شما از کجا میدونی که شبانشون حذف میشه؟من فردا احتمالا یه 3 ماهه 5 مگ بزنم که از دست نره.خبری از کاهش قیمت یا تعرفه حدیدی نیست؟راستی سرعت شبانه تغییری نکرده؟نقل قول:
این سیستم جدید فقط برای اهوازی ها هست؟ممکنه شبانه دوباره سرعت کامل سرویس رو بده؟
Printable View
شما از کجا میدونی که شبانشون حذف میشه؟من فردا احتمالا یه 3 ماهه 5 مگ بزنم که از دست نره.خبری از کاهش قیمت یا تعرفه حدیدی نیست؟راستی سرعت شبانه تغییری نکرده؟نقل قول:
این سیستم جدید فقط برای اهوازی ها هست؟ممکنه شبانه دوباره سرعت کامل سرویس رو بده؟
دوستان یکی هم جواب بنده رو بده لطفا... پست اول صفحه 1275...
اگه یدفعه مخابرات شبانشو حذف کرد از رو اکانتت شبانه میرهنقل قول:
نه بابا؟!!!!! الان تکلیف شبانه معلوم نیست؟
الان سرعت شبانت چنده؟250؟من الان با 2مگ 250-270کیلوبایت میگیرمنقل قول:
پریشب که تست زدم 250 بود تقریبا.یعنی 3 ماهه تمدید نکنم؟
به حذف دانلود شبانه اطمینانی نیست ولی تا چند روز دیگه سرعت شبانت 5مگ اسمی میشهنقل قول:
شبانه 10 مگ نگاه کردم lbs فری ندارهنقل قول:
یعنی چی؟یعنی ردیف شبانه توش نیست؟یا اینکه withfree نیستنقل قول:
شما جزء همون مناطقی که سرعت شباشون اسمیه پس برا همینه شبانشو حذفش کردن حتما برا 5مگ هم حذفش میکنن شبانه رونقل قول:
البته فکر کنم شبانه شانسی شده یکی از دوستان هم 512شارژ کرده بود به طرز شگفت انگیزی شبانه نداشت نمیدونم باگ بوده یا یه چیز دیگه!
معلوم نیست جریان چیه؟آقای reza_v66 شما توی IBS نگاه کن ببین شبانه داری یا نه؟
بعد یک چیز دیگه
اوی این طرح جدید 5و10 مگ بدون مجوز(مدارک) به همه میدن؟؟
چیزی ننوشته بود
بچه ها کسی نمیدونه چطور میشه اینترنت ماهواره ای راه انداخت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو فکرش نرو که جز دردسر چیزی نیست
دوستان مجدادا شرکت پاس ماناماد میخواد فیبر نوری رو بگیره؟؟؟
همین الان هم بعضی از کاربرای فیبرو نگه داشته کاربرای فیبر همشون منتقل نشدن آسیاتکنقل قول:
افلاین اش که بدرد نمی خورهنقل قول:
انلاینش هم هزینه اش براتون بصرفه نیست
کلا هزینه ای که فقط برای خرید تجهیزات سخت افزاری و نرم افزاری میدی زیاده با یک سومش میتونی بهترین اینترنت وایرلس رو بگیری
Sent from my iPhone using Tapatalk
تو پرتک نوشته ارسال جهت جمع آوری در صورتی که قبلا در لیست جمع آوری نوشته بود یعنی داره تخلیه میشه؟؟؟؟؟؟:n13::n30:
درگیری با خودت ها :n02: آخرش دوست داری بشه یا نشه؟نقل قول:
سلام
دوست عزیز جناب reza_v66 لطفا به آدرس IBSN از این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وارد شده و نام کاربری و رمز عبور اکانت ADSL رو وارد کنید و در صفحه مورد نظر چک کنید که آیا سرویس 10 مگ فعلی شما شامل دانلود رایگان شبانه است یا خیر؟ اگر به عکس زیر دقت کنید در فیلد قانون KHZ-10240(10M)-NOFREE درج شده است منظور از NO FREE عدم وجود ساعات رایگان در سرویس مشترک مورد نظر میباشد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتما قبل از شروع به دانلود بررسی کنید که ترافیک سرویستون از بین نره. برای اطلاع عموم هم یک عکس از مشابه چیزی که قرار داده شد همینجا بگذارید.
تشکر از شما
نه نمیخوام به پشتیبانی هم گفتم گفت باشهنقل قول:
سختی ها رو گذروندم الان تو خوشی ها ولش کنم!:n30:
سلام
دوست عزیز جناب آقای reza_v66 لطفا به سایت IBSng از این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رفته و نام کاربری و رمز عبور ADSL خود را وارد کرده و در صفحه باز شده چک کنید که آیا سرویس فعلی شما شامل ترافیک شبانه رایگان است یا خیر! اگر به عکس زیر دقت کنید در فیلد قانون KHZ-10240(10M)-NOFREE درج شده است منظور از NO FREE عدم وجود دانلود شبانه رایگان در سرویس مشترک میباشد.
حتما قبل از شروع به دانلود بررسی کنید که به اشتباه ترافیک سرویس شما استفاده نشود و برای اطلاع عموم یک عکس مشابه چیزی که قرار داده شد در همینجا بگذارید.
تشکر از شما
دوستان از سامانه جدید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تمدید سرویس کردید آیا اعمال میشه مشکلی نداره؟
سلام
دوست عزیز جناب آقای reza_v66 لطفا به سایت IBSng از این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رفته و نام کاربری و رمز عبور ADSL خود را وارد کرده و در صفحه باز شده چک کنید که آیا سرویس فعلی شما شامل ترافیک شبانه رایگان است یا خیر! اگر به عکس زیر دقت کنید در فیلد قانون KHZ-10240(10M)-NOFREE درج شده است منظور از NO FREE عدم وجود دانلود شبانه رایگان در سرویس مشترک میباشد.
حتما قبل از شروع به دانلود بررسی کنید که به اشتباه ترافیک سرویس شما استفاده نشود و برای اطلاع عموم یک عکس مشابه چیزی که قرار داده شد در همینجا بگذارید.
تشکر از شما
مینویسه یوزر و پسورد اشتباس!نقل قول:
اینم عکس شبانم 10 مگ
شبانم دارم هیچی از حجمم کم نمیشه!بازم خوبه
آخرش شبانه شانسیه؟!:n13:
چرا بعضیا ندارن؟
فرشاد تو الان سرویست چیه ؟ شبانه داری سرعتش چنده ؟نقل قول:
والا من صبح پرسیدم یارو گفت تمام سرویس ها شبانه دارن کسی هم که اونجا بود گفت جدید تمدید کنم شبانه داره گفت اره :n13:
دوست عزیز شما اهوازی ؟ کدوم منطقه میشینی ؟نقل قول:
من 1مگم شبانه 1مگ کامل بهم میده پرتک بهم 1روز هدیه داد:n02:نقل قول:
الان تموم شد
دوست عزیز فعلا نمیشه تمدید کرد گفتن تا اخر هفته احتمالا درست میشهنقل قول:
پسر تو عجب خوش شانسی :n02: میگم شاید سرویس ها رو تا 2 مگ رو کامل میده شبانه 5 و 10 مگ دوتاشون نصف میشن الان 10 مگ 650 تا شبانه دارهنقل قول:
هر چیه زیر سر withfree و nofree چرا برا بعضیا withfree و برا بعضیا nofree:n13:
فامیلمون هم 1مگ داره سرعت شبانش میشه 512:n01:نقل قول:
ممنون، پس فقط بصورت حضوری میشه تمدید سرویس کرد؟!نقل قول:
من میگم خوش شانسی باور کن :n09: من موندم 2مگ بگیرم یا 5مگ :n13:نقل قول:
من چه سرویسی بگیرم کمکم کنید
یدفعه 10مگ بگیرم nofree باشه 5مگ هم همینطور فکر کنم 2مگ بگیرم کافی باشه یدفعه طمع کنم سرویس بدون هیچ شبانه ای بیفته عوالم نظرتون چیه؟
خیر حضوری هم برین تمدید و شارژ نمیکنن تا اخر هفته سیستم جدید مشکل داره :n06:نقل قول:
فقط کسایی که مرکز مخابراتیشون چمران اهواز هست میتونن از طریق سیترا تمدید و شارژ کنن
زنگ بزنین بگید بشون دیگه خودشون دارن میگن سرویسا شبانه دارن بگو من جدید تمدید کردم ولی شبانه نداره ولی فکر کنم ریسک 10مگ زیاد باشه برای شبانهنقل قول: