باید فکر کنم 25000 دلار جمع کنید بعد رو نقشه یه علامتی میاد که میری اونجا
مثلا مغازه ها برو دزدی کن ماشنی ببر اوراق کن و ...
Printable View
باید فکر کنم 25000 دلار جمع کنید بعد رو نقشه یه علامتی میاد که میری اونجا
مثلا مغازه ها برو دزدی کن ماشنی ببر اوراق کن و ...
سلامنقل قول:
تو باید ماشین هارو ببری تو قسمت بالای نقشه که نوشته B بعد ماشین هارو اسقاط کنی تا پولت به 27500 برسه.:11:
بچه ها من dlc دومی که برای بازی اومد رو دانلود نکردم میخواستم ببینم ارزش دانلود داره چون dlc اول که همچین جالب نبود ؟/؟
ماموریت های این dlc دوم در چه جد ؟؟؟
چندتا چپتره ؟
15 تا.......نقل قول:
ایول پس امشب تمومه :40:نقل قول:
راستی اول چپتر 14 یا 15 (درست یادم نیست) صحنه ش کپ آخر نسخه ی یکه :31:
یکی داره به باغچه آب میده بعد این دو تا میرن بهش میگن فلانی یه پیغامی برات داره با شاتگان به صورتش تیر میزنن :40::31: ... دقیقا مثل تموم شدن مافیا 1 ... اینا که ربطی به هم ندارن ؟ :11:
دقیقا به هم ربط دارن...نقل قول:
یکی داره به باغچه آب میده بعد این دو تا میرن بهش میگن فلانی یه پیغامی برات داره با شاتگان به صورتش تیر میزنن ... دقیقا مثل تموم شدن مافیا 1 ... اینا که ربطی به هم ندارن ؟
اونی که کشته میشه آنجلو هست (شخصیت اصلی Mafia)
نقل قول:محتوای مخفی: لو رفتن
ولی کاش از اسپویلر استفاده می کردی:27:
نقل قول:
دقیقا به هم ربط دارن...
اونی که کشته میشه آنجلو هست (شخصیت اصلی Mafia)
عه :18: چه باحال ... حدس میزدم همچین چیزی باشه.نقل قول:
سلامون علیک دقیقا ربط دارن اینا به همدیگه اون قسمت که تو مافیا 2 است دقیقا آخر مافیا 1 است
من که خیلی وقت پیش مافیا بازی کردم زیاد چیزی ازش یادم نیست. تازه بیشترشم داداشم بازی کرد :13:
الان قیافه ای که واسه آنجلو تو این نسخه درست کردن دقیقا شبیه همون قیافه ش تو نسخه یکه ؟!!! یعنی تو آخرین مرحله ی مافیا 1 جو و ویتو و نشون میده ؟ :18::31:
البته تا اونجایی که یادمه صحنه از بالا نشون میداد قیافه اون کساییکه آنجلو رو کشتن نشون نداد :11:
یادم نبود :31:نقل قول:
ولی کاش از اسپویلر استفاده می کردی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان بهترین پچ و اضافه ای که واسه این بازی اومده جیه و از کجا میشه دانلودش کرد؟
این اضافات همه چیه بازیو عوض می کنه؟از کاراکتر اصلی گرفته تا داستان و دمو ها و...؟