علي دايي هدف خود از شركت در جام جهاني را كسب تجربه براي جام جهاني اينده در افريقاي جنوبي اعلام كرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Printable View
علي دايي هدف خود از شركت در جام جهاني را كسب تجربه براي جام جهاني اينده در افريقاي جنوبي اعلام كرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سرمربي تيم ملي فوتبال ايران معتقد است كه شكست برابر تيمهاي مكزيك و پرتغال در جام جهاني ۲۰۰۶آلمان، براي فوتبال ايران تراژدي محسوب نميشود!
به گزارش ايرنا ، برانكو ايوانكوويچ كه روز سه شنبه در پايان تمرين تيم ملي كشورمان با خبرنگاران سخن ميگفت، با بيان اين نكته در پاسخ به سوال يكي از خبرنگاران افزود: بايد بپذيريم كه فاصله زيادي بين ايران و تيمهاي ديگر وجود ندارد فقط ما بايد تجربه بيشتري در رويارويي با تيمهاي بزرگ كسب كنيم.
ضمن اينكه مقداري هم در اين مسابقات با بدشانسي مواجه بوديم و آسيب- ديدگي چند بازيكن كليدي ما هم مزيد بر علت شد.
وي افزود كه بازيكنان براي مسابقاتي در سطح جام جهاني بايد از ۱۲۰ درصد و نه ۱۰۰درصد آمادگي برخوردار باشند و تيم ما متاسفانه به دلايلي كه بارها گفتهام، كمتر از وجود چنين بازيكناني برخوردار بود.
برانكو در پاسخ به سوال يك خبرنگار خارجي كه پرسيد: تيم مكزيك فردا به پيروزي شما بر آنگولا نياز دارد، چه فكري ميكنيد، اظهار داشت: همه به پيروزي نياز دارند ضمن اينكه مكزيك حتي با يك امتياز هم صعود ميكند اما من فقط به فكر تيم خودم هستم و تلاش ميكنيم كه با جام جهاني ، با پيروزي وداع كنيم.
جام جم آنلاین: مارکوس آلباک بازیکن سوئد سه شنبه شب 20 ژوئن در راین انرژی استادیون شهر کلن در دیدار مقابل تیم انگلستان دو هزارمین گل تاریخ جام جهانی را به ثمر رساند.
مارکوس آلباک بازیکن سوئد در هجدهمین دوره جام جهانی که در آلمان برگزار می شود در دیدار مقابل انگلستان در دقیقه 51 دو هزارمین گل تاریخ جام جهانی را وارد دروازه انگلستان کرد ونامش در تاریخ جام جهانی جاودان شد. دیدار تیم های انگلستان وسوئد با نتیجه 2 بر 2 خاتمه یافت.
نخستین گل تاریخ جام جهانی را لوسین لوران بازیکن فرانسوی در روز 13 ژوییه سال 1930 در دیدار افتتاحیه جام جهانی اروگوئه در مقابل مکزیک به ثمر رسانده بود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هزارمین گل تاریخ جام جهانی در سال 1978 در جام جهانی آرژانتین توسط روب رنسنبرینگ بازیکن تیم ملی هلند وارد
دروازه اسکاتلند شده بود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پيش از شروع جام جهاني ساکت شدم تا به تخريب محکوم نشوم اما حالا مي گويم که فوتبال ايران شايسته مربي تراز اول جهان را داشت.
خداداد عزيزي حرفهاي خود را با اين جمله ادامه مي دهد: در مجموع 3 بازي فقط يک نيمه بازي کرديم که نقش برانکو را در آن يک نيمه پايين مي دانم.
فدراسيون هم بايد به اين مردم جواب بدهد که چرا از فردي که در حد تيم ملي فوتبال ايران نبود به اين صورت حمايت کرد؟ ستاره اسبق تيم ملي اضافه مي کند: آنها به فوتبال ما ظلم کردند من اصلا به خودم کاري ندارم اما فوتبال ما هنوز ظرفيت هاي بالايي دارد. دادکان و برانکو مدام مي گفتند که همه چيز مناسب است و مردم را اميدوار مي کردند که ما به مرحله بعدي صعود مي کنيم اما با اين نتايج حالا نبايد بگذاريم اين سرخوردگي ادامه پيدا کند. حماسه ساز ملبورن در ادامه مي گويد: بايد بپذيريم تيم ما در حد جام هجدهم ظاهر نشد در صورتي که در حال حاضر فوتبال ما بازيکنان قابلي دارد. برخي ها اجازه ندادند بازيکنان شايسته به آلمان بروند. نيکبخت مصدوميتش به پايان رسيده بود و مي توانست به جناح چپ ما جان بدهد ، مبعلي دوران خوب خود را پشت سر مي گذارد ، فرهاد مجيدي ، علي سامره و کريم باقري هم ناديده گرفته شدند. عنايتي هم که به آلمان رفت ، فقط تماشاچي 3 بازي بود. او بايد چه کار کند که به او بازي بدهند؟ کريمي يک بازيکن ويژه است. بايد مراقب بود همان برخورد بد گذشته با بازيکنان ديگر در باره او تکرار نشود. عزيزي در پايان اضافه مي کند: من دلم براي تماشاچياني مي سوزد که از سراسر دنيا به عشق اين پيراهن و اين تيم به آلمان آمدند و تيم را تا روز آخر تنها نگذاشتند. فکر مي کنم اگر بگوييم مردم از تيم ملي و فدراسيون راضي نيستند ، ملايم ترين عبارت را به کار برده ايم.
جواب مردم را چه کسي بايد بدهد. آنها با تفکرات غيرکارشناسي باعث حذف ما در جام جهاني شدند و مسوولان بايد کار آنها را به نقد بکشند.
2 گل با 2 مدافع
بازي با آنگولا با تساوي يک - يک به پايان رسيد تا جام هجدهم را دست خالي ترک نکنيم. پارامترهاي بازي سوم چيزي شبيه به 2 بازي نخست بود اما حريف ما نيمي از توانايي هاي پرتغال و حتي مکزيک را هم نداشت.
بختهاي فراواني که به دليل بازي ابتدايي حريف نصيبمان شد يکي پس از ديگري هدر رفت تا نيمه نخست بدون رد و بدل شدن گل خاتمه يابد. وقتي فلاويو در دقيقه 60 با ضربه سر دروازه ايران را باز کرد همه افسوس موقعيت طلايي نيمه نخست را خوردند که دايي توپ را به خارج زد. تلاش بازيکنان ايران با وجود تحليل رفتن قواي جسماني سرانجام در دقيقه 75 ثمر داد تا روي ارسال مهدوي کيا و ضربه سر بختياري زاده به گل برسيم.
اين گل نيز مانند گل بازي با مکزيک توسط يک مدافع به ثمر رسيد. با کسب اين تساوي پرونده بازيهاي ايران در جام هجدهم نيز بسته شد. 3 مسابقه بدون داشتن استراتژي خاص و ارائه بازي جذاب.
تيم ما حداقل در اين بازي که با حريفي درجه 3 بازي مي کرد مي توانست پيروز ميدان باشد. اين هدف کاملا دست يافتني بود اما براي غلبه بر تيمي مثل آنگولا هم برنامه نداشتيم.
برانکو پس از 3مسابقه و اين عملکرد ، حق دارد به ايران باز نگردد. او اعلام کرده دوست دارد تا پايان جام جهاني در آلمان بماند و سپس به کرواسي بازگردد. آيا حق ندارد چنين تصميمي بگيرد؟
من نميدونم علی دايی کی ميخواد دست از سره تيم ملی برداره
برانكو قصد امدن به ايران را ندارد
دایى� ملى پوش تیم فوتبال ایران گفت: تا زمانى كه از وضع مطلوبى برخوردار باشم، قصد ندارم به فعالیت خود در بخش فوتبال پایان دهم.
دایى در گفت وگو با نشریه آلمانى اشپورت بیلد افزود: �شاید حتى در جام جهانى آینده كه چهار سال دیگر برگزار خواهد شد نیز حضور داشته باشم. من قصد دارم با شركت در كلاسهاى آموزشى مربیگرى در آلمان، مدرك مربیگرى بین المللى فوتبال را نیز كسب كنم. آلمان به عنوان یكى از بهترین كشورها براى تعلیم مربیگرى قلمداد مى شود.�دایى در پاسخ به اینكه آیا قصد دارد مربى تیم ملى فوتبال ایران شود، اظهار داشت: هنوز باید صبر كرد.
ما منتظريم
علیرضا نیكبخت واحدی بازیكن تیم استقلال تهران با عقد یك قرارداد داخلی به تیم پرسپولیس پیوست.
وی كه امروز در دفتر باشگاه پرسپولیس حضور یافت، پس از مذاكره با مسوولان این باشگاه قرارداد داخلی منعقد كرد به ایپنا گفت: من شرمنده طرفداران خونگرم استقلال هستم ولی چاره ای جز این نداشتم.
وی افزود: از این كه نمیتوانم استقلال را در لیگ قهرمانان آسیا همراهی كنم واقعا متاسفم.
باید بگویم بازیكن نباید دنبال باشگاه بدود، مسئولان باشگاه استقلال در این مدت حتی جواب تلفنم را هم نمیدادند و از این كه آنها برایم ارزش قائل نشدند، بی نهایت ناراحتم.
نیكبخت در پایان تاكید كرد: به هر حال روند توافق من با باشگاه پرسپولیس رضایت بخش بود و پس از بازگشت آقای انصاریفرد از آلمان، قرارداد موقت و داخلی خود را نهایی خواهم كرد.
شب گذشته، دلایل نتایج ضعیف تیم ملی در جام جهانی در شبکه سوم سیما با حضور کارشناسان بررسی شد.
مایلی کهن در این نشست ضمن بیان این مطلب که �برانکو فقط حضور فیزیکی بر روی نیمکت داشت�، گفت: ارنج تیم را افراد و کسان دیگری مثل سازمان و برخی بازیکنان و نیمکت نشینان می چیدند.
وی اضافه کرد: وقتی که در طول بازی فولاد و صباباتری توسط مبعلی بر روی دایی خطا شد، ایشان مانع حضور آقای مبعلی در تیم ملی شدند.
مایلی کهن با طرح این سوال که �می دانید چگونه آقای مصطفوی از فدارسیون برکنار شد؟�، گفت: آقای دایی در دیدار با رییس جمهور وقت (آقای خاتمی) گفتند که چرا مصطفوی از نفوذ خود استفاده کرد و پاشازاده را به عنوان بازیکن منتخب جهان معرفی کرده است که همین اظهارات آقای دایی، باعث برکناری مصطفوی شد.
سرمربی سابق تیم ملی ایران همچنین گفت: دل مربی صباباتری از دست علی دایی خون است..مربی صباباتری می گوید، من دقایق طولانی برای بازیکنانم سخن می گویم، اما دایی در داخل میدان می گوید آنچه من می گویم باید اجرا شود!
مایلی کهن همچنین گفت: بسیاری از مردم تصور می کنند، آقای دایی هزینه تیم ملی را می دهد، در حالی که ایشان از طریق به دست آوردن اسپانسر لباس های تیم ملی در رده های سنی مختف، سرمایه هنگفتی را به دست آوردند.
گفتنی ست، مایلی کهن تنها مربی است که موفق شد، علی دایی را در در بازی مقابل سوریه (دیدار مقدماتی جام جهانی 98) تعویض کند که این مسئله یکی از دلایل برکناری مایلی کهن عنوان شده است.
در این جلسه در مورد مسائل دیگری از جمله ضعف شدید مربیگری برانکو ایوانکویچ، فرهنگ فوتبال ایران و ... صحبت شد.