اقا تو مرحله اجرای 3.52m33update دستگاه هنگ میکنه....چیکار کنم.... میدونم این دستگاه اول منو بعد من تورو دیوونه میکنیم :11:..ببخشید...تا این مرحله خوب و دقیق جلو اومدما...اینجا اجرا که میکنم رو صفحه PSP هنگ میکنه....:41:
اقا تو مرحله اجرای 3.52m33update دستگاه هنگ میکنه....چیکار کنم.... میدونم این دستگاه اول منو بعد من تورو دیوونه میکنیم :11:..ببخشید...تا این مرحله خوب و دقیق جلو اومدما...اینجا اجرا که میکنم رو صفحه PSP هنگ میکنه....:41:
این محیط xmb فرقش با ricovery چیه؟ اینم 10 بار از نو ریختم باز می هنگه..چیکار کنم رییس؟
همون منوی اصلی هستنقل قول:
دوباره اجرا کردی ؟ اون فایل جدیدو دانلود کردی؟
داره اعصابم خورد میشه
اره رییس ... کامل همونطور که گفتی انجام دام...3 بارم انجام دادم..موقع شروع مرحله3.52m33update هنگ میکنه...رییس اعصابتو خرد نکن..ببین تجربت میتونه به ما کمک کنه یا نه...تا الانم خیلی لطف کردی
یعنی m33creator رو باز کردی و اون اجرا شد؟نقل قول:
شما همه ی کار هارو درست انجام دادی ؟ من میدونم یه جای کار داره میلنگه
اره اون اجرا شد...بعد x گفت باسه خروج بزن که زدم بعد تو گیم/مموری آیکون3.52m33update اومد که میخوام بازش کنم هنگ میکنه...
نقل قول:
:8:دو روز پیش
امروز:34:
از دست این ببین چی شدیم
دوست عزیز psp رو کلا خاموش کن موقع روشن کردن کلید r رو بگیر وارد منوی ریکاوری بشو بعد شو دیگه دقیق نمیدونم یه گزینه ای رو باید رو 1.5 kernel بذاری فکر کنم تو configuration باشه
gozashtam raees...hala chi?:2:
رییس اونو رو1.5 kernel گذاشتم..بعد اون دستورالعمل قبلی رو اجرا کردم..حالا وقتی (مرحله اول!)m33creator رو باز میکنم اینو میگه :
loading 1.50 firmware...pbp signature dont match
press x to exit
چه کنم رییس؟؟:41:
الان فریمورت چی هست ؟ تغییر کرده؟نقل قول:
در ضمن اون رو از منوی ریکامری تو حالت قبلی بذار
حالت قبلیش kernel 3.40 بود که از ریکاوری دوباره گذاشتمش...فریمورم که نه دیگه...تغییر نکرده...یا مرحله 2 هنگ میکنه(حالت kernel 3.40) یا مرحله 1 ارور میده(حالت kernel 1.5) ........ فریمورم همون 3.40 اوای-آ ......مونده!:41:
سلام ...
دوستان مموری اصلی پر سرعت برای PSP با ظرفیت 4 گیگ الان چنده ؟
مدل sandisk پر سرعت هم 4 گیگش اگر قیمت بدید ممنون میشم
واندر جان یه لطفی در حق من کن...جایی / کسی / چیزی ! میشناسی تو تهران من این زباله رو ببرم پیشش باسم اوکی کنه؟ لطف کن یکی رو باسم جور کن خبرم کن... دیگه .......... به اعصابمون این ! :41: مرسی
اگه هنوز کسی با بازی metal gear مشکل داره و پی اس پیش توی مرحله اول هنگ میکنه و خاموش میشه فایل زیر رو دانلود کنه و به کارایی که توی note این فایل نوشته عمل کنه تا بازیش درست شه
توجه: این بازی روی فریم ور 5.50gend-3 اجرا نمیشه و وسط مرحله هنگ میکنه و خاموش میشه
[HTML]http://dl2.files.to/10-06-2010/7/5.50gen-d3timemachine.rar?[/HTML]
اول باید پچش کنیم؟درسته؟نقل قول:
بعد این کارا رو انجام بدیم؟
بله شما اول پچش کننقل قول:
بعد فایلی که گذاشتم رو دانلود کن...بازش کن ..... خودت به راحتی متوجه میشی که چکار باید بکنی ..... البته به شرطی که نوتی که توش هست رو حتما بخونی.... اگه سوالی بود بنده در خدمتم...
psp 3000 من وقتی که روی sleep می ذارم بعد که دوباره می خوام روشنش کنم، چراغ سبز میشه اما صفحه سیاهه.بعد از حدود 7-8 ثانیه اون چراغ سبز هم خاموش میشه. بعد که باز دوباره روشن می کنم کپی خور دیگه نیست و باید از اول کپی خور کنم. حالا من چیکار کنم؟؟؟ در ضمن 5.03 gen-c هستش
مال من که پی اس پی 1000 هست یک ماهی میشه این شکلی شده ! ولی دائمی ! کلا روشن نمیشهنقل قول:
دوستان گفتن با پاندورا درست کن هر چی گشتم سر در نیاوردم :دی باتری فرضاً پاندورا شد بعد چیکار کنم ؟
psp 2000 بهتره يا 3000 ؟
نقل قول:
[مقایسه] psp3000 یا psp 2000(slim)
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=291290
سلام به همه من بعد 1.5 که psp3000 دارم هنوز نتونستم بازی و موزیکو با هم داشته باشم یکی نیست یه کمکی به من بکونه آخه چراتکخوری می کنین بزارین ما هم یه حالی ببریم :8:
راستی الان 5.03 MHU دارم ،فریم ور جدید نیومده آخه چند وقتی می شه نرسیدم پست بخونم:20:
دوست عزیز یعنی در حین بازی صدا ندارید؟
آخرین فریم ور برای شما:
GEN-C for HEN 5.03
[PHP]http://www.psp-hacks.com/file/1872[/PHP]
سلام
من یه psp 2000 اسلیم دارم که مدتهاس ازش استفاده نکردم فکر کنم جدیدترین بازی روش Pro Evolution Soccer 2009 باشه (حالا خودتون عمق فاجعه رو ببینین!)
تو این مدت در جریان فرمور های جدید و کپی خور شدن و اینا هم نبودم
حالا اگه بخوام بازیهایی مثل Gta جدید و سایر بازیهای جدیدو بریزم باید آپدیت کنم؟ (آموزشش اینجا هست؟)
و اینکه از نظر کپی خور شدن مشکلی نداره؟
فریمور دستگاهتون چیه دوست عزیز؟؟؟نقل قول:
5.00 M33-4نقل قول:
یک مدتی بود PSP رو کنار گذاشته بودم و قصد داشتم دیگه بفروشمش ولی اگه شایعه آمدن PATAPON 3 درست باشه کی می تونه کنسولش رو بفروشه .
امیدوارم E3 امسال یه چند تا بازی مولتی رو این کنسول بیاد و گرنه اگه ده تا انحصاری هم که براش منتشر بشه باز نمی ارزه .
راستی خدا کنه PSP2 نیاد و گرنه از تجربه God of war جدید محروم می شیم !!!
نه هیچ مشکلی نیست ، Gen 5.5 D3 رو دانلود کنید نصب کنید همین طوری یک ضرب .نقل قول:
به طور حتم معرفی میشه چون ورژن فعلی دیگه جوابگوی نیازها نیست!!!نقل قول:
درود
اساتید محترم
مشکلی برام پیش امده که نمی تونم حلش کنم ممنون می شم راهنمایی کنید
من Gen D Full نسب کردم و خیلی راحت باهاش کار کردم اما بعد از گذشت 2 روز هنگامی که سعی کردم از بازی خارج بشم و شد ولی در منوی بازی هیچ ایکونی نمایش داده نمی شد
متاسفانه از روی نادانی با استفاده از کلید LوR وارد منوی دستگاه شدم و تقریبا همه نوع دستکاری کردم
و آخر هم به نتیجه نرسیدم
مموری کارتو فرمت کردم و دوباره بازی هارو ریختم
اینبار آیکون بازی آمد ولی اجرا نمی کنه و اخطار (80020148)میده
تو همین تاپیک به دنبال راه حل گشتم و تقیراتی در UMD ISO MODE دادم ولی بازم نتیجه نگرفتم
حتی CPU CLOCK را هم دست کاری کردم بازم به نتیجه نرسیدم
و در اخر گزینه MAKE PANDORA BATTERY و نرمال را هم زدم که دستگاه به حالت هنگ رفت و صفحه سیاه شد و بعد از مدتی که در همون حالت بود به صورت دستی خودم خاموش کردم
ولی بازم نتیجه نگرفتم
پلاگین ها خاموش کردم بازم نشد
تورو خدا چی کار کنم که بشه
مدل دستگاه 2000 و کپی خور دائمی است
ورژن d3 5.50
سلام
من یه psp دارم و نمیدونم مدلش چیه:46:
دو سه سال پیش گرفتمش کپی خور هم هستش
ولی الان نزدیک یکسال و نیمه که باهاش بازی نکردم
اخرین بازی هم که انجام دادم سوکر 2008
میخواستم بدونم برای بازی های جدید چطور باید ابدیتش کنم
ممنون از راهنمایی شما:11:
الان psp شما تو چه حالتی هست؟ بالا میاد ؟نقل قول:
فریمورتون رو ازنقل قول:
setting >system setting> system informatin
بخونید و بگید
اه
چند ماهه خبری از چیز های جدید نیست
کلا تو همه ی فروم ها psp خوابیده
آدم از خریدنش پشیمون میشه
سلام ... هك كامل psp 3000 نيومده هنوز كه ديگه با خاموش روشن شدن خراب نشه؟ يا برنامه جديدش كه تو اين 2 ماه اخير امده باشه؟
خیر عزیزمنقل قول:
سلام ... هك كامل psp 3000 نيومده هنوز كه ديگه با خاموش روشن شدن خراب نشه؟ يا برنامه جديدش كه تو اين 2 ماه اخير امده باشه؟
همه ول معطلیم...
سلام خسته نباشید،ببخشید چطوری میشه با psp فایل pdf رو باز کرد ؟؟؟
مرسی
با برنامه ای به اسم Bookerنقل قول:
---------- Post added at 02:40 PM ---------- Previous post was at 02:35 PM ----------
دوستان یه بلایی سر پی اس پیم اومد که خودمم نمیدونم چی کارش کنم
یه برنامه از psp-hacks گرفتم به اسمD2-D3 Switcher که از اسمش تابلو که چی کار میکنه
بعد من برنامه رو ریختم تو پی اس پی .... اجرا کردم ....چند ثانیه گذشت .... یه ارور داد.....از برنامه اومد بیرون.....الان مشکلی که به وجود اومده اینه که توی هیچ برنامه یا بازی نمیره.....وقتی روی آیکون یه برنامه یا بازی کلیک میکنم....لوگوی پی اس پی میاد .... بعد دستگاه خاموش میشه....فکر کنم فریمورم به ..... رفت.
مدل پی اس پیم هم 2000 هست
یکی به داد برسه لطفا
احتمال داره گزینه های منو ریکاوری رو تغییر داده باشه برای من یه بار این اتفاق افتاد.نقل قول:
خب الان باید چیکار کنم دوست مننقل قول:
من پیش فرض منوی ریکاوری رو نمیدونم چی هست که
از کجا بفهمم عوضش کرده؟؟؟؟
البته این یه احتمال هست. چون برای من اینجوری شده بود.نقل قول:
اگه راه دیگه ای پیدا نشد با یه نفر که هم فرمویر شما هست چک کنید ببیند کدوم قسمتهای مال شما عوض شده.
ببینم نمیشه فریمور رو یه بار دانگرید کنم بعد دوباره آپگرید کنم....شاید درست شهنقل قول:
این کار رو بخوام بکنم باید برنامه ای رو اجرا کنم؟؟؟؟