سلام یکی میتونه بگه این کدوم سرویسه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رایگان داره یا نه؟
Printable View
سلام یکی میتونه بگه این کدوم سرویسه؟
رایگان داره یا نه؟
سلام سرویس های بالاتر از 1 مگ شبانه رایگان ندارن ...
برای دانلود باید فشفشه بخرین
ممنون داداش - خط روی 2 مگ هست ؟نقل قول:
راستی چرا بعضی ها مینویسه داده گستر عصر نوین برای بعضی مثل شما HIWEB ؟ فرقی هم میکنه !؟
256 رو روی 2.5 مگ محدود میکنن و اگه حتی ریت خط هم روی 12مگ باشه ، بازم سرعت از اکانتینگ رو 2.5 مگ محدوده! ولی 1مگ رو روی 4 ست میکنن! بقیه هم که دیگه شبانه ندارن!نقل قول:
در مورد اسم isp ، به آیپی که بهت اختصاص پیدا میکنه ربط داره و مثلا من اگه دیسکانکت و کانکت کنم و آیپی جدید بگیرم ، ممکنه که بنویسه داده گستر عصر نوین!
ضمنا چون شاتل تو مرکز ما بعد از حدود 10 ماه ، محدودیت پورتش برطرف شد ، واسه همین های وبو تخلیه کردم و طی روز های آتی ، شاتل وصل میشه!
دینامیت 8 مگنقل قول:
چرا همین های وب نموندی ؟ خوب نبود ؟ شاتل میخوای کدوم سرویسش رو بگیری ؟نقل قول:
واسه من تو این 1 ماهی که داشتم ، کلا 3-4 بار قطعی پیدا کرد ( اونم ظهر که عموما نبودم ) و در کل راضی بودم ازش! منتها عیبی که داره اینه که سرعتش کمه و 250 کیلوبایت تو این دور و زمونه سرعته خیلی پایینیه! ضمن اینکه به نظر من فعلا شاتل بهترین شرکته بین بقیه و علاوه بر اینکه خطو تا 15مگ میبنده ، ثبات و کیفیت خوبی داره و جشنواره های خوبی هم میذاره ( مثه شاتل لند و 50گیگ ترافیک با 50% تخفیف و غیره... ) و شبانشم که 1 تا 8 رایگانه و با توجه به اینکه زیاد دانلود ندارم ، احتمالا دیر محدود شم و اگر هم که محدود شدم ، 3تومن میدم و دوباره شبانه سرعتم میره بالا! ( با کمتر از 30 تومن پول ، هم شبانه خوب دانلود میکنم و هم از کیفیت بالاش در طول روز استفاده میکنم. ) در کل الان شاتل یه سر و گردن از بقیه بالاتره!نقل قول:
چی بگم والا به نظر من که سرعت دانلود این روزا خیلی مهم نیست - خودت که تجربه اسیا تک رو داشتی سرعت دانلود عالی هست ولی چیزای دیگه افتضاح !نقل قول:
این شاتل من هر چی طرح هاشو نگاه میکنم همشون ترافیک ماهانشون کمه ! یعنی مثلا سرویس نداره که ترافیک ماهانه 10 گیگ داشته باشه ! درسته ؟
آره خب ، از لحاظ تنوع تعرفه خوب نیست ولی هر چند ماه معمولا یه جشنواره میذاره که 50 گیگو با 50% تخفیف میده 56 تومن که در صورت خرید ، تا حجمش تموم نشه ، سوخت نمیشه و چند ماه واسه آدم میمونه!نقل قول:
ضمنا شاتل از لحاظ کیفی اصلا قابل قیاس با آسیاتک نیست! الان شرکتای صبانت و پارس آنلاین و های وب و شاتل و حتی داتک ، به نظرم خیلی از آسیاتک بهترن و آسیاتک از پارسال واقعااااا افت محسوسی کرده و اصلا سرویس گرفتن ازش عاقلانه نیست ( مگر برای کسی که سرعتش در تایم رایگان محدود نباشه! ) !!
سلام،
دوستان قصد دارم اینبار از های وب سرویس بگیرم
طرح طوفان ، یک ساله با ۱۲ فشفشه ۳۰ گیگابایتی
من قم هستم ، منتهی زنگ زدم نمایندگی گفت حتما یه کارت دانشجویی :n36: یا کارت طلبه گی :n13: بیار... گفتم خب من ندارم اینا رو چی میشه ؟ گفت بدون اینا سرعت ۸ مگ نیست ، افت داره
میخوام بدونم هر کی های وب گرفته کارت دانشجویی برده یا آخوند بوده :n31: اگر این طور نیست سرعتا در چه حدیه؟
اصلا کیفیت های وب چطوره این روزا بیام نیام !؟؟
ممنون :n01:
به من هم موقع فعالسازی نتم ، گفتن که کارت دانشجوییتو آپلود کن در سایت تا نتت فعال شه و استفاده کنی!!!! معلوم نیست فاز های وب چیه!نقل قول:
ضمنا ، تو این مملکت به هــــــــــــــــــــــــ ـــــیــــــــــــــــچ وجـــــــــــــــــــــــ ـــه بیشتر از 3ماه از جایی نت نگیر! چون وضعیت هیچ شرکتی ثابت نیست و شرکتی که الان کیفیتش خوبه ، ممکنه 2ماه بعد افتضاح بشه و بر عکس ، شرکتی وضعیتش الان خرابه ، ممکنه خوب بشه! نمونش همین آسیاتک که بعد چند ماه افضاح شد و یا همین های وب که تا 2 ماه پیش همه مینالیدن از کیفیت بدش ولی الان چند وقته خوب شده و غیره....... حالا سوخت شدن پولت و غیره هم که بماند!
دوستان در 2-3 روز اخیر افت سرعت نداشتید؟
من سه روزه خطم رانژه شدهاز آسیا/ش/ت و وبگردی افتضاحش در رفتیم این از اونم بدتر
این 2-3 روز تا الان تایم اوت داره و کنده شدید. هی رفرش کن بیاره بالا. ایا های وب همیشه این داستانه یا این یکی دو روزه خبریه اینطوری شده؟؟؟؟؟؟؟؟
قند شکن هم تعطیل :|
اون از آسیاش/ت اینم از این ... :|
متاسفانه معلومه که های وب در مرکز شما از یه طرفی کاربر زیاد داره و از طرف دیگر پهنای باند کم داره! به همین دلیل این مشکلات به وجود اومده!نقل قول:
وضعیت هر شرکتی ، مرکز به مرکز و شهر به شهر فرق میکنه و همین های وب به عنوان مثال برای من خیلی خوب بود ولی واسه شما افتضاحه! باید شرکتای مختلفو امتحان کنی و ببینی که کدوم در مرکزت کیفیت خوبی داره! ولی در کل الان شرکتای صبانت و شاتل و پارس آنلاین کیفیت و ثبات بیشتری نسبت به بقیه دارند...
ممنون دوست عزیز بابت پاسخ...نقل قول:
فقط یه سوالم رو الان من نفهمیدم چی شد... این که من کارت دانشجویی و اینا ندارم سرعت چقدر افت میکنه... اینا درست جواب نمیدن میپیچونن آدمو...
دقیقا میخوام بدونم یه کاربر های وب که اینجا هست و کارت دانشجویی و غیره و ذالک ام نداشته سرعت دانلودش چقدره...
والا نمیدونم کسی که کارت دانشجویی اینا نداشته باشه چی میشه!!! این مسخره بازی فقط مختص های وبه و هیچ شرکت دیگه ای نمیاد بابت سرعت بالا کارت دانشجویی و نامه شرکت و غیره بگیره!!!نقل قول:
توی سایتش ببینی زده کارت دانشجویی، مدرک موقت، دانشنامه، جواز و ...نقل قول:
کلا یه چیزی براشون آپلود کن نشون بده درس خوندی. من گواهی موقت مدرک لیسانس رو اپلود کردم زنگ زدم تایید کرد و وصل کرد
کاری ندارن که چی باشه --وارد جزئیات نمیشن --یک مدرک از اشنا یا دوست یا ... پیدا کننقل قول:
یک کارت دانشجویی رو بگیر با فتوشاپ مشخصات اش رو به مشخصات خودت تغییر بده ، هیچ مشکلی به وجود نمیاد.نقل قول:
فک کنم اشتباهی منو منشن کردی ، چون اون دوستمون مشکل داشت! :n02:نقل قول:
ولی درست میگی ، الان دیگه به خاطر این چیزا گیر نمیدن و هرچی باشه قبول میکنن!
سلام ، ممنون از شما و باقی دوستان،نقل قول:
همین فوتوشاپو و ادیت و اینا رو تایید میکنم :n02:
یعنی یکارایی میکنن ملت مجبور شن برن از رو دیوار بپرن بیان تو...
خو این در لامصبو باز بزار...:n27:
سلام
خیلی وقته نبودم :n13:
تازگیا نت هنگ میکنه اینترنت وصله ولی صفحه باز نمیشه مودم خاموش روشن میکنی درست میشه :n41:
کسی میدونه مال چی میتونه باشه ؟
سلامنقل قول:
اون موقع که میگی هنگ میکنه هی سایت داخلی هم باز نمیشه ؟ ( چون تو اسیا تک هم پیش میاد خارجی باز نمیشه ولی داخلی باز میشه )
---------------------------
به نظرت تخلیه کنم بیام های وب ؟ اوضاع چطوره ؟
این ممکنه ماله همین تست قیلترینگ هوشمند باشه
سلام قبل از هر چیز پرچم آرسنال و اوزیل بالا:n31: دوم واسه منم دقیقا همینجوری که شما میگید چند وقتیه شده تو روز شاید 2 الی 3 بار اینجوری میشه فقط سایت های داخلی مثه ورزش 3 باز میشه و وقتی مودم رو خاموش روشن میکنم درست میشهنقل قول:
سلام دقیقا فقط سایت های داخلی باز میشه یا باید قندشکن بزنی حل بشه یا مودم رو خاموش و روشن کنی حل بشه اگه هم کاری انجام ندی بعد 10 دقیقه خودش رله میشهنقل قول:
من تو تاپیک آسیاتک دیروز کامنت گذاشتم که میخوام های وب تخلیه کنم بیام طرح 1 ساله صبحانه آسیاتک بگیرم کسی جواب نداد ولی خودم چند صفحه قبل آسیاتک رو خوندم تقریبا نصف بیشتر مشترک ها ناراضی بودن از آسیاتک دیگه پشیمون شدم .... به نظر من تو این یک سالی که طرح 256 ماهیانه 3 گیگ های وب داشتم راضیم تو تایم رایگان همیشه سرعت روی 220 کیلو و شبی 2 گیگ رو دانلود کردم و هیچ وقت محدودیت سرعت تو تایم رایگان نداشتم.. قطعی اینترنت هم فقط موقع انتخابات داشتم... پینگ هم تقریبا همیشه زیر 60
کد:http://www.speedtest.net/my-result/5307094680
داخلیا مخصوصا سرور خود های وب ( آپارات ) باز میشن و مشکلی ندارننقل قول:
نه خیلی جالب نیس من خودمم مجبوری وایسادم بعد از امتحانات تخلیه می کنم
کجا میخوای بری ؟ اسیا تک هم داغونه :n21:نقل قول:
واقعا نمی دونم :n27:نقل قول:
یه نت معمولی بین این همه شرکت پیدا نمیشه :n21:
یعنی واقعا یه نت نیس 30 گیگ رایگان شبانه + 10 تا 12 گیگ روزانه قیمت حدود 30 35 ( پینگ و تک کانکشن معقول )
نقل قول:
الان ترافیک ساعات افت مصرف رفته رو اینترنت موبایل رایگان نیست ولی تو اون ساعت ها حجم بیشتر اختصاص میدن مثلا رایتل میگه 50 + 50 گیگ
ایرانسل هم که دانلود شبانه داره یعنی با 80-900 یه تومنی میتونی یه ساعت یا دو سه ساعت پشت سر هم دانلود کنی اگه آنتن دهیت خوب باشه و سیگنال داشته باشی خیلی به صرفه هست دانلود روزانه هم فک کنم دارن
ایراسل 3G انتن پر سرعت 50 60 کیلو ( سرعت رو از عمد محدود کردن )نقل قول:
همراه اول خوبه که منطقه ما انتن دهی 3G ضعیفه
دانلود روزانه ش گرونهنقل قول:
اگر سیمکارتتون 4g باشه و تحت پوشش باشید میتونید دانلود هاتون رو یهویی(با بسته نامحدود یک ساعته (2تا8 صبح))دانلود کنید قیمتش هم 900 تومن هست
sent from my LG G3-d855
ترافیک رایگان و مثل اینکه کم کم دارن جمع میکنن ، الانم که رئیس جمهور کره جنوبی اومد ایران یه قراداد عظیم مخابراتی بستن با تلکام کره که اینترنت ایران و توسعه بده ، خلاصه در آینده نه چندان دور دیگه چیزی به اسم ترافیک رایگان احتمالا وجود نداره ..
اگه سیگنال اینترنت موبایل ضعیفه خونتون مودم با آنتن خارجی بگیر مشکلت حل میشه من که گرفتم حل شد
مودم ارزون پیدا کردی خبر بدهنقل قول:
sent from my LG G3-d855
خبر ا راستش از من نیست دوست گرامی ، تو کانال تلگرام ایرانسل عضو بشید اونجا تخفیف ها و مودم های جدید رو اعلام میکنن ، تو همین مودم های چینی رومیزی هواوی فکر کنم ، با انتن خارجی هستش اونقدر هم گرون نیست ؛ از مودم همراه تی پی لینک ارزون ترهنقل قول:
این مدل یه نمونه سه آنتنه هم داره که دیگه اون باید شاهکار باشه البته خیلی هم کم یاب ه فک کنم با اون دیگه از بابت سیگنال دهی مشکلی نخواهین داشت
دیده بان نت هم بعضی ها تو کرمان ازش تعریف میکردن ولی بازم به درد من نمیخوره چون 1 مگ ماهانه با 7 گیگ ترافیک 33 هست - من 5 گیگ باید ماهی ترافیک اضافه بگیرم که خیلی گرون میشه برامنقل قول:
نمیدونم چی کار کنم همین اسیا تک بمونم یا برم های وب که ارزون تر باشه حداقل
دوباره کند شده و خیلی از سایتها رو هم باز نمیکنه :n03: سایتهایی مثل آپارات و ...
سلام دوستان .
من Adsl ماهی 6 گیگ شبانه رایگان 128 اسیاتک دارم ماهی 22 تومن
ب چند دلیل میخوام به های وب مهاجرت کنم ک مهم ترینش دزد شدن اسیات تک هست . پین سه گیگ باشگاه مشتریان رو ک برداشتن وبگردی ک جدیدا خیلی اذیت میکنه و همه شاکین . افتضاح شده . شبانه هم فقط دانلود لز سرورای اسیاتک کثل اپلود بوی و سایت های دانلود ایرانی خوبه و سرعت دانلود از سرور و اپلودسنتر های خارجی به 20 کیلو بایت هم نمیرسه
لازم ب ذکره سرعتم از سایتای ایرانی و تا حدودی خارجی در بازه غیر رایگان خیلی خوبه ولی خب ب نظرم طرح 265 8 گیگ شبانه های وب که 23 تومن هست ب صرفه تره
خواستم ببینم سرعت دانلود تو بازه شبانه و روزانه از سرور های خارجی و داخلی (جداگانه) چنده ؟ و اینکه با این تفاسیری ک من گفتم های وب از نظرتون بهتره یا اسیا
با سپاس
وضعیت وبگردی های وب چطوره?
برای xbox live جواب میده?
شبانه چطور?
سرعت در بازه زمانی رایگان و غیر رایگان چنده?
sent from my LG G3-d855
وضعیت وبگردی های وب چطوره?
برای xbox live جواب میده?
شبانه چطور?
سرعت در بازه زمانی رایگان و غیر رایگان چنده?
sent from my LG G3-d855
نقل قول:يكي دو صفحه آخر اگر بخونيد متوجه سوالتون ميشيد. هاي وب هم تو وبگردي مشكل داره يه دفعه تايم اوت ميده يا ميره رو اينترانت.نقل قول: