با سلام به دوستان.معمولا تا چند روز محدود میکنن؟بعد چند وقت دوباره به حالت قبل برمیگردونن؟
با تشکر
Printable View
با سلام به دوستان.معمولا تا چند روز محدود میکنن؟بعد چند وقت دوباره به حالت قبل برمیگردونن؟
با تشکر
دوتسان ديگه اي هم مشكل قطع شدن وي -ي ان رو در شاتل دارند؟؟
از ساعت 1 شب به بعد قطع ميشه
نقل قول:
سلام
من مشکلی ندارم.. تهران هستم..
همین دیشب استفاده کردم..
---------------------------------------
دوستان من یه سوالی دارم، من جدیدا ترافیکم تند تند تموم میشه، یعنی در عرض 10 روز یهو 3 گیگم تموم میشه، مصرف اینترنتم تغییری نکرده، فقط جدیدا از ..پی ان استفاده میکنم.
* انتی ویروسم Avg است که اپدیتش رو هم بستم!! ولی باز اینترنتم اینگار خوره پیدا کرده:27::31: چی کار کنم ؟ یه دفعه دیگه شارژ بخرم دعوا کتک کاری میشه با منزل!!!
*نرم افزاری هست من نصب کنم لاگ دقیق بگیرم؟
خوب واسه همینه که نمیتونید بیشتر از 2 مگ استفاده کنیدنقل قول:
تو اینترنت مخابرات یه سرویس چند مگی بین چند نفر شیر میشه که اگه اونها وصل هم نباشند باز سرعت شما از اون حد معین بالاتر نمیره
نه فکر میکنم به خاطر خط باشه اون زمان که شاتل بودم میخواستم 2 مگ بخرم پشتیبانی چک کرد گفت بهتره اول 1 مگ بگیری بعد 2 مگ چون ممکنه خط شما 2 مگ پشتیبانی نکنه!نقل قول:
من اولین نفر بودم توی مرکزمون که از این ای اس پی سرویس گرفتم چند مدت بود زنگ میزدم برای اینکه ببینم مرکز ما را ساپورت میکنن یک روز زنگ زدم دیدم همون اوکی شده بود و ساپورت کرده رفتم ثبت نام کردم 2 ماه بعد سرویسم فعال شد! این دو ماه هم به خاطر نبود تجهیزات فیبر نوری بود!
نه ببین دوست 2 حالته:نقل قول:
يه حالت اينه كه يه پورت رو كه سرعتش ميرسه به 250KB بين 5 نفر share ميكنن و براي هر كدوم محدوديت 50KB در نظر ميگيرن تا اگه حتي اون 4 تا كاربر كه با شما در اون پورت مشترك هستن كانكت نباشن سرعت دانلود شما بيشتر از 50KB نشه مثل كاري كه مخابرات روي Adsl ي كه ميده انجام ميده اما شركتهاي خصوصي اينكارو نميكنن و محدوديت نميزارن و وقتي كه اون 4 تا كاربر كانكت نيستن چون كل پهناي باند اون پورت در اختيار شماست به حداكثر سرعت ميرسيد.
در واقع همه اينكارها روي سرور isp انجام ميشه و شما نميتونيد از طريق مودم پي به اين موضوع بطور مستقيم ببريد
اون مثال سرعت رو فرضی زدم ها:31:
اشتراک 2 مگ
ساعت 2 بامداد
سرعت دانلود 220 کلوبایت در ثانیه
کسل کنندست
یه زمانی 5و نیم گیگ تا صبح می گرفتم حالا تو کف 4و نیم گیگ موندم خداخدا می کنم تا صبح تموم شه :19:
حسین جان کاش یادی هم از من میکردی :27:نقل قول:
ولی من اون مثال سرعت رو فرضی نزده بودم ها :5:
دیشب محدودیت رو برداشته بودن! با 70-90 دانلود میشد! اصفهان اکو 512:18:
ما هم اومدیم قاطی شما :دی ، بچه ها شبا زیاد دانلود کنیم یقمون رو نمیگیرن ؟ البته عموما سرعت خیلی پایینه ولی دیشب برا من 40 اینا بود یه دفه رسید به 3 و 4 :18: