خیلی کم گفتن. اکثر پست ها مربوط به قبله.نقل قول:
Printable View
خیلی کم گفتن. اکثر پست ها مربوط به قبله.نقل قول:
تو همین پست اخر همه دادشون دراومده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا خود ساپورت لول لیست آی پی ها رو گذاشته ولی بعید میدونم بشه پینگ گرفت ازشون. فایل excel هست.. واسه هر Region هم حدود 500 تا (کم و زیاد) آی پی داره.
پس نتیجه میگیریم نه تنها واسه دستشوییش هم آی پی جدا داره.. بلکه هر دستشویی چندین آی پی داره
az diroz manam bega raftam
فک کنم ایندفعه هم همون مسئول محترم که بچش عید دیدنیو اینا نمیومده و درس نمیخونه اینبار بچش کنکور داره که زده نتو تعطیل کرده :n08:
بریزید درست شده :n18:
dada test kardam dorost nashode
چرا دیوق میگی ؟
مرض داره دروغ میگه
خوب قرار نیست مال همه یه جا درست شه که
خواستم جو بدم :n08::n09:
سر 8 دقیقه dc
با HSS و کاهش پینگ سیستکم درست نمیشه
دوستان حالا که بازی تعطیله،
سایت هنوز کامل نشده و تو حالت تسته ولی نیاز به تعداد بالا تستر داریم. لطف کنید ثبت نام کنید و توی جدول بازیکنان ایرانی شرکت کنید.
بعد از کامل شدن سایت این جدول از بین نمیره و اطلاعات شما باقی می مونه.
ye dast custom raftam Dc nashoood in dash Majid ( navakhodro shahede :n01:
باخت پرشور و زیبای تیم ملی رو به همگی تبریک میگم
بچه ها متشکریم
آره راست میگه. منو یکی دیگه از بچه ها سر دقیقه 8 دی سی شدنمون شروع شد. اون که اعصابش خورد شد afk شد منم هر 5 ثانیه دی سی می شدم ولی مثل مرد تا آخرش موندم و باختم. مهدی هم که کل 20 دقیقه دی سی نشد.نقل قول:
واقعا ممنون بچه ها اگه این سایت کامل راه بیوفته خودم یکی ازکاربرای ثابتشم اگه کمکی هم بربیاد حتما انجام میدمنقل قول:
به امید روزی که این سایت یه سایت به قدرت لولکینگ بشه:n05:
ای بابا اصلا معلوم نیست کی درست میشه؟؟؟
وزیر محترم چه فرمودند؟؟؟؟
بچها فک کنم اونایی که تمایل دارن به جنوب کشور نتشون فیکس شده و دارن بازی میکنن . فقط ما موندیم :n02:
co op سر 18 دقیقه دی سی شد
فیکس شده بوودا.ولی مس که مسوول ریدن به پورتا خواب مونده بود .دوباره بیدار شد...
Strife که فیکس
پینگ 100 ه
لول نمی دونم
دوستان درست شد خبر بدین باور کنین دوباره وقتی خراب شده دپرس شدم
دوستان من با نت مخابرات اولین نرمال بعد کنکور رو رفتم دیسی هم نداشت .. ایشالا که همینطور بمونه گوشه شیطون کر .. چشش کور .. پاش لنگ .. :n10::n26: :n20:
دوبار پست شد
اگر اینترنت ما مفت یا ارزون بود یک حرفی
ولی حالا که داریم این همه پول میدیم انشالا کرم بشه از بدن خودشون خانواده محترم فک فامیل و اجدادشون بزنه بیرون. حرومز......:n16:
خرابه خرابه خرابه :n03::n03::n28::n30:
بازی درست شد. من دو دست زدم هر کدوم 45 دقیقه اصلا قطع نشد.:39::39::33::33::n20::n20::n20::n20::n19::n 02::n02::n20::n20::n20:
اتفاقا منم دو دست زدم هر کدوم 45 دقیقه هر 4 دقیقه 6 دقیقه هم قطع میشد
من از سرور ترکیه ام .. اینجا هم نداره .. :n01:نقل قول:
ایشاا.. بازی تا 2 روز دیگه درست شه .. :|
حتما سعی می کنیم سرور ترکیه هم اضافه کنیم به جستجوی بازیکن. ممنوننقل قول:
سایت lolskill یه سیستم جالب داره که سامونر طرف رو میاره کلا اطلاعاتش میاد و اینم میاد که تو رنک چند بار با کی بازی کرده و تجربه و عملکردش چجوری بوده با اون چمپ که چیز خیلی جالبیه یه چک بکن ببین چجوریه اگه شد اضافش کن
کلا همه ی سایت های این جوری رو چک کن هرچی میبینی جالب و منحصر به فرده رو قرض بگیر( بدزد :خخخخ) بزار تو سایت خودتون
آدم سرشو بگیره بالا بگه اگه میریم سایت ایرانی سرچ میکنیم ارزششو داره
سایت lolskill چیز زیادی نذاشته، خیلی ساده ست. ما داریم کار می کنیم بیشتر بشیم مثل loldb.gameguyz.com که خیلی کامل کمک می کنه، کار وقت گیریه اما شدنیه.نقل قول:
نوشته شده توسط Crawling In MySkin [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از امکاناتی که در 3 تا 4 ماه آینده بهش فکر می کنیم اضافه کردن بازی های Live هست، اینکه مثل lolnexus آمار بازی های زنده رو ارائه بدیم، یه لینک بدیم که با اون لینک بشه بازی رو از توی Client نگاه کرد (همون Spectate Mode) ، اینکه سایت یه صفحه داشته باشه که بشه دید کدوم یک از بازیکنای ایرانی الان دارن بازی می کنن.
اما مهم تر از اینا اینه که اصلا ایرانی ها چقدر به این اطلاعات نیاز دارن، یا اصلا علاقه ای دارن به خوندن این اطلاعات؟ حوصله دارن بشینن آمار یک بازیشون رو ببینن و متوجه بشن که کجای کارشون اشتباه بوده و چقدر با بازیکنان حرفه ای فاصله دارن؟
ایرانی ها نشون دادن که کلا بازی رو اصلا جدی نمی گیرن. معدودن کسایی که واقعا جدی میگیرن و به مراحل بالا میرسن.
درست شده ها یعنی دیگه دیسی نمیشه فقط! ولی با پینگ 170 این delay چی میگه!
پینگ 400 همچین delay نداشتیم
:n12:
ینی این سایت واقعا عالی میشه با این ادمین باریکلا من خودم واقعا اینو میخوام این سایت عالیه چیزیه که خود سامونر ها میخواننقل قول:
چه خوب میشه اگه رایوت یه چمپیون مثله invoker بسازه در زمان جاهلیت که دوتا بازی میکردم یا با invoker بود یا بعد از اینکه earth spirit هیرو جدیدش اومد با earth spirit !
الان با هیچ کدوم حال نمیکنم دلیلشم لول هستش.
ولی به عنوان چمپیون جدید که باید جاگلر باشه earth spirit خیلی op میشه( میتونه چمپیو خودی رو بکشه سمته خودش(جز thresh چمپیونی ندارین که بتونه اینکارو بکنه ولی به عنوان ساپورت نیاز میشه یه چمپیون که بتونه به راحتی یکیو با این کار نجات بده یا واسه گنک و... ، استان ، سایلنس(البته رایوت با سایلنس مشکل داره همون استان )، خودشو از یه قسمت به یه قسمت دیگه جا به جا میکنه + اسلو البته این چیزا واسه دوتاست بیشتر مثله 5 ثانیه سایلنس:n04::| و 3 ثانیه استان و ... :| تو لول استان یا سایلنس از 1 ثانیه بیشتر بشه بان ریت چمپیون میشه 99% :| ، هول دادن ، التیمیت وحشتناکش ، میتونه جا ی lee sin رو بگیره:n23: ) اگه رایوت مثلشو بسازه ولی اگرم یه چیز به اون قدرت مندی invoker بسازه عالی میشه
چند ماه پیش بود پست گذاشتم گفتم یه ساپورت میخوایم که بچسبه به چمپیون mr و armor بده و چیزا ی دیگه) ... که braum ساخته شد
قبل از این فروم به یکی از بچه گفتم یه چمپیون میخوایم که یه دیوار درست کنه جلو اسپل ها رو بگیره و ...(دمیجی که به دیوار خورده رو برگشت بزنه ولی ... ) که yasuo درست شد :n29:
به هرچی فکر میکنم یه چیز شبیهش ساخته میشه اینبارم riot pls :n16:
به نظر من ریوت باید رو چمپایه Monster form تمرکز کنه 80% چمپا آدم هستن ... تنها adc که monster form هست kog maw هست و این خیلی مسخرس:n14:
آقا دیگه client لیگ هم بالا نمیاد. خود اینترنتم قاطی کرده. چه خبره؟!
کاهش پینگ هم وصل نمیشه دیگه!!!! واقعا چه خبره؟!
من که بازی کردم درست شده بود.
نه برا من درست نشده پینگ 150 ولی هی قطع میشه در یک دقیقه ای
دوستان کسی لینک lolskin رو داره؟
باز قطع میشه :|