چی هست اون فایله یه توضیح بده
Printable View
یک داستان مربوط به شکنجه اوایل انقلاب و تکرار دوباره آن در سال 1388نقل قول:
من یادمه در جوانی با این تفنگ آدم میکشتم !!!نقل قول:
این از اون تفگ های مخفی هست نه نسخه معمولیش:دینقل قول:
من یادمه در جوانی با این تفنگ آدم میکشتم !!!
نمیبینی دورش طلایی هست؟
از كجا گيرش آوردي؟:46:نقل قول:
گیر نیاوردم:دینقل قول:
پس داري دنبالش ميگردي:27:نقل قول:
بدبخت شدم :
Gunner Gunner passes out. M-Pro wins the duel and gains 144 experience points. Gunner Gunner did not carry any cash and M-Pro walks away without taking any money.
و حالا :
M-Pro passes out. devante777 wins the duel and gains 91 experience points. M-Pro did not carry any cash and devante777 walks away without taking any money.
ممد اين كه مسئله اي نيست!! گفتي بدبخت شدم خيال كردم چي شده حالا!!!
الان برای سرم جاییزه گذاشتن
خیلی جالبه
fancy town به فورت fancy city آتاک داده یعنی انگار بین خودشونم درگیری دارند کلا این چینی ها و هم اتحادشون قاطی دارند خودشون به فورت خودشون آتاک دادند خیلی جالبه
بي معنيه!! چه پيروز بشن چه نشن فورت دست خودشون ميمونه!! حالا هر چه قدر دوست دارن به فورت خودشون حمله كنن!! چه فايده!!!نقل قول:
fancy town به فورت fancy city آتاک داده یعنی انگار بین خودشونم درگیری دارند کلا این چینی ها و هم اتحادشون قاطی دارند خودشون به فورت خودشون آتاک دادند خیلی جالبه
انگار قاطی کردن
و یا بین خودشون درگیری افتاده که city می گه باید صاحب فورت من باشم بقیه اتحاد !!!!!!!!!!!!!!!!!!
يه فرمول براي محاسبه ميزان تجربه اي كه توي يك كار به دست مياريد پيدا كردم:
کد:Xp formula has already been discovered, tried and tested by thousands
Formula is 50*(XP%)*duration*(1+x)*motivation = earned XP (Note *= times)
EXP
So if the exp is 30% put .30
Duration
10 minutes = 1/3
30 minutes = 1
1 hour = 2
2 hours = 4
Motivaiton
100%=1
59% = .59
Random factor x:
anything from -0.5 to 0.5 (0 is average)
حالا ای چی می گه میشه یه توضیح بدیننقل قول:
کد:http://www.thewestinsider.com
اينم دوئل خوبي بود ولي نمي دونم چرا دميج كم زدم!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هتل کوروش شد لول 5 :دی
اي جا چرا اين در سوت و كوره؟
فکر کنم به خاطر اینکه که زده حال ریپورت داد
دوستان فورت تموم شد فقط موند دو تا تاور ادورنچر و دوئلر اونا هم که به ایتم های لیدر شیب کارا نیاز داره یعنی هادی
ای بابا سعید جون چه انتظاری تو هم داری ها!نقل قول:
مگه میشه یه آدم چینی بیاد به یه ایرانی کمک کنه؟
اوه اوه يك آدم بيكار توي ورلد 3 به فورت كوچولوي ما حمله كرده منم تفنگ ندارم اما اين سرباز آيندم مخصوصه فورته.
بدون تفنگ اصلا فايده داره رفتن جنگ؟
می خواهی بهش فوت کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه!فقط میری شهید میشی!نقل قول:
من فکر می کردم می شد چون این یارو که اومده به شهرمون و تا حالا ایتم های تاور ها را برامون ردیف کرده ایرانی نیست ولی با اینکه می دونه تو شهر ایرانی هست و فاندر شهر ایرانی هست باز کمک می کنهنقل قول:
این یارو gasp13 هم ول کن نیست.هنوز داره اتاک میزنه...من نمیدونم چرا موتیویشنش رو واسه 20 تا تجربه حروم میکنه..:41:
من که فعلا بیخیال دوئل شدم تا یه دو سه روز دیگه هم از شهر خارج میشم تا با کار کردن لول اپ شم...
راستی سعید جان یه نگاه به این پستم بزن ببین برنامه ای که می خوام برم خوبه یا راه بهتری هست؟
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4002068&postcount=11213
فرصت كنم ميرم باهاش دوئل كنم!!نقل قول:
این یارو gasp13 هم ول کن نیست.هنوز داره اتاک میزنه...من نمیدونم چرا موتیویشنش رو واسه 20 تا تجربه حروم میکنه.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انتظار داشتي ملت با ايراني ها دشمني داشته باشن؟!نقل قول:
من فکر می کردم می شد چون این یارو که اومده به شهرمون و تا حالا ایتم های تاور ها را برامون ردیف کرده ایرانی نیست ولی با اینکه می دونه تو شهر ایرانی هست و فاندر شهر ایرانی هست باز کمک می کنه
خیلی لطف میکنی...هنوز 5 دقیقه نشده دوباره اتک زد و پس اوتم کرد...:41::41:نقل قول:
عجب آدميه!!نقل قول:
خیلی لطف میکنی...هنوز 5 دقیقه نشده دوباره اتک زد و پس اوتم کرد... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمي تونم تنهايي پاس اوتش كنم!!
حاجی باشه فردا منم میام کمکت
كارت درسته!!نقل قول:
حاجی باشه فردا منم میام کمکت
غروب از پاس اوت در میام
باز برید ریپورت ملت رو بدید
یکروز نیومدم دیدید وضع چطور بود:دی
حالا بگزریم
اقا یکی توی ورلد 6 به من حمله کرد با مشخصات زیر:
لول :59
لول دوئل : 81
کلاس: دوئلر
ولی من با این که گردنبند دوئلم رو در آوردم و برای یک کار دیگه رو پوشیده بودم ازش با 545 hp بردم ولی اون 212 تا زد.
:دی
باورم نمیشه :دی الکی الکی 216 تجربه گرفتم:دی
من خودم مشغول پاره کردن هستم تا تجربه از کار بگیرم این اینجوری به من حال داد:دی
دوستان من تازه کارم / ..... در کدوم ورلد باشم بهتره ؟
اول سلامنقل قول:
دوستان من تازه کارم / ..... در کدوم ورلد باشم بهتره ؟
دوم که خوش اومدی
من آرش 15 ساله از مازندران هستم اینم آی دی من هست: jojok_sagsbil
ما الان بیشتر توی ورلد 9 هستیم.
و یوزر اصلی من توی بازی jojok و توی ای انجمن ir-dgm(مرحوم) هست:دی
امری بود من و بچه ها در خدمتیم
ببین اگه می خواهی لول آپ کنی مثل خودم که الان لول 54 هستم 2 راه داری 1 ) لباسای ست کارا را بخری که یک عکس گذاشته بودم که با خریدن هر ست برای اون کار می تونی لیبور زیادش را از اون لباسا در بیاری و در عین حال اسکیلات را بزاری برای دوئل ولی لول تو خیلی پایینه و باید حتما ستینگ تراپ کار کنینقل قول:
2 ) اصلا بی خیال لباس بشی همه اسکیلات را هم بزاری به ستینگ تراپ که در اون موقع بعد اینکه لول آپ شدی مشکل پول خواهی داشت تا اونا را برگردونی
دوئل کردن از یک جهت خوبه که می تونی به راحتی تجربه به دست بیاری ولی یک مشکلی داره که با بالا رفتم لول دوئل تجربه کمتری به دست می یاری و مجبوری به لول بالایی ها آتاک بدی که اونم احتمال برنده شدنش خیلی کمه
من خودم تا زمانیکه لول دوئلم 20 تا بالاتر از لول خودم شد دوئل کردم بعدش رفتم به دنبال لول آپ کردن الان اگه می خواهی لول آپ کنی بیا به همون شهری که من هستم این شهر را فقط برای کسانی ساختم که می خواهند فقط لول آپ کنند چون هم نزدیک فورتمونه و می تونی با 6 ساعت خوابیدن 100 انرژی بگیری دوما مشکل دوئل اینا نداری چون اگه به کسی اتاک ندیدی کسی به تو اتاک نمی ده :31:اگه می خواهی یک تلگرام به ویتامین بفرست اینوایتت کنم
من که الان اونقدر پول ندارم که بخوام ست لباس و ازاین چیزا بخرم...حالا میگی همه ی اسکیلامو بزارم روی ستینگ تراپ؟کارای ستینگ تراپ زیاد پول خوبی نمیدن...مسئله ای هم که هست همون طور که گفتی پول زیادی برای بر گردوندن اسکیل ها لازمه...بهتر نیست که هر دو راه رو برم؟...یعنی هم اسکیل دوئل بگیرم هم ستیینگ تراپ به علاوه ی لباس؟!نقل قول:
هم خدا رو می خواهی و هم خرما رو !!!!!!!!!!!!
پس یک کاری کن حداقل ست هانتینگ را فقط بخر بقیه اش را بزار بمونه برای اون موقع که پول داشتی از اون شهرم در بیا بیا به همین شهر من در اینجا هم نباید اصلا آتاک بدی با خیال راحت بشین کارات را بکن
اولین کارت خرید اون ست لباس برای هانتیگ هست البته اونایی را که من گفتم چون اون ست ها بیشتر از ست ایندیان می دهد البته یک مشکلی هم هست ببین می تونی اون لباسا را استفاده کنی یعنی لول لباسا بهت می رسه یا نه ؟
بعدش که اون لباسا را خریدی دیگه ستینگ تراپ نزار اسکیلات را بزار برای دوئل و شروع کن برای لول آپ کردن و افزایش پولت