داداش چندتا از بچه های اینجا ازین نامحدودا گرفتن ولی هیچ کدومشون راضی نبودن متاسفانهنقل قول:
سرعتتونو روی کمترین سرعت دانلود میبندن حق اعتراضم ندارید خیلی راحت میان میگن ما از
قبل به شما گفته بودیم و..... باز خودتون میدونید
Printable View
داداش چندتا از بچه های اینجا ازین نامحدودا گرفتن ولی هیچ کدومشون راضی نبودن متاسفانهنقل قول:
سرعتتونو روی کمترین سرعت دانلود میبندن حق اعتراضم ندارید خیلی راحت میان میگن ما از
قبل به شما گفته بودیم و..... باز خودتون میدونید
کل دانلود دیشب از ساعت 12:35 تا 6:55 ، 850 مگابایت شد !!!
سرویس 1 مگابیت !!!
cra نیست !!!
نقل قول:
شما شبهای گذشته هم دانلود داشتید ؟ وضعیت از ابتدا به همین صورت بوده ؟
نقل قول:اولا که پارس آنلاین ، حجم دزدی می کنه ؛ یعنی حدود 10 درصد بیشتر حجم میندازه.نقل قول:
دوما که در سرویسهای حجمی ، سرعت روزانه اش خوبه (البته قطعی هم داره) ، ولی سرعت شبانه اش برای اکثر افراد داغونه ! :2:
(سرویسهای نامحدود CRA هم افتضاحه)
آخه من حجم دانلودم زیاد هست این سرویس های حجمی که گذاشته حجم های بالاش نمی ارزه به نظرم من الان از وایمکس ایرانسل استفاده میکنم ماهی حدود 60 تومن میدم 512 نامحدود همیشه هم آنتن میدهنقل قول:
به جز پارس آنلاین بقیه شرکت ها هم همین کارو میکنن؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این جواب بازمانده اصحاب سپاه صحابه:
منطقه به منطقه فرق میکنه اینجا چون منطقه تجاریه روزها سرعت عمرا بالاتر از 30 بیشتر بشه ولی از غروب سرعت حداکثر میشه 128-هشت گیگ
خب یه فایل با ای دی ام بگیر تو روز ببین سرعتت تا چند میره... یحتمل سرعتت تا 240 کیلوبایت بر ثانیه میرهنقل قول:
---------- Post added at 11:07 AM ---------- Previous post was at 11:06 AM ----------
نفهمیدیم اخر باید قبل از 12:30 وصل شیم یا بعدش؟؟نقل قول:
قبل از 12:30 که وصل هستیم دیگه خب چرا قطع کنیم؟؟
دوستان دیگه یه راهنمایی بکنن بخدا نیم ساعت هیچ کس رو به هیچ جایی نمیرسونه که بخواید نگید :دی
من یه بار 12:35 تا 1:05 تست کردم رایگان بود حالا باز بگید اگه باید قبل از 12:30 ریبوت بدیم...
من خودم تازگیا از ترفند استفاده میکنم و قبل از 12:30 DC میکنم مثلا 12:20 بعد 12:35 وصل میشم و تا 1:5 دقیقه دانلود میکنم بعد دوباره DC رایگان میندازه و دوباره کانکت میشم و تا 6.59 دانلود میکنمنقل قول:
یه مسئله دوستان سرعت شبانه هیچ ربطی به منطقه مخابراتی نداره میتونه اینطور باشه کهتو هر منطقه ای افرادی که سرویس های یکسان دارن رو اشتراک میزارن یعنی افرادی 128 دارن و 256 و 512 شب ها با هم سرویسی های خودشون
اشتراک میشن من الان 256 دارم که شبی نزدیک 2.5 گیگ دانلود میکنم ولی بعضی جاها مثل دوستمون Cyber سرویس 1 مگ شبی 800 مگ
البته این فرض بودا :31:
نقل قول:
نیاز نیست 1:05 دیسکانکت کنید و نیاز نیست 12:20 دیسکانکت کنید شما فقط باید 12:30 به بعد اونم نه به زمان خودتون بلکه به زمان سرور پارس انلاین دیسکانکت کنید و مجدد کانکت کنید ( معمولا 1دقیقه سرور پارس آنلاین عقب تر از ساعت سیستم هست)
بیشترین دانلودی که طی 1 ماهی که از اینا اشتراک گرفتم داشتم 2150 مگابایت بود !!!نقل قول:
به این نتیجه رسیدم که سرعت شبانه سرویس های 128-256-512-1024 همگی یکی هست .
یعنی تا وقتی پهنای باند باشه می تونی دانلود کنی نباشه به درک !!!
شب ها برای هیچ کدوم سرعت واقعی رو نمیدن .
اگر میدادن من باید شبی حداقل 2 گیگابایت راحت دانلود می کردم .
الان سرویس 128 از من بیشتر دانلود می کنه بعد میان میگن پهنای باند کمه !!!!!!!!!!
خوب سرعت اون رو بدی به خودش مال منم بدی به خودم که پهنای باند کم نمیاری !!!
کلا شرکت چرتی هست .
ماه دیگه از مبین نت میگیرم خیلی هم خوبه :31::10::8:
منم امشب گذاشتم از ساعت 00:50 دانلود شد تا 6:55
رایگان بود:8:
دم دوستان گرم:11:
خوب اگر فرصت کنم من این رو با دو اکانت متفاوت ثابت می کنم که به این شکل نیست و پهنای باند به اندازه کافی هست و فقط سرعت ها رو محدود می کنند.نقل قول:
الان که یک مگ دارید لطف میکنید بگید سرعتتون تا چند میره؟ 240؟نقل قول:
والا منم 256 داشتم اندازه الان که 128 ام دان نداشتم!! :دی الان لینک ها سرعت بدن 3 گیگ رو میگیرم و گرفتم ولی سرعت نیست اخه...نقل قول:
آقا شکایت یا انتقاد از نمایندگی منطقمون داریم باید به کجا زنگ بزنیم و مطرح کنیم ؟ ( منظورم تو خود سیستم پارس آنلاین هست)
پارس اومده نمایندگیش رو به 3 تا کافی نت و گیم نت داده تو شهرستان ما !!!!!:41:
رب و روب حالیشون نیست ! کلا 4 نفری که تو کافینت یا گیم نت کار میکنن 2 یا 3 تاشون هنوز نمیدونن نماینگی پارس آنلاین هستن !:18: کاملا بیخیال :2:
ثابت نیست . حدود 220 اینا .نقل قول:
سرعت ها خیلی افتضاح شده منم 128 دارم روزها سرعت خوبه ولی شبها روی 20 می گرده به صفر هم می رسه
در ضمن من موقع خرید که درباره سرعتش پرسیدم گفت پارس روی brust هست و من حتی با اینترنت نمایندگی فایل هم دانلود کردم و واقعا سرعت تصاعدی بالا می رفت ولی وقتی سرویس خودمو گرفتم دیدم این جوریاهم نیست سرعت فیکسه و تغییری نمی کنه
علت چیه دوستان؟
سرعت ها خیلی پایین اومده ...باز خبری شده؟
پس سرعت 512 با 1 مگ در روز هیچ فرقی نداره نه...؟
من دیگه می خوام دلمو به دریا بزنم از اسیاتک بیام بیرون شاتل که شنیدم افتتضاحه کجا می مونه یا پارس یا صبانقل قول:
حالا اگه میشه به من بگید مودمی که پارس می ده چه مارکی هست ؟ خودم مودم بگیرم که اذیت نمیکنن؟
با بخش فروش بخوام صحبت کنم به چه شماره ای باید زنگ بزنم
ممنون
خیر هر دو بیشتر از 220 بیشتر سرعت نمیده.نقل قول:
256 هم حدود 190 بیشتر سرعت نمیده.
پس فرق 1 مگ با 512 تو چیه؟نقل قول:
من الان 1 مگ دارم 220 تا بیشتر نمیده یعنی 512 هم بگیرم همینه و فقط الان پول بیشتر دارم میدم؟
بله متاسفانه !!نقل قول:
128 هم بگیری همینه .
همه رو 2 مگابیت بسته میشن .
بچه ها مناسبتیه چند روز دیگه ؟ چرا سرعت اومد پایین ییهو :41: به زور پیج باز میکنه باید هر کدومو چندبار رفرش کنی
اینا با ویس یاهو چیکار دارند دیگه؟ با چیز باز میشه عادی باز نمیشه
برای شما هم باز نمیشه؟
نه دیگه 128 تا 150 میره و 256 تا 190 و 512 به بالا (احتمالا) تا 240 میرننقل قول:
نقل قول:این همه شکایت می کنید ، خب چرا بی خیال پارس :2: نمیشید!نقل قول:
یه مدت کوتاهی بدون ADSL می مونید ، ولی ارزشش رو داره.
حتی توی مدتی که سرویس جدیدتون (از یه شرکت دیگه) فعال میشه ، میتونید با موبایل اینترنت بگیرید و به PC وصل کنید. (مثل من! :31:)
اتفاقا مشکل این مملکت اینه که هیچ وقت هیچ خبری نمیشه!نقل قول:
اینم از پینگ من رو فن آوا :نقل قول:
سرعت من که طوریش نیست ولی وی پی ان سرعتش افتضاحه
این چند وقته سعی کردم از شرمندگی افلاینیهای عزیز بیرون بیام وانتقام ماههای گذشته رو بگیرم :27::21:
آقا نزار.نزار.منی که شبی حداکثر 1 گی:41:گ میگیرم دلم میکشه خوب.نزار.:19:نقل قول:
بچه ها چند تا سوال !!
با ۱۲۸ پارس شبی ۸۰۰ - ۹۰۰ میشه گرفت ؟ بسته برام :31: این شاتل اینقدر دق داده دیگه به همینم راضی شدیم ... اگه ۵۱۲ بگیریم چی ؟ حداقل ۶۰ رو میده تو شب ؟ دوستانی که دارن ممنون مشم راهنمایی کنن ..
این مراکز منتخب یعنی چی ؟ مثلا تو هر مرکزی میمیره ترافیک ۲ گیگ بده ؟ یا نشدنیه مثلا ؟ چه مسخره :2:
سرعت ۱۲۸ با ۲۵۶ و ۵۱۲ فرق میکنه ؟ یا همه رو ۵۱۲ میبندن ؟ کلا بالا تر از قرارداد میبندن ؟
هزینه نصب خودمونم نصب کنیم باید داد ؟ چجوریاست ؟
همینجوری سرویس ۵۱۲ میدن ؟ یا نامه و ... میخواد ؟
اینا رو بگید ممنون میشم فکر کنم همه این سوالا تو ذهنشون باشه .
نمیدونم بساطم رو از قاطر جمع کردم کجا پهنش کنم !!؟
همه روی 2مگ بسته میشهنقل قول:
بالای 128 مهر شرکتی کارت دانشجویی چیزی
با 1مگ شبی 4گیگ میگرفتم
دیگه مصرف روزانم زیاد شد اومدم 256
سرعت دانلود روزانم با اون موقع هیچ فرقی نداره
هر چی هست از شاتل بهتره
لطف کردی دوست جان .
خیلی وقته رو ۲ مگه یا یکی دو هفته هست ؟ چون شاتل ۱ هفته همین حدوداست بسته رو ۲ مگ البته ۱ هفته به من داد بعد سرعتمو بست رو ۱۲۸ :41:
هزینه نصب رو اطلاع ندارید ؟ بعد رو این موضوع بالاتر از ۱۲۸ خیلی حساس هستند ؟
شبا محدود نمیکنن ؟ زیاد دانلود کنیم ؟ :31:
برادران عزیز اینترنت من هر چند دقیقه یک باز قطع میشه ؟!!
مال شما هم اینطوری شده ؟
همه رو 2 مگه
یعنی داون ریت همه رو 2 مگ بسته شده
ولی
مثلا من با 128 اسمی یا 1 مگ رسمی شبی 1.5 تا 2 گیگ دانلود میکنم
ولی کسی که 512 داره شبی 2.5 تا 3 گیگ دانلود میکنه
یه نکته هم اینکه به مخابرات محلتونم خیلی بستگی داره
دوستان عزیز سلام:40:نقل قول:
این نکته که مخابرات منطقه مهم هست درسته ولی هر چقدر مشترکین شرکت مربوطه بیشتر در منطقه شما باشند معلومه که سرعت شما هم پایین میاد
ولی این دوست ما soroosh_cz که از یکجا اینترنت میگیره وقتی شاتل بود هزار بلا سرش درومد حالا رفته اسیاتک وضعش خوب شده. فکر نکنم محلشون ر و هم با isp عوض کرده باشه
حالا احتمالا داستان پارس آنلاین هم همین باشه
یکی دوساعتی سرعت فوق افتضاح شد پیج هم نمیشد باز کرد