سلامنقل قول:
نه مشکلی نداره محدودیت به هیچ وجه ایجاد نمیشه . فقط سرویس های نامحدود یکم مشکل دارن ....
Printable View
سلامنقل قول:
نه مشکلی نداره محدودیت به هیچ وجه ایجاد نمیشه . فقط سرویس های نامحدود یکم مشکل دارن ....
..........
سلام
من دیشب سرعت شبانم بالای 300 بود ، اما امشب شده زیر 30 کیلوبایت.
دلیلش چی می تونه باشه؟
سلام دوستان سرعت از سایت های داخلی تو شب افت می کنه؟
من می خوام خط 256 بگیرم تو شب از سایت های داخلی باهاش دانلود کنم
الان همه خط ها روی 9 مگ بسته شه
ممنون می شم منو را هنمایی کنین
کلاً سرعت تو ساعتهای رایگان شبانه افت میکنه. البته من که سرویسم 2 مگ هست، قبلاً مشکل خیلی زیادی نداشتم. 10 تا 15 درصدی تو شبانه افت سرعت پیدا میکردم. یعنی اگه روزانه سرعتم از سرورهای داخلی به 970 تا 1000 کیلوبایت در ثانیه میرسید، شبانه رایگان بعد از ساعت 4 صبح سرعتم روی 900 کیلوبایت بود. از سایتهای خارجی هم سرعتم کلاً یه 10 درصدی پایینتر بود. بین 2 تا 4 صبح البته سرعت کمتر هم بود. حدود 600 کیلوبایت. متوسط در کل 5 ساعت حدود 800 کیلوبایت رو از سایتهای داخلی مخصوص دانلود و 700 روز از سایتهای خارجی داشتم.نقل قول:
اما تازگیها، یعنی حدوداً از 3 هفته پیش، کلاً سرعت شبانهام حدوداً دو سوم روزانه شده. یعنی شبانه ساعت 2:00 از 400 کیلوبایت شروع میشه رفته رفته بالاتر میره تا ساعت 4:00 برسه به حدود 850 بعد دوباره شروع به کم شدن میکنه تا آخرش حدود 700 کیلوبایت. متوسطش حدود 600 کیلوبایت میشه واسه سرورهای دانلود داخلی.
حالا شما که میخوای سرویس 256 بگیری دیگه باید احتمال بدی که سرعتت تو شبانه بیشتر از 300 کیلوبایت نشه. البته اینا واسه سرویسای محدوده.
اگه سرویس نامحدود بگیری اون قضیهاش جداست. افت سرعت این سرویسا کمتره. ولی به خاطر حذف جایزه سرعت بالا بعد از یه مقدار دانلود، سرعت میآد روی سرعت اسمی.
یه چیز دیگه. ممکنه تو ساعتهای رایگان سرعت دانلود از یه سری سرورهای داخلی که ترافیک روش زیاده حتی به 30 تا 40 کیلوبایت هم کاهش پیدا کنه. اما همون موقع از یه سرور دیگه سرعتت خیلی بالاتر باشه. این یه مقدارش به سیستم مدیریت ترافیک پارسآنلاین برمیگرده، یه مقداریش هم ممکنه به محدودیتهای پهنای باند خود اون سرور مربوط باشه.
الان من زنگ زدم پشتیبانی زدنش روی 9 مگ
سرعت دانلود تو IDM تا 560 - 600 میرسه
تست سرعت :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزیز.نقل قول:
این سرعتی که در IDM دارید، در مورد دانلود از سرورهای داخلی هست یا خارجی هست؟ سرعت دانلود از سرورهای خارجی و داخلی برای شما فرق می کنه؟
ممنون
تا یک ساعت پیش سرعتش 560 بود الان کم شد :n02:نقل قول:
داخلی حدود 420 تا میره خارجی هم دور و بر 360
شما چه سرویسی داری؟ چه سرعتی چه حجمی؟
اینترنت 2 مگ حجمینقل قول: