بیزحمت برنامه booker را برای دانلود قرار می دهید ، لطفا
مرسی
بیزحمت برنامه booker را برای دانلود قرار می دهید ، لطفا
مرسی
اساتید محترم
2.5 سال پیش یه PSP اسلیم واسه پسرم خریدم و همون موقع دادم کپی خورش کردن و اکثرا هم بازی ها رو جواب میداد ولی دیگه فکر کنم باید آپگرید بشه! لطف کنید توضیح دقیق و کافی برای این کار رو مرحمت کنید ، در ضمن فیرم ویر هم 3.71 M33-2 هست.
نقل قول:
به این تاپیک مراجعه کنید
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=374138
آقا برنامه air crack رو میشه بگید چجوری کر میکنه؟:42:
سلام.
من psp 2000 دارم. الان روش فریمویر 5.00 m33 نصبه!
میخواستم ببینم میتونم مستقیم به فریمویر 5.50 GEN-D3 ارتقاش بدم؟
اگر نمیتونم لطفا بگید به ترتیب باید به چه فریمویر هایی ارتقاش بدم؟
با تشکر...
من خودمم فریمور شما رو داشتمنقل قول:
اول به 5.50gend آپگرید کردم....بعد به 5.50GEN-D3
شما فکر کنم مستقیم هم بتونی آپگرید کنی...انتخاب با شماست اینم تاپیکش
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=374138
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی این قسمت نوشته بود
3.90 M33-2
حالا من باید چه کار کنم برای بازی های جدید؟؟؟
ممنون برای راهنمایی:11::11::11:
باید فریمورتو gen D3 کنی:5:نقل قول:
اقا واسه من 2000 هست 3.71 m33-2 ، دقیقا اول باید به کدوم ورژن آپ کنم؟ اصلا آموزش همون اولی چی هست؟
ببخشید چطور باید این کار رو بکنم؟؟؟کد:باید فریمورتو gen D3 کنی
و اینکه این اخرین ورزن هستش اخه من زیاد سر در نمیارم
ممنون:11:
آیا راهی نیست بشه کدهای gameshark رو تو psp زد واسه بازیهای ps1؟
پلاگین cwcheat رو از اینجا دانلود و نصب کنید :نقل قول:
هم برای بازی های psp و هم برای ps1 جواب میده .کد:http://cwcheat.consoleworld.org/
[HTML]باید فریمورتو gen D3 کنی[/HTML]
ببخشید چطور باید این کار رو بکنم؟؟؟
و اینکه این اخرین ورزن هستش ؟؟؟؟
اخه من زیاد سر در نمیارم؟؟
ممنون:11::11::11:
بیا رفیق اینم آموزش ریختن فریمور جدید.راستی تمام کاراشو با دقت بخون و انجام بده:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=374138
دوستان بازی Little Big Plannet روی چه فریمویری اجرا میشه؟
فرمویر من 5.50 GEM-D3 هستش و وقتی اجراش میکنم توی همون لودینگ اول میمونه!
من باید همون یه فریمور رو بریزم روی دستگاه ( PSP-1000 بصورت 5.50 GEN-D (Full)
یا باید قبلش چند تا دیگه هم روش نصب کنم؟؟؟؟
اخه الان ماله من (m33-2 (3.90
توی اون تایپک گفتن نباید یه دفعه اونو بریزیم قبلش باید یه چیزای دیگه بریزیم
اونجا که کسی جواب نمیده:13:
لطفا به من همین جا توضیح بدین یا اگه زحمتی نیست برام شخصی بزنین :11::11:
راستی اگر ببرم مغازه چه قدر پول میگیره برای اینکار ؟؟؟
قبلا 7-8 تومن بود ولی چند وز پیش رفتم پرسیدم گفت 25 یا حداکثر 20 تومن :18::18:
ممون از راهنماییتون
:11::11::11:
مال من psp 2000 هست.ورژن فریمویرش مثل مال شما بود چند ماه پیش به فریمویر 5.0 m33 ارتقاش داده بودم الان هم مستقیم به 5.50 Gen-D3 ارتقاش دادم که مشکلی پیش نیومد.نقل قول:
بله درستش همینه اول به 5.00m33 بعد 5.50gen-d3نقل قول:
5.00m33
کد:http://www.psp-hacks.com/file/1570
5.50gen-d3
کد:http://www.psp-hacks.com/file/1873
فقط یه چیزی بهتر نیست اول به این فریمور ها اپدیت بشه یا یه دفعه به 5.00m33 بعد 5.50gen-d3
4.01 M33
4.01 M33-2 Update
4.01 M33
ممنون :11::11::11:
.................................................. ....
الان هم 5.00m33 دانلود کردم و توی اون فولدر های UPDATE و translate
وreadme.txt بود که داخل update: EBOOT.PBP , translate: en_recovery.txt
بود حالا من باید چیکار کنم
ممنون:11:
نقل قول:
شما مستقیم به 5.00m33 آپگرید کن ، خیالت راحت باشه!!!
شما باید فولدر update به همراه محتویاتش رو توی مسیر root/psp/game بریزی ، که منظور از root همون درایو psp شماست.
یه فایل هم باید با پسوند PBP باشه که اونو باید مستقیماً بریزید توی مموری استیک (توی هیچ فولدری نباشه).
شارژ باتری ترجیحاً فول باشه (کمتر از 80% نباشه) و در آخر هم از توی Game اجراش کن! و طبق دستورات پیش برو!
---------- Post added at 03:22 PM ---------- Previous post was at 03:20 PM ----------
دوستان یکی هم به سوال من جواب بده ، لطفا!
نقل قول:
منم رو gen d3اجراش کردم بدون هیچ مشکلی
احتمالا بازیت مورد داره
تو readme کامل توضیح داده چیکار کنی اصلا به پوشه ی translate هم احتیاج نیستنقل قول:
سلام بر دوستان گل
خیلی وقت بود به این تاپیک سری نزده بودم
بچه های قدیم هم که نیستن
فقط wonderful عزیز هست:10:
پی اس پیم خاک گرفته بود یه دستمال بهش کشیدم
گفتم یه سری بزنم اینجا ببینم چی جدید اومده :دی
بعد از gen d2 باز هم اومده؟؟
بازی جدید هم قشنگ اومده بود معرفی کنید
تابستونیه یه حالی بکنیم
خیلی مخلصیم:3:
سلام
من PSP 3000 دارم امروز CFWEnabler 3.60 دانلود کردم
ولی وقتی TEKKEN6 رو می خوام اجرا کنم دیگه اجرا نمی شه؟!؟!؟!؟
یعنی واقعا مشکلی پیش نمیاد؟؟؟ اخه این جریان خراب شدن دستگاه و سیاه شدن دستگاه و از این جور چیزا میترسونم:18:نقل قول:
شما مستقیم به 5.00m33 آپگرید کن ، خیالت راحت باشه!!!
ولی داخل فولدر update همون EBOOT.PBP هستشنقل قول:
شما باید فولدر update به همراه محتویاتش رو توی مسیر root/psp/game بریزی ، که منظور از root همون درایو psp شماست.
یه فایل هم باید با پسوند PBP باشه که اونو باید مستقیماً بریزید توی مموری استیک (توی هیچ فولدری نباشه).
یعنی یه بار فولدر رو بریزم توی root/psp/game و یه بار فایل داخلش رو بریزم توی مموری استیک (توی هیچ فولدری نباشه)؟؟؟؟؟؟
ممنون از راهنمایی:11:
من chickhen r2 رو نصب کردم و gen-c رو باز کردم ولی اجرا نمی کنه سیاه میمونه؟؟!؟!؟
دوست عزیز من به هیچ وجه شما رو مجبور به کاری نمیکنم.این خود شما هستید که باید تصمیم بگیرید که این کار رو میخواید انجام بدید یا نه و همچنین ریسک انجامش رو میپذیرید یا نه.چون عواقب کار فقط به خودتون بر میگرده نه شخص دیگری!نقل قول:
من فقط میگم خودم این کار رو انجام دادم و مشکلی پیش نیومده.:8:
نه اون فایل با فرمت PBP که میگم جدای از اون فولدر update هستش.فولدر update و محتویاتش حتما باید همونجایی که گفتم ریخته بشه!
قاعدتا باید فایل دیگری مثلا با نام 500.PBP وجود داشته باشه که این فایل رو میگم باید توی ریشه اصلی مموری استیک بریزید!
اگر وجود نداره من نمیدونم شاید نیاز نیست ولی در هر صورت بذارید جناب wonderful کمکتون کنن که تجربشون بیشتره!
به:31: چه عجب !!! یکی از دوستان سال گذشته یه سری به تاپیک زد:40:نقل قول:
الان METAL GEAR SOLID و PRINCE OF PERSIA و FIFA WORLD CUP جدیدترین بازی ها هستند
دوست عزیز اگه برای PSP شما مشکلی پیش بیاد قابل حل است اونایی که بریک می شند و دیگه درست نمیشنود کپی خور موقت هستندنقل قول:
راستی شما یاید این فایل رو هم دانلود کنی و اسمش رو به 500.PBP تغییر بدی و تو همون فولدرUPDATE داخل مموری کارد کپی کنی (اسم از راست به چپ هست)
کد:http://www.psp-hacks.com/file/1568
شما اول GEN-A رو نصب کننقل قول:
کسی جوابی نداره واسه ما :13:نقل قول:
دوستان یه بلایی سر پی اس پیم اومد که خودمم نمیدونم چی کارش کنم
یه برنامه از psp-hacks گرفتم به اسمD2-D3 Switcher که از اسمش تابلو که چی کار میکنه
بعد من برنامه رو ریختم تو پی اس پی .... اجرا کردم ....چند ثانیه گذشت .... یه ارور داد.....از برنامه اومد بیرون.....الان مشکلی که به وجود اومده اینه که توی هیچ برنامه یا بازی نمیره.....وقتی روی آیکون یه برنامه یا بازی کلیک میکنم....لوگوی پی اس پی میاد .... بعد دستگاه خاموش میشه....فکر کنم فریمورم به ..... رفت.
مدل پی اس پیم هم 2000 هست
یکی به داد برسه لطفا
ببخشید الان دستگاه من کپی خوره؟؟ من باید چطور بفهمم که کپی خور هستش؟؟؟نقل قول:
دوست عزیز اگه برای PSP شما مشکلی پیش بیاد قابل حل است اونایی که بریک می شند و دیگه درست نمیشنود کپی خور موقت هستند
و با توجه به اینکه فریمور من M33-2 (3.90 من نیاز ندارم اینا رو نصب کنم ؟؟؟
5.50gen-a
5.50gen-b
5.50gen-c
5.50gen-d
5.50gen-d3
ممنون:11::11::11:
دوست عزیز وقتی فریمویر 3.90 m33 روی دستگاهتون هست و همچنین وقتی شما با دستگاهتون بازی میکردید ، مگه میشه دستگاه شما کپی خور نباشه؟!!!! (100% کپی خوره!!!)نقل قول:
شما ابتدا به همون 5.00 m33 آپگرید کن و بعدش به 5.50 gen-d3 آپگرید کن! هیچ کاری هم به فریمویر های دیگه نداشته باش!
اینقدر هم وسواس نداشته باش! مشکلی پیش نمیاد! یکبار که انجام دادی ترست میریزه و میبینی که اصلا کاری نداره!!!:46:
ملت سلام...من یه پی اس پی فت 3.40 oe-a قدیمی دارم...اینجا هر چند دوستان کمک کردن نتونستم آپدیتش کنم...لطف کنید ادرسی شماره ای از جایی یا کسی دارید که میتونه مشکلمو حل کنه بدید...ممنون میشم...یاعلی:40:
سلام
من به یه مشکلی برخوردم که جالبه برام
اول به اون دست عزیز بگم که اسم بازی dead or alive که خرابه کلا!!!!!!
psp من همون جا که گفتین نوشته psp 2004 چیز دیگه ای در مورد مدلش ننوشته
حالا مشکل
مشکلش اینه که من دستگاهمو به ورژن 5.50 gen d3 آپگرید کردم با هاشم دارم بازی میکنم اما یهو وسط بازی بعد از چند مین بازی کردن یا چند ساعت بازی کردن هنگ میکنه یعنی زمان مشخصی نداره و تق صدا میده خاموش میشه
بعد از اینکه روشنش میکنی دوباره چند مین کار میکنه خاموش میشه منتها با این تفاوت که تایمش نسبت به دفعه قبلی خیلی کمتره
ربطی به باتری اینا هم نداره وقتی باطریم فوله این جوری میشه
بعد از اینکه این جوری میشه اگر restore to deafualt settingo بزنم تا یه مدتی دوباره درسته بعد دوباره خراب میشه
کسی میتونه کمک کنه؟[COLOR="Silver"]
---------- Post added at 04:04 PM ---------- Previous post was at 04:04 PM ----------
[/COLOR
کانفلیکت سخت افزاری داره ، بوردش رو عوض کنید .نقل قول:
این درسته که psp 3000 هم داره از خط تولید خارج میشه ؟
بعد از مدت ها خواستیم یه PSP بگیریما ...
امسال که در نمایشگاه e3 خبری از psp جدید نبود.خود این یعنی حداقل تا 1 سال آینده از psp جدید خبری نیست.نقل قول:
با توجه با 70 تا بازی جدیدی که قرار هست تا آخر امسال برای psp بیاد(در نمایشگاه E3 گقته شد) مانند :
God Of War: Ghost of Sparta و patapon 3 حداقل این کنسول تا 1-2سال آینده زنده هست.(منظورم مدل های حال هست چون پیش بینی میشه کلا psp جدید که در آینده معرفی بشه کلا از لحاظ سخت افزاری متفاوت هست.البته همانطور که گفتم به این زودی ها فکر نکنم بیاد)
چقدر خرجش ميشه ميدوني؟
مطمئني؟
اینجا زیاد نمیشه ، حدود 90 یورو میشه ولی توی ایران رو خبر ندارم .نقل قول:
منتها شما یک کاری بکن ، فرمورت رو دانگرید کن به ورژن های قدیمی تر ببین اگر مشکل برطرف شد ، یعنی اینکه Gen D3 رو بد نصب کردی .
نقل قول:
psp تا 3 سال بعد زنده و سر حال خواهد بود
فقط کافیه که gow ghost of sparta وارد بازار بشه اونوقته که دوباره این کنسول احیا میشه
شما كه اینقدر باحالی یه حال دیگه ام بده چطوری و چی كار كنم واسه دان گرید