اگه برات مهمه یه دور ریکاوری کن ( وقتی سیستم بالا میاد دکمه f10 یا f11 رو بزن و restore c رو بزن تا برات ویندوز ارجینالو دوباره نصب کنه)نقل قول:
Printable View
اگه برات مهمه یه دور ریکاوری کن ( وقتی سیستم بالا میاد دکمه f10 یا f11 رو بزن و restore c رو بزن تا برات ویندوز ارجینالو دوباره نصب کنه)نقل قول:
یعنی یک نفرم نیست جواب سوالهای منو بده؟عجیبه یخدا:41:نقل قول:
نقل قول:
1-چرا کلیدهای F1 تا F12 توی STUDIO 1555 کار نمی کنه؟ مثلا من توی مرورگر OPERA میرم و کلید F11 یا F12 رو میزنم هیچ واکنشی نشون نمیده ولی در صورتی که باید عمل بکنه خوب سوال
دوست عزیز کیلدهای F لپ تاپ شما دو زمانه هستند یعنی درحالت آدی فقط صدا کم زیاد می کنند نور کمو زیاد می کنند و ... اگر شما می خواهید از کلید های F لپ تاپتون استفاده کنید باید کلید FN رو بگیرید و سسپس کلیدهای F رو فشار بدبد
دوست عزیز من روزانه با لپ تاپم بالای 16 ساعت کار می کنم. هیچ مشکلی براش پیس نمیاد در ضمن هیچ نیازی به باطری کشیدن بیرون هم نیست چون لپ تاپ های جدید جوری طراحی شدن که وقتی باری کاملا شارژ میشه دیگه به صورت IDLE در میان و هیچ برقی به باطری نمیرهنقل قول:
2- من روزانه شاید 8 ساعت با لپ تاپم یکسره بدو ن استراحت کار می کنم مشکلی نداره؟یعنی واسه لپ تاپ مشکلی پیش نمیاد؟ من از دوستان پرسیدم گفتن باطریش رو در بیار و کار بکن بهتره یعنی مستقیم به برق بزن خوب میخوام بدونم نمیشه توی تنظیمات وقتی به برق میزنم باطریش رو غیر فعال بکنیم؟اگه امکانش هست لطفاً را هنمایی بکنیدچون نمیشه هی باطری رو در بیارم و جا بندازم میترسم خرااب بشه
نقل قول:
و سوال آخر اینکه لپ تاپم صداش بعضی وقتا قاطی میکنه یعنی آهنگ میزارم صدا نداره چیکار کنم؟ راستی رو کیبورد که صدا رو کم و زیاد میکنم بعضی وقتا مقدار کم و زیاد شدنش رو روی lCD نشون نمیده اما کم و زیاد میشه نور صفحش هم همین مشکل رو داره
این مشکل می تونه از ویندوزت باشه
ممنون از کمکتون خوب ولی من منظورم اینخ که آیا امکانش هست وقتی لپ تاپ رو به برق میزنم باتری رو غیر فعال کنم؟که اصلاً کار نکنه یعنی انگار کلاً در آوردی از یکی پرسیدم گفت امکانش هست حالا میشه بگین نحوه تنظیماتش چجوریه؟
عزیر وقتی باطری idle میشه یعنی اینکه اینگار وجود ندارهنقل قول:
به محض اینکه جریان برق قطع میشه خودش سوئیچ میشه رو باطری
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام رفقا
میگم درسته که win 64 بیتی بیشتر برق مصرف میکنه!؟
(( فصلها فصل زمستان شد.
صحنه گلگشتها گم شد، نشستن در شبستان شد.
در شبستان های تاریکی،
می تراوید از گل اندیشه ها عطر فراموشی... ))
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز
من یک لپ تاپ دل 1520 وسترو دارم حدود 4 ماه خریدم و از اون ابتدا مشکل باتری داره و با حداکثر کم کردن آپشن ها حدود یک ساعت و ربع کار میده:41: لطفا راهنماییم کنید اشکال چیه و باید چکار کنم
تازه این درحالیه که باتریش مثلا 9 سلولیه...
دوست عزیز جواب همه سئوالاتت اینجاست:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=327783
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=375642
سلام
من با لب تاب وسترو 1500 یه مشکلی داشتم اون هم این است که :
وقتی سیم برق را به لب تب وصل می کنم نور کم میشود و وقتی سیم را جدا می کنم نور صفحه خوب می شه
من تموم تنظیمات را چک کردم وباطری را هم چک کرد ولی مشکل از این ها نیست.
لطفا من را در این امر راهنمایی کنید
درود
يكي از دوستان لپ تاپ ASUS به قيمت 1 ميليون خريده كه امشب ميره تحويل بگيره.فروشنده بهش گفته 200تومن هم بايد بابت ويندوز 7 كه اصل خوده لپ تاپ هست بايد بده.
ايا اين كار متداوله؟