در کل اگه یکی از این دوتا آمپ رو بزارم با یه باکس Jbl 1000w یا بدون باکس صداش واقعا فرق میکنه که راضیم کنه با توجه به باند و پخشم؟نقل قول:
در کل اگه یکی از این دوتا آمپ رو بزارم با یه باکس Jbl 1000w یا بدون باکس صداش واقعا فرق میکنه که راضیم کنه با توجه به باند و پخشم؟نقل قول:
سلام
کیفیت آمپهای ساند چطوره ؟ بخصوص SOUNDSTREAM-PX2-580
واسه CO609 خوبه . اختلاف قیمتش با ML 100.2 حدود 170 تومنه.
کد:
Picasso Series 2-Channel Class AB Car Amplifier
RMS Power Rating:
4 ohms: 190 watts x 2 chan.
2 ohms: 290 watts x 2 chan.
Bridged, 4 ohms: 580 watts x 1 chan.
سلامنقل قول:
170 پول زیادی نیست تو این زمونه!همون audio systemرو بگیرید 100 در 100 بهتره.....
(امنظورم این نیست که ساند بده!)
هر چی بیشتر پول بدید بیشتر اش میخورید....
بهتره از یه برند بگیرید
تازه بیشتر سیستم های صوتی کمپانی bmw رو audio system میزنه.....
سلامنقل قول:
سوالتون زیادی هم کوچیک نیستاااا.......:n06:
میدونید که کل بدنه برقش منفیه و هیچ فیوزی هم جلوش نذاشتن و مستقیم از باتری به بدنست!
شما هم برق مثبت رو مستقیم از باتری گرفتید!حالا اگه فیوز نباشه و اتصالی رخ بده اوله که باتری میترکه دوما اگه محل اتصالی تو صندوق اتصالی کنه و خدایی نکرده اونجا دو لیتر بنزین باشه یا ماشین گاز سوز باشه و.........
سعی کنید سیم برق مثبت رو وقتی از یه دهنه یا یه سوراخی حالا چه تو کاپوت یا چه صندوق دور سیم تو اون دهنه رو شلنگ بذارید ودورش رو چسب بزنید چون ممکنه بر اثر فشار بعد یه مدتی روکش سیم پاره بشه و ......
کلا کار خطر ناکیه و اصلا توصیه نمیشه:n01:
اره داداش 250 برای امپ مشکلی نیستنقل قول:
تا اینجا 3500 قطعی شد
ولی این اکسسوری چیه ؟ چه مارکیش بهترینه ؟ بخدا ازسیستم سردر نمیارم لنگرود جان
دمت گرم ج سوالامو میدی ! یه مرد توی این تاپیک باشه خودتی
Sent from my Xperia Neo V using Tapatalk 4
سلام به همگی دوستان
من یه جفت co 609 plus و یک امپ M-LINE 100.2 گرفتم امروز بستم رو ماشین ( پراید هاچ بک ) که اقا حمید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زحمت فرستادنش رو کشید ، همین جام از حمید جان بابت راهنمایای خوبش تشکر میکنم
همه چی خیلی مرتب بسته بندی شده بود و خیلی سریع هم فرستادن:n16:
باندا کیفیت عالی داره و صدای خیلی خوبی هم داره تنها مشکلی کم من دارم پخشمه که 6950 پایونیر هست و usb نمیخوره و از fm player استفاده میکنم همین باعث شده باندام نویز بده ( مثل وقتی که فرکانس رادیویی قاط میزنه :D )
نظردوستان چیه ؟ ایا میشه یه فیس دیگه جا فابریک پخش بندازم که فلش خور باشه ؟ یا باید یه پخش بگیرم ؟
سر وقت عکس هم میزارم :n01:
ممنون از همگی بابت راهنماییاشون
داداش گلم چجوری دلت اومده این باندو امپو بستی بعد با اف ام پلیر گوش میدی ؟؟؟؟ :n24:نقل قول:
با اجازه علی جان:n16:نقل قول:
سلام دوست عزیز
اکسسوری برای سیستم شما شامل سیم برق (4گیج مارک استینگر متری تومن12یا جوشکاب یزد متری 8 تومن یا کارینا متری 5تومنکه به اولویت کیفیت نوشتم و شما کلا 6.5متر نیاز دارید )/کابلشو/سیم ریموت امپ(یه سیم معمولی که نازک هم باشه مشکلی نیست برای روشن شدن امپ هنگام روشن کردن پخش 5 متر )/یه جفت ار سی ای(از 10 تومن تا 200 تومن هست یه 20 تومنیش هم خوبه)/فیوز 100 امپر یا80 امپر با هلدرش 15 تومن مارک کارینا خوبه کیکر هم عالیه/سیم بلندگو(به مقدار لازم مثلا 3 یا 4 متر کلا میشه 5تومن)
پخش مکسیدر همینه عزیز!نقل قول:
چرا مارک متفرقه خریداری میکنیید؟:n24:
(شوخی بود:n01:)
اتصالات پشت پخش رو چک کردید؟
مطمئنید فیوز سالمه؟ یه فیوز قرمز 10 امپر که جفتش نوشته room
اگه خراب شده باشه ارزش تعمییر نداره و باز هم پشتش خرابی میاره....
کلا کیفیت ساخت بالایی ندارن
سلامنقل قول:
مبارک
ایشالله تو شادیا بکوبه....
حمید اقا هم که دیگه:n12:
شما با توجه به اینکه پخشتون وردی auxداره میتونید از یه اف ام پلیر که کابل aux میخوره استفاده کنید
اینطوری دیگه از نویز خبری نیست!ولی حیف این باند و امپ که با اف ام پلیره.....
__________________________________________________ _________
اگر هم میخواید پخش بگیرید یه pioneer deh 155 که 180 تومن قیمتشه خریداری کنید با حداقل بودجه!
سلام به اساتید؟ این ار سی ای که میگین چیه؟ :n13:
زیاد از 6974 راضی نیستم ولی خب یه باند 100 تومنیه و در حد خودش بد نیست.کیفیتش خوبه اما صداش بلند نیست....نقل قول:
6990 داداش این اگهیها دست دومشو زدن 300-400
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستش اینو عموم برداشته بی اجازه بسته روی ماشین خودش.روی ضبط فابریک تیبا بدون امپلی.میگه یکیش خرابه و اگه به امپ ببندی خرخر میکنه و 6974 بهم بده اینو بهت بدم و دیگه هم عوض نمیکنم اگه اینا خوب نباشه و پشیمون بشی
یه جورایی حرف زور میزنه در واقع باید از بین 2 باند خودم یکیشو انتخاب کنم....
حالا میخوام ببینم ارزش ریسک کردن داره؟
ار سی ای(rca) یه کابله ارتباطی بین پخش و امپلی فایره که یه سرش میخوره به خروجی یا خروجی های پخش و یه سر دیگش هم میخوره به ورودی یا ورودی های امپلی فایر:نقل قول:
نوشته شده توسط hamidreza nazarian [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حسین آقا میشه راهنمایی بفرماییدنقل قول:
کلا برای یه سیستم معمولی ( یه جفت باند آمپ ساب و پخش + باند هایه جلو دری ) چندتا پک سیم لازمه و چند گیج باشه بهتره و کلا گیج همون کلفتی سیمه ؟
اساتید عزیز سلام
دوستان من یه مشکل کوچولو دارم، یه ضبط سیدی خور پراید جور کردم و انداختم رو ماشین.
همه چی خوبه فقط یه مشکلی هست اینه که وقتی ماشین رو خاموش میکنم بعدش روشن میکنم ضبط اطلاعات جای آهنگ و ... رو یادش میمونه ولی تنظیمات صدا و بیس و ... همشون به حالته پیش فرض بر میگرده
راهی برای حل این مشکل هست؟
با تشکرات
سلام استاد که خودتی!:n02:نقل قول:
از پشت پخش جای سیم قرمز و زرد رو عوض کنید درست میشه.
سلامنقل قول:
شما 3جفت ارسی ای نیاز دارید/6.5 متر کابل برق/یه فیوز/کابل اسپیکر/چند تا کابلشو/سیم ریموت
گیج همون کلفتیه سیمه
طوری که من دیدمو فهمیدم برا سیستم های 800یا 1000 وات 4 گیج خوبه و از 1000 وات به بالا از 2 یا 0 گیج استفاده میشه ولی شما همرو 0 یا 2 بزنید بهتره!کار از محکم کاری عیب نمیکنه برای سیستم های معمولی تر و 500 واتی 6 یا 8 گیج برای 300 وات خوبه
برای سیستم هایی که ساب بسیار قوی یا چند تا ساب 1000 واتی دارن از کابل 00 استفاده میشه که واقعا قطوره!
/.
سلامنقل قول:
من شخصا این اسپیکر رو تست نکردم. ولی تقریبا همون T595 قدیم هست البته اصلا جای اون رو نمیتونه بگیره.برخی قطعات فقط یکبار از دست طراحان و سازندگانشون در میرن و شاهکار در تاریخ می مانند.
درایو کردن اینگونه اسپیکرها کار دشواری هست.jbl (اورجینال) رو باید 200 وات ورودی به ووفرها بدیم که یه آمپلیفایر قدرتمند برای ووفرها نیاز هست و یه امپ معمولی 50-60 واتی هم برای تیوترها.لذا صرف نمیکنه اینمقدار هزینه فعلا تو این شرایط.البته به نظر من.
کار اشتباهی کردین.اون فیوز یه مدار محافظ برای آمپ شما هست .نقل قول:
مشخصات اعلامی کارخانه ساند همیشه وسوسه ککنده بوده ولی نتیجه تستها چیزه دیگه ای را ثابت کرده.نقل قول:
شخصا هیچ وقت صدالی کنترل شده ای از ساند نشنیدم.شما رو نمیدونم.!!
با اجازه علی جاننقل قول:
اکسسوری همان کابل برق و منفی،کابل RCa،فیوز و فیوز هولدر،خازن،سیم اسپیکر و...
بهترین اکسسوری ساز استریت وایرز آمریکا هست که متاسفانه دیگه تو ایران یافت نمیشه.
البته خازنهای این برند هست ولی با قیمتهای بالا.
تو این بازار مملو از فیک و تقلب،تنها برندی که میتونید با اطمینان اکسسوری ازش تهیه کنید گلیدن آدیو هست.
من هم که نا مردم دیگه نه؟!:n08:
خیلی مخلصم علی جان. انجام وظیفه کردم.نقل قول:
همانطور که تلفنی هم عرض کردم یه 7016 بگیر تا صدای واقعی لوازمتون رو بشنوید.خیلی کار صحیحی کردی که کابل RCA رو زیرو های اند گرفتی.تاثیرش رو تو نویز با کابل معمولی دیدی؟!
با اجازه حسین جان.نقل قول:
یه پک برق 4 گیج کافیه.
بله هرچقدر سطح مقطع کابل بزرگتر باشد،گیج کابل کمتر هست.یعنی یه کابل 0 گیج قطر بیشتری از یه کابل 4 گیج دارد.
داریوش جان،بهتر بود سوالتون رو در تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح میفرمودید.نقل قول:
مشکل از سیم Back-Up یا باطری اون هست.زمانی که خودرو خاموش میشه و جریان برق قطع میشه باطری بک آپ یا سیم بک آپ باعث میشه تا اطلاعاتی مثل کانالهای ذخیره شده رادیو ،ساعت پخش و...بدون تغییر باقی بمانند.
به یک تعمیرکار رادوی پخش مراجعه بفرمائید.
اگر نظر بنده رو بخواهید،خیر ارزش نداره.نقل قول:
شرمنده
من خیلی تو این انجمن وارد نیستم
فقط این اطلاعات ترک رو ذخیره میکنه ها یعنی روشن که میشه میدونه کجا بوده و ترک چند بوده
مشکل فقط یرای صدا و تظنیمات بیس هست.
ممنون
ساعت ریست نمیشه بشه 1؟نقل قول:
من تصورم همونی هست که عرض کردم.نکته دیگه ای به نظرم نمیرسه. یه مشورت با تعمیر کار بکنم.
سلام دوستان
برا مشکل نویز قرار شد یه پخش 7016 بگیرم
اینم چند تا عکس از باندا ؛ :n26:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
البته امپ رو به توصیه حمید جان خودم باید جاشو عوض کنم ردیف شه
امروز پخش دوستم و بستم و واقعا تفاوتش و دیدم و این شد که تصمیم گرفتم 7016 بگیرم ، کیفیتشون عالــــــــــــــــــــــ ـیــــه :n19:
ایشالا یه ساب باکس و امپ مونو هم اضافه میکنم ...
بازم ممنون از همه بچه ها p30world :n16:
نقل قول:
آقا اول که مبارکت باشه ایشالا صداش بکوبه خوشگل و رسا
و سوالم اینه که باندهایه آدیو سیستم چقدر تموم شد برات ؟ نسبت به 6975 یا 718 یکیه یا بهتره ؟
قیمت آمپت رو هم بگو منم در راستا خرید و نصب سیستمم موندم چیگار کنم کدومو بردارم ؟
ممنون حمید جان
والا نه اطلاعات ترک و ... همه چی درسته مثلا دقیقه 2:44 باشه دقیقا میاره از همون موقع پخش میکنه، حتی loud و random رو هم فعال کردم اونا رو هم میشناسه بعده روشن شدن مشکلی نداره
فقط صدا میاد رو 20 و bass و treble هم صفر میشن، همین
بردم ستارخان یارو به زور 30 تومن گرفت کلی هم هی برید وصل کرد تا کار کنه
بعده 4-5 بار باز کردن بستن اسپیکر جلو ها رو هم نتونست راه بندازه گفت سوخته:n02:
اونجا والا آدم درست و حسابی کسی رو پیدا نکردم:n13:
رفقا یه هدیونیت فلش خور با قابلیت خوندن آهنگ به صورت فولدری تا 250 چی پیشنهاد میکنین؟
خیلی ممنون دوست عزیز :n16:نقل قول:
کیفیتش که حرف نداره و صدا بسیار زیبایی داره بیس هم نسبت به یه جفت باند عالیه و بیس نرم و دل نشینی داره ... نسیت به 6975 و 718 خیلی بهتره بازم میتونی از دوستان پرس و جو کنی
قیمت هم 470 واسه باندا 470 واسه امپ هزینه کردم البته قیمت هارو اقا حمید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بهتر میدونه ( ایشون واسه من تهیه کردن و فرستادن ) دستش درد نکنه
اینم اضافه کنم که ورودی باندا 140w ولی امپ من 2 *100 میده فک کنم اگه 2*140 بدی صداش بهترم بشه و از تمام قدرتش استفاده کنی ( دوستان بهتر اطلاعات دارن تو این زمینه ؛ راهنماییتون میکنند )
بازم سوالی بود در خدمتم
دوستان سلام
یه خواهش داشتم
دوستانی که تهران هستند و مغازه اسپرت ماشین ( برای پراید 111 ) آشنا دارن...یعنی طرف رو میشناسن که قیمت پرت نمیده و دزد نیست بلا نسبت و کارش خوبه...میشه لطفا در پ.خ معرفی کنند؟
برای کارهای زیر میخوام :
1- خرید و نصب باند و تخته
2-نصب برچسب داخل ماشین روی دستگیره ها و....
3- دودی کردن کل شیشه ها
و چند کار کوچیک دیگه
فقط شرق تهران نباشه...مرسی
سلامنقل قول:
مبارک باشه . چرا باندتون اون روکش فلزی رو نداره ؟؟؟؟؟ همون که روی باند قرار میگیره ؟
سلام،خيلي خوش آمديد به جمع ما:n12:نقل قول:
براي اينكه عكس از ووفر بهتر بي افته روش نصب نكردن.
راهنمایی و مشاوره
------------
دوستان من میخوام 2 جفت باند بخرم . 4 عدد باند کواکسیال
خیلی باند های متوعی هست . بین این باند ها موندم . من بیس و صدای بلند همراه با کمی کیفیت میخوام . در کل میخوام در حد خودش کمی به SPL بزنه و قدرتی باشه. و فقط و فقط بیس قوی و صدای بلند برام مهمه .
از بین این باند ها کدوم رو پیشنهاد میدین .
JBL GTO938
Hertz DCX710
Hertz ECX690
hertz DCX690
امپلی هم زیر 500 میتونم هزینه کنم .
و نظرتون راجب ساب ووفر زیر چیه GT5-12 ? کسی تا حالا از این مدل داشته ؟
ممنونم . داداش گلم .:n16:نقل قول:
از تصویر معلومه که جنس باند ها خیلی عالی هست .
چرا کسی اینجا راهنمایی نمیکنه . اجمن تیوتینگ که بودم همه راهنمایی میکردن .
درود بر دوستان
بنده یک میلیون تومن جمع کردم و کنار گذاشتم واسه : باند / ضبط / آمپیلی
میخواستم ببینم بهترین و نهایت چیدمان این سه تا ( باند / ضبط / آمپیلی ) چه مدل هایی بردارم که بهترین استفاده از این 1 میلیون تومن داشته باشم
قیمت بازار دستم نیس !
ایا تو کیفیت صدا هم تاثیر داره مارکش؟نقل قول:
سلامنقل قول:
ماشينتون چيه؟
اگر فقط بيس و حجم بيس ميخواهيد بهتره از ساب ووفر بهره ببريد.تو اسپيكرها 1073 DLS اگر امپليفاير قدرتمند براش تهيه بشه واقعا BASS خوبي داره ولي كيفيتش خيلي جالب نيست.
مدلهائي كه از هرتز فرموديد فقط سري هاي انرژيش خوبه.سري دايچي كه كلا يه شوخي هست به نظر من.
من پيشنهاد ميكنم شما دو جفت Co609 بگير با آمپليفاير گليدن RS100C4 كه قيمتش خيلي خوب آمده پائين. الان 1.073.000 هست.مطمئن باش چنان قدرت و كيفيتي بهتون تحويل ميده كه هر كسي نشست تو ماشينتون ايولا بياره.
فقط :
برقتون بايد كافي باشه
دينام سالم باشه
باطري 74
كابل كشي خوب
اكسسوري مناسب
كابل RCa خوب.
همه اينها اگر رعايت بشه شخصا كيفيت و قدرت رو تضمين ميكنم.
1-پخش آلپاين 140E حدود 315نقل قول:
2-آمپليفاير گليدن ML100.2 قيمت مصرف كننده شركتي 470
3-اسپيكر Co609 قيمت مصرف كننده شركتي 470
4- پك برق 60 تومن
جمع كل:1.315
مگر ميشه تاثير نگذارد؟!نقل قول:
نوشته شده توسط hamidreza nazarian [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
تو کیفیت که بله ولی بیشتر نویز رو از بین میبره لازم نیست زیاد هزینه کنید ولی جنس ارزون هم نخرید
دوستان alpine CDE-140E نظرتون چیه ؟ کیفیتش در حد 7016 هست ؟ کلا فرقشون چیه ؟ قیمتش رو هم بدین ممنون میشم
مهم واسم کیفیته ...
ممنون:n16:
یکی زحمت جواب دادن به پست منم بکشهنقل قول:
ممنون
سلام
اینکه میگن تیوترهای dls 1073 زود میسوزه درسته؟؟
باند jbl t696L چه طور باندیه در مقایسه با co609 و kenwood 7100؟
قویترین باند های کواکسیال 6*9نقل قول:
Audio system Co609 puls
صدای بسیار عالی و با کیفیت . با بیس متعادل همراه با صدای بیشتر مایل به کامپوننت
Hertz HCX 690
صدای با بیس متعادل و کیفیت صدای عالی و بیس مناسب
DLS 1073
صدای با بیس بسیار شدید و کوبنده ---بیس خشک ....توییتر هایی با جزئیات کم . (قابل استفاده به جای ساب ووفر )
JBL T696
صدای با کیفیت بسیار عالی ...بیس بسیار قدرتمند و نرم ....توییتر های بسیار با کیفیت ...صدای قدرتمند و با دیستورت کم(قابل استفاده به جای ساب ووفر )
امتیاز دهیی و به ترتیب کیفیت و قدرت صدا :
JBL T696 به قیمت 510 هزارتومان
Audio system Co609 puls به قیمت 460 هزارتومان
Hertz HCX 690 به قیمت 382 هزارتومان
DLS 1073 به قیمت 390 هزارتومان
دوستان بهترین ساب حدود با قدرت بالا و جایگزین 3013 کنوود چی هستش .
jbl-GT5-1214
pioneer w004 D4
mx 12 puls
??????????
سلام دوست عزيز. شما نسبت به بنده لطف داريد،ولي براي تشكر از دوستان محبت بفرمائيد از كليد تشكر استفاده نمائيد.نقل قول:
سلام منهم با نظر شما موافقم
الپاين فوقالعادست
آلپاين 110E قيمت 262 تومننقل قول:
من شخصا نديدم.البته منكر سوختن هيچ تيوتري در صورت عدم استفاده صحيح نميشم چون واقعا جزو قطعات ناز نازي سيستمها و همچنين بسيار دوست داشتني هست.:n02:نقل قول:
7100 كه اصلا اوني كه بايد باشه نيست.
T696 خوبه ولي درايو كردن و آمپليفايرهائي كه بايد براش تهيه نمائيد هزينه تمام شده رو بالا ميبره.
MX12 فوق العاده هست.نقل قول:
يه پله بالاتر RS12 يا RS10