فرمانده ک بنده خدا خودش گفته بم بیوفتم دنبالش، بی زخمت اگه در جریانی میتونی راهنمایی کنی بیشتر؟نقل قول:
Printable View
فرمانده ک بنده خدا خودش گفته بم بیوفتم دنبالش، بی زخمت اگه در جریانی میتونی راهنمایی کنی بیشتر؟نقل قول:
[QUOTE=mani6606;8671668]شما سابقه طولانى و خوبي داريد
من از قوانين بسيج زياد مطلع نيستم اما فكر كنم مجموع سالهاى فعاليت مهمه نه پيوسته بودن ان
ممنون، اره سابقم زیاده راستشو بخواین نزدیک به ده سال میشه
میری حوزه مقاومت و میگی کسری بسیج میخوای واسه خدمت . اونم پرونده نگاه میکنه یسری مدارک میگه بیار مثل گواهی اشتغال به خدمت و مهمتر از همه ثبت سوابق صالحین هست که برای هرماه باید بالای 40 ساعت فعالیت باشه!اگه کمتر باشه یا کسری تعلق نمیگیره یا کمتر تعلق میگیرهنقل قول:
الان هیچکدومشون نیستن متاسفانه یا خوشبختانه:n02:نقل قول:
دوره کد سهم تیر منحنی هست که همون خمپاره و توپخونه میشه
ممنون از دوستای گلم
یه سوال دیگه من باید روز سه شنبه 5 صبح پادگان باشم عجب شیر ...گفتن بشه 6 اضافه میزنیمو نمیدونم بیچارتون میکنیم به نظرتون کسی یک یا دو روز نهایت دیرتر بره چیکارش میکنن ؟؟؟؟
کلا چیکار کنم که 1 یا 2 روز دیرتر برم کاری نداشته باشن بهم خیلی ؟ مدرک بیمارستانی چیزی میخوان ؟
کدام گردان یا آتشبار هستی>>>؟؟؟؟نقل قول:
فرماندتون کیه؟>>
دوره کد بهترین دوران خدمته البته به شرطی که تو گروه 33 نباشی:n19:
قانونش که 2 روز اضافه به ازای هر روز هست!نقل قول:
ممنون از دوستای گلم
یه سوال دیگه من باید روز سه شنبه 5 صبح پادگان باشم عجب شیر ...گفتن بشه 6 اضافه میزنیمو نمیدونم بیچارتون میکنیم به نظرتون کسی یک یا دو روز نهایت دیرتر بره چیکارش میکنن ؟؟؟؟
کلا چیکار کنم که 1 یا 2 روز دیرتر برم کاری نداشته باشن بهم خیلی ؟ مدرک بیمارستانی چیزی میخوان ؟
ولی دست فرمانده بازه که اضافه خدمت بیشتر هم بزنه،البته تنبیهات دیگه مثل نظافت و نگهبانی بیشتر یا بیگاری و اینا هم می توته انتظار شما رو بکشه،ولی می تونه زیر سیبیلی هم رد کنه!
مدارک پزشکی شما هم زمانی معتبره که به تایید بهداری مرکز آموزش برسه!
سلام خدمت همه من مدرک کاردانی رو تازه گرفتم (کامپیوتر) میخوام برم خدمت چند تا سوال دارم
1-تا کی مهلت دارم دفترچه رو پست کنم؟
2-به نظر شما دفترچه رو توچه ماهی پست کنم؟
3-درجه من چی میشه؟
4-میتونم تو شهر خودم خدمت کنم (تک پسرم)؟
دیگه قفل کردم لطفا راهنمایی کنید دم همتون گرم
١-يك سالنقل قول:
٢-اگر مى خواهىد از فرجه يك ساله استفاده كنى ، يك ماه قبل از ان كه تمام بشه پست كن ، اگر مى خواهىد زودتر اعزام بشى در هفته اينده كارهاى ان را انجام بده اما با توجه به حجم اعزام زياد در ماه هاى اينده شايد تاريخ اعزامات براي اشفند يا سال اينده بيافتد
٣- بستگى دارد كه كجا باشى در ارتش گروهبان دوم
٤- بيشتر در استان محل سكونت خواهيد بود
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
سلام دوست عزیز من ثبت سوابقم رو سالالی قبل پر کردم ولی یادمه همه ماه هارو زیر 30 ساعت زده بودم بجز سال 93 که همش رو بالای 37-38 ساعت نوشتم آخه اون موقع ها میگفتن جمعشون باید تو سال حداقل 240 ساعت بشه اما اینجور که شما میگی الان پرونده من رفته ناحیه بهم کسری نمیدن؟!!!نقل قول:
6سال سابقه دارم اینجوری که شما میگی یا کسری نمیدن یا نهایتا 2-3 ماه میدن دیگه!!!
االان یک ماهی میشه رفته ناحیه نمیشه الان یه کاری بکنم؟ برم سبت سوابقمو یه تغییری بدم؟! (بدبخت میشم که اگه حداقل 4 ماه ندن بهم)
من تک پسرم یعنی خودشون میفهمن نمیخواد بگی بهشون اصلا تک پسر بودن فایده داره؟