نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فایل رسمی تعرفه هاشون :n28:
Printable View
نقل قول:
فایل رسمی تعرفه هاشون :n28:
سلامنقل قول:
سلام دوستات آیا کسی میدونه طرح خانواده رو با زدن به 2020 میشه جمع آوری کرد پورت و یا نه زنگ زدم گفتم باید بری امور مشترکین اگه خدا بخواد فردا برسم منم پورتم و جمع آوری میکنم :n30::n28:دلم براتون تنگ میشه
اگه طرح پست پید دارید و از طریق 2020 فعال کردید خودشون باید واستون حذف کنن طرح رو و امور مشترکین کاری نمی تونه واستون بکنه چون دسترسی ندارن،شما باید برید مرکز مخابراتی تون و درخواست تخلیه پرت پر کنید.
اینم یه طرح جالب برای روستاییان. ریز کارکرد هیچی نشون نمیداد که بیبینیم شبانه داره یا نه :n23:
اینم یه طرح طلایی که هم قابلیت تمدید زمانی+حجمی داره. طرح پاییزه طلایی+شبانه. پس اینا فقط برای مشترکین پر مصرف رو تمدید زمانی رو حذف میکنن. شایدم طرف پارتی داشته:n13:
شماره خط رو پیام خصوصی بدید میدم. برا خودتون ببینید. حتی میتونید شکایت هم بکنید چرا تمدید زمانی رو برای بعضی کاربرا گزاشتن و برا بعضی ها حذف کردن. مثلا خود من تمدید زمانی ندارم دیگه.
یه طرح پاییزه دیگه قابلیت تمدید زمانی+حجمی پیدا کردم. تا الان 2 تا شد. پیام خصوصی فقط.
سلام به همگی دوستان من دو تا خط دارم یکی را خالی کردم صبانت گرفتم الان یکی از دوستان گفت که میشه پاییزه برای بعضی ها شارژ کرد چون برای خط دوم من پاییزه هست گفتم از این شانسها نداریم اما رفتم دیدم الان میشه زمان هم شارژ کرد مثل بعثت خدا بیامرز که طرح بعثت را برداشتن اما زمان میشد شارژ کرد.
افا طرح منم پاییزه طلایی هستش.تا دیروز شارژ زمانی نمیشد. ولی الان درست شده.:n20:
دوستان من خطم تا دو سه روز دیگه تخلیه میشه ، از صبا به امید دانلود شبانه اومدم پارس که اونم از صبا بدتر ! حالا واقعا نمیدونم برم کدوم آی اس پی ! شاتل که محدودیت داره . پارس و صبا هم که هیچ . فن آوا و پیشگامان رو اطلاع ندارم تو مشهد چجورین . ولی این طرح کمپین تابستان مخابرات داره وسوسم میکنه . دو برابر سرعت میده . میرزه یه ماه هم مخابرات رو تست کنم یا نه ؟!
در ضمن کسی خبر داره هزینه گرفتن یه خط دیگه برا خونه چقد درمیاد ؟!
پیشگامان که سرعت دانلود شبانش افتضاحه اصلا سمتش نیای بهترهنقل قول:
من خودم پیشگامان تموم بشه تخلیه میکنم
صبا 512 دانلود شبانش چطوریاست
صبا یه مگ داشتم 4 سال . از خرداد به اینور سرعت شبانه رسید به 60 70 .نقل قول:
پیشگامان که شما میگی اینجوری ـه . میمونه فن آوا و مخابرات . قطعا آخرین گزینم مخابرات هست .
دوستان واقعا از طرح کمپین تابستان خبر ندارن ؟!
برو بچ کیا طرح پاییزه طلایشون میتونن زمانی شارژ کنن برا من شارژ زمانی اومده
الان شارژ کتنیم مشکلی پیش نیاد برا مون باز همین شبانه رو ازدست بدیم
یه ماه پیش زمانی که قطعی ها خیلی زیاد بودتو سایت 195 شکایت کردم و نوشتم که یه هفته قطعم خطم خیلی نویز داشت جوابی که به من دادن 3 روز اضافه کردن و نوشته بودن شما در 1 ماه 27 گیگ دانلود شبانه داشتین پس سرعتتون خوب بوده بعد 16 روز دوباره تمجید مجدد رو زدم که چند روز پیش زنگ زدن و کلی دلیلهای مسخره اورد و یه چیزم بده کار شدم منم گفتم دوباره شکایت میکنم
تا این که 1 شنبه از 195 زنگ زدن گفتن جوابتون رو تو سایت دیدین منم کلی با طرف دعوا کردم طرف هم گفت پس ناراضی هستین منم گفتم سرعت شبانم 2 کیلوبایت کلا صفر میشه ارور 619-651-معلومه که ناراضیم گفت پس من میزنم ناراضی هستین.فردا زنگ بزنم به اون ملک ......الان 2 هفته است در 3 شب تونستم 1گیگ 300 دانلود کنم اونم باید شب بیداری بکشم کلی مودم رو خاموش روشن کنم دیس و کانکت کنم تا بشه 30 کیلو بایت بعد چند دقیقه یهو 0 میشه چراغ ای دی اس ال خاموش میشه
این طرح کمپین تابستانی کسی خریده چطوریه
اسیاتک گزینه مناسب اول
بعد های وب ( دانلود شبانه فکر کنم داره ! )
بکس الان من چیکار کنم
این طرحو تمدید کنم یا برم طرح جدید بخرم
خیلی وعض نابسامنه یعین هرچی فوش نثار این مخابرات کنم کمه
طرح رمانی من هم برگشته .. ولی Shopping Error میاد ..
میخواستم تمدید کنم :|
حیف فیبر نوری ام وگرنه درنگ نمی کردم !
من تا برچ 8 تمدید کردم
دیگه هرچی میخواد بشه بشه
خدا لعنت کنه این مخابراتو
به های وب اصلا فکر نکنید... من دو تا خط خونه یکیش های وب و یکیش مخابرات.نقل قول:
خدا پدر مخابراتو بیامرزه
در ضمن اینکه های وب هم ججم دزدی داره و هم آپلود را حساب می کنه و هم فعلا سرعت و پینگ افتضاح
چی میگی!!! من تو فکر های وب بودم برم اونجا شما که کلا نا امیدمون کردی کدوم منطقه هستی؟چی بگیریم خوبه الان؟نقل قول:
من هنوز مشکل Shopping Error رو دارم :|نقل قول:
جالبه .. الان متوجه شدم // چون قبلا از 2020 سایت مخابرات برای شارژ استفاده نکردم ..
درگاه سایت 2020.goldnet.ir برای خرید شارژ ماهانه و یا گیگ : بانک پارسیان
درگاه سایت 2020.goldnet.ir برای خرید شارژ ماهانه و یا گیگ : بانک ملت
که الان پارسیان Down ءه .. و ملت درسته میتونید اقدام کنید :) .. چند ماه اضافه شد ..
تمدید طرح بعثت واسه زمان پس چرا بر نگشته:n27: بچه هایی که ظطرح بعثت دارین هیچ کدومتون تمدید طرح زمانی بعثت فعال نیس:n13:
کسی میدونه طرح خانواده سرعتش چقدره؟
نه برای منم تمدید زمانی فعال نیست(طرحم بعثت است)نقل قول:
منم بعثتم تمدید زمانی رو برداشتن بر خلاف قرارداد. توی قرارداد طرح بعثت که امضا کردم 3سال پیش زمان مدیر قبلی نوشته بود مشترک هر زمان بخواهد می تواند نسبت به تمدید زمانی اقدام کند.حالا اینا زدن زیرش. اون زمان که تمدید زمانی همه طرحهای طلایی و برنزی و....رو برداشتن بعثتو نتونستن بردارن بخاطر همین بند قراردادش. حالا از بی اطلاعی کاربرا سواستفاده کردن اینقدر پررو شدن.اگه همین موضوع قراذدادو اعتراض کنیم میفهمن ما اونقدرا بی اطلاع نیستیم که هر کاری بخوان بکنن.نقل قول:
همه طرح ها تمدید زمانی داره بجز بعثت
تو خود سایت مخابرات مرکزی قیمت تمدید زمانی 1مگ که بعثتم 1مگه ونقره ای نوشته 7900 و 2مگ که طلایی هم 2مگه زده 12تومان. حالا تمدید زمانی نقره ای و طلایی برگشته اما بعثت نه.
دوستان از سایت مخابرات مشهد و 195 اعتراض کنید و اگر گفتن تمدید زمانی برای طرح هایی که الان ارائه نمیشود برداشته شده بگید پس چرا طلایی و نقره ای پاییزه که ارائه نمیشود تمدید زمانی دارد.همچنین در قرارداد طرح بعثت تبصره ای دارد که اجازه تمدید زمانی را میدهد.
با سلام،طبق مصوبات سازمان تنظيم مقررات سرعت اينترنت بين 32 تا 250 به صورت متغير مي باشد.
این جوابیه که به من تو سایت 195 دادن یعنی سرعتم نباید 250 باشه
اما چیزی که طرف میگفت تاکید میکرد میگفت باید سرعت طلایی 32 باشه
اینجا میگه متغیره
دیشب فقط 160 مگ گرفتم اونم از 1 که خواب رو از چشمام حروم کردم
کسی از دوستان میتونه بگه وضعییت خطم به چه صورته؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که تمدید زمانی ندارم.
طرح پاییزه طلایی.
Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk
وضعیت خطتتون خوب نیست نویز خطتون بالاست تضعیف خط هم کمتر باشه بهترهنقل قول:
سیم وصل شده به مودم رو بررسی کنید اسپلیترها رو یک دور از خط جدا کنید ببینید چه طور میشه و با یک اسپلیتر دیگه تست کنید با مودهای مختلف dsl هم تست کنید و وضعیت snr رو ببینید هرچی عددش بیشتر باشه بهتره اگه درست نشد باید مودم در سرخط تست بشه اگه بازم اینطوری بود از طرف مخابرات است این مشکل
نزدیک بودن کابل برق به سیم تلفن هم باعث این مشکل میشود
فیبر نوری هستید ؟
یعنی کسی نمیتونست 2 کلمه جواب بده؟!نقل قول:
یک مگ دوست عزیزنقل قول:
مرکز نبوت. مرکز عدالت هم همچنین است. دوستان های وب با تبلیغاتشون مشترک زیادی گرفتن و حالا توش موندن.نقل قول:
دوستانی ک طرح پاییزه نقره ای دارن،
شارژ زمانی شون برگشته؟
خواهشا اعلام کنید.
برای من برنگشته!:n03:
شما مودم رو خاموش روشن بکنی درست میشه مشکل هم از طرف مخابرات منم یک هفته ای هست بعضی وقتا اینجوری میشه.نقل قول:
نقل قول:
نه هنوز :n27: