مشخصات خطت توی مودم . قسمتی که snr margin , line attenuation رو مشخص کردهنقل قول:
Printable View
مشخصات خطت توی مودم . قسمتی که snr margin , line attenuation رو مشخص کردهنقل قول:
سلام دوستان بنده 5 سال سرویس Adsl از شرکت صبانت داشتم و 2 سال 128 و 2 سال 1 مگابایت و 1 سال 2 مگابایت ولی بدلیل دزدیدن کابل پی در پی و نویز دار شدن خط و عدم موفقیت در رفع اشکال از طرف صبانت و مخابرات 1 ماه هست جمع آوری کردم . و الان وایمکس ایرانسل گرفته ام ولی نامه ندارم و فارغ التحصیل شده ام و کارت دانشجویی ندارم و با کارت دیگری داده نمیشود .........
لطفآ یکی معرفی نامه بهم بدهد و جبران می کنم شده 512 بگیرم کافیه ................... هزینه نامه پرداخت می شود .
همونطور که حدس میزدم کیفیت خطت خوب نیست و تا 3 مگ هم بیشتر نمیکشه به خاطر همین هم سرعتت 300 بیشتر نیست .snr دانلودت زیر 6 هست. اگه اسپلیتر داری یه بار بدون اسپلیتر هم امتحان کن تمام گوشی ها این خط رو هم جدا کن ببین تغییری میکنه یا نهنقل قول:
سلام دوستان امروز اشتراک من فعال شد این وضعیت خط منه مشخصاتش مناسبه؟ از اول که خط فعال شد روی 9 مگ بسته بودند و اپلود رو هم روی یک مگ بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نامه نمیخواد پارس آنلاین زیاد گیر نیستن بستگی به شانست داره که کارشناسی فروش آدم گیری باشه یا نهنقل قول:
یادت رفته عکس رو بذارینقل قول:
ممنون گذاشتم عکسونقل قول:
سلام دوستان بنده 5 سال سرویس Adsl از شرکت صبانت داشتم و 2 سال 128 و 2 سال 1 مگابایت و 1 سال 2 مگابایت ولی بدلیل دزدیدن کابل پی در پی و نویز دار شدن خط و عدم موفقیت در رفع اشکال از طرف صبانت و مخابرات 1 ماه هست جمع آوری کردم . و الان وایمکس ایرانسل گرفته ام ولی نامه ندارم و فارغ التحصیل شده ام و کارت دانشجویی ندارم و با کارت دیگری داده نمیشود .........
لطفآ یکی معرفی نامه بهم بدهد و جبران می کنم شده 512 بگیرم کافیه ................... هزینه نامه پرداخت می شود .
در یک کلام خطت توپهنقل قول: