سلام
من دسته xbox 360 رو با آداپتورش به PC وصل کردم شناخت ولی درایورش رو پیدا نکرد
میشه بگین درایورش رو از کجا دانلود کنم؟
ممنون
سلام
من دسته xbox 360 رو با آداپتورش به PC وصل کردم شناخت ولی درایورش رو پیدا نکرد
میشه بگین درایورش رو از کجا دانلود کنم؟
ممنون
با سلام خدمت تمام برو بچز من یه ماهی هست 360 خریدم بعد از یه مدتی چراغ 1 سوئیچ میشه رو چراغ 2 یک ثانیه هم نمیشه بر میگرده سر جاش (البته چراغ به رنگ سبز ) دستگاه هم در حالت ایستاده قرار داره میخواستم ببینم مشکلی براش پیش اومده یا نه راهنماییی کنید ممنون میشم با تشکر:11:
سلامنقل قول:
چرا عزیزم داره
اینم لینک کل Driver های دسته ی Xbox 360 :
کد:http://www.microsoft.com/hardware/download/download.aspx?category=Gaming
مشکلی نداره ولی چون خودم رو این مسائل حساسم ازش نمیگذرم.نقل قول:
شما تمام اتصالات کنسول رو قطع کن بعد وایسا ! کنسول رو بگیر تو دستت عین این که یک دوق خانواده رو سر و ته میکنه کنسول رو سرو ته کن یه چند تا تکون کوچیک هم بده.
بعد کنسول رو به مدت 1min به پهلوی راست بخوابون .
نقل قول:
میگم سعید یه جور توضیح میدی که منو یاده اموزش اشپزی میندازیا!!:31:
ای ول خوشم میاد با احساس جواب میدی.:31:
(بیکار بودیم گفتیم یه اسپم از خودمو در وکنیم!):31:
:16:نقل قول:
آره خودم هم تو همین فکر بودم :31: خیلی با احساسات شد !
شهاب جون Spam هاتم شفاست !! :31:
سلام به همگی مخصوصا سعید جان
آقا من میخواستم یه ایک باکس بگیرم میخواستم ببینم:
1-آرکید بگیرم میشه یه هارد بهش اضافه کرد(کنسول پسر عموم روم به دیوار 3چراغه شده.. میشه هارد اونو استفاده کرد)
2-کجا رو واسه خرید پیشنهاد میدین؟؟آدرس و شماره؟؟؟
3-موقع خرید حواسم به چیا باشه؟؟؟
فعلا همینا ممنون:40:
شرمنده پاک شود....
با تشکر از samgun عزیز ولی من گفتم دستگاه تو حالت خوابیده اصلا اینجوری نمیشهنقل قول:
پس خیالم راحت باشه که مشکلی نداره ؟ چ.ن از اینور اونور بردن کنسول تو مغازه ها ی تعمیر ی متنفرم آدمهای ............. هستند.
1- بله میشه اضافه کرد( البته هارد 250 توصیه میشه )نقل قول:
2- فروشگاه فتحی ...خودم از اونجا گرفتم ...توپخونه - اخر پاساژ لباف ...33911083
3- اگه از اونجا بگیری نیازی نیست حواست جمع باشه !!!
please پاک شود!:31:
سلام عزیزمنقل قول:
همانطور که علی جان توضیحات لازم رو دادن , گفتن که با خرید از فتحی نیازی به چک کردن چیزی ندارید.
اگه دیدید دسترسی به فتحی ندارید بگید که بچه ها اینجا تمام مسائل رو برای چک کردن بهتون بگن.
خواهش میکنمنقل قول:
خب شما دستگاهت تو حالت خوابیده در جهت پهلوی چپ هست !! من گفتم در جهت پهلوی راست بخوابونید.
این چراغ رو هم که میبینید اینطوری میشه به خاطر این هست که جهت یاب ساچمه ای دستگاه از Calibrate در اومده.
این ساچمه به دستگاه میفهمونه که دستگاه شما در حالت افقی هست یا عمودی . اگه هم دقت کرده باشید چراغ LED سبز دستگاه
هم درحالت افقی و هم عمودی روی سمت چپ بالا هست !
شهاب باز زدی تو خاکی که !! :15:نقل قول:
سلام دوستان
من یه هارد لپ تاپ دارم میشه ازش به عنوان هارد ایکس باکس استفاده کنم؟؟؟
راهنمایی کنید
خیلی ممنون
با اجازه ی اساتید..نقل قول:
دوست عزیز من از فتحی کنسولمو خریدم و تو تهرانم نیستم ....هر جایی هستی میتونی سفارش
بدی برات میفرستن..من که راضیم و هیچ مشکلی هم ندارم
در کل آدم باشرفیه این فتحی این جور فروشنده ها کم پیدا میشن...
آدرسشم:
شماره حساب:0102047535000 بانک ملي(سيبا) به نام بختيار طهماس زاده
تهران-ميدان امام خميني-پاساژ لباف-طبقه زيرين-فروشگاه فتحي
33911083-33952458
09122804298 همايون
سلام
این کنسول من(آرکید)یه یکی دو هفته ای هست که صدای درایو دی وی دیش رفته هوا خیلی ویژ ویژ میکنه
(به قول بابام باید گریس کاری شه)...:31:
ولی جدا از شوخی کسی راهی بلده که باید چکارش کرد که این صداش (نگم از بین بره) حالا یه خورده کمتر بشه تا لااقل همسایه هامون از خواب نپرن نصفه شبی! :31:
ممنون
اول از همه به نوع دیسک بازی بستگی داره هر چقدر دیسک بهتر و با کیفت تر یا به قولی استاندارد تر باشه این صدا کمتر میشه.نقل قول:
اما راه حال دیگه یه تنظیم لنز و ارمیچر درایو هست چون این صدا صدای به اصطلاح نویز درایوه.
اما راه حل دیگه که من توصیه میکنم خرید یک فقره هارد هست که باعث میشه این صدا به کل حذف بشه و همسایه هاتون هم یه خواب درست حسابی برن!:31:
سعید جان بازم ممنون پس خیالم راحت باشه که مشکلی نداره نبرم واسه تعمییر ببخشید انقدر سوال میکنم چون من خیلی حساسم مثل خودت اخه نو خریدم چطور میشه از جاش در اومده باشه؟البته دادم همونجا ویو دستگاه رو عوض کرد شاید همونجا در اومده باشه راهنمایی کنید ممنون میشم یه چیزه دیگه اونکارو که گفتی باید سرو ته کنم و بعد به پهلوی راست بخوابونم باید خاموش این کارو انجام بدم. یعنی این کارو کنم ساچمه جا میافته درست میشه ؟ دیگه سوئیچ نمیشه؟ ) با تشکر.
سلام دوستان ، چند روزه که دسته دوم که خریدم چراغش بعضی وقتها میچرخه و یهو ثابت میشه مثل رقص نور شده البته باطریش پاناسونیک و توی بازی هم مشکلی نداره ولی گاهی اوقات دسته خاموش میشه و با PLAY & Charge Kit هم کار میکنم همین بساطه ، راهنماییم کنید ، ممکن دسته خراب باشه یا ایراد از باطریشه؟
خواهش میکنم عزیزم نه اصلا چیزی نیست که تعمیر بخواد. چون اهمیتی نداره. این قطعه تعمیر هم نمیشه باید کلا عوض بشه.نقل قول:
البته یک Sensor سه پایه بیشتر نیست .
عکسش رو هم اگه جایی رو واسه آپلود پیدا کنم میزام , آخه مشالا هرچی image upload Center هست رو اینا ختنه کردن :31:
شما زمانی که تو بازی هستی و دسته Alarm میده دکمه X وسط دسته رو بزن و نمایشگر مقدار باطری رو نگاه کن ببین چند خونه داره.نقل قول:
Play & charge kit هم که کلا آشغاله.
باتری نو بنداز ( حدالامکان duracell) درست میشه ...نقل قول:
ممنون سعید جان فقط این سوال رو میکنم چون الان خونه نیستم امتحان کنم دستگاه رو که 1 min به پهلو راست باید بخوابه رو خاموش بزارم یا باید روشن باشه در ضمن اگه این کارو کنم درست میشه بازم شرمنده اذیت شدی:11:
با اجازه ... این شاید جواب سوال نباشه ... :نقل قول:
کنسول قبلیم همین مشکلو داشت با چند تا ضربه کوچیک به پهلو سمت راست درست شد !!!
:27:نقل قول:
:27:
:27:
من وقتی کنسول رو رو فرش میزارم اینطوری میشه
ببین عزیزم اگه پس اول منو با دقت میخوندی این سوال واست پیش نمیومد , چون من بهت گفتم که همه ی اتصالات کنسول رو جدا کن :31: !نقل قول:
درست شدنش رو والا نمیدونم ولی نشد هم نشد مهم نیست.
ولی خب من احتمال زیاد میدم که بشه.
که اینطور خب من فکر میکنم باید ببینیم که با اومدن این آپدیت داشبورد جدید کارا به کجا ختم میشه!!نقل قول:
نمیتونم هیچ رقمه پول بیشتر برای جنسی بدم که با معادلش میتونم 100 گیگ فضای بیشتر داشته باشم.
روی فرش !!! ؟؟؟نقل قول:
میشه بگید شیب فرشتون چند درجه هست ؟؟؟
اینم عکس سنسور تشخیص حالت افقی یا عمودی کنسول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه گفت 55 درجهنقل قول:
یعنی من با خیال راحت زنگ بزنم برام میفرستن!!! بابا دمش گرمنقل قول:
حالا کسی قیمت دقیق آرکید (با برد جاسپر) رو داره؟؟؟
(((ماشاا... تق تق بزنم به تخته چه تاپیک فعالی!!!))):31:
خدایی من یک بار تو بازی سنتر پست دادم باور کن جوابم رو 4 روز بعد دادننقل قول:
اونم تازه تاپیک مهم و روز بود !!!
سلام خدمت دوستان ! عیدتون مبارک ! راستش سوال داشتم که من با 400 تومان کدوم از نوع کنسول XboX رو بخرم؟! پست اول هم خوندم ولی دوست دارم از تجربه های شما استفاده کنم !
یا علی !
بهترین گزینه همین طور که از معنای اسمش مشخصه ELITE هست. یکیشو سریع بخرید و از دنیای GAME واقعا لذت ببرید. انشاالله!نقل قول:
آره خیالت تخت.سایت فتحی که فو لت ر هستش به احتمال کلفت بین 240 و 260 هستش.:8:نقل قول:
من 1 ساعت قبل از سال تحویل خریدم....280
هرجا قیمت گرفتم elite رو همین قیمت میدادن...
ولی بعد از عید احتمال زیاد ارزون میشه....
سایت PT که از فیل تر در اومدنقل قول:
شما elite رو به این قیمت خریدید یا Arcade رو ؟نقل قول:
درسته اشتباه از من بود .تا دیرو پریروز که سر میزدم ف. یل. تر بود..نقل قول:
معذرت با مرام..:10::40:
دوستان اگه در مورد استفاده ی هارد لپ تاپ برای ایکس باکس راهنمایی کنید ممنون می شم...:8:
با تشکر از زحماتتون :40:
الیت 280 ؟؟؟ !!!:18::18::18:نقل قول:
امکان نداره !!!
یعنی از اینور و از تولید کننده هم ارزون تر ؟نقل قول:
اینجا الیت از 250 یورو شروع میشه !
حالا 280 که ....نه ....منظورم 380 بود :دینقل قول:
اشتباه چاپی بود....
دوستان واقعا این کنسول پیچیده هست !!
من امروز از ساعت 3 بعد از ظهر تا همین الان یک بند در حال سرچ و جستجو برای آپدیت اطلاعات خودم بودم و مقالات و توضیحاتی
در باره ی این کنسول خوندم که مغزم هنگ کرده.
از هر طرفندی که بلد بودم استفاده کردم و مطالبی رو پیدا کردم(البته همش EN هست) که حتی در BC هم این مطالب ذکر نشده
چه برسه به ترجمه .
برای تشریع کار این کنسول و قطعاتش چنان نمودار هایی کشیدن که واقعا هر نمودارش 30 دقیقه برای فهمیدن وقت لازم داره.
امیدوارم با این اطلاعات بتونم کنار بیام :31: چون واقعا هر مطلب رو چندین باز میخونم تا برام جا بیوفته !!!
شب همگی به خیر
نقل قول:
یه چندتاش رو بزار اینجا تا با هم کالبد شکافی کنیم:7::3:
یه کاری میکنم xbox360 اینجوری بشه::42::24:
روح ا... جان اول باید انالیزشون بکنم بعد مطالب قابل بحث رو بگم.نقل قول:
البته بد بختی اینه که من فقط امروز بی کار بودم و از فردا دوباره درگیر مسائل زندگی میشم و شاید حتی نتونم این مطالب رو ترجمه کنم.
البته خب همه رو لینک کردم ولی لو نمیدم چون حتی مورد هایی رو سراغ دارم که BC از P30 کش رفته !
بهتره مطالب خام رو در اختیار همه قرار ندیم.
الان یکی از اون مطالب توضیح فوق العاده کامل برتریه CPU Xenon کنسول Xbox 360 نسبت به PS3 Cell Processing هست که خیلی
قشنگ در 7 صفحه زیاد توضیح داده.