با تشکر از hamed DC:40: و majid 322 :40:
ببخشید دکمه ی سپاسو نتونستم پیدا کنم اصلا نیست واسه همین اینجا تشکر می کنم.
با تشکر از hamed DC:40: و majid 322 :40:
ببخشید دکمه ی سپاسو نتونستم پیدا کنم اصلا نیست واسه همین اینجا تشکر می کنم.
[QUOTE=majid322;7004493]شما دو دوست عزیز بهترین مدلی که میتونید بگیرید canon sx 130 هست که 310 تومنه...من خودم این مدل رو دارم..
اگه سوالی بود رد خدمتم..این چند تا نمونه عکساش( البته کمی ادیت دارن ):
:41: واقعا دوربین عالیه من خیلی ازش خوشم اومد داشتم تو نت نقد و بررسیشو می خوندم که دیدم:37: باتریش قابل شارژ نیست.
ببخشید سرتونو درد آوردم ولی اگه میشه یه مدل مشابه دیگه معرفی کنین. ممنون
واقعا دوربین عالیه من خیلی ازش خوشم اومد داشتم تو نت نقد و بررسیشو می خوندم که دیدم باتریش قابل شارژ نیست.
ببخشید سرتونو درد آوردم ولی اگه میشه یه مدل مشابه دیگه معرفی کنین. ممنون
خواهش میکنم..
درم ورد دوربین باید بگم که شما با یه باطری شارژری میتونی 300 شات استفاده کنی از دوربین و دوباره شارژشون کنی اتفاقا اگه نقدهای مختلفی رو خونده باشید این یکی از مزایای خوبه که میتونید در هر جایی باطری معمولی استفاده کنید...
ولی باطری های لیتیومی در صورت خرابی یا تموم شدن شارژ شما نمیتونید از باطری های قلمی معمولی استفاده کنید..
ولی در این نوع دوربین شما با یک جفت باطری الکالاین 150 شات میتونید استفاده کنید..
+
تجربه ی خودم از این موضوع اینطوره که هیچ وقت با باطری مشکلی نداشتم چون واقعا یه بار که شارژ میکنم خیلی خوب جواب میده...
----------------------------
مدل دیگه این مدل هم هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام . من دوباره پستم رو می زنم با یه ادیت !
سلام دوستان.
من می خوام یه دوربین دیجیتال خوب بخرم و به کمکتون احتیاج دارم !
- تا 300 تومن می تونم هزینه کنم.
- ترجیح میدم canon یا nikon باشه اما نمیدونم کدوم بهتره ؟؟
- کیفیت خیلی برام مهمه البته من عکاس حرفه ای نیستم و استفاده ام از دوربین خیلی خیلی حرفه ای نخواهد بود. اما نمی خوام جوری باشه که عکاسی توی نور خونه و محیط بسته رو جواب نده !!!
- کُند نباشه !
- باتری قابل شارژ باشه نه قلمی !
کلا عکسای خوبی بشه باهاش گرفت با این هزینه.
اگه امکانش هست مدل و مشخصات برام بنویسین
ممنون
سلام ایشون 1 میلیون هزینه میخوان بکنند نه 100 تومن!!!نقل قول:
سلام دوستان.
من می خوام یه دوربین دیجیتال خوب بخرم
- تا 500 تومن می تونم هزینه کنم. چی بحرم ؟؟؟؟
راستش نه.... این یه تومن رو هم به زور جور کردم... مگه اینکه چندماه دیرتر بگیرم که مسلما قیمت ها تا اون موقع تغییر خواهد کرد... چطور؟ مگه شما پیشنهاد بهتری دارین؟؟؟نقل قول:
فکر کنم منظور دوستمون 100 تا 200 تومن بیشتر از قیمت پیشنهادی من بود. مثلا یک میلیون و دویست..نقل قول:
سلام.نقل قول:
کاربرد؟؟؟
زوم بالا براتون مهمه؟؟؟
پس با این واصاف و عدم افزایش بودجه، مدل زیر توصیه میشه:نقل قول:
Canon EOS-1100D...1.013.000
سلام دوباره به دوستان.
نظرتون درباره دوربین Sony cybershot WX7 چیه؟؟؟؟؟؟؟
در مقایسه با دوربین ها تو این رنج و دو مدلی که شما پیشنهاد دادید.
با یه مقدار بیشتر میشه 550d گرفت که نتیجش از اختلاق هزینه خیلی بیشترهنقل قول:
مرسی.نقل قول:
من منظورم زیاد ارتقا نبود همین که بعد از دوسال بخوام مدل و عوض کنم اونم تقریبا با همون قیمت .
چون a2200باتری لیتیومی داره که فکرکنم حداقل 200عکس باباتری فولش بشه گرفت.
14پیکسل که زیاد مهم نیست ولی بازم یه خورده بهتره از12پیکسل خودمه
فیلمبرداریش هم HDکه باز بهتراز DVبا این شرایط آیا A2200ازA1100سر تر نیست؟؟
یکی از دوستام گفت باتری های شارژی بهتره هروقت خراب بشه یا گم بشه میشه یکی دیگه بخری
با قیمت کلی لرزون تر ولی باتری لیتیومی دیگه فابریکش پیدا نمیشه با قیمت پایین؟
حالا به نظر شما این دوربین با باتری فول تا چندتا شات میشه ازش گرفت؟؟
خواهشا جواب بدین؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
درودنقل قول:
از نظر بنده شما یا 1100D حداقل باید تهیه کنید و صبر کنید تا کمی بودجتون افزایش پیدا کنه چون
1-لنزی که کیت هست در حد تست هستش و نه کیفیت خوبی و نه به کار ماکرو میخوره!
2-لنز ماکرو بسیار گران قیمت تر از Wide ها هست!
در صورتی که کلا نمیخواین بودجتون بالاتر از 1500 بشه باید متاسفانه قید عکاسی حرفه ای رو بزنید:41:
متاسفانه وضعیت شما هم کاملا مثل بنده هست اگه اشتباه نکنم شما HS20 میخواستید بگیرید
خیلی وقت پیش/تهیه کردید؟
-------
البته اضافه کنم G1X هم میتونه انتخاب خوبی باشه البته فعلا قیمتش کاذب هست ولی با بودجه شما کاملا انتخاب خوبی خواهد بود!
البته بازم در صورتی که بودجتون رو نخواهید افزایش بدید!
نظرتون در مورد fuji xs-1 چیهنقل قول:
مثلا چقدر بیشتر؟؟؟ توی برندهای دیگه چیزی پیشنهاد نمیکنین؟؟نقل قول:
سلامنقل قول:
ممنونم ک بلاخره جواب من رو دادید ولی خانومم و من از برند سونی یا کانن خوشمون میاد
از طرفی توی نظراتی ک دوستان توی سایت های دیگه گذاشتن در مورد این دوربین خوندم ک عکساش نویز زیادی داره
از برند هایی ک خودم مثال زدم چیزی بدرد نمیخوره؟
میشه با دلیل هم بفرمایید
یا مدل دیگه ای ک مد نظرتونه رو توی برند هایی ک گفتم بگید
با تشکر
همون مقداری که قبلا برای افزایش بودجه پیشنهاد شد. در کل 1.300.000تومان!!!نقل قول:
کسی به سوال منم جواب بده خواهشا
الان نور نگار 550d رو با لنز کیت 18 55 میده 1150 و قطعا توی بازار با قیمت کمتر هم پیدا میکنید تا 1100 تومننقل قول:
فقط این نکته رو در نظر داشته باشد اگر دوربین slr میخرید خرید بادی اولین خرجه و اگر به عکاسی علاقه مند بشین
باید چند برابر بادی برای لنز و ... هزینه کنید.
توی برند نیکون هم d5100 هست که از رقیف کنونی با اختلاف کمی بهتره ولی قیمتش نزدیک به 1300 هست
سلام دوستان.
به این سوالم جواب بدین خواهشا.
شما دوربین F500 FUJIبه من پیشنهاد دادین من نظرات کاربرها رو می خونم اونطور رازی به نظر نمیومدن (بعضی هاشون)
می گفتن CANON SX 210 از این خیلی بهترههههههه!!!!!!!
خواهشا یکی توضیح بده؟؟؟؟؟
و قیمت CANON SX 210 رو بهم بگین .
سلام خدمت دوستان
به کمک فوری احتیاج دارم
من یه کانورتور و لنز واید واسه دوربین G12 خریدم منتها یه مشکلی برام پیش اومده که عکساشو به صورت گرد میندازه و حاشیه لنز کاملا مشخصه
مدل لنزشم CANON 58mm wide angle converer lens 0.45x made in japan
for canon G11 58 mm
فقط اگه فروشنده سرمو کلاه گذاشته بی زحمت بگین که برم بهش سریعاً پس بدم
اگه میشد عکشو ضمیمه کنم تا ببینید خیلی خوب میشد.
از بین اینا کدوم رو پیشنهاد میکنین و چرا؟
canon sx40
fuji hs 20
nikon p500
واسم کیفیت عکس و کیفیت تو زوم و کیفیت عکسای خوب تو شرایط نوری کم کیفیت خوب فیلمبرداری و رزولیشن صفحه نمایش مهمه.
نقل قول:
تو این رنج قیمت HX100 سونی بعد هم P500 نیکون
مییخام استفاده معمولی داشته باشم ، و زوم هم مهم نیستنقل قول:
سلام دوستان
من hs20 خریدم و توی تاپیکش هم نوشتم ولی کسی جواب نداد بعد از یک ماه!!
جدیدا که توی قسمت دیدن عکسها از دوربین بین عکسها رد میشم روی بعضی عکسها چندتا بوق میزنه و میگه "خطای خواندن" ولی توی کامپیوتر هیچ مشکلی نداره عکسها و دیده میشه عکسها!!(البته یه چنتا فایل که نمیدونم پسوندش چیه و عجیب غریبه هم هست توی مموری ولی اونارو هم که پاک میکنی مشکل حل نمیشه!!)
چیکارکنم؟
ممنون
میشه لطفا جواب منو هم بدین ؟؟؟؟؟
سلام دوستان.
من می خوام یه دوربین دیجیتال خوب بخرم و به کمکتون احتیاج دارم !
- تا 300 تومن می تونم هزینه کنم.
- ترجیحا canon و بعد sony
- کیفیت خیلی برام مهمه البته من عکاس حرفه ای نیستم و استفاده ام از دوربین خیلی خیلی حرفه ای نخواهد بود. اما نمی خوام جوری باشه که عکاسی توی نور خونه و محیط بسته رو جواب نده !!!
- کُند نباشه !
- باتری قابل شارژ باشه نه قلمی !
کلا عکسای خوبی بشه باهاش گرفت با این هزینه.
اگه امکانش هست مدل و مشخصات برام بنویسین
ممنون
سلام/از دوستان کسی میتوه منو در مورد خرید یه دوربین ضد آب که حداقل تا عمق 15 متر جواب بده و کیفیت عکس و فیلمبرداری خوبی داشته باشه و عمر بالا راهنمایی کنه؟اگر قیمتم داشته بدین ممنون میشم
سلام دوستان تفاوت این دوتا تو عکسا چیه؟
nikon p500 , nikon p510
در ضمن انتخاب بین p5
سلام به دوستان
من تازه می خوام کار عکاسی رو کمی حرفه ای تر ادامه بدم. تا جالا فقط با دوربین های معمولی دیجیتال کار کردم. در حال حاضر دوستان چه دوربینی رو پیشنهاد می کنن برای ادامه کار؟ به نظرتون دوربین های نیمه حرفه ای canon می تونن گزینه ی خوبی باشن؟مثل sx40یا g1x یا g12
سلام دوستان
یه دوربین دیجیتال میخوام با این امکانات : (لطفا بهترین رو معرفی کنید)
بیشتر عکاسی مد نظر هست (فیلمبرداری کم)
حدود قیمت 300 تومن
در مورد مارکش هم اصلا سر رشته ای ندارم. خیلی ها میگن Nikon یا Canon بخر
ممنون میشم راهنمایی کنین
مرسی
ببینید من تا حدود 350 پول میدم ...
یه چیزی میخوام برای کاربرد خونگی ...
برای یه عکسی یه وقتی چیزی !!
خلاصه کاربرد خونگی باشه !!
از اینا ببینید کدوم بهتره و به ترتیتب لیست کنید برام !!
کد:http://www.-------------/?Products=DigitalCamera&Product=DigitalCamera-Canon-PowerShot-A4000-IS
کد:http://www.-------------/?Products=DigitalCamera&Product=DigitalCamera-Canon-PowerShot-A3400-IS
کد:http://www.-------------/default.aspx?Products=DigitalCamera&Product=DigitalCamera-Canon-IXY-32S
کد:http://www.-------------/default.aspx?Products=DigitalCamera&Product=DigitalCamera-Canon-PowerShot-A2400-IS
کد:http://www.-------------/default.aspx?Products=DigitalCamera&Product=DigitalCamera-Canon-PowerShot-A3350IS-Kit
کد:http://www.-------------/default.aspx?Products=DigitalCamera&Product=DigitalCamera-Canon-IXUS-1000-HS-IXY-50S
کد:http://www.-------------/default.aspx?Products=DigitalCamera&Product=DigitalCamera-Canon-IXUS-115-HS-PowerShot-ELPH-100-HS
همشون از دیجییی کالا هستن !!کد:http://www.-------------/default.aspx?Products=DigitalCamera&Product=DigitalCamera-Canon-IXUS-220-HS-PowerShot-ELPH-300-HS
اگه میخوای حرفه ای کار کنی باید DSLR بگیری من خودم dslr دارم اولین بار یدونه dslr like دستم گرفتم (ُsx30) واقعا اولش فکر کردم اسباب بازیه!!!نقل قول:
اما از بین اینا G12
دوستان کسی نتونست کمکی بکنه؟
کسی نمیتونه کمکی بکنه؟نقل قول:
سلام
من تو گوگل پلاس یه نفر را میشناسم که همه ش عکسهای زیرآبی میگیره. یه خانم بنام Elina Callis.
اگه میشد ازش میپرسیدم. ولی گوگل پلاس همیشه باز نمیشه. با این اینترنت هم نمیشه از چیزشکن استفاده کرد.
دوستان عزیز خسته نباشید
من یه دوربین خیلی خوب میخوام تا 600 - 700 تومن برای عکسهای عالی با آب و رنگ خیلی خوب که اکثرا در سفر استفاده کنم.
اورژانسی لازمش ندارم، یعنی اگه بدونم یه محصولی در صف تولید هست که ارزش انتظار داره و تکنولوژی به روز داره (مثلا سه بعدی، GPS و ...) میتونم منتظر بمونم.
G12 از Canon رقیب خوبی نداره؟ به نظر من ظاهرش خیلی بی کلاسه و احساس میکنم امکانات به روز نداره.
راستی میشه بگید Morrorless چیه؟
سلام دوستان
تا 500 تومن یه دوربین دیجیتال میخوام بیشتر امکانات عکاسیش برام مهمه فیلمبرداریش در حد متوسط کافیه
برای سفر میخوام واسه عکسهای آتلیه ای و نمایشگاهی ...مارک مورد نظرم کنون هست
اطلاعاتم کامل نیست لطف کنید راهنمایی کنید
دوباره سلام. ممنون که هیچ کس جواب منو نمیده یا اگه میده یه نفر اونم ناقص جواب میده. من میخام حدودا 1.400 هزینه کنم. علاقم هم به عکاسی ماکرو و طبیعت و خیات وحش هست. به عکاسی هم علاقه ی زیادی دارم. به نظرتون چی بخرم؟
نیمه حرفه ای؟ مثل fuji x-s1
حرفه ای بگیرم پول لنزشو دیگه ندارم. نظرتون در مورد nex5n چیه؟ خواهشا همه ی اونایی که با این دوربینا هم کار کردن جواب بدن. ممنون
با سلام
من دنبال دوربینی تا حدود قیمت 500 600 هستم که از نظر عکاسی عالی باشه و کیفیت فیلمبرداریش hd باشه اگه کسی میتونه در این مورد راهنماییم کنه