کسی هست که ورژن 13 برنامه پرینتر HP (مخصوص7) رو نصب کرده باشه و مشکلی هم نداشته باشه؟!
من رو هر دوتا سیستم باهاش مشکل دارم و اصلا برنامه باز نمی شه و ارور می ده که دوباره نصب کن!
Printable View
کسی هست که ورژن 13 برنامه پرینتر HP (مخصوص7) رو نصب کرده باشه و مشکلی هم نداشته باشه؟!
من رو هر دوتا سیستم باهاش مشکل دارم و اصلا برنامه باز نمی شه و ارور می ده که دوباره نصب کن!
سلام دوستان
کارتریج کانن LBP 2000 میخوام کی میدونه کجا دارن
اینم عکسش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من hp deskjet 5550 دارم امروز یه کارتریج سیاه براش خریدم از اصفهان (خیابان طالقانی) یه قیمت 17000 تومن
ایا میشه این کارتریج ها را شارژ کرد ؟.
اگه بله جایی را میشه برای شارژ مجددش تو اصفهان معرفی کنید ؟
خودم نمیتونم؟
56 , 57 هستن كارتريجاش؟نقل قول:
يه كم ارزون گرفتيد من حدسم اينه كه كارتريج طرح بهتون دادن البته نديده نميشه نظر داد.
بله ميشه چندين بار شارژ كرد.
اگه كيت شارژ بگيريد راحت مي تونيد خودتون شارژ كنيد(از همون جايي كه گرفتيد بگيد كيت شارژش رو بده!)
البته من خودم قرار بوده ظرف چند روزه آينده آموزش شارژشون رو روي سايت بذارم.
الوعده وفا:
:31:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=466326
خب بحثی که بین آقای حمیدپور و آقا محمد بر سر برتری برادر یا اچ پی پیش اومد منو خیلی خیلی مردد کرد!!!
حالا من واقعا گیج شدم که کدوم بهتره,کدوم بدتره؟!؟
دوستان خواهش میکنم یه طوری که یه شخص کم اطلاع از پرینتر بتونه متوجه بشه توضیح بدید که کدوم بهتره و چرا؟!
لطفا به طور کامل مزیت ها و معایب برادر و اچ پی رو با هم مقایسه کنید که یک بار برای همیشه همه کاربرا به یک مقایسه و نتیجه گیری منطقی برسن و بهترین گزینه رو انتخاب کنن!
مثلا الان خود من بین 7350 برادر و 1212nf اچ پی شک دارم و واقعا نمیدونم کدومو انتخاب کنم؟!
با تشکر :40:
سلام دوستان ! خواهش میکنم جواب منو بدید ؛ کار خیلی خیلی ضروری دارم که باید با پرینتر انجام بدم .
پرینتر من Canon Laser Shot LBP-1120 هست . ویندوز 7 نصب کردم ، درایورش رو هم از سایتش دانلود کردم ! ولی نفهمیدم باید چیکار کنم ! خودش سرچ کرد و پرینتر رو نصب کرد و الان شناخته ! ولی وقتی میخوام پرینت بگیرم با این پیغام روبرو میشم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در نت پد و... هم با همین پیغام روبرو میشم . ولی به جای ورد ، نت پد مینویسه !!!!
دوستان تمنا میکنم از هیچ کمکی دریغ نکنید ! جوت شدیدا محتاج نظراتتون هستم ! :41::40:
خواهش میکنم .... ! :41:
باسلام
من يه پرينتر 1102 خريدم ولي وقتي باهاش پرينت ميگيرم چاپ درست وسط نميفته و مخصوصا قسمت پايينش زياد سفيد ميزنه يعني چاپ بالا ميفته.
در ضمن هرچي هم تو تنظيماتش دستكاري كردم نشد.
كسي ميتونه راهنمايي كنه؟
ممنون ميشم
شما سايز كاغذ رو در تنظيمات پرينتر روي آ4 بذاريد احتمالا درست ميشهنقل قول:
در برنامه ورد هم سايز كاغذ آ4 باشه
بيايد اينجا كليپ هم اضافه كردم:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=5787777#post5787777