برادر هست شما خبر نداری:sq_25:نقل قول:
چند تا نمایندگی میخوای بهت آدرس بدم داشته باشن.
Printable View
برادر هست شما خبر نداری:sq_25:نقل قول:
چند تا نمایندگی میخوای بهت آدرس بدم داشته باشن.
کم کم سرعت دانلود روزانم داره میشه مثل دانلود شبانه م .. 30 40 کیلوبایت ! .. (سرویس 1 مگ )
چی بگم .............
من با دانلودمننجر که دانلود میکنم، دانلودم هر 15 یا 20 ثانیه یه بار به اندازه 4 یا 5 ثانیه استپ میشه بعد دوباره شروع به دانلود میکنه!!!!!
کسی میدونه چرا اینطوری میشه؟
اقا من ٢مگ دارم با سرعت متغير بين ٣٨٠ تا ٤٠٠ دانلود ميكردم الان ١ ٢ روز هست با ٢٥٦ دان ميكنه !!! مشكل چيه اي بابا
بله باز میشه پرووکسی فایر وصل بود دقت نکردم ;)نقل قول:
تهران 512 :(
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من می خوام از این طرف محدود کنم.مقصد ممکنه گوشی باشه.باید راهی داشته باشهنقل قول:
مشکلی نیست. اون موقع سرعت بالاتر از حد استاندارد بوده، حالا همونی شده که باید باشه. تازه تا 64 (با توجه به 1 به 4 بودن اشتراک) هم پایین بیاد شما حق اعتراض نداری.نقل قول:
دوستان من برای یکی از همکارا که دائم تو مسیره می خوام اینترنت بگیرم اول اینکه به نظرتون ایرانسل یا مبین نت بعد کسی از این مودم های جیبی استفاده کرده خوب جواب میده؟این طرحی که داره یکساله 220 تومن همراه با مودم رایگان هستش؟
سوال بعدی اینکه از لحاظ آنتن دهی مودم جیبی بهتره یا مودم usb
مگه شبانه شما با چند دانلود میکنید؟؟؟؟؟؟نقل قول:
سلام
من اشتراک اینترنت 3 ماهم که 1mb هست داره تموم میشه و 5 GB حجم داره! میخوام این بار 2mb یک ماهه بگیرم حالا حجمم مپره؟
اگه طرح ویژه باشه میپره در غیر این صورت خیر ....نقل قول:
میگن 350 خوبه اما من 632 دارم راضیم ..مشکلی نداره سایزش هم کوچیکتره و حمل و نقل جا به جاییش راحتتر!نقل قول:
گاهی 30 گاهی 40 کلا در نوسانه حتی روی 20 هم میره ..نقل قول:
B1110
این مدل 512 سرعتش در تهران چه طور هست؟ بچه هایی که استفاده کردن میشه یه توضیحی بدید.؟
سلام.سرعتش خوبه.بهتر بگم تمام طرح های 512 فعلی نسبت به طرح های دیگه تا الان تشون داده بهتره نسبت به قیمتش.اما 6 گیگ برا یک ماه کمه به نظرم.مگر اینکه خیلی اهل دانلود نباشید.اگر هستید 512 نامحدود 4 به 1خیلی به صرفه تره چون شما با سرعت 512 حدود 4 گیگ روزانه میتونید دانلود کنید.متوسط سرعت حدود 110 تا 90 هست (البته به شرایط مکانی خودتونم یه مقدار بستگی داره)نقل قول:
شما تو روزای باقیمونده طرحتون این 5 گیگ رو حتما استفاده کن،یه نکته رو هم طبق تجربه بگم.شما برا گرفتن 2مگ زیاد عجله نکن(مگر برا تست اگر تا حالا نگرفتید)چون همش باید تو درگاه پرداخت ایترنتی بانک ملت باشید.برا وب گردی هم باید همیشه نگران باشید چون تعرفه ش خیلی گرونه و 2 گیگ ماهیانه ش تو همون چند روز اول تموم میشه و تمام امیدتون میشه دانلود شبانه که اونم ممکنه گاهی ممکنه خوب و گاهی خیلی بد باشه!!!به قدری زود حجمتون و پولتون تموم میشه که اصلا خودتون باور نمیکنید!!!نقل قول:
برای کسی که میخواد تازه مشتری بشه طرح ویژه بصرفه تره یا طرح معمولی که ده ماه رو بجای 12 ماه پولش میدی؟
خوب طرح ویژه نیست ولی یعنی حجم 1mb که 6 تومن هست میمونه واسه 2 mb که 12 تومن هست؟نقل قول:
درود دوستان. واسه تمدید طرح اشتراکی باید چکار کرد ؟ سیستمش عوض شده ؟ قبلا وقتی مدت زمان یا حجم ماهیانم تموم میشد اینترنی پرداخت میکردم خودش طرحو تمدید میکرد ولی الان طرحو که هیچ تمدید نکرده داره از پولی که واریز کردم کم میکنه. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
من از طرح RP_B1107_2048_2GB_1_month استفاده میکنم
دقیقا مشکلیه که برا من پیش اومدنقل قول:
حجمه طرحم تموم شد اما 5 روز زمان داشت طرح تموم بشه
پول کامل طرح رو ریختم که 5 روزو کنسل کنن و از اول طرحو تمدید کنند اما خودکار این پول رو برای حجم استفاده کرد و هر قدر مصرف کنی به همون میزان از پول تو حسابت کم میشه
اگه حجمت تموم شده و زمانت نه و میخای طرح رو تمدید کنی نه حجم بخری حتما باید زنگ بزنی تا این کار برات انجام بدن
دقیقا مشکلیه که برا من پیش اومدنقل قول:
حجمه طرحم تموم شد اما 5 روز زمان داشت طرح تموم بشه
پول کامل طرح رو ریختم که 5 روزو کنسل کنن و از اول طرحو تمدید کنند اما خودکار این پول رو برای حجم استفاده کرد و هر قدر مصرف کنی به همون میزان از پول تو حسابت کم میشه
اگه حجمت تموم شده و زمانت نه و میخای طرح رو تمدید کنی نه حجم بخری حتما باید زنگ بزنی تا این کار برات انجام بدن
پ.ن : البته اگه زمان سرویست تموم شده باشه برای تمدیدش نیاز به زنگ زدن نیست
دمتون گرم یعنی کسی پست منو ندید؟نقل قول:
باتوجه به مصرف خودتون باید حساب کنید ... اگر میانگین مصرف ماهانتون تا 2 گیگ در ماهه طرحهای ویژه در غیر اینصورت طرحهای معمولی متوسط مصرف و پرمصرف ...نقل قول:
مودم جیبی از لحاظ کیفیت دریافت سیگنال به مراتب از مودم یو اس بی قوی تر است ...نقل قول:
دوستان کسی مودم دست دوم مبین واسه فروش نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟
طرح ویژه نیستم طرح 3 ماهم تموم بشه بخوام 2m بگیرم یعنی حجم 1mb که 6 تومن هست میمونه واسه 2 mb که 12 تومن هست میمونه؟
سلام
دوستان عزیز ایا این کابل LAN که همراه مودم هست بی کیفیته!؟و اینکه طولش چند متره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیرنقل قول:
با پایان طرح فعلی و انتخاب طرح جدید، حجم باقیمانده (اگر داشته باشید) باطل میشه و هزینه ی حجم اضافی هم مطابق تعرفه جدید محاسبه میشه.
سلام دوستان مودم Dx350 وقتی آنتنش میاد وای فای قطع میشه و فقط با لن وصل میشه؟؟
مشکل از کجاست؟
با سلام اینترنت رایگان شبانه مبین نت از چه ساعتیه تنظیمات خاصی داره ممنون میشم راهنمایی کنید
2 تا 8نقل قول:
ساعت 2 شد مودم رو یکبار از Maintenance > Device > Reset ریبوت کنید و چند دیقه قبل از 8 هم دانلود رو متوقف کنید.
برا اینکه چک کنید که حجمتون کم نشده بهتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشخصات رو بزنید (سیستم قبلیش دقیقتر و زودتر یعنی بلافاصله بعد از ریبوت حجم مصرفی و باقیمونده رو نشون میده نسبت به E-care جدید)
از اینجا چک کنید حجمو Home » Query Business Info » Summary Usage Record
هیچ نیازی به ریبوت نیست.تمام حجم 2 تا 8 حجم رایگان حساب میشه.نقل قول:
برای دریافت سرعت بالاتر از 128
می خوام کارت دانشجویی تحویل بدم.حالا حتما باید مال خودم باشه یا مال اعضای خانواده هم قبوله؟(برای مثال برادر.خواهر) ضمن این که سرویس به نام منه
بله قبوله .....نقل قول:
اقا من مودم dx-350 گرفتم اما هرچی میخوام اسم و رمز وای فای عوض کنم نمیشه چی کار کنم
چرا دیگه اونجوری نمیشه؟!!؟؟ :sq_25: من باید دانلود کنم :sq_3:
اقا کسی امتحان کرده ببینه اگه مودم رو ساعت 2 ریست نکنیم چی میشه؟! همه دانلود دو به بعد پامون میوفته؟!
باسمه تعالینقل قول:
سلام
خیر ، من هیچوقت ریست نمیکنم .
دوستان عزیز هیچ نیازی نیست مودم رو ریست کنید از ساعت 2 شب به بعد خود به خود مجانیه