نقل قول:
هیچ جا اصلا نمی پرسند که شما کجا خدمت کردید یا کجا بودید ( برای استخدام ) مگر بخواین تو سازمانهای نظامی مشغول به کار بشید که اونجا هم لازم به گفتن شما نیست .:n02:
Printable View
نقل قول:
هیچ جا اصلا نمی پرسند که شما کجا خدمت کردید یا کجا بودید ( برای استخدام ) مگر بخواین تو سازمانهای نظامی مشغول به کار بشید که اونجا هم لازم به گفتن شما نیست .:n02:
قبلا درباره حقوق در شرایط عادی
بحث شده اما :
برای دیپلم حدودا 35 تومن
برای فوق دیپلم حدودا 40 تومن
برای لیسانس حدودا 45 تومن
برای فوق هم حدودا 50 تومن
تمامی موارد درج شده با تلرانس 5 در صد به دلیل تفاوت درجه ارائه میگردد!!!
sent from my open source device
تو دوره جنگ هم اولویت اینه :
1- نیروهای حرفه ایی نظامی کشوری
2- نیروهای وظیفه حین خدمت
3- نیروهایی که دوره ضرورت رو به اتمام رسوندن ( دارندگان کارت پایان خدمت )
تا بوده همین اولویت بندی بوده.حالا براساس شرایط کشور تو اون زمان و مناطق درخواستیه نیرو چقدر بین اولویت 1 به بعد فاصله اس اونموقع مشخص میشه.:n19:
اینارو محض اطلاع گفتم.مهم بودنش اینه که در هیچ حالتی این ترتیب بهم نمیخوره.اینو از فرمانده ارشدم تو ستاد شنیدم.:n02:
دوستان به مرور خاطرات جالبمو اگه پایه بودید انیجا براتون می گم شاید تونستم یه ذره حرفام به درد دوستان بخوره و از استرسشون کم بشه.
کوچیکه همتون :n16:
نقل قول:
ااااااااااااااااااااااااا ااا............ این که ماله همون زمانه منه :n19:
بله دوست من تفاوتی نکرده شاید تا سه چهار تومن بستگی به شرایط مختلف فرق کنهنقل قول:
sent from my open source device
سلامنقل قول:
عزیز فعلا سپاه بااین همه بودجه توی حقوق کادری جماعت مونده!! و حقوق سربازا هم که معمولا بین 24 تا 26 ریخته میشه حدود دو یا سه روز پیش به حسابشون ریخته شد!!
و یه نکته دیگه مگر همین الان کادری ها کاری انجام میدن به نظر شما؟؟
از کار کامپیوتری و مخابرات بگیر تا حمالی و رانندگی و... همش رو سرباز انجام میده با همین حقوق ناچیز!!
حالا به نظر شما میان حقوق سرباز رو با کادری هم درجه یکی میکنن؟؟
و اینکه شما در جریان باشید: تنها زمانی که حقوق سرباز با کادری هم درجه یکی میشه دوره ذخیره و احتیاط هست و نه دوره ضرورت!
میتونید دفترچه قانون خدمت وظیفه عمومی رو دریافت کنید و از تمامی قوانین و تبصره هاش اطلاع پیدا کنید.
نقل قول:
می دونستم کسی باور نمی کنه...دوست من,من خود ستاد فرماندهی بودم فکر کنم یه چیزایی حالیمه.منم فقط دارم در مورد دوره ضرورت حرف می رنم و به دوره های بعدیش اصلا کاری ندارم.محض اطلاع شما من که ستاد فرماندهی ناجا بودم این طرح نزدیک 2 سال تو هیئت رئیسه ناجا داشت بررسی میشد.هیچ ارزشی واسه من نداره که این چیزی رو که می دونستم بگم.ولی انگار همیشه باید همدیگر رو از کاری که کردیم پشیمون کنیم.اینه هنر ایرانی.به جایه اینکه بیایم در بارش بحث کنیم.
سلام درباره نخبه ها هم اطلاع دارین ؟ فقط 1 ماه یا 3ماه دوره آموزشی رو میگذرونننقل قول:
سلامنقل قول:
زدی خط خطای مجاز مهندس :دی تلرانس :دی
سپاه به دیپلم حدود 40 تا 45 میده به متاهل هم حدود 60 تا 65
در صورت تایید توسط وزرت علوم تحقیقات و فناوری به نظام وظیفه معرفی میشن و امکان داره بتونن کسر خدمت بگیرن و یا معاف بشن ... (بیشتر بستگی به مدرک تحصیلی داره واینکه ایا این نخبه تونسته اختراعی یا مقاله ای ارائه بده که به کار نیرو های مسلح بیاد یا نه!) و در صورت معاف شدن حتما باید دوره رزم مقدماتی رو بگذرونهنقل قول:
شما دوره آموزشی رو حتما باید بگذرونید و اگر شامل این طرح بشید به عنوان دوره خدمتی در یکی از یگانهای پذیرنده شما ( همون ارگانی که برای خدمت شما رو تقسیم می کنه ) طول مدت خدمتتون روی طرح یا تحقیقتتون کار می کنید و اگه مورد قبول واقع شد به شما کسری تعلق میگیره.ولی میگم این قانون خیلی اما و اگر داره.اگه از من میشنوید اصلا دانشو و تواناییهاتون رو تو خدمت بروز ندید.چون حتی ممکن خدمتتون تموم بشه ولی بازم شما رو ول نکنند.مگر اینکه خودتون مایل باشید که با هاشون کار کنید که این یه بحثه دیگس.چون بفهمند چیزی بلدید 1000 تا کار می ریزن سرتون که آخر می بینید از طرح خودتون غافل موندید.نقل قول:
عزیز ... شماحداقل اگر به اسم دوران سربازی توجه میکردین !! به خودتون اجازه نمیدادین چنین پستی بدین!! حالا حتی اگر ور دست سید حمیدرضا سدرالسادات هم خدمت میکردین!! (( خدمت وظیفه عمومی!!))یعنی اینکه شما باید بدون هیچگونه چشم داشتی دو سال به مملکتتون خدمت کنید تا حداقل بتونید از امکانات توی کشور استفاده کنید!! مثل دانشگاه و استخدام در ادارات و...نقل قول:
اینهم که در مورد اون حرفم گفتم چندین بار گفتم فعلا طر ح و نه قانون...چون این بحث برای 6 سال پیشه و دیدم دوباره بعد از 4 سال بازهم داره روش کار میشه گفتم که حتما باید مهم بوده که دوباره به جریان انداختنش.همین و همین
من با شما که عشق سربازی هستید بحثی ندارم , پس خودتو خسته نکن.تو هزارجا میشه به این مردم عزیز خدمت کرد نه فقط تو سربازی.تو جای همه توجه کن...زیر دست هر کی هم کار کردی به من ربطی نداره.آدمی که واسه زندگیش هدف و برنامه داشته باشه سربازی هم جلوشو نمی گیره.همچین هم میگی انگار فقط خودت رفتی سربازینقل قول:
نقل قول:
نه عزیز ... اگر شما هم وضعی که برای من پیش اورد خدمت برات پیش میورد... فکر کنم بنزین برمیداشتی میبردی کل سازمان وظیفه عمومی رو آتیش میزدی! ... سربازی تمام آروزو هام رو به باد داد مهندس! ولی وقتی میبینم فعلا همه باید خدمت کنن ... تا اینکه شاید قانونی بیاد که اگر خدا بخواد ریشش از این مملکت هم کنده بشه بره پی کارش.
منم مثل همه افرادی که دارن خدمت میکنن سرم رو انداختم پایین و دارم خدمت میکنم... فعلا هم که اگر به کارت پایان خدمت نیاز داشته باشی فقط باید اینطوری خدمت کنی فکر نکنم اگر دست یه پیرزنی رو بگیری از این ور خیابون ببری اونور و یا به یه فقیر کمک کنی و ... هزار کار دیگه بهت پایان خدمت بدن! ...
عزیز ... بیخیال .کد:زیر دست هر کی هم کار کردی به من ربطی نداره
نقل قول:نقل قول:
ممنون از جواب هر دو راستش من معاق هستم از سربازی با وجود اینکه دوست دارم مثل شما سربازی برم و تجربه کنم مخصوصا دوست داشتم تو نیروی هوایی باشم از چتر بازی و پرواز و هرچی که بهش ربط داره خوشم میاد ولی متاسفانه معاف ام! لااقل تو ایران
سوالم برای کسی دیگه بود نخبه بودنشون مورد تایید نیروهای مسلح و وزارت علوم تحقیقات بوده بیشتر درباره حقوق شون چه دوران مجردی و چه دوران متاهلی میخواستم بدونم
و
اینکه دوره رزم مقدماتی که گفتین مدتش چقدر هست ؟
عزیز اول اینکه خوش به حال خود شما :دینقل قول:
دوم اینکه رزم مقدماتی یعنی همون آموزشی که دو ماه هست.
حقوقشون هم نمیدونم.
دوست گرامی شما که خیلی دوست داری بری خدمت دوباره دفترچه بفرست من همین جا بهتون قول میدم با این اوضاع شیر تو شیری که هست با اعزام شما موافقت میشه شک نکننقل قول:
یا میتونی همین جا اعلام کنی جایه یکه از بچه ها بری خدمت تازه ثواب هم داره جدی میگم .هیچکس هم نمیفهمه والا ما دوسال خدمت کردیم هیچکس نپرسی اصلا کی هستی
فقط میدین یه لباس و یه اتیکت داریم تموم شد و رفت . قشنگ دربارش فکر کن
درمورد نخبه هم فقط کسری داره و معافیتش لغو شد .حقوقشون هم فرقی نداره مگر اینکه امریه باشند که حتما هستند !!!
همین صفحات قبل پر هست از دوستانی که مشکل پزشکی دارن ولی نمیتونن معاف شن و با این دردی که دارن باید برن خدمتنقل قول:
من هم قول میدم هیچکسی متوجه نمیشه شما جای اونا برید ، یک نفر هم یک نفره با این اوضاعی که داره نره سربازی عوضش شما که سالمی و ماشالله اینهمه علاقه داری بری جاش
چتر هم قول میدیم بیارن براتون
دوستای عزیز من اگه میتونستم جای همتون میرفتم قانون ایران اجازه نمیده من برم سربازی چون من خانم هستم مثل همه خانم ها از خیلی از حقوق ام معاف هستم!
وگرنه اگه خدایی نکرده جنگ شه واسم مهم نیست من خودم میجنگم به اسلحه هم علاقه زیادی دارم واقعا برام عجیبه و هیچ وقت جواب این سوال رو پیدا نمیکنم چرا برای ما امکان سربازی
وجود نداره درحالی اینجا کشور ما هم هست...
در هر حال ممنون از همتون که جواب سوالم رو دادین
دوست من تو احتمالا فیلم جنگی زیاد نگاه می کنی. ای کاش میرفتی خدمت و معاف نمیشدی . اونوقت هم میتونستی اینجوری قهرمان بازی دربیاری و بگی من عاشق خلبانی و چتربازیم.نقل قول:
الکی خنجر وارد قلب بچه های مشمول این تاپیک نکن. برو دنبال زندگیه خودت.
اقا ما نفهمدیم خدمت 21 ماهه یا 18 ماه
این یکی میگه 21 ماه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم میگه 18 ماه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کدومش؟
وااااااااااااای.
100% 21 ماهه. از تاریخ اعزام 1/1/91
اگه جوابمو اهانت برداشت کردید من جدا ازتون عذر میخوام...به نظرتون هم احترام میذارم.در مورد افراد نخبه هم خدمتتون عرض کردم.خواستم برای راهنمایی بیشتر به معاونت نظام وظیفه شهرتون مراجعه کنید.اگه باز هم سئوالی باشه در خدمتم :n01:نقل قول:
V E S T A
خوشحال میشم اگر مایلی و امکانش براتون هست دلایل و عقایدتون در مورد سربازی بدونم.میدونم حتما باید شنیدنی باشه.دوست دارم بدونم چرا سربازی رو دوست دارید :n01:
ببخشید
من به خاطر تک پسری چیکار کنم که بیوفتم ولایت خودمون!؟
هنوز دفترچه را پست نکردم
ممنون
تو آموزشی یه فرمی بهتون میدن که اونو باید پر کنی و بعد از ثبت استعلام میگیرن که واقعا تک پسری.نقل قول:
بعدش 99 درصد میفتی شهر خودت
دوست عزیز هرکاری هم میخوای بکنی قبلش باید دفترچه رو کامل کنی و مشخص کنی تو دفترچه که تک پسر هستید و با مدارکش ( تک پسری ) بفرستید ( 10+ )نقل قول:
آموزشی رو که حتما باید برید چون اصلا هیچی توش تاثیر نداره...به احتمال 80% اگر تایید بشید حتما شهر خودتون خدمت می کنید.
تحصیلات شما چیه؟
خیلی هم به ارگان خدمتی شما بستگی داره , ولی تا اواسط آموزشی شما هیچی از محل خدمت شما مشخص نیست.چون محل خدمت شما در ماه دوم آموزشی شما طبق اعلام نیاز سراسری ستاد کل که برای ارگانهای نظامیه مشخص میشه.اونوقت هست که تک پسری شما کاربردداره...ولی فعلا برای مدارک خدمتت اقدام کن.ایشااله که حله :n01:
سلام السنقل قول:
خوبی ؟
مشتی مارو سرکار گذاشتی ؟ من فکر کردم دفترچه فرستادی .
سریع بفرست اول اسفند اعزام شی ، هر چی زودتر بری بهتره و اینکه این ور سال بری باز بهترتره :n02:
فکر کنم تک پسر ها اگه پدرشون بالای 60 باشه ، معافن .
این موردو چند وقت پیش شنیدم نمیدونم درسته یا نه ( دوستان صحت و سُقمش رو بگن )
میگفتن اگه تک پسر باشی و 3 تا خواهر داشته باشی ، معاف میشی . :n13:
ببین اگه جزء اینها باشی که نونت تو روغنه . :n24:
موفق باشید .
نه اشتباهه. تک پسر پدر بالای 65 سال.تازه باید از کار افتاده تشخیص بدننقل قول:
ممنون.پس توی اموزشی اوکی میشه؟نقل قول:
تو آموزشی یه فرمی بهتون میدن که اونو باید پر کنی و بعد از ثبت استعلام میگیرن که واقعا تک پسری.
بعدش 99 درصد میفتی شهر خودت
نقل قول:
دوست عزیز هرکاری هم میخوای بکنی قبلش باید دفترچه رو کامل کنی و مشخص کنی تو دفترچه که تک پسر هستید و با مدارکش ( تک پسری ) بفرستید ( 10+ )
آموزشی رو که حتما باید برید چون اصلا هیچی توش تاثیر نداره...به احتمال 80% اگر تایید بشید حتما شهر خودتون خدمت می کنید.
تحصیلات شما چیه؟
خیلی هم به ارگان خدمتی شما بستگی داره , ولی تا اواسط آموزشی شما هیچی از محل خدمت شما مشخص نیست.چون محل خدمت شما در ماه دوم آموزشی شما طبق اعلام نیاز سراسری ستاد کل که برای ارگانهای نظامیه مشخص میشه.اونوقت هست که تک پسری شما کاربردداره...ولی فعلا برای مدارک خدمتت اقدام کن.ایشااله که حله
مثلا چیا بفرستم؟ کپی شناسنامه خودم و بابام؟
لیسانس عمران دارم
پس شما هم میگی اختمالا توی اموزشی اوکی میشه؟
مخلصم مسترنقل قول:
سلام الس
خوبی ؟
مشتی مارو سرکار گذاشتی ؟ من فکر کردم دفترچه فرستادی .
سریع بفرست اول اسفند اعزام شی ، هر چی زودتر بری بهتره و اینکه این ور سال بری باز بهترتره :n02:
فکر کنم تک پسر ها اگه پدرشون بالای 60 باشه ، معافن .
این موردو چند وقت پیش شنیدم نمیدونم درسته یا نه ( دوستان صحت و سُقمش رو بگن )
میگفتن اگه تک پسر باشی و 3 تا خواهر داشته باشی ، معاف میشی . :n13:
ببین اگه جزء اینها باشی که نونت تو روغنه . :n24:
موفق باشید .
والا هفته قبل یه اتفاقاتی افتاد ک بیخیال شدم.شاید اینجا بعدا پرسیدم تا ببینم کسی تجربه داره کمکم کنه یا نه
رفیقم 15.9 دفترچه فرستاد و 21.9 درخواست تعجیل داد و 1.10 اعزام شد
فکر کنم تا 15.11 وقت دارم تا 1.12 اغزام بشم
اره قبلا بود ولی حالا شده سن پدر 67 سال!
خدا به خیر کنه
خاطرات شاهکاره من از خدمت ( عین حقیقته دوستان تک تک کلماتم )
قبل اعزام :
من مهر 85 میخواستم برای معافیت چاقی و لاغری اقدام کنم که دقیقا 2 هفته قبل از اینکه کاراشو بخوام شروع کنم قانون رو برداشتن ( مهر 85 ) :n08:
بعدش گفتم برم خدمت من که نه پارتی دارم و نه شانس:n02:...هر چی می رفتم میدون سپاه میگفتن شما تو نوبتید.گفتم این دیگه چه صیغه ایه؟؟؟ :n19:چون اونموقع هر کی با پای خودش میومد همونجا برگه اعزامشو میزاشتن زیر بغلش.هی گفتن صبر کن ( اینم شانس منی که میخواستم زودتر برم کلکشو بکنم ) تا اینکه نزدیک 6 ماه گذشت تا 25 فروردین 86 خودم رفتم میدون سپاه گفتم ما رو نمودین ,خبری نشد ؟ این صحنه هیجوقت یادم نمیره:n10:...کادریه که قرار بود جواب منو بده گفت این خله,,, گفت کی دوست داری بری خدمت,منم واسه اینکه فقط کارم انجام بشه زودتر همینجوری پروندم اردیبهشت ( 25 فروردین بود ) یارو به خنده ای کرد برگرو داد دستم , گفت به سلامت.گفت یا خیلی مردی یا یه چیزیت میشه.من برگرو نگاه کردم دیدم زده همون 1 اردیبهشت ( کپ کردم )-----6 روز دیگه :n19::n08:
رفتم آموزشی و برگشنم و تو مرخصیه بین آموزشی و معرفی به یگانم بودنم که تازه از نظام وظیفه مدارک اعزامم اومد در خونه:n08:..اینجا رو شانس آوردم آموزشیمو همون پادگانی که بودم زده بودن.:n02:
اینم از مشمولی که زودتر از مدارکش رفت خدمت.
تازه شبی که قرار بود صبحش خودمو به اتوبوسی که می بردمون به پادگان با دوستام کلی فیلم داشتم :n09:( من نزدیک 10 تا از بر و بچسی که قرار بود با هم همون پادگان باشیم رو قبل از آموزشیمم پیدا کردم و با هم رفیق شدیم تو همون میدون سپاه و هنوزم دارمشون - بهترین دوستای زندگیم )
100 بار دیگم بپرسن ازم , میگم بازم حاضرم اگه همون بچه های آموزشیم باشن همین هفته دیگه هر جای ایران بگن,بریم آموزشی.اصلا عشق خدمت و سربازی رو ندارم و نه وقت اضافی دارم ولی عشق و حالی که تو آموزشی با اون بچه های گل کردیم قسم میخورم تا آخر عمر تو ایران اینقدر با لذت انجام نمیدم.ناجا هم بودم.منظورم از همه حرفا این بود که آموزشی رو برای خودمون کاملا راحت کرده بودیم.با تنبلی و در رفتن اشتباه نگیرید, تازه همه جا هم بودیم ( ولی نشون دادن داریم تا نشون دادن ) جوری شده بود که روز ترخیصمون ادای تک تک مربی ها مون رو جلوی خودشون در میاوردیم ( لحن حرف زدنشون و کاراشون ) جوری شده بود اونا هم ناراحت بودن ما خل و چلا داریم میریم ( به خدا قسم حقیقته و فیلم هندی هم نیست )
من گروهان ایثار - گردان امام حسین - پادگان مالک اشتر اراک بودم.شاید باور این براتون سخت باشه که بعد از تموم شدن خدمتمون با چند تا از دوستام باز هم با چند تا جعبه شرینی رفتیم پادگان به مربیامون سر زدیم.می دونم احدی اینکار نمی کرد و تا کارتش بیاد زمین و زمانو یادش میره , منم همینم ولی خوبی و خاطره خوب هیچوقت یادم نمیره.همش این بود که همش به خودتون بستگی داره,همش
نقل قول:
دقیقا تو دفترچه نوشته چی میخواد...بله دوست عزیز تو پادگان باز هم ( روزی اولی که اونجا میرید فرمها رو پر میکنید و حتما مدارک لازمشو همراه داشته باشید , قید کنید که تک پسر هستید ) از شما پرسیده میشه.تو پر کردن اون فرم خیلی دقت کنید.چون همون فرم مدرک اصلی شماست و فرستاده میشه به ستاد کل.نگران مدرک هم نباشید چون اگه قرار باشه شهر خودتون بیفتید اصلا ربطی به مدرک نداره.فقط پرسیدم ببینم تحصیلات دانشگاهی دارید یا نه , چون تو این یه مورد هم خیلی مهمه.
یکی از مهمترین کارهایی که میشه انجام داد که احساس راحتی و آرامش کرد تو آموزشی ,پیدا کردن سریع دوسته.چجوری؟ همون صبح روزی که تو نظام وظیفتون کد تقسیم آموزشیتون معلوم میشه , بگردید کسایی که هم کد شما هستند پیدا کنید و با هاشون آشنا بشید.و به عنوان مشورت و اینکه روزه اعرام با هم باشید شماره همدیگرو بگیرید.با هم در تماس باشید.مثلا ما چون خودمون بیشتر از 10 نفر بودیم خودمون اتوبوس گرفتیم واسه رفتن به پادگان.اگه با هم باشید اونها هم احساس میکنند که تنها نیستند و تنهاتون نمیزارن....خیلی نکته ساده ایی ولی بهترین راهه ممکنه.فقط فکر کنید لحظه ایی که می رسید صبح به اون زودی پادگان دیگه تنها نیستید ( حسه خوبی نیست؟؟؟ - با دوستانی هستید که چند روز با همید ) دیگه بقیش حله...قول میدم :n20:
منم با نظر این دوستمون موافق ما تو همین قهوه خونه ای که میریم من 5 تا دوست پیدا کردم که همشون 04 بیرجند و تو یه تاریخ میریم و شماره همشون رو هم دارم اینجوری با دوست برین روحیه دارین و میگین میخندین میرین واصلا نمیفهمین کی رسیدین پادگاننقل قول:
دوستان منم تک پسرم افتادم نزاجا 04 بیرجند میتونم امیدی داشته باشم که تهران یگانم؟
آقا یه سوال ..با چی سنی بری خدمت بهتره ...
من الان خودم متولد 66 هستم هنوز یه ترم دیگه دارم تا کارشناسی حسابداری رو بگیرم ..خیلی خیلی هم از خدمت فراری هستم ..اصلا حوصله خاطره ساختن و دوست جم کردن ندارم ..چون واقعا سر درس خوندن تنبلی کردم و نه از کار خبری هست نه از زندگی ...تا نری خدمت و کارت نگیری کسی هم داخل آدم حسابت نمیکنه ...از همین الان در به در دنبال امریه میگردم ..با توجه به رشتم که حسابداری هست ایا امریه گیر میاد ...اصلا امریه به درد بخور هست ... فواید امریه چیه ؟؟؟
چجوری باید دنبال امریه بگردم ..حتما باید اشنا داشته باشم ...؟؟ خداییش اگر برم خدمت که مردم از سرما ... ای داد ...
اصلا ما تو این فروم خودمون هم چندتا دوست و رفیق قبل اعزام پیدا کردیم و با این امید رفتیم که تنها نباشیم
شما هم همینکارو بکنین ، سعی کنین تک و تنها پا نشین برین پادگان اونم تو این روزهای سرد دلگیر
یکی از فلسفه های خدمت هم جا انداختن فرهنگ زندگی اجتماعی هست که به نظرم خوبه از همون روزهای اول استارتش رو بزنید
آخه دوست عزیز کاملا به روحیه شما بستگی داره تا بشه گفت چه سنی!!! من که اینو نمیدونم.ولی دوستانی که با مدرک دکتری میرن خدمت از بقیه دوستان بیشتر براشون سخته.هر چه زودتر بری بهتره.شک نکن.حتما با لیسانس برو خدمت ( حتی به نظر م اگه میتونی و میخوای ادامه تحصیل هم بدی بعدا , با لیسانست برو چون شاید بعدا همین حس و حال یه ذره ای هم که واسه سربازی داری تو فوق نداشته باشی ) بعدش ادامه بده.مثل من...از من میشنوی سخت نگیر به خودت.به خدا اونجا جهنم میشه واستا.میدونم زوره,باید رفت.ولی فکر کن در عین حال میتونی واسه خودت بکنیش هتل.باور کن میشه.سختش نکن واسه خودت.بازم میگم.نقل قول:
بازم میگم اول برو سراغ کارای عادیه اعزامت....تا نصف آموزشیت نگذره معلوم نمیشه و تو فرم اولی که روز اول تو پادگان علایقتو مینویسی ( باور کنید این فرم مهمه و بهش نگاه می کنند - چون از خود پادگان فرستاده میشه و ارزش داره تا چیزایی که تو فرمهای اعزامتون خودتون تو خونه می نویسید ) مشخص میشه که چه کاره اید.1-2 ساله واقعا به چیزی که هستید خیلی بیشتر دقت میشه.نگران نباش :n06:
اگه تحصیلات دانشگاهی داری و چون تک پسری,خیلی احتمالش زیاده .شاید %80 از بیرجند بیفتی تهران واسه خدمت( حالا هر حالته دیگه ای هم ) .بعدشم دوست عزیز آموزشیت ربطی اصلا به خدمتت نداره.ممکنه اون سره ایران باشی ,آموزشی بیفتی این سره ایران - آموزشی کاملا بحثش جداس.اصلا نگران نباش.فقط باید تمومش کنی.یگانی که تو رو واسه خدمت پذیرش میکنه کاری نداره کجا آموزش دیدی.اعلام نیاز میده به ستاد کل , اونم برحسب همون فرم کذایی که پر کردی دادی دستشون میگن همچین سربازی هست.تهران همیشه خدا کلی سریاز میخواد , اگه شما هم تهرانی هستید ( محل سکونت - محل تولد ملاک نیست ) همون %80 , حله :n06:نقل قول: