اره واقعا یادش بخیر :n02:نقل قول:
هیچی مثل گذشته نمیشه :n14:
Printable View
اره واقعا یادش بخیر :n02:نقل قول:
هیچی مثل گذشته نمیشه :n14:
امروز نت اینجا ریده است i love u mokhaberat
تمام هم نمیشه این کمپین یه ساله ما که بریم و دیگه برنگردیم
دوستان چه ای سی پی رو پیشنهاد میکنن که شبانه رایگان هم داشته باشه و قیمت خوبی هم بده؟
عنوان خبر: کمپین تابستانه 92 شماره: 456 تاریخ: ۱۳۹۳/۷/۹
شرح خبر:
قابل توجه مشترکین محترم ADSL شرکت مخابرات استان مازندران
مشترکین پس پرداخت (postpaid) کمپین تابستانه 92
مطابق با قرارداد ، برای یک سال دیگر تمدید شده اند بدین منظور بسته تشویقی با شرایط زیر در نظر گرفته شده است
1- امکان ترافیک شبانه رایگان
2- هدیه ترافیک 4 گیگ حجم ماهیانه اضافی رایگان، برای محصولات 1 مگ - 4 گیگ به بالا
3- هدیه ترافیک 2 گیگ حجم ماهیانه اضافی رایگان، برای محصولات 1 مگ - 2 گیگ به پائین
:n13: این الان میگه که کمیپن اتوماتیک تمدید میشه؟ یا من اشتباه فهمیدمنقل قول:
asiatecنقل قول:
من الان اینجا هستم شب 2 تا 8 رایگان داره که پوکیده
من برا 1 چیز اومدم.....................اینترانت
چون بازی هامو با کمترین هزینه دانلود میکنم.512نامحدود شبکه ملی 40گیگ حد اقل تبادل رو ماه بعد میگیرم...وقتی بازی ها و کرک هایش اومدن:n20::n09::n10:
این توی تابلو اعلانات من هم بوده ...یکی زیر نویس بده بگه چی میگه ..یعمی چی کمپین شما تمدید شده است ...مگه الکیه ؟ :n02:نقل قول:
طرحش تمدید شده. برای اکانت شما که تمدید نشده که.
Sent from my XPERIA ZR
ببخشید vpi و vci برا کانفیگ مودم چند باس بزارم ؟ شاتل 0 35 بود مخابراتو نمیدونم :n13:
8 و 81 مخابراتنقل قول:
ممنون مجید جان :n26:نقل قول:
مخابرات هنوز کمپین تابستونه رو برای فروش داره یا نه ؟ میشه الان سفارش داد
بعله هنوز ادامه دارهنقل قول:
کسی میدونه سرعتها الان چطورن ؟؟؟
و چه طرحهایی شبانه رایگان داره ؟؟؟
من که هنوز سرویس قدیمیم تموم نشده ولی تماس گرفتم گفتن فقط یه ساله ها شبانه رایگان دارن. و گفت اگه شیش ماهه شبانه رایگان میخوای باید حضوری بری طرح قدیمی رو ثبت نام کنی.نقل قول:
Sent from my XPERIA ZR
سلام
سرعت دانلود شبانه پایین اومده؟ من 2 مگ یکساله کمپین دارم باید حداقل 4.5 گیگ در زمان دانلود شبانه دانلود می کردم ولی 2.5 گیگ دانلود کردم! بقیه وضعشون چجوری؟
کسی نیست اعلام وضعیت کنه ؟؟؟
سرعت دانلود تو شب خوبه و پایین نيومده. بنظرم چون زیاد قطع میشه اينجوريه. مال من بعضی موقع شبا حتی ۵۰۰ مگ هم نمیدانلوده.نقل قول:
Sent from my XPERIA ZR
آقا چرا میخوای حجم بالای 10 گیگ بخری رو 1600تومن حساب نمیکنن 2963تومن حساب میکنن؟!!!!
بعد درسته که به کسایی که سرویس یک ساله قبلیشونو که بالای1 سرعت بوده دوباره تمدید کردن 4 گیگ ماهانه ترافیک هدیه میدن؟
اینترنت نامحدود که هرچقدر خواستم بتونم دانلود کنم از فن آوا بگیرم یا آسیاتک تو بهشهر؟؟؟کدوم سرویسشو بگیرم؟؟؟
شبانه مخابرات شمام 30 هست؟
دوست عزیز مخابرات سرعتش خوبه نت 2 مگ شبها بین 150 تا 250 دانلودشه تنها بدیش قطعی زیادشهنقل قول:
من اینترنت مخابرات داشتم **لترشکن فریگیت خوب کار میکرد هفته پیش تموم شد نت دوباره از همون مخابرات طرح تابستونه گرفتم مودمو دوباره کانفیگ کردم الان فریگیت وصل میشه اما سایتو باز نمیکه، در حالی که با همین سیستم و همین فریگیت به نت همسایمون که اونم مثل من از مخابرات و همین طرح داره وصل میشم کار میکنه خوب فریگیت
مشکل از کانفیگه چیه؟؟؟
دوستان الان نتی که نامحدود درست حسابی داشته باشه چیه ؟ :n27:
من که میخوام بعد از تموم شدن مخابرات، شاتل بگیرم. البته یه خورده گرونه. مثلا ۱۲۸ نامحدود ماهی ۲۸ تومن.نقل قول:
Sent from my XPERIA ZR
سلام یه سوال داشتم. سرویس من همون قبلیه یعنی زده Standard Internet Prepid 93 (کمپین نیست) الان میخوام تمدید کنم. کدوم سرویس شبانه رایگان داره؟
من تماس گرفتم گفتن فقط یک ساله شبانه رایگان داره.نقل قول:
Sent from my XPERIA ZR
مطمئنی همین Prepaid Standar 93 بود؟چون قبلا جلوش میزد: 1 تا 7 صبح رایگان . ولی الان هیچی ننوشته؟؟نقل قول:
من خودم ۶ ماهه داشتم برای ساعت رایگان تماس گرفتم گفت سرویس جدید ۶ ماهه شبانه رایگان نداره و فقط یک ساله داره. البته سرویس من قدیمی بود.نقل قول:
Sent from my XPERIA ZR
البته شما میتونی زنگ بزنی ۲۰۲۰ بپرسی.
Sent from my XPERIA ZR
داخل پنل، برای سرعت دو مگ یکماهه، حجم های 50 و 100 گیگ با قیمت های 72000 و 120000 تومن اضافه شده. (بدون مالیات)
کمپین تابستانه تموم شده؟ یا هنوزم ثبت نام میکنن؟
چون فقط یکساله های کمپین، شبانه رایگان داشت و یکساله های داخل پنل شبانه نداشت. الانم نداره؟
من امروز زنگ زدم 2020 گفت طرح استاندارد شبانه رایگان نداره از تابستون ورداشتن. فقط کمپین شبانه رایگان داره. کمپین پاییزی هم از 2 3 روز ذیگه اعلام میشه یعنی اول آبان.نقل قول:
یه سال و نیم هست که بهترین و ارزانترین سرویس اینترنت مخابرات داره....
من خودم طرح کمپین یکساله دارم که تا هفته بعد قراردادم تموم میشه....
دستش درد نکنه که مودم وایرلس رایگان داد.....تو این یه سال تقریبا 700 گیگ دانلود رایگان داشتم ....خیلی از شب ها اصلا دانلود نکردم.....
سرعت دانلودم رو 230 کیلو بایت ثابت بود...بدون قعطی...
هی بگین نت مخابرات داغونه....
یکی بیاد بگه کدوم شرکتی سرویسی با سرعت دانلود 230 کیلو بایتو با حجم ماهانه 4 گیگ و 6 ساعت دانلود رایگان بدون محدودیت رو با قیمت 17500 ت میده.....؟
شاتل عزیز سرعتت 380 هست 4 گیگ 15 تومن
نام سرویس ؟ سرعت شبانه رایگان ؟نقل قول:
اکو 128
400 رایگان
یعنی چی 6 ماهه شبانه رایگان نداره! من الان دارم از 6 ماهه استفاده می کنم. یعنی بخوام واسه سری بعد سرویس بخرم باید 1 ساله بخرم؟! عجب آدمای زورگویی هستن. بهتره ب فکر یه isp دیگه باشیم بابا
شما مشکل پایین اومدن سرعت در ساعات رایگان ندارید؟ مثلا دیشب سرعتم که باید 250 می بود روی 50 بود به محضی که از ساعت رایگان خارج شدم دوباره روی 250 رفت!؟ و حجم کل رایگانی که باید میگرفتم حداقل باید 4.5 گیگ می بود ولی 2 گیگ بود.نقل قول:
نه تو منطقه ای که من هستم همچین مشگلی نیسنقل قول:
دوستان قضیه User Fair Policy رو فراموش میکنند. شاتل اگه از یه حدی بیشتر در ساعات رایگان دانلود کنی سرعت افت پیدا میکنه. مخابرات همچین قانونی نداره!
دیشب سرعت پایین بود امیدوارم که فقط دیشب باشه و امشب سرعت برگرده.