نقل قول:
این مدل از لنوو هم بسیار عالیست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
این مدل از لنوو هم بسیار عالیست.
نقل قول:
MB467LL/A
CORE2DUO-2.4-P8400
2DDR3
250
NV 9400 256DDR3
13.3"
DVD-RW
MAC
2.3KG
1,500,000
نقل قول:
متشکرم گرافیک این مدل که معرفی کردید از EB بهتره ولی سوالی که پیش میاد اینه که این مدل لنوو میتونه در حد وایو باشه؟
مرسی از جوابتون، سری FW چه طور؟ به نظر میرسد حتی در این سری هم رزولوشن FullHD رو باید در بالای 1600 جست..نقل قول:
این Full HD بودن به جز در فیلمهای HD کاربرد دیگه ای هم داره و محسوس هست یا نه؟
نقل قول:
از چه نظر در حد وایو باشه؟
لنوو یکی از بزرگترین تولید کنندگان نوت بوک در دنیا هست که بیشتر به نوت بوک های اداری و مهندسی خودش معروف هست و بیشتر هم روی استحکام و ضد ضربه بودن و به اصطلاح جان سخت بودن نوت بوک های خود تاکید دارد.
اما این شرکت نوت بوک های مولتی مدیا هم تولید می کنه که ضریف تر و زیبا تر هستند ، مثل همین مدل.
نوت بوک بسیار خوبیست و شما را راضی نگه خواهد داشت . شاید زیبایی وایو را نداشته باشه اما از لحاظ کیفیتی کمی نداره.
متشکرمنقل قول:
حقیقتش دوست من سونی FW داره و ضربه خورده 3 روز کامل روشن مونده و انواع بلایا بهش نازل شده ولی آخ نگفته.کیفیت و درخشندگی تصویرش از تمام لپ تاپهایی که من دیدم بهتره و از لحاظ سرعت پردازش تو هیچ برنامه یا بازی کم نمیاره این هست که من واقعآ عاشق وایو هستم.
با این حال اگر از برند ASUS یا دل با بودجه ای که عرض کردم چیز مناسب تری پیدا میشه من رو در جریان قرار بدید
آیا HP Pavilion dv6 2020 ev انتخاب خوبی هست و آیا با این رنج قیمت و امکانات مدلی دیگری را پیشنهاد می کنید....؟؟؟
بسیار ممنون ، موفق و پیروز باشید...
سلام
من میخوام لب تاب سونی آمریکایی بگیرم اما ایرن رهجو که گارانتی اصلی سونیه فقط مدلهای چینی رو که خودش وارد میکنه گارانتی میکنه. می خوام بدونم گارانتی خوب برای لب تاب سونی آمریکایی چیه . به من گارنتی هوپاد رو پیشنهاد دادن. نظرتون در مورد هوپاد چیه؟ گارانتی بهتری هم سراغ دارین؟
دوست عزیز تو این رنج قیمت و یکم بالا یا پایین Asus Pro64 حرف اول رو میزنه.اما شما میشه بگی که با لپ تاپ میخوای چی کار کنی؟نقل قول: