با سلام، یه گوشی میخوام حدود 550-600 اندروید باشه، اونم فقط واسه برنامه هاش، بازی نمیخوام روش اجرا کنم، کیفیت صفحه واسم خیلی مهمه و بعد از اون هم دوربین، خودم چند مدل اچ تی سی مد نظرم هست، میخواستم ببینم نظر دوستان چیه؟
Printable View
با سلام، یه گوشی میخوام حدود 550-600 اندروید باشه، اونم فقط واسه برنامه هاش، بازی نمیخوام روش اجرا کنم، کیفیت صفحه واسم خیلی مهمه و بعد از اون هم دوربین، خودم چند مدل اچ تی سی مد نظرم هست، میخواستم ببینم نظر دوستان چیه؟
سلامنقل قول:
سونی ایکسپریا U
کیفیت صفحش فوق العادس
قیمت 510 تومن
سلام
یک گوشی سونی بین 800 تا حداکثر یک میلیون . حتما می خوام سونی باشه
شاید بگید خب 1 میلیونی بخر بهتره... اما یه موقع یه امکاناتی رو شاید بشه صرفنظر کرد و ارزونتر خرید.
در ضمن بین اندروید v4.0 - Ice Cream Sandwich و v4.1 jelly bean کدوم بهتر هستند آیا خیلی فرق دارند؟
مدل p , s قدیمی هستند مدل T , TX جدید هستند و هم GPU بهتری دارند و هم دوربین و ... اما من خودم نظرم روی مدل SP هست که اندروید 4.1 داره و cpu 1.7 و GPU 320 و کیفیت صفحه 1280x720 دوربینش هم 8 مگاپیکسل هست که برام بسه
خواستم تو عمل و تجربه اگر کسی sp داره از خوبی و بدی هاش بگه یا اگر تجربه ای داره ... یا اگر مدل دیگه ای غیر از SP پیشنهاد می دید ... چون بعضی وقتها مشخصات یک مدل خیلی خوبه ولی در عمل برای مشتری راضی کننده نبوده
باتشکر
تشکر، خیلی گوشی خوبیه ولی این نداشتن اسلات مموری کارد واقعن مشکل بزرگیه، حافطه ی خودش هم که کمهنقل قول:
اگه میتونین صبر کنین اگه Z1mini اومد اونو بخریننقل قول:
در غیر این صورت تو سونی به ترتیب قیمت و ارزش قیمت:
1: xperia Z
2: xperia ZL
3: xperia SP
اس پی به 4.3 هم اپدیت میشه
با توجه به بودجه ای که دارم همون sp می تونم بخرم. راستی تو همین انجمن یکی گفته که تاچ sp خوب نیست هر چند این حرف در ظاهر کارشناسی نیست اما کمی نگران کننده است شما نظری ندارید؟نقل قول:
خواهش میکنمنقل قول:
آره ولی خب نسبت به قیمتش از بقیه گوشی ها بهتره
و اینکه برای مشکل رمش میتونید از usb on the go استفاده کنید
میسخواستم بدونم گوی htc one mini چطور گوشی هست از نظر کیفیت ساخت به آن اطمینان دارم
فقط میخواستم بدونم دوربین اون در چه سطحی هست آیا کیفیت داره یا نه چون میگن 4 اولترا پیکسل هست و در مقایسه با 8 مگاپیکسلیها سامسونگ چطوره ؟
و یا در اجرای نرم افزارها و بازیها چطوره؟
در ضمن میخوام که بدون غرض و طرفداری از هیچ برندی نظر بدید
سلام
دوستان اگه ممکنه یه گوشی با مشخصات زیر که از همه نظر تایید میشه به ینده معرفی کنید(اگه ممکنه سامسونگ سونی و یا اچ تی سی باشه)
دوربین8(کیفیت HD و فیلم برداری عالی)
صفحه نمایش عالی (سایزش مهم نیست)
آندورید (ورژنش مهم نیست اما اگه بالا باشه که چه بهتر)
CPU و RAM هم واسم مهم نیست چون نمیخوام زیاد رو بازی مانور بدم.
ممنون...
سلام.نقل قول:
دوست عزیز مقدار پولی که میخواهید هزینه کنید رو باید بفرمائید تا طبق اون و خواسته هاتون بهترین گزینه بهتون معرفی بشه.:11: