دوست من چرا الکی سر این موضوع بحث می کنید. لینک خبرت قدیمی هست.نقل قول:
. طبق قانونی که در اردیبهشت 91 وضع کردن از 1/1/91 خدمت برای همه 21 ماه و برای امریه ها 24 ماهه.
Printable View
. طبق قانونی که در اردیبهشت 91 وضع کردن از 1/1/91 خدمت برای همه 21 ماه و برای امریه ها 24 ماهه.
حذف شود !!!!!!!!!!!!
طبق قانونی که در اردیبهشت 91 وضع کردن از 1/1/91 خدمت برای همه 21 ماه و برای امریه ها 24 ماهه.
منم اولین مرخصیم رو اومدم. مرکز آموزش مرزبانی شهید رجایی
روز اول به معنای واقعی پدر مارو در آوردن! نهار ندادن شام هم یه دونه تخم مرغ! روز دوم و سوم اینقدر ما رو دواندن که کلا دلم از زندگی سیاه شد! از روز چهارم خوب بود چون بارون اومد و دویدن و .. تعطیل شد و مستقیم رفتیم سر کلاس. سر صف جم خیلی اذیتمون کردن.
غذاشون افتضاحه
برخورد فرمانده ها بد نیست زیادم خوب نیست
مرخصی خوبه
امکانات خوب نیست
سختی نسبتا زیاد
در کل سه روز اولش بسیار سخت بود ولی بعدش خوب شد. روز آخر هفته هم قبل مرخصی حسابی ما رو ورزش دادن!
به سلامتینقل قول:
منم دیشب از مرزبانی مرزن اباد برگشتم
خدا رو شکر که این چند روز بارون بودو کاری با ما نداشتن
ولی غذاشون نسبت به پادگانهای دیگه که بچه ها میگن ،بهتره
قبلا یه داستانی رو گفتم سر غذای پادگان 06 تو ماه رمضون ، یکبار تن ماهی سحری دادن فقط یک نفر رفت عقیدتی اعتراض کرد از فردا کلا از برنامه غذایی حذف شد جاش چلو مرغ گذاشتننقل قول:
تمام شرایط پادگان و سازگاری شما با اونجا بستگی به خودتون داره ، اینکه بتونید شرایط رو بهتر کنید برا خودتون یا بدتر
بدن انسان با یه وعده غذا نخوردن آخ نمیگه ولی باید سعی کنید جو اونجا رو طوری پیش ببرید که به نفع شما باشه نه اونها
برای ما که کلا از دویدن و ورزش و... خبری نیست.
صبحگاه که تموم میشه بلافاصله رژه شروع میشه، یه 1 - 1.5 ساعتی خودمون رو (البته خودشون رو، من وسط فقط راه میرم تا آخر همین 10 تا پای درست حسابی بکوبم) پاره میکنیم.
مشکل فقط برنامه های مسخره و استراحت کمه.
آیا از 92.1.1 زمان سربازی افزایش پیدا می کنه؟ :n04:زمان امریه چطور؟؟:n04:
سلام دوستان من چندتا سوال داشتم
من 10/19 اعزام میشم اهل بندرعباسم و اموزشی رو هم افتادم نیروی هوایی ارتش پایگاه نهم شکاری بندرعباس ، مدرک هم پیش دانشگاهی تجربی رو دارم و کنکور هم بنا به مشکلاتی ندادم راستی معاف از رزم هم هستم
حالا
1-مکان اموزشی ( پایگاه نهم شکاری ) جایه خوبیه ؟
2-مدرک پیش دانشگاهی فرقی هم با زیر دیپلم داره ؟
3-اصلا معاف از رزم کاربردی داره ، من مجبور شدم معاف از رزم بگیرم چون پارگی رباط صلیبی دارم و دکترا هم بهم گفتن زیاد به زانوت فشار بیاری باید تعویض مفصل کنی
4-من متولد 70 هستم یعنی الان 21 سالمه و تحصیل رو هم سال 88 تموم کردم کنکور هم اصلا شرکت نکردم چه ملی چه ازاد اما توی برگ المثنی و برگ سبز اصلی اضافه خدمت زده 0 ! دلیلش چیه ؟
ببخشید طولانی شد .
سلامنقل قول:
عزیز چرا شما جوش میزنی؟؟ ... معذرت میخوام ولی نابینا که نیستیم کوچکتر هم مینوشتی مشخص میشد!!
درسته به گفته سردار کمالی خدمت در سال 91! شده 21 ماه! ولی سال 92 به طور کامل وضعیت خدمت مشخص میشه تا درصورتی که بخوان برای این قانون تبصره ای .. الحاقیه ای و... بیارن ... وضعیت همه کاملا مشخص بشه!
شما چه میدونی!! طرف اومده توی پادگان میگه من اومدم8 ماه خدمت کنم الان باید 21 ماه خدمت کنم!! میدونی چه حالی داره؟؟؟.... باید حداقل تکلیف کسانی که تا سال 90 دفترچه پست کردن و در شمول مقررات قانون سال 90 بودن مشخص بشه!!
سلامنقل قول:
امکان داره امشب بخوابید فردا که بیدار شدید اخبار اعلام کنه مدت خدمت افزایش پیدا کرد!! کی از کار اینا سر در میاره؟!؟
به قول این دوستمون اردیبهشت 91 اعلام کردن خدمت شد 21 ماه!! پس تکلیف فردی که فروردین اعزام شده چیه؟ شاید اون به حساب 18 ماه اومده باشه خدمت!!! ...
سلام دوستان راهی هست بشه از مرفوک نجات پیدا کنیم؟؟اسیر شدیم به خدا:n02:
کسانی که تا سال 90 دفترچه پست کردن و در شمول مقررات قانون سال 90 بودن تکلیفشون مشخص شده باید 21 ماه خدمت کنن.نقل قول:
من خودم 4 ماه سرباز نظام وظیفه پل چوبی بودم. طرح 24 ماهه شدن خدمت قطعی و هر هفته در موردش بحث می کردند. حتی احتمال داره از اول فروردین سال 92 24 ماه بشه. پس برید خدا رو شکر کنید که دارید 21 ماه خدمت می کنید.
وسلام
مرفوک که خوبه ؟!!!نقل قول:
اما کاری نداره برو بگو نمیتونم مرفوک وایسم به خاطر اینکه تقاضا براش زیاده عوضت میکنند
اگر هم نکردند دو سه تا سوتی بده نهایتش دو روز بازداشتگاه بعدش عوضت میکنند این راه ها تست شده هست !!!
کسی مراحل گرفتن سرپرست خانواده رو میدونه؟؟؟
سلامنقل قول:
بستگي به جايي داره كه خدمت ميكني . اينكه فرماندهانت انسان !! باشن يا نه . جايي كه من بودم تيپ 392 زرهي خوزستان ، تا وقتي ميتونستي سر پا بايستي ، معتقد بودند كه مشكلي نداري و بقيه مريضي ها و بيماري ها كشكه . ملاك فقط سر پا ايستادن بود !!!!:n02:
يادمه يه بنده خدايي واريكوسل داشت و بزور راه ميرفت . هر روز ميبردنش ورزش صبحگاهي !!!! ديگه خودت حساب كن معاف از رزم بيشتر به شوخي شباهت داشت .
يه دوست ديگه ام داشتم كه تيپ 1 لشگر 92 زرهي اهواز بود و هر روز به بهانه سرماخوردگي هم مرخصي ميگرفت !! خلاصه بستگي به پادگانت داره .
توی سپاه به این مسئله خیلی اهمیت میدن!نقل قول:
خدا وکیلی معاف از رزما هیچ کاری نمیکردن توی آموزشی !!...
البته جالبه توی برگ سبز بعضی افراد و همچنین برگه ای که توی کمیسیون تحویل بعضی از سربازای معاف از رزم میدن
دقیقا نوشته شده : معاف از رزم معاف از پست معاف از دو معاف از انجام کار های سنگین! و جای تعجب داره که چرا طرف رو معاف نمیکنن!! نمیدونم چنین فردی چه سودی به حال پادگان ها داره!! .... شاید هدف اینه که طرف فقط 2 سال سربازی کنه!! ...
با این حساب فکر نمیکنم کسی بتونه روی معافیت پزشکی حساب باز کنه در سال 91!!
یه نکته جالب هم هست اونم اینکه حتی افرادی که به اصطلاح کندذهن هم هستن!! برای انجام خدمت مشکلی ندارن فقط معاف از رزم و.. میشن!! ولی باید 2 سال رو بگذرونن مگر اینکه طرف دیگه خیلی وضعش حاد باشه!!
توی گروهان ما معاف از رزم ها مثل ما رژه میرن، ورزش میکنن صبحگاه میرن و همه کاری میکنن غیر از دویدن های سریع و بدو بایست! تقریبا معاف از رزم و اینا حالیشون نیست
سلام دوستان، میخواستم بپرسم اگه کسی دوره خدمت ضرورت (آموزشی) رو گذرونده باشه و بعد بخاطر قبولی تو دانشگاه، سربازی رو ناتموم بذاره، بعد از اتمام تحصیل بازم باید دوره آموزشی رو بگذرونه!!؟؟
خواهشا اگه کسی اطلاع داره جواب بده. ممنون.
من خودم آموزشی رو تو سپاه گذروندم.
اگر آموزش رو تموم کرده باشی و بعد ادامه تحصیل دادینقل قول:
این بار فقط 20 روز آموزش میبینی بعد میره یگان
ولی اگر کمتر از 60 روز آموزش دیده بودی باید از نو 2 ماه آموزش ببینی مثل خود من....
نه دوست من. اگر آموزش رو کامل تمام کرده باشی دیگه نیازی به گذراندن آموزشی نیست.(20 روز هم اشتباهه.)نقل قول:
اقا مهرداد درست میگن معمولا دو هفته نگه میدارن البته در مواردی دیده شده کامل 2 ماه رو نگه داشتندنقل قول:
این مورد کاملا به فرمانده ربط داره
نه dg1 عزیز ما از این گونه موارد زیاد داشتیم. حتی نیاز به گذروندن 1 روز آموزشی هم نیست.به شرطی که هم آوزشی رو کامل گذرونده باشن و هم حکمشون خورده باشه.
سلام
برای پذیرش تو سپاه ، تا چند روز قبله اعزام مهلت داریم اقدام کنیم ؟ ( میدونم الان میتونم اقدام کنم ، ولی میخوام بدونم حداقل تا چند روز قبلش رو قبول میکنن )
من یکم اسفند اعزامم .
ممنون.
سلام و احترام
بنده در ۱۲ سالگی عمل فتخ کردم. در حال حاظر واریکوسل خفیف دارم وچند روز پیش استخوان تر قوه من به طرز وحشتناکی شکست(از سه جا) و با پلاتین گیرش دادن. آیا من معاف میشم؟
با تشکر
نقل قول:
قطعا هر چی زودتر اقدام کنی بهتره اما فکر کنم تا یک ماه جا داشته باشه
مورد شما یکم پیچیده هست بهتره خودتون برای معافیت پزشکی اقدام کنید یا معاف میشی یا نمیشینقل قول:
اما بعید میدونم معاف بشید نهایتش معاف ار رزم هستید
سلام دوست عزیز شرمنده شما جواب تعویقت اومد؟نقل قول:
همین الان پرسدم، فعلا که نیومده، خیلی استرس دارم:n28:نقل قول:
والا فقط شنیده ها حاکی از این مطلبهنقل قول:
در واقع یکی از سربازای ستاد مشترک به دوست من که اصلاً سرباز نیست گفته که فرمانده مون اومد و بخشنامه ی عفو عام رهبری رو نشون داد بهمون.
حالا راست بودن یا شایعه بودنشو نمی دونم
خواستم ببینم کس دیگه ای هم خبری داره، که انگار نداره !
دوستان عزیزم سلام...
من 4 ساله که خدمتم تموم شده ( قصدم به خدا سوزوندن دل بچه ها نیست ) اومدم اینجا که حرفها و دردلها و خاطرات شما عزیزان رو بخونم . اگه هم کمکی از دستم برمیاد به سوالتون جواب بدم.مخلص همتونم هستم.
من آموزشی پادگان مالک اشتر اراک بودم و خدمتم فرماندهی مرزبانی ناجا ( ستاد فرماندی ناجا - ونک ) با مدرک فوق دیپلم عمران . گفتم شاید تجربه هام بدرد بخور باشه . دقیق که صحبتهای دوستان رو خوندم دیدم سر سوزنی هیچی عوض نشده نسبت به 4 سال پیش ( واقعا هیچی ) :n08:- خلاصه در خدمتیم.:n01:
خوشحال میشم منم تو جمع خودتون راه بدید.:n06:
دوستان عزیز , من چون تو خود ستاد فرماندهی ناجا بودم , طرحهایی که برای چندین ساله بعد بود رو در جریانش بودم.مهمترینش که تطبیق حقوق سربازان با کادری هم درجه خودش بود ( که دعا کنید اجرایی نشه :n30:) - شنیدم از اواخر امسال دوباره به ستاد فرماندهی کل فرستاده میشه برای بررسی ...
چرا اجرا نشه؟نقل قول:
البته این طرح خیلی خیلی بعید هست اجرا بشه
دولت تو حقوق کادریش مونده چه برسه به سربازش
sent from my open source device
چون دوست عزیز مسئولیت دیگه کاملا رو دوش شما میفته...که اینجا قسمتهای اداری ( که آرزوی هر بنی بشریه ) دوستانی که خدمت می کنند وظیفشون ( یا بهتر بگم پاسخگوییشون ) 100 برابر دوستان لب مرزی میشه و بیشتر از پرسنل کادری بازجویی میشید.این حقیقت محضه .مرتب باید به ح .ا و بازرسی یگانتون و حتی پاپوشهایی ( که بعضی وقتها واسه خنده براتون در ست میشه ) که از زدن یه نامه پیش میاد جواب پس بدید.روزگار سیاهی درست میشه.تو بخش اداری یادتو نره که همه ضد شما هستند.خیلی از شنیدن این خبر ( که هنوز موثق نیست) نگران شدم.نقل قول:
مرتب نامه های با طبقه بندیه محرمانه یا خیلی محرمانه به بخش شما فزستاده میشه.در صورت پاسخ ندادن نیز بازخواست میشید.
دوستانی که در هر جای ایران در بخشهای اداری مشغول به خدمت هستید و اگر می بینید مراعات شما رو می کنند به این دلیل است که شما کاملا سطحتون از پرسنل کادری پایینتر ه ( حالا با هر درجه و سطح سوادی ) و رو شما حسابی نمی کنند ( که این خیلی عالیه .مگر اینکه خودتون , خودتون رو لو بدید ) ولی با اجرای این طرح همه چیز 180 درجه عوض میشه .درستر بگم : سربازی به کل عوض میشه .که کمترین عواقبش ( حتی برای دوستانی که آستانه تحمل بالایی دارند ) مشکلات فکری و ذهنی سربازان می باشد ( در طول یا حتی بعد خدمت )
واقعا نمی دونم چرا این طرح افتضاح دوباره اجرایی شده . البته فعلا برای برداشت بازخوردش در جامعه تکذیب میشه ( که الکیه ) تا نظر مردم رو بگیرند ( که میدونید تاثیری هم نداره آخره سر )
دوست عزیز ستاد فرماندهی به راحتی از پس بودجه 10 برابر اینم بر میاد.نمی خواد بده.ساده نگاه نکنید.چون سربازان عزیز با وجدان بیشتر ( حالا حتی با ترساندن ) و دقت بیشتری کار پرسنل کادری رو انجام میدن و بازده ش هم چندین برابر پرسنل کادری می باشد .واین همش سوده برای ستاد کل....چون هم نیروهاش به کل به نسل جدید ارتقا میده ( چون نسل ما به صورت اتوماتیک به روز میشیم و هستیم ) و این یه نوع افتخار برای نظام حساب میشه در دنیا و همینطور میگه جوونای ما عشق خدمتن...یه تیر و چند نشون ( بقیه ش با شما دوستان )
در نهایت هم مثل کشورهای پیشرفته سربازی حرفه ایی میشه ( که این بهترین حالت و درسترین شکله ) - البته این اگه هم بخواد بشه به عمر بچه های ما هم قد نمیده - حالا این مهم نیست , ولی اون......
مرحله اول این طرح رو راهنمایی و رانندگی با موفقیت انجام داد....سپردن %90 مسئولیت پرسنل کادری به سربازان وظیفه در سطح شهر.شما دیگه بخواهید هم تا زمانی که لازم نباشه پرسنل کادر راهنمایی و رانندگی تو سطح شهر نمی بیینید.یا هنگام تصادفات ( اونم اگه جدی باشه ) یا گشتهای خاص...می بینید که دوستان کادری تمام وظایف رو گردن جوونای تحصیلکرده عزیزمون انداختن.تو سرما یا گرما.اعصاب خوردی و فحش خوردنشم ماله این عزیزان و همینطور سر و کله زدن
دوست عزیز من هم 18 ماه در ناجا خدمت کردمنقل قول:
والا همین الانش هم از سرباز ها بیشتر از کادری ها کار میکش و بهشون سخت میگیرن
من شما رو نمیدونم اما تو محل خدمت ما روزی نبود که ح.ا و بازرسی نیاد مارو بگرده و سوال پیچمون نکنه حتی جلویه مردم هم مارو کاملا
بازرسی بدنی میکردند .پس دوست عزیز بالاتر از سیاهی رنگی نیست این همه بدبختی رو سر سرباز دارند در میارن حداقل یه حقوق خوبی بهشون بدن
دوست عزیز کاملا به عواقبش فکر چند دقیقه , بعد متوجه میشی.می دونم هیچ کس بهش توجهی نمیکنه الان...اگر برام مهم نبود که اصلا نمی گفتم.بعدشم شما این آمار گرفتنا رو که همیشه بوده و هست رو با اینی که من میگم مقایسه می کنید ؟ من نه قصدم نگران کردن دوستان هستش و از خدامه این طرح اجرایی نشه...نقل قول:
دوست عزیز چرا ما ایرانیا هر چی به زور به ما میگن انجام بدیم سریع میگیم باشه؟؟؟چرا سریع میگی بالاتر از سیاهی رنگی نیست؟؟؟کم نیارید,,,شک نکینید خودشون هر روز این انجمنها رو می خونن
یه چیزه جالب ....من فکر کنم اولین و آخرین سری بودم که خدمتم 19 ماه بود تو مناطق عادی ( آذر 87 ) ...وقتی کارتمم اومده بود دوباره برگشت ستاد کل جای 20 ماه رو خیلی ضایع خراش داده بودند , کردند 19 ماه.اون یه ماهی که ییهو کم شد اینقدر حال داد.یه هفته آخر آبان فهمیدیم.
ایشالا درست میشه منم احتمالا مجبور میشم فردا برم درخواست تعویق بدم :n28:نقل قول:
سلامنقل قول:
بعضی هاشون میدونن سخته ولی میگن باید سختی ببینن تا بعدا از پس مشکلات بر بیان نمونش یکی از آشناهای ما که یه شرکت نیمه دولتی داره و چندین سرباز تو شرکتش کارهای اداری می
کنن بعضی سربازایی که پیشش میان سفارش شده هستن که با لطافت باهاشون برخورد شه ولی ایشون میگه من بهشون وظیفه میدم که درست بار بیان اون آدمی که سفارش شدس تو
زندگیش مشکل پیدا میکنه مثلا روزی که همه ارگان های دولتی تعطیل هستن سربازای ایشون باید برن محل کار چون ایشون اعتقاد داره شرکت نیمه خصوصی و نیمه دولتی هست پس با دولتی
فرق داره درباره حقوق هم نمیدونم به این سربازا حقوق بیشتری میدن یا نه ولی بعضی سخت گیری ها به نفع خود طرف شاید گذرتون در آینده به شغلی بخوره که براشون مهم باشه کجا سربازی
رفتین.
یه سوال هم خودم دارم :حقوق سرباز ها چقدر هست ؟سربازا درجه بندی هستن درسته ؟ سربازی که تحصیلات بالای کارشناسی داره همچنین سربازی که جزو نخبه ها بوده (الان نمیدونم نخبه
ها بازم معاف میشن با نه ؟) و فقط باید دوره آموزشی رو طی کنه مثل سرباز های معمولی یا همون صفر حقوق یکسان دارن ؟
ممنون از pedromi و تمام دوستانی که لطف کردن و جواب دادن ...نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز اینی که میگن مرد بار بیادو از این حرفا همش الکیه.همه بعد از یه هفته میشن همونی که قبلا بودن.کسی که خودش مرد بوده و مسئولیت پذیر بوده قبل از خدمتشم بوده,چون کاری که از روی میل انجام ندی هیچ تاثیری خوبی روت نمی زاره.
سربازا معلومه که برحسب تحصیلاتشون دسته بندی میشن.بهترین جایی که تو عمرت ارزش درس خوندنو می فهمی تو آموزشیه.اگه تو خدمت هم قسمت اداری باشی که کاملا واضحه سطح وظیفه ای که داری ( بعضی جاها هم اصلا فرقی ندارن )
در مورد دانشجو نخبه الان خیلی سختگیری میشه.چون خیلیها خفن درس می خوندن فقط واسه همین.الان کاملا بستگی به معدل کل دوران تحصیل شما و اگر طرح تحقیقاتی قابل توجهی ( از نظر اونا ) در دوران تحصیل داشته باشید می توانید بر حسب ارزش گذاری که برای طرح شما میشه در حین خدمت اونو ادامه بدید و در صورت تایید و باز هم بر حسب درجه بندی که میشید از مدت خدمتتون کم میشه.که همه اینها از 1 تا 3 ماه کسری خدمت می باشد.البته همه اینا در دوره خدمت اجراییه و حتما باید دوره آموزشیتون رو بگذرونید.حتما در این مورد رو شخصا برید از حوزه نظام وظیفه شهرتون بپرسید.چون تنها چیزیه که هر چند ماه یکبار داره بهش تبصره اضافه میشه.حقوق اصلی که میگیرید هیچ تغییری با هم درجه ای شما نداره مگر اینکه با تایید فرمانده یگان شما به شما تشویقی نقدی به خاطر تحقیقاتتون و حتی حسن انجام کار به شما تعلق بگیره.
در مورد جدیدترین نرخ حقوقی بهتره خود دوستان ( بر حسب درجه ) که در جریان هستند سوال کنید