست داده :sad:
همون هایی که دشمن دانایی و دانش بودند ، امروز هم هستند در لباس و ظاهر متفاوت
همون هایی که دشمن دانایی و دانش بودند ، امروز هم هستند با طرح محدودسازی اینترنت
مثل اینکه کامنت منو درست نخوندی شکایت من ازحجم بود نه سرعت. وقتی بسته میفروشند با صدگیگ مصرف منصفانه و بعد از پنجاه گیگ محدودش میکنند( به یک مگ) این دزدی هست و من و خیلیهای دیگه حق داریم شاکی باشیم. سرعت رو محض اطلاع گقتم که نسبت به قبل نصف شده(منظورم سرعت عادی قبل از محدودیت بود) البته مال همه کم شده درسته برای من هنوز هم خوبه اما وقتی قبلا دوبرابر این بوده یعنی امکانات و زیرساختش در مملکت وجود داره و یکعده زحمت کشیدن ساختن و حالایکعده عقب مونده با نگاه منفی و گناه آلود به اینترنت اومدن و اون زحمات قبلی رو هدر میدن.نقل قول:
دوستان با توجه به محدودیت حجمی و زمانی نت شبانه همراه اول ( بعد از اتمام 100 گیگ قابل تمدید نیست مگر اینکه یک ماه صبر کرد تا زمان بسته تموم بشه) و همچنین به صرفه نبودن بسته های شبانه رایتل. تنها راهی که به ذهنم میرسه استفاده از نت نامحدود شبانه داخلی ایرانسل هست. منتها بنده به دنبال آپلود سنتر یا لیچری هستم که سرور داخلی داشته باشه و بشه فایل رو اونجا ریموپ آپلود کرد و از طریق بسته داخلی ایرانسل دانلود کرد. کسی پیشنهادی داره؟
فقط اون کامنتی که نوشته مبین نت همین الان هم گرونش کرده :دینقل قول:
این مبین نت بی شرف را خوب میشناسم ، یکسال وایمکس مبین نت داشتم سه بار بسته هاش را گرون کرد و شبانه را بدون اطلاع قبلی حذف کرد ، از همین تریبون لعنت میفرستم بر صاحبش :laughing:
باسلام
الان نیم ساعت از شبانه گذشته دارم این پستو مینویسم
ساعت 12:50 تست سرعت باspeedtestگرفتم 15 مگابیت دانلود 25 مگابیت اپلود سرور تهران
ساعت 1:05 دقیقه تست گرفتم سرعت 4مگابیت با لگ زیاد عجیب و 30 مگابیت آپلود سرورتهران
نقل قول:
دو تا سایت خوب بودن که برای بسته های هدیه اینترنت داخلی همین کار را میکردم ولی پولی شدن
باید ببینید هزینش براتون به صرفه در میاد یا نه ، در کل راهکار خوبیه
باسه همه چی را محدود کردن
Fthh هم محدوده
**لینگ شانسی یه سایتی بسته هست 10 دقیقه بعد همون سایت باز میشه
طرح سیاه نت همینه دقیقا
محدودیت گ
اسم سایت ها رو برام خصوصی می کنید؟ ممنوننقل قول:
با کدوم بسته؟نقل قول:
بسته معمولی و شبانهنقل قول:
بودجه ای که قرار بود برای اینترنت نامحدود باشه رو دادن برای توسعه اینترنت مـیـلـی
لعنت به اینترنت ملی
اینا هروقت میخوان کاری کنن حتما باید یچیز دیگه رو نابود کنن. د اگه راست میگین اگه کارتون درسته چیزای دیگه رو خراب نکنین.. پس کارتون مشکل داره و خودتون هم میدونید مالی نیست که همش فشار میارین.
اینترنت همراه اول واقعا عالی بود ولی حیف. اینا باید اول اینترنت فیبر نوری رو گسترش بدن همه جا باشه بعد از این فن ها بزنن. هنوز هیچی ندارن اومدن محدود کردن که مردم برن سراغ اینرتنت ثابت.
نه ! اینجوری نمیشه باید برم سراغ اینترنت ماهواره ای
ما-هواره ای هم مشکل داره. برای ارسال باید از نت خونگی یا سیمکارت استفاده کنی که اگه اونها ببینید شما فقط دارید سند میکنید و رسیو ندارید میتونن کلا دسترسی شما رو ببندند.نقل قول:
درودنقل قول:
البته این نکته را متذکر شوم که
ایلان ماسک هنوز همچین سرویسی برای ایرانی ها راه ننداخته
مگه اینکه کاربران ایرانی درخواست بدن
اینترنت یک طرفه سال هاست که منقرض شده
یعنی میگی بخاطر اینکه ایرانی ها نمیتونن دسترسی داشته باشن، ماهواره رو فضای ایران قرار نمیده؟ اگر اینجوری باشه که دیگه بقیه صحبتها هم تعطیله.نقل قول:
اینترنت یک طرفه ماهواره ای رو هم فقط ما ایرانی با هک مک باب کرده بودیم! وگرنه کسی که دسترسی به نت ADSL میداشت که سراغ نت ماهواره ای نمیرفت.(منظورم خارجی ها بودید که اکانت نت ماهواره ای میخریدند هست). علت ارسال با ADSL هم این بود که اگر میخواستی با دیش ارسال کنی به سر ساعت نکشیده بود دستگیر میکردن و خدا میدونه با چه اتهاماتی روبرو میشدی. برای همین کسانی که مک رو هک میکردن ارسال رو با ADSL میکردن دریافت رو با دیش.
نقل قول:
سلام
من از وضعیت اینترنت ایلان ماسک تو ایران اطلاع دقیقی ندام
و اینکه کسی گرفته نگرفته
ولی
این طرح اول باسه گشاورزان مناطق دور کانادا و امریکا راه اندازی شد
بیرون از امریکا هر کشوری داره (مثل آلمان)
روی زمین و در آن کشور نمایندگی و فرستنده دارن ...
که وزیر ارتباطات ما هم گفت ایلام ماسک بیاد نمایندگی بزنه تو ایران و رگلاتوری و این حرف ها
که خب طبیعتا بک حرف مسخره و تبلیغاتی
موفق باشید