گفتگوی بسیار بسیار جالبه سونی (David Reeves)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبل از هر چیزی بگم که این آخرین اخباری هست که من میذارم و بعدش دیگه از دست من و اخبار جنجالیم دیگه راحت میشید. پس فکر کنم این خبر خوبی باشه.
David Reeves دیروز در مصاحبه ای با سایت eurogame حرفهای جالبی در مورد اینکه PS3 تا پایان گران ترین کنسول خواهد ماند زد.
زمانی که از ایشان پرسیده شد آیا موافق هستید که PS3 گران ترین کنسول خواهد ماند ایشان اظهار داشتند که : "فکر کنم بله."
"من نمیگم که هیچ کاهش قیمتی در کوتاه مدت یا کمی بیشتر در کار نیست. من نمیگم که ما به این کار نیاز نداریم. اگر که ما هزینه ی تولید را پایین آوریم البته توان کاهش قیمت را خواهیم داشت."
همچنین از ایشان سوالی در مورد اظهارات Kaz Hirai شد و پرسیده شد که آیا ایشان نیز با حرف Hirai مبنی بر اینکه Xbox 360 فاقد عمر ماندگار است موافق هستن و David Reeves در پاسخ گفت:
"من نیامده ام تا در این مورد توضیحی بدهم. من واقعا نمیدانم نقشه و برنامه ی آنها چیست.من تصمیم ندارم در مورد Nintendo و Xbox360 متکبرانه صحبت کنم."
در ادامه ی این حرف سوال دیگری مبنی شد که آیا شما فکر میکنید صحبتهای Kaz Hirai متکبرانه بوده است و ایشان در جواب گفتند:
"من واقعا اینطور فکر نمیکنم. شاید او اشتباه نقل قول کرده باشد زیرا من فکر نمیکنم Kaz خواسته باشد چنین حرفهایی بزند."
باز در پی این صحبت سوال دیگری مبنی بر اینکه آقای Kaz Hirai همچنین اظهار داشتند که سونی در این صنعت رهبر است زده اند. آیا به نر شما این حرف هم کمی متکبرانه نیست؟
"من نگاه متفاوتی به این قضیه دارم. در بازیهای ویدیویی همه ی ما در دو سال گذشته برنده بوده ایم. ما کسانی را مجبور به بازی کردن کرده ایم که تا پیش از آن بازی انجام نداده بودند."
در ادامه سوالی از آقای David Reeves پرسیده شد مبنی بر اینکه اگر Konami بگوید میخواهد بازی MGS رو مولتی کند شما چه اقدامی انجام خواهید داد؟
"آن کاملا به خودشان مربوط است. ما خودمان را فقط بخاطر نگه داشتن یک بازی انحصاری پایین نمی آوریم."
در ادامه سوال پرسیده شد که پس شما تصمیم ندارید پول و وقت زیاد برای انحصاری نگه داشتن عنوان MGS برای PS3 خرج کنید؟
"من فکر نمیکنم ما این رو بخوایم. من تصمیم ندارم آن را از دست بدهیم. اما به نظر من ما باید در الویت اول وقت و پول خود را برا حفظ IP های بزرگی مانند Resistance و LittleBigPlanet خرج کنیم. Heavy Rain یک مثال خوب است که یک بازی انحصاری محسوب میشود. ما به آنها یک کیف پر از پول نقد نمیدهیم. ما در عرض دراز مدت رابطه ی خود را قوی میکنیم."
ایشان در پایان همچنین اعلام کردند که تا کنون نشست خاصی در مورد PS4 نداشته اند. گفتگوی بسیار جالب ایشان در 3 صفحه نوشته شد که من متاسفانه تمام آن را برای شما بیان نکردم و فقط قسمتهایی که به نظرم کمی مهم بود رو نوشتم. در کل به نظرم حرفهای ایشان خیلی خیلی منطقی و زیبا بود
منبع:[HTML]http://www.----------.com/forums/showthread.php?t=20398[/HTML]
منبع اصلي:[HTML]http://www.eurogamer.net/articles/sonys-david-reeves-interview-january2009[/HTML]