خوب اکو میخریدی که شبانه هم دارهنقل قول:
Printable View
خوب اکو میخریدی که شبانه هم دارهنقل قول:
سلام دوستان
سرویس 128 نامحدود آسیاتک واسه دانلود در طول روز خوبه؟
عصر از ساعت 7 به بعد چطور؟
میخوام اقدام کنم واسه خرید ولی هنوز دو الم. اگه راهنمائی کنید ممنون میشم
سرعتاش دقیقا همونی که سرویس رو میخری به جز سرویس ها 1و2مگ که 1مگ رو 80تا 90 میچرخه و 2 مگ رو 120 میچرخه
سرعتت از 15 تا ممکنه 20 بره که فکر نکنم بره البته بستگی به مرکز مخابراتیتونم داره
سرعتای نامحدود به غیر از اون سرویس ها تقریبا ثابت هستن
بازم دوستان دیگه نظرشون رو بگن تا این دوستمون دقیقتر مطمئن بشه
بله ، ولی وقتی شبانه رایگان بشه سرعت افت دارهنقل قول:
برای من سرعت مهم تر از حجم رایگان هست
14-16 کیلوبایت...نقل قول:
پینگ 400 معمولا! بالاترم میره اما پایین تر از 360 نمیاد
در مورد کیفیت هم میتونی به صفحات قبلی بری ، همه شاکین فعلا
نظر منو بخوای 128 ویژه پارس بگیر که سرعتش تا 20 گیگ رو یک مگه یا اگه قیمت پایین تری میخوای 128 محدود صبانت بگیر که سرعتش 120-180 و شبانه رایگانشم همینه
در مورد سرویس نامحدود باید گفت که 128-256 اصلا به صرفه نیستن، درسته که ظاهرا نامحدوده اما خوبه توجه کنی که اکثرا افت سرعت داره و اگرم نداشته باشه با سرویس 128 ساعتی 40-50 مگ میشه دانلود کرد که اگه شما روزی 10 ساعت انلاین باشی و 80% این مدت در حال دانلود باشی میشه روزی 400مگ! و ماهی 12 گیگ ( که مقدار واقعی کمتر از 6 گیگ میشه) حالا اگه 128 محدود صبانت رو مثال بزنیم و سرعت شبانه 128 رو در نظر بگیریم میشه ساعتی 400 مگ و شبی حدود 1.2-2گیگ! و ماهیانه بیشتر از 20 گیگ دانلود کنی (با فرض اینکه نصف ماه شبانه دانلود نکنی و...)
دلیل اینکه 128 آسیاتک رو مثال نزدم اینه که اولا محدود آسیاتک شبا سرعتش کم میشه و حتی کمتر از اونیه که باید باشه دوما اجبار 10 گیگی داره
128 پارس هم که مشخصه!
اسیاتک هم جدیدا دیگه اشغال شده قطعی هاش زیاد شده پینگش زیاد شده در کل ل ا ش ی شده! اصلا توصیه نمیکنم! به هیچ وجه!
اهریمن جان ارامش خودت رو حفظ کن. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چیزیه که شده:n02: کاریش نمیشه کرد
به قول افشین خدابیامرز:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
هرکسی این تستای ما رو میبینه و بعدش بیاد آسیاتک سرویس بگیره، یک بیشعور به تمام معنا است!
من رو نزدیک به 6 ماه بازی دادن ! اخر سر هم بی خیال شدم و فرار کردمنقل قول:
راهی هست با اسیاتک تو سرور خارجی بازی آنلاین کرد؟ دوستان ورژن IE10 با ENTER خط بعد نمیره؟ یا تنظیماتی چیزی داره؟!
عزیز وبگردیش هم بزور میشه انجام داد شما اونوقت میگی بازی انلاین؟:n02:نقل قول:
IE10 چند ماه پیش که کار میکردم در فروم نمیشد اینتر بزنی تا به خط بعد بری!
الان از قبل از انتخابات هم بدتر شده...اصلا نمیشه صفحه باز کرد.پینگ 300،وضع حسابی خرابه....
پینگ 300؟!؟ تو آسیاتک؟
بله.الان پینگ 4.2.2.4 توی CMD زده 296!نقل قول:
واسه من شده 380 تایموت چقدر زیاد شده سایتها رو خیلی دیر بالا میاره خصوصاً خارجینقل قول:
تازه شاتل هم که از آسیاتک پینگش بهتره اونم چند وقتیه تگری زده معلوم نیست دارن چه غلطی میکنن حالا من 2 مگ نامحدود دارم هم شاتل هم آسیاتک اینه وضعم البته مخابرات هم دارم که بدتر از نداشتن...نقل قول:
سرعت سرور خارجی هر روز بدتر از دیروز....:
دوستان شکایت کنید از کم فروشی پهنای باند بین الملل!!
از کی؟ به کی؟ آسیاتک الان خیالش راحت راحته! ضریب اشتراک 1 ب 4 ه
از اسیاتکنقل قول:
اول اینجا یه فرم شکایت پر کن:
بعد با شماره زیر پیگیری کن:
021- 88113007
من که این هفته منتظر جواب از طرف سازمان تنظیم مقرراتم....امیدوارم به یه جایی برسه:n02:
ضریب اسیاتک 1 به 4 هست؟
اشتباه نکن!! 1 به 8 هست
دیگه بد تر! 1 به 8 یعنی اگه بیاد زیر 32 تازه حق شکایت داری!
صفحات قبل رو ببین . زیر 32 هم اومده:n02:نقل قول:
اون عکسا رو ضمیمه کردی؟
پ.ن: دوستانی که طرفدار IE هستن به ورژن 10 آپ نکنن! چون مجبور میشن برگردن به 8 یا 9! (حیفه 120 مگ دانلود از Windows update(
سرویست چیه ؟نقل قول:
IE کلا بدرد نمیخوره!نقل قول:
2مگ محدودنقل قول:
منظورتو نمیفهممنقل قول:
دوستان چرا جو بیخود میدید به قضیه!نقل قول:
ضعف اینترنت عمومی!
شرکتهای دیگه یکی از یکی بدتره...
صحبت زور نیست کدوم شرکتی دوست داره مشترکاشو از دست بده آخه!!
دوست عزیز اگه نمیدونی بدون مدیرای آسیاتک همینقدر انصاف دارن که اگه شده اینترنت با ذغال روشن نگه دارن مثل شرکت پارس انلاین که من ازش سرویس میگیرم اینترنتشون قطع نمیکنن که!:n24:
اون عکسای زیر 32 رو تو شکایت ضمیمه کردی یا لازم نیست؟
نقل قول:
مشکل از مرکز شماست! اینجا که سالمه (پارس)
بچه ها کسی سرویس 512 اینترنت پرسرعت چلچله نامحدود بی کران برنزی داره ؟ ینی نام گذاری آسیاتک تو بطن راستم!!!!! :n09:
من الان سرویس نامحدود 256 اینترنت پرسرعت چالاک نامحدود بی کران برنزی دارم ، سرعت دانلود 35 کیلو ، پینگ 4.2.2.4 = 350 ، پینگ 8.8.8.8 = 380 هست تقریبا"! از اونجایی که پینگ برام خیلی مهمه ، می خواستم ببینم بچه هایی که سرویس 512 نامحدود فوق الذکر :n02: رو دارن ، بگن پینگ و سرعت دانلودشون چنده که ما بی خود نریم سرویسو ارتقا ندیم اگه جالب نی!
آره یه حاج سید آقا هم میزاشت یک متر رو کامل میکرد :n13: البته با این وضع سرعت فعلی بی ربط نیست اگه یه مرحوم قبل سرویسا بزارن!نقل قول:
پینگت هیچ تفاوتی نخواهد داشت! همینه!
سرعت دانلودت میشه 60 کیلوبایت
اما اگه محدود ور داری پینگت عوض میشه! ( بالا یا پایین رفتنش معلوم نیست)
WAN IP سرویسای محدود 78 یا 79 ه اما نامحدود 38....
ظاهرا قضیه این دو نوع سرویس از هم جداست
امروز 1 مگ نقره ای با 12 گیگ سرعت بالا تمدید کردم که سرعت اصلا بالا نبود و روی هم 100 میچرخید
زنگ زدم پشتیبانی میگه قانون جدیده که این 12 گیگ رو تقسیم بر 30 کنین مقدار به دست اومده مساوی با مصرف سرعت بالای شما در روز !!!!
یعنی تقریبا روزی فقط 300 مگابایت میشه با سرعت بالا دانلود کرد :n19:... به هیچ کس توصیه نمیشه این سرویس
نهنقل قول:
خواستم تو شکایت جدید ضمیمه کنم که سایتش چند روز down شده بود..
محتوای مخفی: ...
لعنت بر چنین ادمای کوودنی که برای اینترنت ملی هم محدودیت حجمی میزارن!!!:n02:
اخه این دولت چقدر سود میخواد از IT بکنه!!
بخدا رسمون رو کشیدن با این اینترنت و اینترانت ذغالی....
سلام دوستان
با این مشکلاتی که آسیاتک داره بهتر نیست بریم سراغ های وب؟منم الان 2 مگ برنزی دارم سرعت +120!
های وب شبانش کمه و شانسیهنقل قول:
همین چند دقیقه پیش با آسیاتک صحبت کردم!گفتن شبانه 128 سرعتش میشه 16!حالا بعضی از دوستان از های وب تعریف می کردن!نقل قول:
های وب هم وقتی شلوغ بشه مثل اسیاتک میشه! شک نکننقل قول:
اینجا ایرانه....
وقتی مردم دنیا دارن با این اینترنت و این قیمت کم حال میکنن شما در فکر پیگ 200 برای 4.2.2.4 هستین واقعا که
با 240 هزار تومن میشه اینترنت 75 مگابیتی گرفت در صورتی که اینترنت 2 مگابینی نامحدود رو در داخل ایران به قیمت 350 هزار تومن به فروش میرسونن به حال خودمون گریه کنیم:n08:
آقا های وب که داره جمع میکنه تهشم به همین اسیاتک میخوره!!!عمو بادگار...خوابی یا بیدار....زور نزنید دوستان برید روی سازمان مقررات ببنید رتبه 1 سرعتهارو غیر اسیاتک کجاها دارن!!!نقل قول:
فکر کردی اینجا لس انجلسه؟؟! که انقدر ملکوتی شدی؟:n02:نقل قول:
اینجا ایرانه عزیز...حرف از این چیزا بزنی وبگی چرا سرعت پایینه درجا میگن همینی که داری زیادته....:n16:
در
امریکا یه شرکت بنام گوگل اینترنت 1گیگابیتی رو 75 دلار میده!! یه شرکت دیگه برای رقابت با گوگل همین اینترنت رو 30 دلار میده....:n15::n02:
پس با این وضعیت های وب نرم؟!!!!!