تر خدا يکي جواب مارو بده خيلي ضروري.باتشکرنقل قول:
Printable View
تر خدا يکي جواب مارو بده خيلي ضروري.باتشکرنقل قول:
دوست عزیز یک بار فول وایپ کن درست میشه!
برو وبلاگنقل قول:زیادی هست با توضیحات و نشریه بچه ها هر کدومو فکر میکنی مناسبت همونو دانلود کن نصبش کن.کد:www.x8.blogfa.comرامهای
سلام.
اگه دقت کنید جایی که هنزفری گوشی میخوره کناراش یه جای خالی هست که توش 2تا زبونه فلزی هست میخواستم ببینم اون برای چیه؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون جای خالی مخصوص هندزفری های مخصوص سونی هست که امکان جلو و عقب بردن آهنگ رو دارند مثل mh810نقل قول:
دوستان این رام جینجر اکسپریا 15 انگاری طریقه ی نصبش با نسخه ی های قبلیش فرق میکرد و باید از طریق backup & resture نصب میشد !! منم خواستم اینکارو کنم و فایل هاشو رفتم جایگزین بک اپی که از قبل داشتم کردم :27:!!
.
حالا دیگه گوشی بالا نمیاد !! ا و فقط تا لوگوی جینجر اکسپریا میاد و ساعت ها میمونه !! :31:
.
چیکار کنم ؟! :19:حتی وقتی گوشی رو روشن میکنم با دکمه ی back و اینا هم وارد منوی ریکاوری نمیشه !! و کلا دستم بستست ! لطفا کمک کنید :20:
کسی نمیدونه یا پیش نیومده برا کسی ؟نقل قول:
نقل قول:
میدونید این هندزفری ها هست؟؟قیمت اش چند؟؟
اگه نمیتونی بازش کنی ریکاوری با نرم افزار فلش تولس گوشی فلش کننقل قول:
یعنی راه دیگه ای غیر از فلش نیست ؟! :13:نمیشه فلش کردم مستقیم رام مورد نظر نصب شه ؟! یا اینکه حتما طبق اموزش باید رام رسمی نصب شه و اون همه مرحله رو برای روت کردن و نصب منوی ریکاوری و این مسخره بازی ها انجام بدم تا بتونم دوباره بیام رو رام کاستوم :31:؟نقل قول: