مشاهده های تا پیک شاتل ترکید 1,000,584 بابا چی میخواید از جون شاتل ....!:27:نقل قول:
از بس محدود میکنن و اینا...
Printable View
مشاهده های تا پیک شاتل ترکید 1,000,584 بابا چی میخواید از جون شاتل ....!:27:نقل قول:
از بس محدود میکنن و اینا...
به ظاهر بسته نیست ولی راس 1:10 صبح تا 8 صبح بسته میشه!نقل قول:
10 بار به پشتیبانی گفتم میگه مشکل فنی مشکل فنی!
منم هم براش نوشتم این چه مشکل فنی هست که هر شب راس 1 شروع میشه 8 صبح هم تمام میشه!
---------- Post added at 07:00 PM ---------- Previous post was at 06:58 PM ----------
من اصفهان هستم ،قطع میشه تا راس ساعت 8 صبح!نقل قول:
کسی هم پاسخگو نیست!
بچه ها اگه یه شب از دستشون در بره :دی ما هم حسابی خدمتشون برسیم :5: سرعت روزانمون رو هم نترکونند ؟ سابقه اینکارو دارند ؟ :41:
هیچ فرقی با هم ندارند؛ کلا این کشور نت نداشته باشه راحتتریم .
فکر کنید اگر اینترنتی که میادند 1 گیگابایتی بود :18: چقدر محدود میکردند حتما همیشه قطع بود چه برسه که سرعت 128 رو هم محدود میکند زمانی یادم بود با دیال اپ وصل میشدم البوم دانلود میکردم اما حالا با پرسرعتش هم مشکل داریم :2:
تا کی به امید پیروزی مشرکین :21: و سوختن سرورهای شاتل :27:
به پشتیبانی میگم که چرا توی هر شهری یه سرعت میدین چرا محدودیتون برای همه نیست میگه در حال حاضر مشکل افت سرعت از مخابرات نیست کامپیوترت مشکل داره :2: من یه سوال دیگه میکنم اینها میان یه جواب دیگه ای میدن اگردوتا پست شد شرمنده چون جوابش همین الان رسید در حالی که سوالم رو 2 روز پیش کرده بود به نازم سرعت
دیگه باید برم دعوا :47:
سلام
برا من 128 از کجا سرعتش رو در بیارو .و بفهمم چنده:31:
هر چند که مزخرفه؟
به نظرتون شر کت بهتر لز شاتل هم تو تهران هست برم از اون سرویس بگیرمیا اونم مثل شاتل 2 روز خوبه و از روز سوم گند میزنه؟
هزینه هم داره اگه بخوام سرویس رو کلا جمع کنم راخت شم؟:18:
نقل قول:
تست بگیر ، یا برو تو تنظیمات مودم ببین رو چند برات بستند !
تو قرارداد نوشته بود سرویس اقتصادی قابل فسخ نیست اگه اقتصادی هستی باید بسوزی و بسازی .
یه سر به تایپیک شرکتا بزن ! همه همینن ، یکی سرعت میده از اونور حجم میدزده ، یکی حجم نمیدزده سرعت رو میبنده ، یکی پشتیبانی نمیده یکی بارش نیست که پشتیبانی بده ، یکی میگه هرچقدر دان کنی پول میدی 200 مگ دان میکنی میگه 500 مگ دان کردی یکی خاک تو سرش میریزه ...
اگه هنوز نگرفتی با دیالت بساز راحت تره :10:
الان نت من در حد دیال آپه :19:
دقيقا انگار اين مشكل فقط توي استان اصفهان هستنقل قول:
من هم با 3 تا پشتيبان بحثم شد همه ميگن كه مشكل مخابراتي هست
من ميگم چه مدل مشكل مخابراتي هست كه فقط توي استان اصفهان هست و اون هم فقط از 1 تا 8 صبح اونم فقط توي شاتل ؟؟!!!
فقط كلمات تكراري ميگن
نه اتفاقا. دیشب هم خیلی عالی بود و همش رو 60-90 میچرخید. آخه یه موضوعی هست. من ترافیک اضافه خریدم. همون شب سرعتم عالی شد. بنظر شما ربط داره یا اتفاقیه!:21:نقل قول:
منم پریشب ترافیک خریده بودم رو 50 60 بود :26: البته 3 شب رسید به 4 :hmm: ، دیشب رو 7 اینا میچرخید یک کوچولو هم رفت رو 20 :jealous:نقل قول:
البته فکر نکم ربطی داشته باشه :دی