??????????? :20::45:نقل قول:
??????????? :20::45:نقل قول:
معلومه که کم میشه ولی چاره ای نداری.نقل قول:
آقا یه سوال ابتدایی.:13:
من یه مدتی هست خونه نیستم میخوام برنامه تورنت رو دانلود کنم بگذارم روی لپ تاپم
اونی که توی خودش سرچ داره و شیف میده به تورنت هایی که توی گوگل هست و با لینک مربوطه دانلود میکنی!!!
هرچی میگردم اون تورنتی رو میده که باید فقط آدرس فایل تورنت رو بهش بدی.
یه کمکی بدین .بلکل یادم رفته
--------
یه سوال دیگه
چند روزی هست وووزه ، وقتی میخوام سرچ کنم تمام آدرسها رو میگرده ولی باز فقط جوابهایی که توی خود ووزه هست پیدا میکنه.
یعنی تورنت و بقیه رو نمیتونه بگرده. مشکل چیه؟؟؟
:11:
نقل قول:جواب رو بالا دادننقل قول:
در کل فرهنگ تورنت اینه که منابع رو با هم اشتراک بزارن و چیزی به نام اجازه تو تورنت معنی نمی ده.:31:
شبکه تورنت بر اساس روابط بین اعضا کار می کنه و ارسال کردن به همدیگر جز جدایی ناپذیر ان است ( عین کمک کردن به همدیگر ):10:
نمیشه نمک خورد و نمکدون شکوند.
سلام
من چطوری میتونم بفهمم که آنتی ویروس یا ویندوز سرعت تورنت رو محدود کردن یا نه؟
من همیشه از حداکثر سرعتی که دارم سرعتم پایین تره مثلا حداکثر سرعت من 70 هست ولی حتی با گذاشتن چند تا فایل حداکثر سرعت تورنت از 50 بالاتر نمیره
ویندوز 7 دارم و آنتی ویروس نود 32
ممنون
سلام
من مطابق این آدرس:
یوتورنت رو تنظیم کردم ولی سرعت دانلودم بالا نرفت (همون 12k) ولی سرعت و میزان آپلودم بیشتر شده. حالا من چکار کنم که سرعت دانلودم بیشتر بشه (در کل سرعت اینترنتم 128). یه سوال دیگه چطوری می شه بعد از اینکه یو تورنت، تورنت موردنظر رو دانلود کرد به صورت اتوماتیک بره یه تورنت دیگه رو دانلود کنه یعنی چندتا تورنت رو به صورت پش سرهم دانلود کنه نه به صورت همزمان :11:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1497551&postcount=645
ویندوز و آنتی ویروس سرعت شما رو کم نمیکنن.با توجه به کیفیت خطوط اینترنتی کشور،اینکه سرعت تورنت از سرعت حداکثر کمتر باشه،طبیعیهنقل قول:
منظورم خود ویندوز و آنتی ویروس نبود منظورم فایر والشون بود چون شنیدم فایر وال بعضی آنتی ویروس ها سرعت تورنت رو محدود میکنه اگه نود 32 جزو ایناست چطوری میتونم تنظیمش رو عوض کنمنقل قول:
اگر سرعت عادی ات هم حدود 14 و 15 هست سرعتت خوبه:46:نقل قول:
پ ن:
بزار اپلود شه که بقیه هم استفاده کنن:10:
راستش فایروال از انتی ویروس جداست ولی موردی که شما می گین رو من تنها یکبار یکی از کاربرا اینجا گذارش کرده که در رابطه با انتی ویروس کاسپر بوده که نرم افزار تورنت رو اذیت می کرد و حتما باید دستی توش نرم افزار رو ایمن معرفی میشد تا مشکلی پیش نیاد.نقل قول:
بقیه انتی ویروس ها مشکلی تا حالا کسی گذارش نکرده.
باسه فایروال ها هم جز وارد کردن پورت مسئله دیگری ندارن.:46:
در مورد محدود شدن سرعت من مشکلی ندیدم تا این لحظه .:13:
برو توی تنظیمات طبق این عکس عمل کن:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]