شما اینو بزن رو مودم و حالت شبکه رو دست نزن و بزار اتوماتیک بمونه با برنامه lte watch هم اصلا فرکانس ها رو دستکاری نکن . مودم هم حتما ریست کن .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
شما اینو بزن رو مودم و حالت شبکه رو دست نزن و بزار اتوماتیک بمونه با برنامه lte watch هم اصلا فرکانس ها رو دستکاری نکن . مودم هم حتما ریست کن .نقل قول:
سلام. ممنون بابت اموزشی که برای انلاک مودم قرار دادین. من نتونستم اخرین فریمور رو پیدا کنم. ممنون میشم اگه لینک اخرین اپدیت فریمور و نحوه ی انلاک مودم رو برام تلگرام کنید. مرسی
تلگرام : @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] hell
[QUOTE=saber73;9106122]شما اینو بزن رو مودم و حالت شبکه رو دست نزن و بزار اتوماتیک بمونه با برنامه lte watch هم اصلا فرکانس ها رو دستکاری نکن . مودم هم حتما ریست کن .
داداش برا منم دقیقا همین مورد پیش اومدهنقل قول:
الان ۱۹۶ ویرایش شده ایرانسل زدم بازم خطای نبود سیم کارت میده
[QUOTE=yaghoob_11608;9106389]شما نگاه کن ببین موقع باز کردن مودم اون قسمت پشت ورودی سیم کارت رو خراب نکرده باشی و هیچ ic ازش کم نشده ! اگر این مشکل نبود چند مدل از این فریمورها بزن رو مودم از جمله نسخه های جنرال و یا اپراتورهای داخلی بدون دستکاری شده و ببین فرقی میکنه . نکنه دیگه راهی به عقل من نمیرسه و میمونه پروگرام کردن ic flash مودم که اونم کار من و شما نیست و نیازمند تخصص و استادکاری در این مورد هست .نقل قول:
[QUOTE=saber73;9106412]دقیقا یه چیزی از پشت مودم کم شده، یک ic کوچیک که فک کنم خازن باشه از قسمت پشت سیم کارتنقل قول:
سلام دوستان 2 سوال داشتم ؟
1 ایا TFi60 با ورژن 196 انلاک میشه ؟
2 ایا امکان اضافه کردن دکمه خاموش روشن WIFI به مودم TFi60 هست چون روی خود دستگاه نداره؟ وخیلی تو مخه باید بری تو پنل کاربری و روشن خاموش کنی.
سلام انلاک میشه و مشکلی نداره . دکمه خاموش کردن وای فای هم نداره و باید از داخل مودم خاموش کنید رابط کاربری .نقل قول:
ولی بعضی از دوستان میگن که ورژن196 رو نمیشه الاک کرد:n04::n04::n03::n10:
- - - Updated - - -
ولی بعضی از دوستان میگن که ورژن196 رو نمیشه الاک کرد:n04::n04::n03:
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
اول کامل تاپیک ها و اموزش ها رو بخونید بعد نظرتون رو درج کنید . فقط 196 مبین نت انلاک نمیشه و تمامنقل قول:
196 ایرانسل چی؟