نقل قول:
دوست من شما باید سوالتون رو تو بخش مشاوره خرید بپرسید
تا زود جواب بگبری.
با 5 میلیون تومان شاید بشه 206 تیپ 2 چپی مدل 82 بخری
برای خرید 206 حداقل باید 8 میلیون هزینه کنی اونم برای مدل های 82 یا 83
Printable View
نقل قول:
دوست من شما باید سوالتون رو تو بخش مشاوره خرید بپرسید
تا زود جواب بگبری.
با 5 میلیون تومان شاید بشه 206 تیپ 2 چپی مدل 82 بخری
برای خرید 206 حداقل باید 8 میلیون هزینه کنی اونم برای مدل های 82 یا 83
شامل بیمه بدنه هم میشهنقل قول:
بله! شامل بیمه بدنه هم هست. اگر ماشین رو هم بدزدن بهتون خسارت می دن:20:نقل قول:
شرمنده بد نوشتم منظورم این بود که بیه بدنه کاری به خرج موتوری و اینا نداره :46:نقل قول:
سلام دوستان
بنده 206 اتوماتیک دارم مدل 87
1-1 ماه پیش زیر پای راننده احساس کردم داره کم کمک اب جمع میشه .... بد دیدم زیاد شده
بردم بیرون گفتند از رادیاتور هست و یا اورینگش
که اون تعمیرکار اون رادیاتور رو دراورد و گفت بله از اورینگش هست ولی توصیه میکنم این رادیاتور هم رو عوض کن چون ابش جرم گرفته .. بالاخره یدونه رادیاتور نو با چسب کاری که در زیر کنسول انجام داد از داخل ماشین انداختم کلا با اجرتش شد 50 تومان
از اون روز به بعد هر وقت بخاری روشن میکنم یه بویی میاد که اعصابم ریخته بهم...2 هفتس نمیره.. هی گفتم شاید ماله چسبشه یا ماله تازه بودن دستگاه هست.. ولی نه نمیره.. چیکار کنم ؟
2- در ضمن یه مشکل دیگه هم دارم که فکر کنم حتی برمیگرده به قبل تعویش رادیاتور ..که دیر هوا گرم میشه وقتی فن رو میزنم..
ممنون
دوست عزیز این بو بخاطر چسبشه و چون هوا سرده و چسب دیر خشک میشه بوش مونده بعد از یه مدتی بر اثر گرمای موتور درست میشه ولی زمان میبره باید تحمل کنی در مورد دیر گرم شدن هم باید اول بزاری موتور ماشین خوب گرم بشه تا بخاری گرم کنهنقل قول:
مورد اولتو نمی دونم. ولی برای مورد دوم باید بگم که باید بزاری آمپر ماشین یه کم بره بالا و موتور گرم شه بعد بخاری رو روشن کنی. اون اول اگه روشن کنی حتی باده سرد می زنه به جای گرم. موتور که گرم شد بخاری رو روشن کن و بزار رو حالتی که هوا داخل ماشین جریان داره و از بیرون هوا نمیاد. یه نگاهم به اون درجه گرما بنداز ببین آخرشه یا نه! ممکنه حتی روی قسمت آبی و سرد باشه. اونم کنترل کن.نقل قول:
دوست عزیز رادیاتور با اجرت شد 50 تومن !؟ مطمئنین ؟ رادیاتور تیپ 6 من همین 1 ماه پیش گرفتم 63 تومن ( فابریک فرانسویش هم 180 تومن ) ! در ضمن فکر کنم رادیاتور تیپ 2 با 6 فرق داشته باشه .نقل قول:
بالاخره یدونه رادیاتور نو با چسب کاری که در زیر کنسول انجام داد از داخل ماشین انداختم کلا با اجرتش شد 50 تومان
مخلصیم .
ممنونم از آقای توتال عزیز
یه مشکلی سر برف پاک کنای ماشیتم به وجود اومده . برف پاک کن شیشه عقب, آب شیشه شورش نمی ریزه و فک کنم باید گیر داشته باشه و آشغال داشته باشه تو راه شیلنگش...
به کجا بدم اینو درستش کنن؟چه صنف کاری ای؟
دوستان دوتا مشکل داشتم با 206 تیپ 5:
چرا این دنده هاش گازخور نیست :19:
توسرعت 80 تو دنده 4 دور موتور روی 3000
تو سرعت 100 تو دنده 5 دور موتور میرسه به 3000
تو سرعت 120-130 تو دنده 5 دور موتور میرسه به نزدیکای 4000 صدای موتورم زیاد میشه
حدود 2400 تا هم روندم
نشانگر دمای موتور هم همیشه وسط هست ( البته بعد از گرم شدن موتور و کمی رانندگی)
مشکل داره؟
ممنون میشم منو از نگرانی دربیارین