الان رايگان داره ديگهنقل قول:
shop.irancell.ir
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
Printable View
الان رايگان داره ديگهنقل قول:
shop.irancell.ir
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
با مودم GP2101 به طور رایگان عوض میکنهنقل قول:
ممنون.
اما چراب ا بسته تعویض میکنه؟ من رفتم 70 دادم یه مودم adsl گرفتم و واسه سه ماه هم اینترنت خریدم. الان باید دوباره 47 بدم واسه بسته، در حالی که من اصلا به این همه ترافیک احتیاج ندارم .(هم adsl وهم ایرانسل) . به نظرتون این تعویض رو انجام بدم یا نه؟ فقط تنها مزیتی که داره اینه که میشه تو مسافرت و جابجایی همراهم باشه. یا برای بعدها به درد بخوره.
سلام
دوستان ، کسی مودم وایمکس ایرانسل خودش را با مودم GP2101 تعویض کرده ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر کسی تعویض کرده لطفا برای آشنایی بنده و دیگر دوستان بازدید کننده ، کل روند تعویض و دریافت مودم جدید را توضیح بده . سپاسگذارم
دوستان قضیه تعویض رایگان با مودم G2.... چیه?
من یه مودم usb دارم اما رفتم بررسی فرم زدم اررور داد
اصلا این مودم جی2... چطوره؟
کسی اطلاع داشت لطفا راهنمایی کنه
در طرح تعویض رایگان مودم وایمکس با TD-LTE مودم تازه وارد B5142 جایگزین GP2101 شد
سلامنقل قول:
این مودم جایگزین شده به نظرتون بدتر از قبلی هست یا فرقی ندارن ؟
اگر کسی مودمش را عوض کرده ممنون میشم توضیح مختصری از روند تعویض را بدهد .
تا 50 روز دیگر بسته اینترنت دارم ، موندم سریع فرم را پر کنم یا صبر کنم بسته تموم بشه .
میترسم کم کم مودمش آب بره و سرمون بی کلاه :n13:
منم منتظرم ببینم بلاخره کسی جواب میده! پیشاپیش ممنون
لطفا حذف شود
من مودم رو عوض کردم. طی مدت 3 روز با یک سیم کارت تحویل دادن. کلا 47 تومن بابت بسته 15 گیگ سه ماهه گرفتن
قعال شدن سیم کارت هم 2 روز طول کشید. مودم قبلی رو بعلاوه کپی کارت ملی تحویل میگیرن
مودم دارای 2 سوکت شبکه و 2 سوکت voip هست. مدل تحویلی B5142 هست و به رنگ سفید قابلیت اتصال همزمان 16 کاربر
100 مگ هم اینترنت هدیه دادن که با یکبار تست سرعت تموم شد.
ممنون از راهنمایینقل قول:
فقط یه سوال
پاوربانک هم هست؟ و وایرلسش چطوره؟
مشکل من اینه که وایمکس به اسم خودم نیست، راهش چیه؟
من که چون محل جدید زندگیم adsl بود حدود 3 سال بود وایمکسم رو جمع کرده بودم و بدردم نمیخورد البته خدارا شکر میکنم با این سرعت افتضاحش حالا این طرح آمده بدم نیومد از شر مودمش خلاص بشم شده بود آینه دق 13 اردیبهشت درخواست دادم ولی خوب مثل اینکه 7 روز کاری طول میکشه امتحان میکنم اگر خوب باشه چرا که نه استفاده میکنم البته بگم من با adsl هم سرعتم بیشتر از 500k هیچموقع بالاتر نرفت با اینکه سرعت 16m دارم
برید همین سایت بخش tdd lte ایرانسل اونجا بحس گرمتره و بهتر کمک میکنننقل قول:
فرستاده شده از SM-G930Fِ من با Tapatalk
به من هم امروز برای تعویض WIMAX با LTE پیغام زدن و ادرس هم توش هست. ولی نگفتن کی می خواهند خود وایمکس را جمع اوری کنند.
یک محدوده زمانی بدن که ادم بتونه برنامه ریزی کنه:n23:
گرچه من احتمالا تنها بخاطر مودمش شاید درخواست تعویض بدم تا مودم همراه باسه مسافرت داشته باشم. اینترنت اصلی رو اماده کردم برای شاتل که سوییچ کنم.
ظاهرا همگی یواش یواش از این کشتی فضایی ودا می کنند.....
سلام من یه مودم وایمکس ایرانسل دارم بیرونی هستش و رو پشت بوم نصبه چند روز میشه ارتباطم کلا قطع شده تو تنظیمات مودم نگاه میکنم نوشته دیسکانکت دلیلشو نمیدونم دوستان کسی میدونه یا کسی به مشکل من برخورده
؟ اپراطور ایرانسل هم جواب درستی نمیده اگه کسی میدونه راهنمایی کنه
کسی نمیدونه؟
خب اپراتور چی گفت بهتون؟؟ تو قسمت تنظیمات وایمکس برو ببین دکل هارو پیدا میکنه سیگنال میده؟نقل قول:
فرستاده شده از SM-G930Fِ من با Tapatalk
متاسفانه نه سیگنال نمیده میزنه دیسکانکت اپراطورم هم چیزی بلد نیس هی میگی بررسی میشه کاری نمیکنن اگه کسی بلده لطفا بگه حتی حضوری هم باشه مودم رو براش میارم ببینهنقل قول:
ایرانسل هم فقط میگه بیا عوض کن lte بگیر ولی از مودمم حیفم میاد مودم بیرونی وایمکس یه چیز دیگس الان من zw101 ایرانسلو گرفتم واقعا جنسش اشغاله این مودم بیرونی وایمکس که چند سال پیش گرفتم واقعا جنسش عالیه
اونایی که دارن میدونن چی میگم
سلام
2 مگ نامحدود هم شارژ کردم چند روزه نتونستم استفاده کنم
حالا 2 تا سوال دارم
1 وضعیت شبکه الان چطوره خوبه یا مشکل از مودم هست؟
2 ایا میشه روی مودم شناسه ی دیگری استفاده کرد یا نه؟(چون توی کنترل حساب اینترنتی مک مودم ثبت شده!)
واسه من که که مودمم بیرونی هستش الان چند روزه زده دیسکانکت نمیدونم چرا دوستان اعلام وضیعت کنننقل قول:
نقل قول:نقل قول:
من تهرانم و هنوز شبکه برای من عادی و سرعت باسه 2 مگ کامل هست.:n01:
بچه هایی که مشکل پیدا کردین مودم رو می تونید ببرید جای دیگر که تو نقشه پوشش داره چک کنید؟ همچنین بگین از کجا هستین که ببینم کجا ها مشکل دار شدن.:n36:
تلاش کردم ببینم کی وایمکس رو جمع اوری می کنند ولی هنوز هر چی پرس و جو کردم جواب درست ندادن - خیلی در این زمینه ضعیف هستند که ادم بتونه برنامه ریزی کنه بره:n23:. عین کسایی شدم که همینطور منتظر، بی تکلیف ماندیم
اگر بری پروفایل وایمکس و در انجا مک مودم دیگر را اضافه کنی می تونی از ان مودم برای اتصال هم استفاده کنی ( قبلا راهنماش در سایتش بود، نمی دونم هنوز هست یا برداشتن):n15:
من احتمالا ماه اینده سرویس رو از نامحدود به حجمی می کنم و سوییچ می کنم روی سرویس شاتل art7 که ببینم چطور است اگر بعد از یک ماه جواب داد، درخواست می دم LTE کنند و جمع اوری اش بشه وایمکس. احتمالا یا به عنوان بک اپ یا برای مسافرت یا برای مواقعی که می خوام حجم زیاد اپلود کنم ( بخاطر سرعت بالای اپلود ) استفاده اش کنم.
مودمش رو هنوز بررسی نکردم چطوری هست. باید تو بخش LTE ببینم چه انتظاری باید داشته باشم.
کدوم مودم ؟ همین جدیده B5142 ؟ عین Z6000 آشغاله من وای فایش رو خاموش کردم واسه تست (اصلا از TD دیگه استفاده نمیکنم انقدر مزخرفه) ولی با وجود وای فای خاموش بازم سی پی یو میرفت رو 100 دیگه نمیدونم چه مرگشه چه سی پی یو آشغالی احتمالا مربوط به دهه 90 میلادی استفاده کردن که این جوریه , اگر هم سیگنال ضعیف باشه مثل من که 2 خونه سیگنال دارم از 4 خونه سیگنال دم به دقیقه قطع میشه واسه خودش که اینو دیگه نمیدونم از مزخرفی مودم هست یا دکلای ایرانسلنقل قول:
کمتر از یک هفته به پایان سرویس :n09:
شمارش برای تغییر به سرویس حجمی و سوییچ به سرویس دیگر شروع شده است:n05:
یا سرویس جدید شاتل موفق میشه بازدهی خودش رو نشون بده
یا بطور کامل شکست می خوره
زمان وداع با WIMAX نزدیک می شود.... یاری که چندین سال با بدی و خوبیش همراه ما بود...
و در حالی مارو ترک می کنه که هیچوقت شانس دیدن حداکثر سرعت اسمی اش رو به ما ندادند...
برای من به جای ایمیل صورت حساب ماهیانه طرح نامحدود وایمکسم٬ ایمیل های تبلیغ مهاجرت به LTE اومده تماس گرفتم گفتم برای یک ماه آینده در کرج وایمکس کار میکنه که حق اشتراکم رو پرداخت کنم یا نه که نتونستم به جواب قاطعی برسم ولی گفتن حتی اگر تمدید کنی ممکنه چند روز بعد آنتن محل سکونت شما با LTE عوض بشه و سرویستون قطع بشه!
نمیدونم چیکار کنم
در منطقهای از کرج هستم که هیچ ISP اینترنت ADSL ارائه نمیکنه و چندین سال هست که فقط با طرح های نامحدود وایمکس دسترسی به اینترنت داشتم ولی الان با این تعرفه های محدود با قیمت بالای LTE واقعا نمیدونم چیکار کنم
۵۰ گیگ اینترنت روزانه 70,850 تومان!
چرا متوجه نمیشند ی عده هستند که نامحدود بودن یا حداقل حجم بیشتر رو به سرعت بالاتر ترجیح میدند! (شخصا یک مگ یا حتی 512 نامحدود رو به سرعت ۴۰ مگ با محدودیت ماهی ۵۰ گیگ ترجیح میدم)
نه به قدیم که برای سرعت بالای ۱۲۸ باید هزار جور نامه و جواز کسب میبردیم براشون نه به حالا که به زور باید پول بیشتری برای سرعتی که لازم نداریم بدیم!
شما راهی بفکرتون میرسه یا جدی جدی باید بخاطر دسترسی به اینترنت نقل مکان کنم؟!
4G معمولی استفاده کن طرح هاش به صرفه تره سرعتش هم معمولا بیشترهنقل قول:
متاسفانه خدمات اینترنت در ایران بر عکس دنیا که به سمت stream بودن و جذب مشترک بر اساس خدماتی که ارائه میشه بره،به سمت این میره که مسئله کمبود پهنای باند ترافیک و کنترل کاربران رو از طریق حجم انجام بدن و عملا خیلی از سرویس هایی که این سرعت های بالا می تونن استفاده کنند عملا در ایران غیر قابل استفاده است. همه چیز سریعتر لود میشه ولی بخاطر محدودیت حجم نمی شه سرویس هایی که به راحتی حجم می برند رو استفاده کرد. ( انقدر دیدم ملت می گن "من کاری نمی کنم فقط تلگرام استفاده می کنم ولی حجمم سریع تموم شد" که از تراژیک بودن به کمدی تبدیل شده:n09: - به کنار که بعضی هاشون می گن" من فقط یک ویدیو نگاه کردم" بعد می بینم هر دقیقه اش نزدیک 30-75 مگ میشه چون طرف پیش فرض رو دست نزده :n31: )نقل قول:
دردت رو درک می کنم چون یک دوره طولانی من هم همین مشکل رو داشتم و الان هم داریم می افتیم قشنگ وسط اشفته سرویس های حجمی جدید - و البته همین چند ماه پیش هم یک قانون رو اصلاح کردن و گفتن اپلود هم جزو حجم مصرقی است و عملا به تولید کننده های محتوایی که می تونستن تلاش کنند سرویس دهنده ها و مردم علاقمند به سرویس ها و خدمات پر حجم تر و کم محدود تر برن تیر خلاص زدن - می خوای محتوا بسازی ...... باسه هر کیلوبایتش ازت پول می گیریم - تا تو باشی دیگر از این فکر ها به سرت نزنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبلا سبک استفاده من مشابه شما بود ولی به خاطر تغییر سبک زندگی متفاوت با مدلی که شما داری شده ( گرچه هنوز به شدت پر مصرف است + خانواده هم کنارش اضافه شده، یادش بخیر یک زمانی می گفتن بسه چقدر استفاده می کنی چفدر پول خرج کنی . الان می گن کجایی اینترنت قطع شد:n08:)
بنظر من هم با وضعیت فعلی این بهترین کاری هست که می تونی انجام بدی:n15:. گرچه فکر کنم مثل من از اینکه همش نگران و استرس کنترل حجم داشته باشی و شبا همش مجبور باشی برنامه بزاری و از نامحدودش استفاده کنی خوشت نیاد:n27:نقل قول:
اگر فرصت داری سرچ کن ببین وایرلسی مناسب هست اطرافت یا نه - ممکنه یکی سرویس مناسب با قیمت مناسب بده ( گرچه مثل سبک نامحدود قدیم که می خوایم باشه فکر نکنم دیگر پیدا بشه:n35:)
این سبک سرویس های محدود،دردیست سوزناک...
ماهایی که بازمانده های دیدگاه عمومی اینترنت نامحدود هستیم و داریم فراموش می شیم....
و فقط خاطره ای ازمون باقی می ماند
و تنها می تواینم خاطرات این دوران را به نسل های بعد منتقل کنیم....
با تشکر از دوستانی که راهنمایی کردند
بله zed2 عزیز این کابوس محاسبه حجم و استرس کار با اینترنت دوباره قراره برگرده! یاد دوران دیالآپ بخیر که نگران مدت زمان وصل شدن به اینترنت بودیم که ساعت کارت اینترنت تموم نشه یا پول تلفن زیاد نیاد!
در مورد 4G
تعرفه های اینترنت 4G ثابت ایرانسل رو فقط در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پیدا کردم و عمق فاجعه از LTE هم بیشتر هست!
بیشترین حجم ماهیانه ۵ گیگ هست با قیمت ۲۱.۸۰۰ تومان!
یک صفحه هم برای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 4G هست که انتخاب های بیشتری هست ولی قیمت همچنان وحشتناکه (۱۰۰ گیگ ۱۷۵ هزار تومان!!!)
اگه من اشتباه میکنم و جای دیگه ای با تعرفه های منصفانه تر هم وجود داره لطفا راهنمایی بفرمایید وگرنه با این قیمت بالای مودم (۳۶۰ هزار تومان در مقابل تعویض رایگان wimax به LTE) و با این تعرفه های بالا باز LTE بنظر قابل تحمل تر میرسه تا 4G
LTEمبین نت تعرفه هاش خیلی بهتره یه ماه 100 گیگ روزانه 1000گیگ شبانه 70 تومن
اگه آنتن بده خیلی به صرفه تره و البته مودمش هم LTEهم وایمکس
موافقم حیف که کرج شروع به کار نکردن وگرنه قطعا منصفانه تر هست منم می گرفتمنقل قول:
الان دو سه روز مونده تموم شه کلا بلاتکلیفم چیکا کنم
تمدید کنم نکنم
زنگم میزنی جواب درس و حسابی نمیدن که آخه عجب گیری افتادیماا بخدا
نقل قول:من رو باش فکر کردم بسته هاش مناسبه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بسته های هیبریدی اش هم هست ولی فکر نمی کنم بدرد باز بخوره
و البته باید تاکتیک می زدیم که کسی گوشی رو هم برنداره ان موقع:n09:نقل قول:
بله zed2 عزیز این کابوس محاسبه حجم و استرس کار با اینترنت دوباره قراره برگرده! یاد دوران دیالآپ بخیر که نگران مدت زمان وصل شدن به اینترنت بودیم که ساعت کارت اینترنت تموم نشه یا پول تلفن زیاد نیاد!
من دارم خرج می کنم که تا جای ممکن از محدودیت ها دور باشم چون وقت مسائل فنی اش رو دیگر ندارم ولی برای شما سخت تر است:n36:
شرکت های ارائه دهنده wireless رو هم بررسی کردی ببینی پوشش می دن یا نه؟ (مثلا اسیاتک و ....)
اگر می خوای پیشنهاد می کنم یک سرویس دیگر رو به عنوان بک اپ با حجم کم ( مثلا 2-3 گیگ) خریداری کن تا هر وقت قطع کردن ان را ارتقاع بدی به سرویسی که می خوای - بهتره بگردی ببینی کدوم شرکت سرویس مناسب تری بر اساس هزینه و بازدهی برای شما داره.نقل قول:
من سوییچ اولیه را انجام دادم و رفتم شاتل، گرچه هنوز نمی دونم چجوری هست کیفیتش ( هنوز وقت نکردم تست کنم:n02:)
احتمالا بعد از یک ماه درخواست رو رد می کنم.
من هزینه تمدید یک ماه دیگه ی وایمکس رو هم دادم (فعلا که داره کار میکنه)
احتمالا تا قبل از پایان ماه درخواست تعویض به LTE رو بدم چون در این منطقه نه وایرلس هست نه ADSL
تنها انتخاب باقی مونده یا نقل مکان هست یا کنار اومدن با LTE
ای بابا:n29: امیدوارم یک سرویس دهنده خوب بعدا منطقه تون رو پوشش بده.نقل قول:
خواستی پیش شماره و موقعیت جغرافیایی حدودی بزار شاید یکی شانسی بتونه یک سرویس بهتر از LTE برات بزاره:n27:
چهار روزه که وایمکس من قطع و وصلی داره . زنگ زدم پشتیبانی میگه وایمکس رو داریم محدود میکنیم برو با TD lte عوض کن !
مودم ریسیت کردم دیگه کلاً کانکت نمیشه چراغ آنتن پرش داره . این لیست فرکانسها درسته ؟ مشکل از کجا میتونه باشه ؟
محتوای مخفی: wimax
سلام
طرح ارتقا به TD_LTE رو دیدم.
با ذوق و شوق اومدم تو سایت ثبت نام کنم دیدم موقع بررسی اطلاعات منو پیدا نمی کنه.
اومدم کنترل حساب اینترنتی رو باز کنم، دیدم وارد اونم نمی تونم بشم.
تماس گرفتم با 707.
گفت به علت اینکه 90 روز از آخرین استفاده ی شما گذشته (در واقع یکسال گذشته بود)، امتیاز شما سلب شده.
طبق بند قانونی که موقع خرید امضا کردید.
کاش قبل سلب امتیاز یه اطلاعی چیزی هم میدادن.
الان رسماً مودم وایمکس رو باید بندازم سطل آشغال؟
چه یهو خوشحال شده بودم 360 تومن پول مودم نمی خواد بدم.
خدا رو شکر که فعلا وایمکس مبین نت هست و خوب سرویس میده.
مشکلی که این طرح های TD_LTE دارن این هست که شبانه شون محدوده.
در حالی که الان شبانه ی وایمکس مبین نت از ساعت 1 تا 7 کاملا نامحدود هست.
چرا برای TD_LTE محدودیت میذارن؟
نقل قول:
مودم من از این سری مزخرف 105 است که اصلا جای فرکانس زدن نداشت:n23:بخاطر همین فرکانس هارو یاداشت نکردم :n29: - ای کاش قبل از ریست فرکانس هارو می نوشتی - باید تو صفحات قبلی بگردی ببینی کسی اشاره بهش کزده یا نه - همچنین از بچه هایی که اخیرا ان بودن بپرس شاید بتونن فرکانس هارو بگیری:n27:
omg خوب شد اینو اطلاع دادی ( قبلا نشنیده بودم بزارن )نقل قول:
اگر رفیق وایمکسی داری ازش کمک بگیر ببین با ادغام کردن با سرویسش می تونی تحویل بدی یا نه:n36:
منم به یکی از رفیق هام خبر بدم ببینم هنوز اکانتش فعاله یا نه که برنامه داشت عوض کنه
اومدم ثبت نام کنم دیدم حساب فعاله مشخصات خودم را زدم(مودم را از کسی خریده بودم) مرحله آخر به کد ملی ایراد گرفت.
Sent from my SM-T355 using Tapatalk
قبل تر ها هم واسه من شده بود که یکسال از ایرانسل استفاده نکنم اما اصلا همچین بساطی نبود.نقل قول:
الان اوضاع فرق کرده.
ایرانسل به هر قیمتی شده داره از شر وایمکس خودش رو رها می کنه.
عده ای که 90 روز از آخرین استفاده شون گذشته رو طبق بند قانونی بیرون میندازه.
بقیه رو هم بهشون مودم رایگان TD_LTE میده تا ترغیب شون کنه بی خیال وایمکس بشن.
اتفاقاً از تمامی صفحات اسکرین شات گرفته بودم . حتی اون قسمت فرکانسها ولی لیست فرکانسها خالی بود (عکس زیر) ، بعد از ریسیت مودم بود که لیست فرکانسها برگشتن .نقل قول:
محتوای مخفی: wimax
قبل از ریسیت هم از قسمت status اسکرین شات گرفته بودم که به فرکانس 3591500 وصل بوده و الان هم فقط همان فرکانس رو وارد و بقیه رو هم حذف کردم . کلیه تنظیمات هم دقیقاً قبل از ریسیت مودم هست ولی بازهم در حالت DISCONNECT میمونه .
محتوای مخفی: قبل از ریسیت
محتوای مخفی: بعد از ریسیت
Connect Status هم دائماً بین SS_DL_SYNCHRONIZATION و SS_RANGING و SS_ABORTED و یه حالت دیگه ای هم هست تغییر میکنه .