ميدوني چرا زنبورا گل ميخورن؟
.
.
.
.
آخه دروازه بونيشون بده
Printable View
ميدوني چرا زنبورا گل ميخورن؟
.
.
.
.
آخه دروازه بونيشون بده
يه تركه ميره طوطي بخره مغازهداره يه جغد بهش ميندازه چند روز بعد ازش ميپرسه طوطيه چطوره حرف ميزنه ؟ تركه ميگه حرف نميزنه ولي توجه ميكنه
اگه یکی برات یه بار اس ام اس زد یعنی یادته اگه دوبار زد یعنی دوست داره اگه سه بار زد یعنی می خوادت اگه چهار بار زد یعنی عاشقته اگه پنج بار زد شک نکن که کرم داره!!
اگه خواستی یه کسی از گل باغ اطلسی جونشو قربونت کنه و..... تو رو جون مادرت رو من یکی اصلا حساب نکن!!
اگه فکر میکنی هیچ کی دوستت نداره اگه فکر میکنی دنیا ازت متنفره اگه فکر میکنی خیلی زشتی و..... اشکالی نداره حق داری!!
یه مسیحی رو تو قبرستون تركا خاک میکنن دو روز نمیشه که با لباسای پاره پوره میاد به خواب خونوادش میگه تورو خدا منو نجات بدین پسرش ميپرسه ها چی شده؟ میگه اینا هی صبحا به من میگن برو بربري بگير چون ما لباس تنمون نیست!!
دو تا خانوم تو تاکسی با هم حرف میزدن:
ببخشید شغل شما چیه؟
والله من صبح یه دوش میگیرم میرم بیرون یه چرخی میزنم میام یه دوش میگیرم دوباره میرم یه چرخی میزنم میام یه دوش میگیرم ناهار میخورم و...........
حالا شغل شما چیه؟
راستش منم مثل شما ج...دم ولی اینقدر وسواس ندارم!!!
دستفروشه داد میزده دم کنی 500 تومن پیرزنه رد می شده میگه تا ته کنی چند؟!!
ساعت دوازده امشب قراره به عقب مونده ها خدا شفا بده من خوابم میاد یادت نره که شرکت کنی ها!!!
ميدونين فرق فوتبال با زن چيه؟!........ فوتبال رو اول بازي ميکني بعد مي بري ولي زن رو اول مي بري بعد باهاش بازي ميکني!!!!