هفت هشت روز ديگه شارژم تموم ميشه ميخوام برم شاتل. گزينه ديگه اي نميمونه بدبختي همشون سروته يه كرباسن.
اوايل بين صبا و شاتل مونده بودم ولي ظاهرا صبا شبها ادا ادفار در مياره سرعت رو مياره پايين.
Printable View
هفت هشت روز ديگه شارژم تموم ميشه ميخوام برم شاتل. گزينه ديگه اي نميمونه بدبختي همشون سروته يه كرباسن.
اوايل بين صبا و شاتل مونده بودم ولي ظاهرا صبا شبها ادا ادفار در مياره سرعت رو مياره پايين.
از نظر شبانه که شاتل یکی از بدترین شرکتها است، سرویسهای جشنواره صبانت که اینترنت رایگان با سرعت 1 مگابیت داشتند هم ظاهرا برداشته شده اند.نقل قول:
به نویز نیست داداش از زیادیه مشترکهنقل قول:
من خطم تا 9 مگ کشش داره ولی تو بازه 8 تا 12 کلا تلگرام و تک کانکشن و پینگ تعطیل!!
دوستان الان این مشکل من همگانی هست یا فقط برا من اینجوریه،خطم رو 7 مگ هست اما واسه دانلود حتی با IDM هم سرعت بالاتر از 200 نمیره!!!!!
با دو تا مودم مختلف هم تست کردم
کسی هست این مشکلو الان داشته باشه؟
منم یه ماهی میشه این مشکل دارمنقل قول:
منم این مشکلو دارم منتها با اینترنت ایرانسل احتمالا به خاطر اشتراکی بودن سرویسه من الان با اسپیدتست سرعت 25 مگی بهم نشون میده ولی بازی رو با سرعت 300 کیلو دانلود میکنهنقل قول:
دوست عزیز من خطم رو 16 مگ بسته شدهنقل قول:
سرویسم هم 16 مگ هستش
اما سرعتم بین 150 الی 250 کیلوبایت هستش
فاجعه ای که آسیاتک به بار آورده براشون خیلی گرون تموم خواهد شد
من به شخصه دور و برم 3 نفر رو دیدم که طی ماه گذشته از آسیاتک تخلیه کردن
مردم عاشق چشم و ابروی آسیاتک نیستن که ، احترام به مشتری نذاره خب مشتری هم میره از یه جای دیگه میگیره!
البته اینم بگم که به جز همراه اول و ایرانسل اوضاع تمام شرکت ها خرابه
اما آسیاتک که انقد ادعا داره و هرساله جایزه الکی بهترین شرکت رو بهش میدن نباید این سرویس های افتضاح رو تحویل مردم بده
دقیقا از چند ماه پیش که قیمت ها اومد پایین این فاجعه ها شروع شد
منم سرویس 8 مگ دارم خطمم رو 7 مگه آپ شده،دیشب موقع دانلود شبانه این مشکلو متوجه شدم،اما گفتم حالا شاید امشب قاطی کرده،روزانه دیگه سرعت عادی میشه،اما الان بازم بیشتر از 200 نمیشه با لینک داخلی تو بهترین حالت،من فقط واسه شبانه آسیاتک مونده بودم،دوستان جایی سراغ دارین که شبانه هنوز داشته باشه؟نقل قول:
شاید هم فرق پهنای باند خارج و داخل باشه و به اشتراکی بودن سرویس هیچ ربطی نداشته باشه !