شاتل رپید شیر ور بسته؟؟؟؟؟؟؟
Printable View
شاتل رپید شیر ور بسته؟؟؟؟؟؟؟
آره عزیز و با شاتل نمیشه از رپیدشیر دانلود کرد و خیلی خیلی مشکل جدیه برای شاتل !نقل قول:
منم رپیدشیر دارم.چرا رپید بستن.دیگه این شاتل غیر قابل تحمل شده،دورم تموم بشه میرم یه ISP دیگه!
یعنی چی بسته؟
شبانه رو بسته یا کلا؟
من که همین چند روز پیش داشتم دانلود میکردم
فکر کنم الانم بتونم
فقط یه بار برام قیلترش کرد ولی بعد درست شد(همین امشب)
سلام
اقا تو مشهد کی 256از مخابرات گرفته وبگه چه جوری.:10:
یعنی هیچ کی تو مشهد از مخابرات256 نگرفته؟؟؟نقل قول:
دوستان،از سرویس دهنده ها در مشهد،کدومشون پینگش از همه کمتره؟(پینگ شاتل الان مثلا 600 بود!)
پینگ من صبح 260 بود :18:الان 470 شدهنقل قول:
شاتل 128
مخابرات منحصراً به مشترکانی که خط شون رو فیبر نوری هست سرویس ای دی اس ال واگذار می کند. بر روی سایت شرکت مخابرات خراسان در بخش ای دی اس ال امکان چک کردن خطوط برای اطمینان از اینکه روی فیبر نوری هستند یا نه در نظر گرفته شده و از همون جا می تونید در صورتی که روی کافوی نوری هستید درخواست سرویس ای دی اس ال خود رو ثبت کنید. ضمناً اگر الان از شرکتهای خصوصی ای دی اس ال گرفتید مشخصه که روی سیم مسی هستید و مخابرات به شما سرویس نمی دهد.نقل قول:
دو تا از دوستان من در دو مرکز مخابراتی مشهد سرویس ای دی اس ال 512 از مخابرات گرفتند و راضی هستند. البته توجه داشته باشید به مشترکان خانگی سرویس بیشتر از 256 واگذار نمی شود مگر این که استاد دانشگاه، پژوهشگر، روزنامه نگار یا این جور مشاغل رو داشته باشند.
سرویس 256 و 512 مخابرات با ترافیک ماهانه نامحدود به ترتیب ماهی 12560 و 20480 تومان است. احتمالاً با ابلاغ تعرفه های جدید باید منتظر کاهش 20 درصدی قیمتها در روزهای آینده باشید. در مجموع و با توجه به رضایت دارندگان ای دی اس ال مخابرات، در حال حاضر در مشهد دریافت سرویس از شرکت مخابرات مقرون به صرفه ترین شیوه است اما همون طور که گفتم مخابرات خراسان بر خلاف تهران فقط به مشترکانی سرویس می ده که روی فیبر نوری باشند.
یعنی مخابرات اونجا فقط 3 ماهه سرویس میده؟ مگه پول رو باید اول بریزید؟ تو تهران به صورت روزانه حساب میشه یعنی اگر 7 روز بعد از نصب بری درخواست قطع بدی پول اون 7 روز روی قبض میاد. اگر می تونی 1 ماه برو مخابرات چون پول نصب نداره. اگر هم می خوای مبین نت بگیری فقط زمانی ارزش داره که توپوشش داخلی باشه و مودم داخلی بگیری. خواستی مبین نت بگیری 256 محدود بگیر ماهی 1 گیگ از 128 کمتره ولی همون قیمته منتها تو تایمهای رایگان کلی می تونی دانلود بیشتر داشته باشی.نقل قول: