نقل قول:
مرسی دوست عزیز ولی این جاواست، من دنبال سیمبینم که یه سری امکانات داشته باشه مثه قرار ملاقات و یه همچین چیزایی، این تقویمی که شما معرفی کردی چون جاواست کند باز میشه امکانات خاصیم نداره... :41:
Printable View
نقل قول:
مرسی دوست عزیز ولی این جاواست، من دنبال سیمبینم که یه سری امکانات داشته باشه مثه قرار ملاقات و یه همچین چیزایی، این تقویمی که شما معرفی کردی چون جاواست کند باز میشه امکانات خاصیم نداره... :41:
سلام
دوستان کسی هست که مموری 2گیگ انداخته باشه و مشکل داشته باشه؟
خود گوشي نداره اما برنامه هايي كه دارن و روي اين گوشي نصب ميشن زيادن... مثلSMS Chatنقل قول:
الآن كه ان81 اصلا نمي ارزه تازه قيافشم زياد جالب نيست..يعني اصلا قيمتش به قيافش نميخوره ...به نظرم بعدا خيلي بياد پايين تر ... راستي به غير از ان93 توي گوشي هاي نوكيا هيچ كدوم زوم دوربينشون اپتيكال نيست؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
اصلا مشكلي نداره... فقط موقع باز كردن app manager چون بايد مموري رو چك كنه يه ذره بيشتر طول ميكشه.. مخصوصا اگه مموريت پر بشه.:5:نقل قول:
نقل قول:
خیلی ممنون از راهنماییتون
من با همین کار میکنم وکار راه اندازه ولی درسته امکانات خاصی ندارهنقل قول:
سلام.
دیکشنری انگلیسی به انگلیسی ترجیحا سیمبیان برای 5700
با تشکر...
دوستان من دیروز میخواستم این گوشی رو بخرم ... از 275000 تا 300000 تومن بهم قیمت دادن .
یکی از فروشنده ها میگفت که مال من اصله (قیمت 300000) و اونهایی که کمتر میدن گوشی جمع شده است !
من زیاد وارد نیستم برای همین شک کردم و نخریدم .
آیا این گوشی اصلی و تقلبی داره ؟
اگه اینطوره چطوری بفهمم که تقلبی نیست ؟
ممنون.
دوستان واقعا که! شما تو این چند مدت هیچ چیز جدیدی به فروم اضافه نکردید.بهتره به جای کارهای بیهوده همگی دنبال ntorch باشیم چون واقعا لازمه