من توی یکی از همین مراحل اولیه گیر کردم تو نقشه یه علامت گوش زده بعد میرم میرسم دو آدم دارن با هم حرف میزنند ولی وقتی دقیقا میرم تو مختصات خبری نمیشه نمیدونم باید چیکار کنم
Printable View
من توی یکی از همین مراحل اولیه گیر کردم تو نقشه یه علامت گوش زده بعد میرم میرسم دو آدم دارن با هم حرف میزنند ولی وقتی دقیقا میرم تو مختصات خبری نمیشه نمیدونم باید چیکار کنم
شما باید به روی اون فرد مورد نظر با دکمه f بری تو مختصاتش ولی دقت کن بری به یکنقل قول:
جایی مثل صندلی هستش که 2 نفر دیگه هم نشستن شما هم برو و بشین روش..اون موقع حله.
سلام دوستان
من بازی رو که اجرا میکنم تقریبا 80 تا 90 درصد cpu رو میگیره ! و هنگام بازی بشدت گیر میکنه و کند میشه !
کسی این مشکل رو داشته قبلا ؟ یا پچی هستش که این مشکل رو فیکس کنه ؟
ممنون :)
اخه سیستمت رو بگونقل قول:
سلام دوستان
من بازی رو که اجرا میکنم تقریبا 80 تا 90 درصد cpu رو میگیره ! و هنگام بازی بشدت گیر میکنه و کند میشه !
کسی این مشکل رو داشته قبلا ؟ یا پچی هستش که این مشکل رو فیکس کنه ؟
ممنون
مشخصات سیستم :
کد:CPU Athlon 64 x2 3500+
Ram Geil 2x1GB Dual Kit
VGA Radeon HD 4850 512MB DDR3
نقل قول:ایرادی به سیستم وارد نیست. آخرین پچ بازی یعنی پچ ورژن 1.02 بازی Assassin's Creed و کرکش رو از آدرس های زیر دریافت کنین. شاید مشکلتون حل بشه:نقل قول:
Assassin's Creed v1.02 Patch | Size: 35.9MB
Assassin's Creed v1.02 Patch Crack | Size: 9.81MBکد:http://patches.ubi.com/assassins_creed/assassins_creed_1.02.exe
کد:http://www.gameburnworld.com/dl/dl.php?file=AssassinsCreedv1.02NoDVDFixedexeEng.rar
اگه دیدین حل نشد. تنظیمات گرافیکی رو یکی یکی دستکاری کنین و نتیجه کار رو مشاهد کنین.
سلام
می شه بگین چه جوری باید از این پچ استفاده کرد؟ یعنی چه جوری باید با استفاده از این پچ ورژن بازی رو ارتقا داد؟
مشکل از CPU هستش . هر کاری میکنم بازم کل CPU رو میخوره .نقل قول:
اگه دیدین حل نشد. تنظیمات گرافیکی رو یکی یکی دستکاری کنین و نتیجه کار رو مشاهد کنین.
سرچ کردم و دیدم خیلی ها هم مثل من این مشکل رو دارن .
حالم از بازی هایی که با یه سری سخت افزار خاص کار میکنن بهم میخوره -.-
دانلود کن بعد نصبش کن . البته اگه نسخه قدیمی باشه خودش قبل شروع بازی آپدیت میکنه .نقل قول:
می شه بگین چه جوری باید از این پچ استفاده کرد؟ یعنی چه جوری باید با استفاده از این پچ ورژن بازی رو ارتقا داد؟
آقا این assassin creed 1 ه یا 2؟؟؟؟؟؟
شماره 1 هست ، شماره ی دوم هنوز رلیز نشده و تاپیکش در بخش اخبار بازی موجوده!نقل قول: