چیزایی که در پست 3186 گفته شده رو انجام دادی ؟؟نقل قول:
منظورت update error هست ؟؟؟ از قبل کلاینت n-gage روی گوشیتون نصب نبوده ؟؟؟ اگر بوده اونو حدف کنید و دوباره تست کنیند ببینید نصب میشه یا نه .نقل قول:
چیزایی که در پست 3186 گفته شده رو انجام دادی ؟؟نقل قول:
منظورت update error هست ؟؟؟ از قبل کلاینت n-gage روی گوشیتون نصب نبوده ؟؟؟ اگر بوده اونو حدف کنید و دوباره تست کنیند ببینید نصب میشه یا نه .نقل قول:
بله انجام دادم ولی موقع نصب برنامه دومیه ( اولی که روی گوشیم نصبه ) unable to install میده !
منم N79 دارم و مثل babialex اول HelloX1.04 رو نصب کردم آیکون Rompatcher نیومد مجبور شدم آن اینستال کنم و system Reset کنمم و ورژن 1.03 رو نصب کنم و فکر کنم هک شده الان
البته راهنماییاش از یونس عزیز بود
براى من که اين پيغام رو نداد!اگه n78دارى که ازقبل روش نصب نبوده،يه هاردريست بزن بعد هلوکس وبقيه کارهارو انجام بده احتمالا درست ميشه.
من گفتم گام سوم...نه دومی که دوست عزیز...نقل قول:
واسه گوشی 6220 رو جاگذاری کن...نشد...یه بار مستر ریست کن و انجام بده...
ببخشید من یه مقدار تازه کارم . منظورتون از هارد ریست اینکه برم setting/general و Factory setting رو بزنم؟نقل قول:
مستر ریست رو نمیدونم چطوریه ! شرمنده
وقتی هم که میخام از برنامه x plore ریست کنم از برنامه میپره بیرون و ریست نمیکنه
از اول هم اینطوری بود !
میشه لینک برنامه های رو که باید بریزم بدید !
نقل قول:گوشی رو هارد ریست کنید (تمامی اطلاعات رو گوشی از بین میره) مموری نه...فقط حافظه گوشی...نقل قول:
هنگام خاموش بودن گوشی
دکمه های:
ستاره
3
سبز (call)
رو نگه دارید...همزمان پاور رو هم نگه دارید تا گوشی بالا بیاد و تاریخ بپرسه ولش نکنید...
شاد باشید
چرا کلاینت برا من نصب نمیشه ؟
ارور سرتیفیکت میده ! با اینکه گوشی تو هک قرار داره ... از هک در آوردم ساین کردم ولی بازم نصب نمیشه
بدون ساین هم نمیشه
چه کنم ؟
علی از آموزش تاپیک سیمبین 9.2 برو... اینجا داره متحول میشه...: دینقل قول: