تبریک.فکر کنم مورینیو به بازیکناش گفته بود با تمام قوا بازیکنای بارسا رو بزنن 3 تا تعویض اجباری! 7 تا کارت زرد چه خبره ...
Printable View
تبریک.فکر کنم مورینیو به بازیکناش گفته بود با تمام قوا بازیکنای بارسا رو بزنن 3 تا تعویض اجباری! 7 تا کارت زرد چه خبره ...
خوب بازی مساوی شد و تموم شد فقط نمیدونم چرا بارسا تو نیمه دوم اینجوری بازی کرد...!
الکسیس هم که مصدوم شد چند موقعیت خوب گل رو از دست دادیم و مساوییی..!
با این مساوی صعود کردیم و تبریک میگم
نه به ای همه مدارا تو نیمه اول و نه به نیمه دوم که ره به ره داور کارت میداد همون نیمه اول اگه لاس که حقش اخراج بود رو اخراج میکرد بازی اینجوری تموم نمیشد.
صعود به نیمه نهایی با طعم تحقیر مادرید [ بارسلونا 2-2 رئال مادرید ]
نظر من راجع بازی امشب:
* گل اول: پینتو ضربه دروازه رو برخلاف بارهای قبل، مستقیم و با یه شوت بلند فرستاد وسط زمین... توپ رسید به رئالی ها که پاس دادن تو عمق و رونالدو هم زد تو گل...
مقصر از نظر من یکی آبیدال بود که رونالدو یار اون بود ولی فقط تماشا میکرد... پینتو هم زود خوابید... 1-2
* گل دوم: پیکه با دفع توپ اشتباه باعث شد حریف صاحب توپ شه و با یه پاس به بنزما بتونن گل بزنن...
مقصر هم به نظرم پیکه و پویول بودن... 2-2
* لحظه کلیدی بازی: دقیقه 45 و خطای لاس که میتونست اخطار دوم و 10 نفره شدن رئال باشه...
* داوری: باز هم خوب نبود... خطاهای زیادی بودن که میتونست همراه با کارت باشه واسه راموس، په په، کونترائو، آربلوئا، آلونسو، رونالدو، ...
2 تا آفساید اشتباه به ضرر بارسا... یکی نیمه اول که تک به تک سانچس بود و یکی هم نیمه دوم واسه پدرو...
* بد ها: آبیدال افتضاح بود و یادم نمیاد حتی یه دونه 1 در مقابل 1 رو برده باشه... فقط تماشا میکرد بازیکن روبروشو (که اکثرا اوزیل بود) و نهایتا اسکورتش میکرد...
الکسیس سانچس هم خوب نبود و انتظار من ازش خیلی بیشتر از اینهاست...
پدرو هم منهای گلی که زد (که انصافا زیرکانه بود؛)، زیاد تو جریان بازی نبود... میتونست آخرای بازی گل سومُ بزنه که خیلی بد هدشو زد...
* گواردیولا: فکر کنم کلا با تعویض مشکل داره و اگه اینیستا و سانچس مصدوم نمیشدن، شاید اصلا تعویض نمی کرد... اون طرف دیدیم که مربی حریف تا دقیقه 60 سه تا تعویضشو انجام داده بود که جریان بازی رو عوض کرد...
خیلی دوس دارم بدونم بین دو نیمه چی گذشت تو رختکن و گواردیولا به بازیکنا چی گفته...
بازی امشب به من نچسپید...
بازی 0-2 برده رو 2-2 کنی...
بارسا مشكلش اينه كه كلا بي انگيزه شده حتي مقابل رئال
وقتي هم انگيزه ندارن همين ميشه كه تو زمين خودمون 2-2 مساوي ميشيم اونم با اين وضع !
البته امروز دروازبان كه يار منفي بود ، پدرو هم كه كلا تو بازي نبود به جز گلش ميشيم چند به چند ؟:دي
به نظر من پپ كار سختي داره تا وضع روحيه بازيكنا و انگيزه رو درست كنه حيف اين تيم هست كه تو زمين خودش رئال رو 6 تايي نكنه :دي
سلام این اولین پست من در این انجمن هست همیشه به عنوان میهمان میومدم و از بحثها استفاده میکردم گفتم به مناسبت این برد دیگه بیام عضو بشم
تبریک میگم به طرفدارای بارسا این پیروزی رو بعد از مدتها امشب یه الکلاسیکو دیدیم که حساس و خوب بود و دیگه مثل الکلاسیکوهای قبلی راحت به نفع بارسا تموم نشد
به طرفدارای رئالی که البته پدر خودمم یکی از اوناست خسته نباشید میگم
اما چیزی که خیلی ناراحتم کرد امشب این بود که واقعا در رفت و برگشت داور به شدت به رئال لطف داشت اون از دیدار رفت که حداقل باید دو تاشون اخراج میشد و دو تا آفساید منجر به تک به تک اشتباه گرفت و اینم از این بازی که دو پنالتی صد در صد که هردوش رو پپه روی سانچز انجام داد رو نگرفت اولی که قشنگ قبل از اینکه سانچز ضربه رو بزنه پاشو گذاشت جلوی پاش و تعادلش رو بهم زد دومی هم که با تمام بدنش سانچز رو دو سه متری پرتش کرد بعد جالبه که مزدک میگه تنه بوده بابا تنه یعنی از آرننج تا کتف نه اینکه با باسن و دست بازیکن رو پرتش کنی یه طرف
دو تا آفساید از سانچر و پدرو هم گرفت که تصویرشم نشون داد اصلا آفساید نبودن و هر دوشم تک به تک میشد دیارا رو هم که با اینکه دیگه فکر کنم خود مورینیو هم قبول داشت اون خطاش حداقل یه کارت زرد داشت کارت نداد فقط چون اگر کارت میداد باید اخراجش میکرد یعنی قشنگ معلوم بود توی این دو بازی عمدا داورا به رئالیا کارت نمیدن وگرنه دیگه راموس و دیارا و پپه و آلونسو توی این دو بازی دیگه باید چیکار باید میکردن که اخراج بشن جالبه دیگه خود داور هم فهمیده بود که گند زده سر یه خطای خیلی ضعیف تر از اونچه قبلا انجام داده بود راموس رو اخراج کرد
ولی اگر نیمه اول دیارا اخراج میشد فکر میکنم به راحتی یه مانیتای دیگه رو میدیدیم یعنی بزرگترین ناداوری هر دو بازی همین صحنه بود که توی نتیجه تاثیر گذاشت و باعث شد رئالیا امیدوار بمونن
در هر صورت بازم خدارو شکر که این بازی رو بردیم ولی بارسا نیمه دوم فقط به این خاطر که شل گرفت دو گل خورد وگرنه چرا بعد از گل مساوی رئال حتی یه موقعیت هم گیره رئال نیومد برعکس این بارساییا بودن که دو سه موقعیت درست کردن اینیستا هم که مصدوم شد از سمت چپ کمی بهمون فشار اومد چون پدرو توی دفاع خوب نیست
بازی حساسی بود ولی بازی خوبی نبود چون بیشتر احساسی بود و رئالیا برای حیثیت خودشون بازی میکردن اما خداییش اوایل نیمه دوم که کمی بیخیال بازی میکردن دو سه جا توی یک متر مربع تیکی تاکا میکردن پاس گل مسی هم به پدرو دیگه آخرش بود بین مدافعین رئال فقط یه توپ فاصله بود از همونجا ردش کرد گل آلوز هم که از اون گلای تاریخی بود باید دانلودش کنیم بزاریمش توی موبایلامون:31:
دو تا مربی رو اینجاها باید با هم مقیسه کرد که یکیش به خاطر خیانت نکردن به پینتو با تمام حساسیت بازی توی دروازه قرارش میده که روی هر دو گل رونالدو در این دو بازی واقعا بد عمل کرد اولی رو که اگه والدز بود به راحتی میگرفت دومی هم که امشب بود خیلی بیخود و آماتور اومد بیرون
اما از اون طرف مورینیو که میدونست پپه اون کار غیر اخلاقی رو کرده و حقش بود که جریمه بشه و اکثر طرفدارای رئال هم دوست داشتن بازی نکنه فقط به خاطر نتیجه گرفتن بازیش میده به نظر من جدای از شکست رئال شکست اصلی رو اینجا اورد
خلاصه از طرفی هم باید از رئالیا تشکر کرد که باعث شدن بالاخره بعد از سالها یه الکلاسیکوی حساس ببینیم
خدا کنه برای اینیستا اتفاقی نیفته
پارگی جزئی در عضله دوسر ران اینیستا
ستاره اسپانیایی با بدشانسی در دیدار 4شنبه شب مصدوم شد
سایت گل- این طور به نظر می رسد که مصدومیتها دست از سر اینیستا برنمی دارند.
درحالی که تنها نیم ساعت از آغاز دیدار 4شنبه شب ال کلاسیکو گذشته بود، آندرس اینیستا، ستاره اسپانیایی بارسلونا بعد از برخوردی که با آلوارو آربلوا داشت نقش بر زمین شد.
اینیستا در همین برخورد مصدوم شد و مجبور به ترک زمین مسابقه گردید. او جای خودش را به پدرو داد؛
بازیکنی که دقایقی بعد اولین گل بازی را برای بارسا به ثمر رساند اینیستا درمورد مصدومیت ها خوش شانس نیست و در طول این فصل بارها به دلیل مصدومیت از میادین ورزشی به دور مانده.
آخرین باری که او مصدوم شده بود، در دیدار تیمش مقابل اوسپیتالت در جام حذفی بود که مجددا دچار پارگی در عضله دوسر ران شده بود.
پیکه: اشتباهات داوری،برای هر دو طرف بود
ستاره اسپانیایی بارسا در صحبتهایی اعلام کرد که در دیدار 4شنبه شب تمام توانش را به کار گرفته
سایت گل- جرارد پیکه، ستاره اسپانیایی باشگاه بارسلونا در پایان دیدار4شنبه شب ورزشگاه نوکمپ خوشحال به نظر می رسید. او در پایان بازی با اشاره به اشتباهات داوری به این نکته اشاره کرد که ته یسیه را ویتیه نس، اشتباهاتی را مرتکب شد که این اشتباهات به نفع هر دو تیم بودد.
پیکه دراین باره گفت:« داور به بهترین نحوی که می توانست نقشش را ایفا کرد و سعی کرد تا عادلانه ترین قضاوت را داشته باشد.»
پیکه درپاسخ به سوال خبرنگاری درباره گلایه های بازیکنان رئال نسبت به عملکرد داور گفت:« اگر بخواهیم خطا ها را بشماریم؛ خطای لاس دیارا قطعا اخراج داشت و اگر بخواهیم این کار را بکنیم روند بازی به نحو دیگری می شود.»
مدافع اسپانیایی درمورد روند بازی به این نکته اشاره کرد که در نیمه اول هر یک از دو تیم برای دقایقی به جریان بازی حکمرانی می کردند ولی درمورد نیمه دوم گفت:« مادریدی ها که چیزی برای از دست دادن نداشتند،رو به جلو حرکت می کردند و با جان و دل بازی می کردند.»
البته پیکه از راهیابی تیمش به مرحله نیمه نهایی واقعا خوشحال است و احساس غرور می کند :« حذف رئال مادرید که مدعی صعود به دور بعد و قهرمانی در کوپا دل ری بود، ارزشمند است.»
دوستان كسي از وضيعت مصدوميت اينيستا و سانچس خبر داره؟ ممنون ميشم اطلاع بدين چون جدا نگرانم
خــب دیشبم بازی 2-2 مساوی تموم شد و باعث شد تا بــعد مدت ها دوستان رئالیم لااقل با اس یادی از ما بکنند ! :31:
اول من صعود به مرحله بعــد رو تبریک میگم...
دیشب نیمه اولش رو خوب بودیم ولی نیمه دوم رو افتــضاح!
20 دقیقه آخر نیمه دوم واقعا بازی جذاب شده بود و بعد مدت ها تونستم تو بازی ال کلاسیکو دوباره هیــجان رو تجربه کنم(اون حساسیت و هیجان آخر بازی خیــلی چســبید)
و طــبــق مــعمول بازم شانس آوردیم !!! :27::31:
من اینجا یه سری شانس هایی رو که آوردیم لیست می کنم واستون :
اول شانس آوردیم بازیکنامون پشت سر هم مصدوم میشدن یا بهتره بگم مصـــدومشون می کردن ! ...شانس آوردیم که به اجبار باید پشت سر هم تعویض می کردیم !... شانس آوردیم که داور دیــارا رو اخــراج نکــرد ! ...شانس آوردیم کــه دو - ســه تا پنالتی محرز روری سانچز رو واسمون نگرفت ! (کلا نمی دونم چرا این فصل واسه ما به سختی پنالتی می گیرن ولی واسه تیم رقیب مثل آب خوردن !) و خــیــلی شانس های دیگه کــه آوردیم!:42:
اما واقــعــا بزرگترین شانسی که آوردیم این بود که بازیکنا تونستن بعد 90 دقیقه زنده به رختکن برگردن... :31:
دیگه حرف زدن در مورد خشونت بازی فکر نکنم نیاز باشه !
چرا که آمار کارت ها گویا همه چیــز هست! ;)
اما مــن این اعتماد کردن پـپ به پیــنتو اونم برای بــازی به ایــن مهمی رو ســتایش می کنم و بــهش افتخار می کنم !: ایکس
چرا که اهمــیت فــلسفه باشگاه رو بیــشتر از یه بازی میدونه و با شجاعت تمام به پینتویی که در حد و اندازه های این بازی نیست اعتماد میکنه و بهش هم تو رفت و هم برگشت بازی میده !
خلــاصه اینکه با پیــنتو به مرحله بعد رفتن به نظر من کار خیلی بزرگیه ...(چون پینتو توی دروازه بارسا مثل معمارزاده هست تو پرسپولیس : | )
(یه سوال : دروازه بان دوم رئــال رو کسی تا حالا دیده؟اسمش چیه؟ : دی)
اما بازی دیشب نشون داد که تیم هنوز هم تو خط دفاعی مشکل جدی داره ... پویول با اینکه بازیکن با تعصب و خوبیــه ولی باید قبول کرد که دیگه اون توانایی های سابق خودش رو تو دفاع کردن نداره ... جا موندناش و فرصت دادناش به بنزما منو خیلی اذیت می کرد :(
آبیدال هم که اصلا نشونی از آبیدال بازی رفت نداشت ...:|
ولی ژاوی به نظرم امروز خوب تک و تنها تونست میدون داری کنه و تا دقیقه 60 وسط میدون رو به تنهایی اداره می کرد(...با توجه به اینکه بازیکنای حریف اجازه جولان دادن به اینیستا و سسک نداده بودن با خطاهای پیاپیشون...)
مســی رو هم که 4-3 نفری پوشش داده بودن (!) ولی با اینکه احاطه شده بود در حد توانش خوب تونست از پس مدافعین بر بیاد و پاس زیباش به پــدرو که گل اول رو زد عالــی بود ! :40:(اگه من بودم پاس نمی دادم و خودم شوت میزدم ..ولی این از خود گذشتگیش واقعا جای تقدیر داره :33:)
صحنه ای هم که از پــه پــه انتقام خودش رو گرفت رو باهاش حال کردم ... ! :31:
پــدرو هم که اصلا تو بازی نبــود ! :13:
پ.ن: نمی دونم چرا میگن بازیکــنای بارسا خوب نقش بازی می کنن ، در حالیه که دیشب پــه پــه با مظلوم نمایی های تابلوش جایی واسه این حرفا نمیذاشت !:13:
در نــهایــت بــه امـــید قهــرمانی در سه جام : سی ال ، لــیگا ، دل ری :10: