نقل قول:
حالا چی شد؟یکی بگه چجوریاس اینجا؟
Printable View
نقل قول:
حالا چی شد؟یکی بگه چجوریاس اینجا؟
کسی جواب نمی ده ؟نقل قول:
آقا من امروز رفتم با شماره چهار سر مبارک رو زدم ... گفتم یکی دو روز اینور اونور مهم نیست ... این شماره چهار هم خیلی کمه ها ... کف سرم پیداست :دی
1 تیر ، مالک اشتر، اراک
رفیق من فکر کردم شما افتادی نیروی هوایی سپاه . میخواستم بدونم سابقه بسیج داری یا نه چون من میخوام بیفتم سپاه ولی سابقه بسیج ندارم.نقل قول:
ﮐﻤﮏ ﮐﻨﯿﻦ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥنقل قول:
سلام بر 1 تیری های عزیز:40:
منم یک تیر
آموزشی انتظامی مشکین شهر
دوستان کوله هم مگه میدن؟نقل قول:
اگه آره پس ما ساک زیاد بزرگ نبریم؟
من میخوام یدونه از این کیف معمولی ها ببرم. خوبه؟
دوستان گفتند وسط آموزشی هم میتونی برای معافیت پزشکی اقدام کنی کلا توی خدمت هر موقع هم میتونی اقدام کنی.نقل قول:
وایسا حتمآ جواب میدن دوستامون.
دوست من متولد 69 نیمه دوم هستش
حدود 7 ماهه که ترک تحصیل کرده
اگه الان دفترچه رو بفرسته چند ماه دیگه اعزام میشه؟
مرسی ممنون :10:
سلام به همه آش خور های عزیز :31:
آموزشی تموم شد .
دیروز ، مراسم تحلیف و رژه داشتیم . جلوی فرمانده نیرو زمینی رژه رفتیم ( یه بار بهمون خیلی خوب داد )
میگفتن موقع رفتن به خونه ، با گریه از دوستای دوره آموزشی جدا میشین . راست میگفتن .
==
اونایی که آموزشی رو 01 نیرو زمینی هستن ، خوشحال باشن . کلی حال میکنن .
---------- Post added at 02:13 AM ---------- Previous post was at 02:08 AM ----------
1- زیاد .نقل قول:
2- احتمالا
3- از همون اول .
روز های اول آموزشی تون ، چند نوع نگهبانی دارین .
نگهبان اسلحه خونه ، نگهبان آسایشگاه ، پاس بخش و گروهبان نگهبان
اگه با منشی رفیق باشین ، به نفعتونه . پاس 1 آسایشگاه خیلی راحته .
از هفته دوم ، بسته به اینکه محل گروهانتون کجا باشه ، نگهبانی های دیگه ای هم دارین
4- وقتی رفتی سوال کن . من امریه نداشتم اما تا اونجا که یادم میاد بچه ها مدرکی نیاوردن.
بازم بپرس
---------- Post added at 02:14 AM ---------- Previous post was at 02:13 AM ----------
در مورد معافیت پزشکی ،
قبل از اعزام خیلی سخت معافیت میدن ، اما توی دوره آموزشی اگه کسی اقدام کنه ( اونایی که اقدام کرن و نتیجه نگرفتن ) احتمالا یه شانسی داشته باشن
---------- Post added at 02:16 AM ---------- Previous post was at 02:14 AM ----------
یه چیزی به اسم کیسه انفرادی بهتون میدن .نقل قول:
دوستان کوله هم مگه میدن؟
اگه آره پس ما ساک زیاد بزرگ نبریم؟
من میخوام یدونه از این کیف معمولی ها ببرم. خوبه؟
پیشنهاد میکنم یه ساکی که طولش زیاد باشه ( شبیه این ساک تنیسی ها - بزرگ ) ببرین .
دوستان جریان این سپاه چیه؟ یعنی چه مزیتی داره که همه میخوان بیفتن سپاه؟
آقا 1/4 جوادنیا ، قزوین از کسی هست اینجا ؟
فردا دارم میرم کلرو بتراشم !
در ضمن یه سوال ، موقع تکمیل دفترچه تو پلیس +10 نحوه اعزام رو زدم "مراجعه شخصی به محل آموزش" ! یعنی همونی که خودت بری خودتو معرفی کنی و بعد هزینه ایاب و ذهاب بهت میدن! خواستم ببینم 1/4 لازمه به مرکز نظام وظیفه ( میدون سپاه ) مراجعه کنم یا اینکه مستقیم برم یگان آموزشی ؟؟؟؟
هرکی 1/4 میام جوادنیا یه ندا بده که از همین الان بساط عشق و حال و عیش و نوشو بیچینیم !
همه آش خورارو عشقه