با سلام
دوستان من مودم ادیمکس مدل 7265 خریدم ولی دکمه روشن و خاموش وایرلس نداره ..چکار کنم تا بتونم وایرلسش رو خاموش یا روشن کنم ؟؟؟
Printable View
با سلام
دوستان من مودم ادیمکس مدل 7265 خریدم ولی دکمه روشن و خاموش وایرلس نداره ..چکار کنم تا بتونم وایرلسش رو خاموش یا روشن کنم ؟؟؟
متشکر---نه من از پروک--سی استفاده نمی کنم بعضی موارد از نرم افزار ترافیک کمپرسور استفاده میکنم---مرورگر من اکثرا فایر فاکس نسخه 4 است وبعضی موارد کروم-----نقل قول:
یک بار وارد Safe Mode بشید و امتحان کنید. شاید برنامهء خاصی این حالت رو بوجود میاره. در حالت safe mode بسیاری از برنامه هایی که در اول ویندوز خودبخود اجرا میشن ، دیگه اجرا نمیشن.نقل قول:
با سلام دوستان خواهشا در این مورد منو راهنمایی بکنین به صورت کاملا دقیق تا نیاز به زدن پست دوباره نباشه(متاسفانه چون مودم خودم نیست اگه ممکن هستش یه بار کامل توضیح بدین که زنگ بزنم به آشنام بگم چه جور نصب کنه و دوباره کاری نشه خیلی خیلی ممنون)
آشنام یه مودم dlink 2730u گرفته که وایرلس هستش.اینترنت رو هم از مخابرات گرفته ویندوز هم سون هستش و لپتاپه.من دیشب رفتم خونشون اول از همه که هر کاری کردم با سیدی نشد نصبش کرد چراغهایی که باید روشن میبود همشون درست بود خط هم مشکلی نداشت ولی نشد الان متاسفانه اشکال یادم نیست بگم .بنابراین همونطور که تو دفترچش توضیح داده بود بدون سیدی رفتم تو اینترنت و عدد 192.168.1.1 رو وارد کردم و بعد یوزر و پس رو ادمین زدم .بعد از ین دیگه چیزی تو دفترچه ننوشته بود خواهشا بهم بگین دقیقا باید چی کار کنم.فقط لطفا کامل توضیح بدین چون من تقریبا چیزی در این مورد نمیدونم با تشکر.
راستی لینکهای صفحه اول پست 1 رو که دوستان زحمت کشیدن و گذاشتن رو برای تنظیم مودم و کانکشن اومدم داونلود بکنم هیکدومش کار نمیکنه متاسفانه (منظورم لینکهای به درد بخور تو این آدرس هستش
برای همین اینجا درخواست کمک کردم.پیشاپیش ممنون از راهنماییتون:40:کد:http://1899.tct.ir/ConfigFile.aspx
تنظیمات بریج برای مدل COMTREND CT-562 چه جوری هستش؟
من تمام تنظیمات رو درست رفتم ......ping 4.2.2.4 رو هم میزنم بهم عدد میده و کانفینگ هم شدم ولی تو مرورگر هیچ سایتی رو باز نمیکنه ، ممکنه dns سرور رو اشتباهی داده باشم
dns server برای پارسآنلاین چنده ؟
متشکر--اجازه بدهید من سوال دوم را از شما بپرسم شاید ربطی به سوال داشته باشد ---نقل قول:
من قبل از این که از مخابرات بگیرم یک سال از شاتل داشیتم وچنین مشکلاتی نبود از وقتی از مخابرات گرفتم این مشکلات بوجو دامده--الان 2 ماه است این مشکل را دارم اما مشکل جدید این است که یک دوهفته است که چراغ مودم هر 30 دقیقه یک بار خاموش می شود بعد از جند ثانیه روشن می شود در بعضی موارد هر 2 دقیقه این مشکل بوجود می اید زنگ زدم به واحد پشتبانی مخابرات گفت از سر خط تلفن از درب منزل امتحان کن---من مودم بردم خط تلفن ورودی منزل دیدم چراغ مودم روشن ثابت ماند وچند دقیقه هم صبر کردم این احتمال را دادم سیم کشی منزل شاید مشکل داشته باشد که باعث این نوسان سرعت ویا قطعی اینترنت می شود-- اگر این جور باشد بهتر نیست یک میکرو فیلتر ابتدای منزل نصب کنم-----من یک عکس از مودم می گذارم در مورد کیفیت ارتباط تلفن منزلمان --نظر شما چی هست--
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام...
از مودم دی لینک وایرلس استفاده میکنم..میخوام برای xbox و LED هم اینترنت داشته باشم اما اونجا خط adsl نداره متاسفانه!
دنبال یک access point میگردم که به صورت وایرلس سیگنال رو دریافت و تقویت کنه , قابلیت wifi هم داشت خوبه اما مسئله مهم برام خروجی ethernet هست برای اتصال به دستگاه..
ممنون میشم چند مدل خوب (+ قیمت) پیشنهاد کنید.:20:
دوستان من اشتراک کابلی Adsl 256 kb از شرکت پارس انلاین دارم و مودم فعلی من سنفونی کابلی هست. میخواستم تا سقف 150هزارتومن یه مودم بگیرم که هم از طریق ورودی کابل و هم ورودی وایرلس(مثل وایرلس ایرانسل).(اولویت اول وروی باکابل میباشد و برام مهمتر است) به هم خروجی با کابل وهم خروجی با وایرلس خانگی(شبکه خانگی) یعنی مودم با 3 تا لپتاپ(وایرلس خانگی) و 2 تا pc (یکی با وایرلس خانگی و یکی با کابل به مودم ارتباط داشته باشه) (در کل 4یا3 تا وایرلس خانگی و 1 اتصال کابلی)و EDGE داشته باشه و اگر لازم شد با روش کانکشن vpn و بدون نیاز استفاده از کامپیوتر فایلها را دانلود کنه لطفا راهنماییم کنید چه مودمی بگیرم
متشکرم
سلام
upstream و down stearm چه قدر باشه خوبه؟
سلام دوستان.
من مودم d-link adsl2500u دارم.خطم هم وسله (256) ولی وقتی سی دی نصب شو میزارم به پیغام چرت میزنه که شما باید کشورتون رو انتخاب کنید.این خطا رو وقتی میده که در چک کردن استاتیس هست.منکه لینسانس MicrosaftXna رو دارم ولی این مدم کلوفم کرده.خواستم از طریق کانفیگ کردن نصبش کنم که نتونستم.
از شما دوستان می خوام اگه از این مودم دارید استفاده می کنید برید توی کانفیکش(192.168.1.1) و یک سیو ازش بگیرید و سیو رو اپ کنید تا من دانلود کنم,و برای مدم خودن لود کنم.خواهشا کمکم کنید.اگه شد جبران می کنم.
ممنون
کد:http://s2.picofile.com/file/7147338923/Capture1.png
کد:http://s2.picofile.com/file/7147339137/Capture.png
منتظرم....:42:
سلام
اخیراً من یه دی-لینک 2640U خردیم که خودم رو حالت PPPoE کانفیگش کردم و چراغ DSL و اینترنتش هم سبزه، منتها پیج باز نمیکنه.
حتی اگر با وایرلس گوشی هم بهش کانکت شی، باز هم همینطوره. (جدیداً این مشکل پیش اومده)
کسی هست که بدونه مشکل از کجاست؟
با تشکر
با سلام به دوستان عزیز
مدتی هست اشتراک adsl از شاتل گرفتم . مودم هم tp link8811 هست.بعد از 2-3 ساعت استفاده ، اینترنت قطع میشه و دیگه وصل نمیشه . مودم رو روی سیستم دیگه ای تست کردم و مشکلی نداشت. به نظر دوستان مشکل از کجا میتونه باشه؟
از راهنمایی عزیزان بی نهایت سپاسگزارم
پاینده و کامیاب باشید
با سلام. به نظر شما مودم وايرلس symphony 4024 كه شركت پارس آنلاين كه با 50 درصد تخفيف 40 تومن (قيمت خودشون 79000 است) ميدن بخرم يا از بازار مودم تهيه كنم؟
سلام
از وقتی من ADSL وصل کردم وقتی تلفن زنگ می خوره بر میداریم نت قطع می شه و باید دوباره وصل کنیم
تو مودم تنظیمات رو ست کردم و هر وقت قطع بشه اتوماتیک وصل می شه ولی می خوام مشکل رو حل بشه و قطع نشه
این کارهایی که این دوستمون تو این تاتیک گفتن انجام دادم ولی نتیجه ای نداد
2 تا اسپلیتر گرفتم یکی واسه تلفن یکی واسه مودم (اسپلیتر مودم همراه مودم بود اسپلیتر واسه تلفن گرفتم 2500)کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=518866
کابل ها رو تا پای تلفن عوض کردم بازم نشد
کسی توانسته این مشکل رو حل کنه؟
جالب شد!نقل قول:
منم همين مشكل رو داشتم، از يه نفر پرسيدم گفت مودم رو مستقيم وصل كن و اسپليتر رو به تلفن و اينطوري مشكلم حل شد
اما تا ديروز روش بالا جواب ميداد ولي امروز مجبور شدم اسپليتر رو به مودم وصل كنم تا DC نشم چون وقتي مودم رو مستقيم وصل ميكنم به فاصله هر 2 دقيقه نت قطع ميشه
نقل قول:با سلامنقل قول:
هر دو دوستمون مشکلشون از مخابرات و شرکتی که اینترنت رو گرفتن هست.
حتما به شرکتی که ازش سرویس رو میگیرید تماس بگیرید و مشکلتون رو بگید.
موفق باشید.
شرکت که میگه درست کانفیگ نکردی، بیار من برات کانفیگ کنم (و پولشو بگیرم!) :دی
بهش میگم اگه بد کانفیگ کردم پس چرا تا دیروز درست بود!
بعد این مشکل فقط خاص این خط یا شاید مودمه...
فکر میکنم اگر هم از نویز خط بود، چراغ DSL چشمک زن میشد یا دیر روشن میشد...
الآن هم چراغ DSL و حتی اینترنت مودم روشنه، اطرافیان مشترک این ISP هم هیچ کدوم همچین مشکلی ندارن. الا ما...
با سلامنقل قول:
روی یه ویندوز دیگه امتحان کنید
شاید مشکل از عدم ارتباط ویندوز بعد از مدتی هست.
و اینکه مودم رو یه دور ریستارت کنید و دوباره کانفیگش کنید.
موفق باشید.
سلام
یه tp-link 8811دارم.هرکارمیکنم ppoeنمیشه که بدون کانکشن وصل شم.
وقتی هم 192.168.1.1 رو مینویسم به سختی بازمیکنه یه وقتی باز میکنه یه وقتی نه؟
چی کار کنم؟
مرسی
سوكت تلفن رو از مودم جدا كن ببين باز هم به سختي وارد تنظيمات مودم ميشه يا نه؟نقل قول:
با سلامنقل قول:
توی چه ویندوزی این کار رو انجام میدید؟
و اینکه اگه امکانش رو دارید یه دور مودم رو ریستارت کنید و دوباره امتحان کنید ببینید مشکل برطرف میشه یا خیر
موفق باشید.
عزیزم باز ک شد شما reset to factory کن بعد تنظیم کنش
ممنون دوستان درست شد:11:
من یک مودم ادیمکس AR-7284WNA گرفتم با اینکه مودم قبلی که اسوس بود راحت ای پی میگیره این مودم روی هیچ روشی ای پی نمیگیره.هر کاری هم می کنم درست نمیشه.چراغ اتصال adsl ثابت و سبز است .چراغ اینترنت هم روشن است اما قرمز است.کسی می تونه کمک کنه؟ کار خاصی باید انجام بدم؟روی بریج که تنظیم می کنم چراغ اینترنت سبز میشه اما با هیچ کانکشنی وصل نمیشه و خطای اشتباه بودن یوزر و پسورد میده.
اینترنت مخابرات است
کسی نیست کمک کنه؟
با سلامنقل قول:
مودم رو یه دور ریستارت کنید و دوباره در حالت pppoe تنظیمش کنید.
دوست عزیزم نحوه ی تنظیم مودم هم در پست اول همین تاپیک گذاشته شده
اگه بازم جواب نگرفتید با مخابرات تماس بگیرید و مشکل رو واستون رفع کنن.
شاید یوزر و پسورد رو دارید اشتباه وارد میکنید.
موفق باشید.
با سلام من میخوام یه مودم وایرلس بخرم بین این 2 مدل گیر کردم
فرق این 2تا چیه ؟کدوم بهتره و کدوم جدید تر ؟
TP-LINK TD-W8101G WIR قیمت 42 تومن
TP-LINK TD-W8901G قیمت 55 تومن
در کل مودمای خوبیند ؟توی همین رنج قیمت پیشنهاد بهتری دارید؟
SALAM BE HAME DOSTANE AZIZ ,MANYE MODEME D-LINK WIRELESS MODELE DSL-2640U KHARIDAM TAGHRIBAN 5MAHI MISHE KAMELAN RAZI BODAM ESTEFADE MIKARDAM VALI 2ROZE KE IN CHERAGHE WLAN ROSHAN NEMISHE KARAM NEMIKONE NEMIDONAM CHIKAR KONAM AGE MISHE RAHNAMAIM KONIN MERSI TASHAKOR
سلام به همه دوستان عزیز -من یه مودم D-LINK WIRELESS مودلDSL-2640U گرفتم 6 ماه پیش 2روزه که این WLANمودمم چراغش روشن نمیشه و کارم نمیکنه نمیدونم چکار باید بکنم اگه میشه کمکم کنین با تشکر از دوستان عزیز
با سلام مودم من از نوع pin avid wireless 4 port modem / router است که به صورت pppoe به اینترنت متصل می شدم و از چند پورت و وایر لس آن استفاده می کردم به تازگی مودم دیسکانکت شد و مجبور شدم به حالت bridged کانکت بشم که شد ولی دیگه امکان اتصال چند پورت و وایرلس را ندارم لطفا کمک کنید یعنی دیگه مودم به حالت pppoe کانکت نمیشه .
سلام به سروران عزیز
من میخوام شرکت ارایه دهنده ی adsl ام رو عوض کنم
4 تا سوال دارم لطفا پاسخ بدید
1- وقتی شرکت جدید میخواد خطم رو درست کنه و عملیات رو روش انجام بده تلفن خونه قطع میشه؟ یا مثلا نویزی چیزی میگیره؟
2- ping سرویسهای مختلف با هم فرق داره؟ مثلا ping 128 نامحدود با ping 512 محدود فرق داره؟
3- اگه به شرکتهای مختلف زنگ بزنم میتونن سرعت آپلود و ping شون رو بگن؟
4- برای بازی آنلاین Fifa برای روانی کامل ping چند میخواد؟
سلام دوست عزیز الان شما تونستید این مشکل رو حل کنید یا خیر؟:13:نقل قول:
سلام دوستان
ماجرا از این قراره که :
من یک لپتاپ Dell Inspiron 1501 دارم
قبلنا راحت با ADSL ام وصل می شدم اینترنت یا لپ تاپو وصل می کردم به کامپیوترم
اما چند وقته که دیگه به اینترنت ADSL وصل نمیشه نه با usb وصل میشه نه با lanفقط wireless وصل میشه
با ویندوز 7 و xp هم امتحان کردم تو هیچکدوم نمیشه
وایرلس لپتاپ هم به خوبی کار می کنه و اینترنت وصل میشم باهاش و مشکل نداره
مشکل از مودم ADSL هم نیست چون با کامپیوترم راحت با همون کابل lan و با مودم وصل میشم اینترنت
با چند تا اینترنت ADSLدیگه هم امتحان کردم حل نشد مشکل ،یعنی لپ تاپو بردم خونه دوستو رفقا و لن وصل کردم بهش ولی به اینرتنت کانکت نشد
من مودم رو یه 3 4 باری تنظیماتشو دست کاری کردم
و این اتفاق تو آخرین دستکاری رخ داد که بعدش مودم رو وصل کردم به کامپیوتر که سون داره ، و خودش بصورت خودکار کارشو انجام داد و تونستم با کامپیوتر وصل شم ولی از اون به بعد با لپ تاپ وصل نشد که نشد
همه جای اینترنت رو گشتم نتونستم راه حلی پیدا کنم لطفاً کمکم کنید چون به شدت به اینترنت ADSL نیاز دارم (برای شیر کردنش رو گوشیم)
سلام به دوستان عزیز
کسی تنضیمات مربوط به مودم ASUS RT-N10 PLUS رو داره آخه از پارس آنلاین اشتراک 512 گرفتم ولی چون مودم وایرلس نداشت این مدل رو گرفتم.راستی مودم خوبیه؟
با سلامنقل قول:
1- خیر هیچ قطعی رخ نمیده.
فقط باید پورتی که الان دارید رو اون شرکتتون خالی کنه و شما از شرکت دیگه بگیرید. و خطتون رو رانژه کنن.
2- خوب پینگ با سرعت سرویس رابطه ای نداره. پینگ سرعت اتصال شما به سرور پاسخگو دهنده رو در واحد میلی ثانیه میگه. که میتونه توی سرویس های مختلف متفاوت باشه.
3- بله میگن. خودتون میتونید پینگ رو از داخل خط فرمان داس ping 4.2.2.4 هم پیدا کنید. که شرکت ها هم از این روش روی سیستم خودتون استفاده میکنن.
4- هر چه پینگ پایینتر بهتر. از بچه های بازی آنلاین سوال کنید بهتر پاسختون رو میدن
موفق باشید.
سلام دوستان
رفتم از مغازه دار پرسیدم یک مودم وایرلس asus بده مدل RT-N10 plus رو داده حالا فهمیدم این مودم نیست و روتره حالا باید چه کار کنم؟لطفا سریع پاسخ دهید. با تشکر
کسی نیست جواب ما رو بده
برو روتر را بكوب تو سرش پولتو پس بگير برو از يه جاي ديگه مودم بگير!نقل قول:
سوال مهم
مودمم رو گذاشتم رو حالت PPPoE و براي قطع كردن اينترنت بدون خاموش كردن مودم وارد قسمت WAN ميشم اونجا روي ديسكانكت كليك ميكنم اينترنت قطع ميشه ولي بعد از 10 ثانيه دوباره كانكت ميشه، حالا من چكار ميتونم بكنم كه مودم خودش كانكت نشه؟
سلام لطفاً سول من رو هم جواب بدید
با تشکر :11:
نقل قول:
ممنووووووون joe_satriani جان :11: