سلام.نقل قول:
کی گفت N360 بهتره ؟ هر دو از آنتی ویروس و فایروال مشترک استفاده میکنن.N360 فقط امکانات بیشتری داره.
فایروال کومودو بهتر از نورتونه و NAV+COMODO ترکیب قوی تری بوجود میاره.
Printable View
سلام.نقل قول:
کی گفت N360 بهتره ؟ هر دو از آنتی ویروس و فایروال مشترک استفاده میکنن.N360 فقط امکانات بیشتری داره.
فایروال کومودو بهتر از نورتونه و NAV+COMODO ترکیب قوی تری بوجود میاره.
19.5.0.145
new version
تغییرات صورت گرفته در ورژن 19.5.0.145 :
من هنوز این آپدیت رو نگرفتم.نقل قول:
Corrected an issue where Popup Notifications could not be disabled [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- Several issues with Identity Safe were corrected.
- Improved Identity Safe to make it easier to use.
- Added “Secure Resume” feature – Identity Safe Locked when computer goes in to sleep mode.
- Out-of-the-box support for Google Chrome and Mozilla Firefox versions released between 19.2 and 19.5.
- Improved Cloud-based detections.
- Enhanced Norton Management integration.
… and many more
با سلام
دوستان من از انتیویروس نورتون استفاده میکنم ورژنش هم 19.2 هست ولی هرچی اپدیت میکنم
به ورژن جدید که 19.5 هست تبدیل نمیشه چرا قبلا که خودش اتوماتیک ورژنهای جدید رو جایگزین
قبلی میکرد راستی خیلی تلاش کردم که نرمافزار رایگان Norton™ Safe Web رو دانلود کنم حتی با
اکانتش وارد شدم تو سایت ولی بازم با ایپی ایران به مشکل خوردم و نتونستم دانلودش کنم اگر دوستان
لینکی دارند یا اگر فایل حجم زیادی نداره یکجا آپلود کنند ممنون میشم.
Norton SafeWeb Lite رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونید دریافت کنید. نیازی به اکانت نداره.
فقط مشکل تحریم داره و باید از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کنید.
ورژن 19.5 هم فقط برای چند ساعت برای نسخه های انگلیسی زبان ارسال شده تا مشکلات احتمالی بررسی بشه
این اپدیت در بخش FaceBook Wall Scan مشکل داره.اگه جدی باشه انتشارش موقتا متوقف میشه.
با تشکر از بتمن عزیز
اگر ممکنه لینک دانلود Norton Identity Safe رو هم لطف میکنی
خیلی ممنونم.
سریال NIS بذارید دیگه :31:
NIS 2012
JJ4XQJR6F9XFJRGP32GPRVTC4
J3DXTGTYKTF6W798FR2YFC3HD
JQV2KJR2QV3RKV9C6Y3TMXJMX
JQRYV7D9FD7V2GWYQGKQW6M83
J3FTQ4RQ7XXW8WJKQR7WHY8CB
Identity Safe نسخه رایگان نداره. باید NIS یا N360 رو نصب کنید تا ID Safe رو داشته باشید.نقل قول:
به جاش میتونید از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید.