:n13: یعنی کی قراره اجرا بشه؟؟؟:n13:نقل قول:
Printable View
:n13: یعنی کی قراره اجرا بشه؟؟؟:n13:نقل قول:
سرعت اینرنت 2مگ من 220 KB ,آیا این سرعت درسته؟؟؟باید چیکار کنم؟؟؟
اولش که یه فایلو شروع میکنه خوبه(250) ولی بعد 20 ثانیه میاد رو 220!!!
مشکل از شما نیستنقل قول:
مشکل از خود مخابرات هست
برای من هم همینطوره
مخابرات از چند سال پیش به همین سیستم هست درست هست جای نگرانی ندارهنقل قول:
ممنون از شما :n16:نقل قول:
پکت لاست یعنی چی ؟ توی ایون تصویری که من گذاشتم ، چند عدد بود ، پینگ کدوم رقم هست ؟
با یاهو یک فایل صوتی حدود 3 مگ رو تنوستم آپلود کنم ولی مثلا فایل ویدئو بیشتر از این حجم رو تا یک سوم آلود میشه بعد متوقف میشه میره از اول دوباره شروع می کنه . سرکار می گذاره آدم رو
از فیلتر شکن استفاده نمی کنم برای باز کردن سایت های ف ی ل ت ر شده از پ ر اکسی آی پی فایرفاکس استفاده می کنم
برای ایمیل یاهو گوگل کروم رو هم تست کردم جواب نداد
این مشکل ایمیل یاهو از زمانی پیش اومد که یاهو ایمیل رو به ورژن جدید آپدیت کرد از اون موقع به بعد این مشکل رو دارم . فکر کردم بخاطر کندی سرعت با دایل آپ هست . یک دلیل اصلی که رفتم دنبال گرفتن ای دی اس ال این بود که فکر کردم اگه سرعت بیشتر بشه این مشکل ایمیل یاهو برام برطرف بشه که متاسفانه هنوز همون آش و همون کاسه است
خیلی ممنون از راهنمایی شما :n16:نقل قول:
رفتم اینجا ، برای من نوشته :
حجم ترافیک : نامحدود
حجم مصرفی : 2.4 گیگ
13 مرداد خط دایر شد ولی تا دو روز کانکت نبودم چون از طرف خود مخابرات هنوز وصل نشده بود . بعدازظهر 15 مرداد کانکت شدم
آیا این دو روز در هزینه تاثیر زیادی داره ؟ ارزشش رو داره که به مخابرات بگم ؟ زنگ بزنم 2020 کافیه یا باید حضوری برم این دو روز رو بهشون گوشزد کنم ؟
منم امروز 2 مگم وصل شد چه پینگی داره پسر..با اصفهان 1 میلی ثانیه..خوراک فقط بشینم بازی COD بکنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با اروپا هم بد نیست 105 میلی ثانیه:
ساعت 8 نیم درخواست دادم ساعت 9 وصل شد
هزینه خیر از روی که وصل بشـه هزینه میاد رو قبض :n16:نقل قول:
اطلاعات توی اینترنت به صورت بسته های کوچیک "داده" که بهش "پکت" میگن منتقل میشه....نقل قول:
مثلاً وقتی شما یه فایل 100 کیلوبایتی رو از طریق اینترنت میخوای بفرستی این فایل به 100 تا بسته ی 1 کیلوبایتی تبدیل میشه بعد این بسته ها یکی یکی به اون مقصدی که شما می خواید ارسال میشه....
به دلایل مختلف بعضی از این پکت های ارسالی ممکنه به مقصد نرسن.... به درصدی از پکت ها که توی راه گم میشن میگن پکت لاس....مثلاً وقتی 1 در صد باشه یعنی از هر 100 تا پکت یکیش به مقصد نمیرسه.....
در مورد پینگ....
پینگ زمان لازم برای رفتن و برگشتن یکی از این بسته به یه مقصد مشخص(همون ip که توی دستور مشخص میشه) هستش.... این عددش همونیه که توی قسمت time دستور پینگ میاد:
پینگ در درجه ی اول به فاصله بستگی داره... ولی زمانی که روتر های مسیر دچار congestion بشن افزایش پیدا میکنه.... به زبون ساده وقتی پینگ افزایش پیدا میکنه یعنی ترافیک شبکه در یک نقطه بیش از حد زیاد شده...کد:Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=221ms TTL=40
این مشکل آپلود هم احتمالاً بدلیل اینه که کانکشن TCP زود قطع میشه.... معمولاً وقتی پکت لاس بالا باشه این حالت پیش میاد...
فکر میکنم راه حلش هم اینه که این کار رو اینقدر تکرار کنید تا موفق بشید...:n02:
سلام
قبض جدید برای ما اومده.من 1 مگ دارم قبلا حدودا ماهی 35 میومد الان شده ماهی 40.روی قبض شده حدود 80 تومن
حالا عوارض و مالیات بماند
از ابتدا تا حالا هم اصلا تغییر سرویس نداشتم.مگه قرار نبود ارزون بشه؟گرونتر هم شده که
تازه در سایت 2020 تعرفه 1 مگ رو زده 43 تومن
برای دوستانی که جدیدا سرویس گرفتند چقدر میاد؟
حالا من نمی دونم داستان چیه که هزینه اینترنت شما زیادتر شده ولی هزینه اینترنت 1مگ دوماهه من بود 86 تومن این دوره شد 74تومننقل قول:
اگر این دوره هزینه اینترنت شما زیادتر شده می تونید در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از مخابرات شکایت کنید پیگیری می کنند این افزایش قیمت در فیش شما رو
خط شما رو 2مگ بسته شده بخاطر همین نهایتش 1.7مگ (220کیلوبایت)میکشه و هیچوقت 2مگ رو کامل دریافت نمیکنید باید به پشتیبانی بگید دان استریم رو بالا ببرننقل قول:
خیلی ممنون از شما :n16:نقل قول:
روزی که از 2020 تماس گرفتن گفتن از همین امروز که خط شما دایر میشه هزینه محاسبه میشه . در حالی که من برای دو روز اصلا کانکشن نداشتم چون مشکل از طرف خود مخابرات بود
الان که سرویس من نامحدود با پهنای 128 هست . یعنی تمام شبانه روز مودم روشن باشه و به اینترنت وصل باشه باز همون 12 تومن محاسبه میشه ؟ یعنی چه استفاده بشه چه نه مقدار هزینه ای که ماهیانه باید پرداخت بکنم ثابته ؟ یا نه مثل سرویس نامحدود میزان حجم مصرف شده روی محاسبه هزینه تاثیر میگذاره و مبلغ هزینه رو بالا میره ؟
خیلی ممنون از توضیحات تون :n16:نقل قول:
برای من که پهنای باند 128 هست میزان پینگ چقدر باشه خوبه و عالی هست ؟ از چه رنجی خوب و از چه رقمی به بعد ، پینگ بد هست ؟
هر چقدر که استفاده کنید هیچ فرقی نداره 12 تومن میادنقل قول:
پینگ هم هر چقدر به صفر نزدیک تر باشه بهتر و عالی تر هست و برای مخابرات برای داخل زیر 30 40 خوبه و برای خارج زیر 150 100 :n02:
شما سرویستون 128 هستش؟نقل قول:
به نظرم ببریدش روی 512 یا 1 مگ... واقعا 128 با دایال اپ فرقی نداره... خیلی از مشکلاتی که دارید احتمالا دلیلش همین هستش....
-----
چرا اینقدر روی پینگ حساس هستین؟ پینگ برای کسی که بازی نمیکنه زیاد مهم نیستش.... همونطور که گفتم وقتی شبکه شلوغ میشه معمولاً پینگ هم بالا میره ولی پینگ اصلا معیار خوبی نیستش....
اگه میخواید وضعیت اینترنتتون رو چک کنید اینارو تست کنید:
پکت لاس
سرعت تک کانکشن
سرعت مولتی کانکشن
سلام دوستان....
من 256 نامحدود دارم....یک ماه بردم روی 2 مگ....
الان قبض برام آمده 114 ...
در حالی که باید 99 میامد...یک ماه 256 که میشه 15 تومنه+ یک ماه هم دو مگ که 74 تومنه....
چی جوی محاسبه شده....؟
مدت زمانی که شما سرعت رو بردی روی 2مگ دقیقاً 30روزه بوده؟ بیشتر نبوده؟ چون اگر بیشتر باشه روزها اضافی هم حساب میشهنقل قول:
در ضمن اون 15 و 74 تومنی که در سایت هست قیمت قدیم هست الان کاهش پیدا کرده
اگر با اون خط مکالمه هم داشتید فقط ستون ADSL محاسبه کنید +مالیات
فعلا بودجه ام در همین حده 128 هستنقل قول:
من فکر می کردم دونستن پینگ مهمه . پس فقط برای کسانی که گیم بازی می کنند اهمیت داره
تک کانکشن و مولتی کانکشن یعنی چی ؟ منظور اینه که از یک خط همزمان چند وسیله کانکت بشن از طریق همون خط ؟ درسته ؟
نه این نیستش....نقل قول:
اگه خواستید به این تاپیک یه نگاهی بندازید:
البته برای شما که 128 دارید بحث تک کانکشن و مولتی کانکشن زیاد مطرح نیست و باید بیشتر پکت لاس رو چک کنید....
اتفاقا پینگ خیلی تاثیر دارهنقل قول:
پینگی که بالای 300-400 باشه اصلاً سایت خارجی باز نمیکنه و تو سرعت دانلود هم خیلی تاثیر داره درسته مثلا سرعت دانلود واقعی و مدت زمان باقیمانده مینویسه اما در واقع اینطور نیست و در صورتی با اون سرعت واقعی دانلود میکنه که پینگ صفر باشه که همچین چیزی امکان نداره
نه دوست عزیز.....نقل قول:
دلیل اینکه بعضی وقتا اینطوری به نظر میرسه رو من گفته بودم... وقتی ترافیک شبکه میره بالا معمولاً(و نه همیشه) پینگ هم میره بالا.... دلیلش هم congestion توی روترهای شبکه هستش..... ولی بالا بودن پینگ دلایل دیگه ای هم میتونه داشته باشه مثل فاصله ی زیاد یا وجود یه مرحله پردازش اضافی روی پکت ها(مثلا سیستم کنترل ترافیک) توی این حالت پینگ عدد زیاد خوبی نیست ولی سرعت وبگردی و دانلود هیچ مشکلی نداره......
سلام دوستان امروز برای شما هم خیلی سایتا رو باز نمیکنه ؟ البته مشکل DNS هست ولی میخوام بدنم بقیه هم دارن مشکل رو ؟
ما کـــه مشــکلی نداریــم:n16:نقل قول:
شما کی سرویستون راه اندازی شده؟نقل قول:
قیمت 512 و 1 مگ الان دقیقا چنده؟چون مدتی میخوام برم 512 بعد دوباره 1 مگ
من بالای 1ساله از مخابرات سرویس دارمنقل قول:
512 حدود 22 1مگ هم 37 (1ماهه)
دوووووستان الان برای تهران چه سرویسی بگیرم که خوب بتونم دانلود کنم مخابرات 1 مگ نامحدود خوب هست چقدر باهاش میشه دانلود کرد؟؟
نامحدودمخابرات همون سرعت اسمی رو بهت میده . نامحدود 1 مگ سرعتش 128 هستنقل قول:
سلام خسته نباشید. کسی راه حلی برای اینکه سرعت دانلود از سرورهای خارجی مثل سرورهای داخلی بشه نداره؟
نمیدونم مخابرات چیکا رکرده اما سرعت دانلود از سرورهای خارجی خیلی کم تره مثلا بعضی سایتهای دانلود فیلم ..که سایتهای ایرانی هم هستند سرورهاشون در خارج بعد سرعت دانلود مثلا 80 بیشتر نمیشه ( سرویس 2 مگ) در صورتی که سرورهای داخلی با 240 دانلود میکنه...
یعنی میشه dns خاصی استفاده کرد که سرعت دانلود از سرورهای خارجی مثل داخل بشه؟ من سریعترین dns ها رو با نرم افزار dns jumper ست کردم اما توفیقی نکرد بازم سرعت زیاد نشد..شاید dns خاصی هستش ؟
یکی از ادمینهای یه سرور خارجی گفتش شما باید چیز شکن کر-یو وصل بشید تا سرعت دانلود از سرورهای خارجی مثل داخل بشه..اما اون کارم کردم اما فاییده ای نداشت..
گفتش مخابرات سرورهای خارجی رو محدود کرده اینم عکس گفت گو با ادمین یک سایت که سرورش د رخارجه ( اون قیمت که تو کادر قرمز گذاشتم رو بخونید اون جواب ادمین سایت که سرورش تو خارج :
محتوای مخفی: گفتگو
راه حلش اینه که 3 تا دانلود رو بذارید همزمان انجام بده به هر کدوم 80 تا میرسه جمعا میشه 240 تا اگه این روش هم نشد با ریموت آپلود بریزید رو سرور ایران آپلودبوی بعد دانلودش کنید
نقل قول:
چیز گفته... من خودم مخابرات دارم داره شب تا صبح فقط از سرور خارجی میگیره ! کجاشو محدود کرده ما ندیدیم! شما تعداد کانکشنهای IDM وقتی میخوای دانلود کنی بذار روی 32 سرعت بهتری بهت میده
اگر هم درست نشد در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ازشون شکایت کن
وظیفشونه سرعتی که خریداری کردی بهت بدن!
ســرت کلاه گذاشته :n02: من خودم از سایت X که یکی از سایت های بزرگ و عالی فیلم و سریال اکانت دارم ، سروراشم همش خارجینقل قول:
سرعت ام 1 مگه فیکس 120 میده شب و روز ، مخابرات محدودیت کجا بود از این چیزا بلد نیستن :n08:
اگه مشکل خیلی جدی هست هیچ کس جوابتو نمیده یه هاست ایران بگیر که اجازه Leech بهت بده بعد فایلا رو از هاست خودت بگیرنقل قول:
دوستان امکانش هست لیست قیمت سرویس حجمی بزارید ؟
و اینکه هر گیگ چقدر هزینه ؟
نقل قول:کد:http://tct.ir/?siteid=1&pageid=358
سرویس حجمی تا 10 مگ تا چه مقدار سرعتش ؟ تایم اوت سرویس نداره؟نقل قول:
سلامنقل قول:
اون ادمین یه چیزی رو هم نگفته:
برخی مدیران سایتها یا سرورهایی که دانلود ازشون زیاده،در ساعات رایگان که به اوج میرسه محدودیت برای کاربران قرار میدهند که به سرور فشار نیاد و از دسترس خارج نشه.
شما هم روی سایتهای گوناگون تست کن،مطمئنا مشکل فقط با برخی سایتها خواهد بود.
----------------
دوستان الان سرویس 5 مگ و 10 مگ به کاربران خانگی میدن؟
خیر ، 5 مگ رو شایــد باید برید مرکز مخابراتیتوننقل قول:
دوستان من یه سوالی برام پیش اومده!
الان تو سایت مخابرات زده اگه حجم بالای 10 گیگ خریداری بشه قیمت هر گیگ میشه 1600 تومن پس 11 گیگش مثلا میشه 17600 تومن حالا اگه سرویس 2 مگ بدون حجم هم بخرم که 12000 تومنه میشه 29600 تومن در حالی که همین سرویس 2 مگ با 8 گیگ حجم رو زده 31000 تومن!
جریان چیه؟:n13:
خیرنقل قول:
از 1 تا 10 گیگ با اون قیمت بعد از 11 گیگ تا فلان گیگ انقدر قیمت ، که خیلی بیشتر میشه:n02:
والله من نداشتم ولی چند نفر گفتن 800 900 تا اگه منطقه خوب و تجهیزی باشه :n02:نقل قول:
برای 11 گیگ اینجوری محاسبه میشهنقل قول:
5*3600
5*2600
1*1600
که هزینه خیی بالا میره