بله برای من برگشته.نقل قول:
دیشب هم شارژ کردم.
Printable View
بله برای من برگشته.نقل قول:
دیشب هم شارژ کردم.
خیر کابلینقل قول:
دفعه قبل هم همینطور بودم که نت کاملا قط بودم حتی بعد از این که شما گفتین بار قبل نویز بهتر شد یعنی حتی از تلفن خونه به 2020 یا هر شماره دیگهه ای زنگ میزدم خیلی نویز داشت و صدای شمارگیری دایل اپ میومد اما الان خود تلفن نویز نداره ولی نت تند تند قطع میشه خاموش روشن مودم هم میکنم به سختی بعد 10 مین کانکت میشه که هی ارور میده اما وقتی کانکت میشه بعد 2 تا 5 دقیقه دوباره دیس میشم
دوستان بعد از یک هفته جواب ببینید چی جواب دادن؟
این شکایت منه:
با سلام ميخواستم بگم كه چرا طرح ها را تعويض ميكنيد چه دليلي داره، الان من بعثت داشتم سرعت اومده بود پايين عوض كردم پاييزه طلايي گرفتم قيمت بيشتر از بعثت اما الان كلا طرحهاي شبانه برداشته شده و حتي اين طلايي هم نميشه شارژ كرد سرعتش هم كه خيلي خيلي اومده پايين حالا غير از شبانه كه 300 بود الان شده 24 حتي روزهاي كه قبلا 800 بود الان شده با زور 100 كيلوبايت آيا ما پول پرداخت نميكنيم؟ آيا ميخواين ما ناراضي باشيم؟ يا ميخواين ما برين كلا از مخابرات نت نگيريم چرا اين كارهاي را انجام مي دهيد طرح هاي نامحدود را كه برداشتين بعثت هم كه هيچي حالا همين پاييزه مانده بود اينم رفت آخه چرا؟؟؟ متشكر ميشم پيام را بخونيد و شده براي ما مردم كه اين حرفها 1000 تا از دوستام كه از مخابرات اينترنت گرفتن جواب داده بشه.
جواب:
قرارداد طرح به مشتركين اعطا شده ودرحال حاضر طرحها با دانلود شبانه رايگان بعنوان گزينه قابل انتخاب ميباشد
دوستان عزیز اینم متن شکایت جدیدم هست:
ببخشيد اون روزي كه قرار داد دادين و من امضا كردم براي طرح بعثت شماره ******** و در قرار داد گفته شده بود كه مشترك مورد نظر تا هر زمان مي تواند طرح خود را چه زماني چه حجمي شارژ نمايد حالا چرا زدين زير قولتون و قرار دادتون من الان يك گيگ شارژ دارم اما زمان ندارم كه بتونم ازش استفاده كنم چرا يك دروغي را به ما گفتين اگر قرار داد الكي بود چرا گفتين كه امضا كنيم اين واقعا يك دزدي و دروغگويي ميشه اونم كه در ماه رمضان هستيم.
کدوم مرکز هستیدد؟نقل قول:
نقل قول:
یه عکس بزار ببینم:n05:
دوستان یک 2-3روزی است که یک دفعه snr downstream میره روی 5 خاموش روشن میکنم مودم رو درست میشه ممکنه 2 روز هم مشکلی نداشته باشه باز یک دفعه ممکنه اینطوری بشه max data rate کم میشه و اینطوری میشه همه موارد رو تست کردم و مشکلی نداشته مطمئنم
مشکل از سمت مخابرات است کسی همچین مشکلی داره تو این 2- 3روزه ؟
من دیروز اصلا مشکل نداشتم
الان هم مشکلی ندارم
کسایی که طرح خانواده مخابراتو دارم لطف کنن بگن سرعت دانلودشون با آی دی ام چنده؟:n01:
:دی اینچه وضعشه لرها مثله اینکه اومدن مخابرات مشهدو گرفتن :دی
دوستان سرعت شما هم داغونه؟
سرعت دانلود الان زیر 60، وبگردی هم تعطیل :n03:
پاییزه طلایی:n27:
سرعت برای من از ظهره که داغونه یک بار هم قطعی کامل داشتمنقل قول:
این سایت 2020 چه باگی داره:n08::n08:
شماره هرکی میخواین تو قسمت (شارژ و یا تمدید حساب) وارد کنید. بعد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بیارید کد ملی ثبت تایید. وارد مدیریت اکانت بشید. به همین راحتی:n08:
خخخخخخخخخخ ، واقعا که ...
اون از لوگوی بالا که شده مخابرات لرستان و این هم باگش
شماره اون تبصره یا اسم اون بند و قانونش رو داردی?? یا یه عکس ازش بذاری یا متنی یا لینکی ??تا باز مجدد میل شکایت بزنیم اقا شکایت ها زیاد باشه احتمال این که دزدی گرگی هاشون کمتر شه هستنقل قول:
بچه ها یه مسئله دیکه : این طرح های جدید تابستون که بچه ها چند باره لینکشو گذاشتن یه طرح داره واسم یکم مشکوکه
به اسم طرح یک مگ که ماهی 15500 تومان 5G این مث همون بعثت نیس???? هر دو یک مگ پهنا باند هر دو ظرفیت 5 گیگ هر دو دارای دانلود شبانه پس چه کلک و حیله و فریبی باز می تونه نهفته باشه که اینا همون طرح رو با اسم دیگر و قیمت کمتر (تازه همراه ا مودم رایگان !!!) می خوان بفروشن ????
البته یک تفائوت اینه که پولو یه جا می گیرن و طرح فقط مال تابستونه مثلا شاید مهر به اون ور بخوایم بگیریم همونو بازدو برابر باید پول بدیم !!!
خدا می دونه اینا چه قدر پول دزدی به جیب زدن که می خوان مودم های قیمت 60 تومانی هدیه بدن !!
روزها 107نقل قول:
شب ها با تک لینک 60 با 3 لینک 92
این طرح های کمپین تابستونی در واقع طرح هایی هست که از طرف شرکت مخابرات ایران برای کل کشور اعلام شده و خوب قطعا مخابرات خراسان هم مجبوره اون رو اجرا کنه ولی طرح بعثت مربوط به کل کشور نبود و استانی بود.نقل قول:
مرسی پس اگه مال کل کشوره و مال مخابرات چرا طرح های نا محدود رو ننوشتن :n13: نکنه بقیه مخابرات ها هم می خوان نامحدود ها روجمع کنن !نقل قول:
این لینک کشوری این طرح هست : (طرح کمپین تابستانه)نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخابرات خیلی استان ها طرح های نامحدود را حذق کردن و توی لیست سرویس های کل کشور adsl مخابرات هم طرح نامحدود وجود ندارد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکسی که گذاشتی مال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستنقل قول:
این سایت چه ربطی داره به خراسان? مگه اصلا مال خراسانه?:n23:
اما سایت خراسان رضوی که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست و نوشته خراسان رضوی
amoo reza برای اینککه سواستفاده نشه مطلبتو پاک کن
ممنون
بله اینم مثلا برا خراسانهنقل قول:
برای من که توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم نوشته لرستان
چه کیفی میده ! من دنبال یکی بودم که کمپین تابستان داشته باشه ببینم شبانه چقد گرفته . :n08: هرچی میزنم طرح خانواده میاد ! کلافه شدم . :n18: هرکی یه خط که کمپین داشته باشه پیدا کرد آمار بده . ترجیحا از مخابرات امیرالمومنین یا ناحیه 4 مشهد هم باشه چه بهتر !!! :n02:نقل قول:
ماله منم لرستان شده ... !
سلام دوستان
نکنه این لرستان بر می گرده به هشت رقمی شدن خطوط تلفن ثابت در خراسان رضوی(از امشب هشتایی شدیم)
به نظرم بی ربط نیست
نه ارتباطی به این قضیه نداره قبلا هم از این شیرین کاری ها کرده بودند.نقل قول:
ماله منم لرستان شده خودم را کشتم تا بتونم یک گیگ شارژ کنم اصلا سرعت پایینه پایینه چرا داره اینجوری میشه این اینترنت میخوان کلا بردارن راحت بشن ملت!!
یعنی پس دارن تو سایت گلدنت(دزد نت) تغییر تحول میدن دوباره؟نقل قول:
راستی منم الان اعتراضم را در سایت 195 نوشتم تا ببینم چه میشه
چطور پست رو ویرایش کنم؟؟؟؟:n02:
بچه ها من نمی تونم شارژ بکنم، دو روزه هر چی می زنم مینویسه : ارتباط با سوچ بانک برقرار نشد!
چی کار کنم؟
کسی مشکله منو نداره؟
آره بابا واقعا شورشو در آوردننقل قول:
منم هر کاری کردم 2 روز بود نمیشد تازه امروز بعد از ظهر موفق شدم
شما پرسیدی منم جواب دادم.نقل قول:
نیازی نمی بینم اثبات کنم
این اینترنت زپرتی مخابرات چه چیزی داره که آدم بخواد بخاطرش دروغ بگه. والا!
برای دوستان و شما:
حذف شد!
دوستان این که میگن 1تا5 گیگ رو 3600 هزینش میشه باید از کجا بگیری؟
تو خود سایتشون که 3880 تومن میده!
الکی میگن:n02:
با 8 درصد مالیات بر ارزش افزوده میشه 3880نقل قول:
حالا یا بقیه دارن اشتباه می کنن که قیمت نهایی رو 3600 میدن یا مخابرات :n13:
جاده سیمان نرسیده به قرقی علی ابادنقل قول:
کلا سیمی که مودم رسیده رو عوض کردم دیشب سرعتم تاثیر نداشته با همون 10 یا 20 میشه اما دیشب قطعی کمتر داشتم انم این ایکین کانکشن پایین وصل و کانکت بود اما اینقدر سرعت پایین بود دانلود منیجر ارور میداد که مطمئن شین اینترنتتون وصله
اینم عکس از مودمم با اینکه سیم کشی رو هم عوض کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی از دوستانم طرح کمپین تابستانه گرفته. این طرح 2 مگ با 3 گیگ ترافیک را.
دوستان سوالی در مورد سرعت و ... دارند بفرمایید تا ازش بپرسم چطوریاست.
به تمام شماره های مشهد ٣اضافه شده.
پیش شماره مشهد ٠۵١ به جای ٠۵١١
شبیه تهران شدن شماره ها,فقط تهران مخابراتش نامحدود هم داره.
دیشب حدود ساعت 3 نمیدونم چرا اینقدر سرعت اومده پایین. در حد قطع. برا بقیه هم همینطوری بوده؟
در ضمن با این تلفن های جدید اکانتها هم قراره تغییر کنند؟ یا همون روال قبلی حفظ میشه ؟