دوستان گرامی من 7 تا برنامه اینستال کردم که پسورد سیو شده یاهو مسنجر جدیده رو نشون بده ، ولی نمیشه که نمیشه ، آیا امکانش هست چون من از ویستا استفاده میکنم اینجوری بشه ؟!
Printable View
دوستان گرامی من 7 تا برنامه اینستال کردم که پسورد سیو شده یاهو مسنجر جدیده رو نشون بده ، ولی نمیشه که نمیشه ، آیا امکانش هست چون من از ویستا استفاده میکنم اینجوری بشه ؟!
سلام من روش کار این برنامه رامی خواستم big killer v5.1 از این چطور استفاده کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
چند تا تروجان جدید میخوام کسی میتونه واسم بذاره
:40:نقل قول:
عزیزم اولا ورژن 7 این برنامه رو من شخصا دیدم ولی نمیدونم شاید از 7 هم بیشترش اومده
روش کار ابتدا آدی های شما باید پسوردشان یکی باشد و در متن txt که اسمش name هست سیو میکنی
2-از قسمت load آیدی ها رو لود میکنی از قسمتی که 0 نوشته تعداد آیدی هایی که میخوای باهاشون بوت کنی رو انتخاب میکنی (معمولا تمام آیدی ها رو انتخاب میکنن)
3-از قسمت login آیدی ها رو لوگین میکنی از loginشدن شکلک ها زرد میشن
4-در قسمت victim آیدی طرف که میخوای بوت کنی رو مینویسی
5-از قسمت های boot 1 boot 2 ,pm d/c ...............نوع بوت رو انتخاب میکنی
6-طرف بوت شده
آقا جون یه بوتر که با 100 و بیشتر آیدی لوگین شه و کار کنه pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
لینک دانلود یادتون نره..............................
یه دنیا ممنون پیشاپیش
ببخشید یه مشکل :
من چند وقتیه که آی دیم خاموش نمیشه !
هر وقت هم میرم Signed Out میزنم ولی مثلا بعد از چند رو میام چک میکنم میبینیم آف واسم گذاشتن که چرا جواب نمیدی !
کسی هست کمک کنه ؟!
سلام........ safa64 جان وی بولتین رو چیکار دارین شما؟؟؟ :eh:.......... بله....... تو ویبولتین کنار هر اکانت آخرین آی پی ای که اون اکانت باهاش وارد شده رو نشون میده.......... البته به Moderator ها و ادمین ها..............نقل قول:
من قبلا یه جایی خوندم که خودتون یه سایت راه بندازین......... بعد صفحه رو خالی بذارید........... لینک رو بدین به طرف و بگین ببین این واسه تو لود میشه؟ اونم که صفحه ی خالی رو میبینه شک نمیکنه.......... و شما میتونید آیپیشو در بیارید..............
فکر نکنم برنامه ای باشه که بتونه آیپی رو به همین سادگی بده به شما! دیگه یاهو اونقدرام پرت نیست!
شاد باشی :happy:
چندتا پست بالاتر جوابتونو دادم :)نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تکراری............ :blush:
دوست عزیز چطور ایدی را در قسمت nameوارد کنم آیا تنها اسم آیدی کافی است لطفن برای این قسمت بیشتر توضیح دهید:8:نقل قول: